Läääängtar!

Fötterna verkar som aldrig förr. Det tar på när man springer runt fyra dagar i sträck, framochtillbaka. Men i lördags var lätt den roligaste kvällen. Hur ball som helst, tack till alla som förgyllde den, ni är great. Nu är det bara ett år kvar till nästa, haha ;)

SNART kommer Frida, Längtar verkligen i sinne, hur underbart som helst! Denna vecka ska bli en av dom bästa på hela sommaren. Jag vet att den kommer bli toppen, inget kan bli fel när man är med sin själsfrände

Tack för att du bad om ursäkt,
det värmde verkligen =)

Lite bilder från stadsfesten =)

Ändrade planer.

Ändrade planer, jag ska på festivalen. Erik & Felicia räddar mig, tack ♥ . Först ska jag förbi hos Sarah och hälsa på alla där. Sen ska jag träffa Erik & Felicia och vara med dom. Det kommer bli trevligt och jag slipper ta hand om fulla människor! ;) Men jag hoppas endå att vi ses fyllesvin ;)


Om tre dagar kommer Frida, jag längtar så mycket. Vi ska ha så himla roligt.
Du gör mig så glad älskling. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och lite till.
Finns ingen som är som du, själsfrände


Nä, dags och göra lite vettigt nu innan det börjar dra ihop sig. Vi ses!



bajs

Jag kunde inte vänta mig annat?

Kom hem för ett tag sen från festivalen, det var helt okej men jag vet inte om jag pallar en dag till med alla fulla människor, det är så otroligt jobbigt. Skulle gå med Mia, men nu vet jag inte hur det blir. Åh, bajs.


Nu kom just min syster hit, så ska vara social med henne.


puss

Tell me this night is over

Tankar som snurrar runt och runt.
Om jag bara hade trott på dina ord tidigare.

Jag vägrar förlora dig (♥ ) som vän.



Leva livet.

Jag har spenderat dagen med Sandra, gårkvällen också. Det var mys! Vi gick först en promenad i regnet och sedan pratade vi hur länge som helst och sen vart det sova. Vi steg upp vid 12.30 och åt kyklingsallad och sedan for Sandra vid 15.00, då kom Johan tvärt förbi. Nu sitter jag och väntar på min pappa, för jag ska övningsköra. Sen var det tänkt att jag skulle vara med Mia, men de blev inte och Tina skulle komma förbi, men det blev inte eller. Vad ska jag göra ikväll? Får damp, vill göra något till tusen. Har ni en ledig tid för mig så kan ni ju höra av er! :)

Jag har även lagt in massa musik på min nya mp3 och sen har jag fått igen min mobil, så nu kan jag prata med folk utan att skrika. Sen  har jag även blivigt förkyld också, det suger. Jag som trodde jag skulle klara mig, men icket. Det suger!

Imorn ska jag träffa Mia. Vi ska betala utlandsresan och sen bara chilla. Det är prat om Paris nu också, hennes moster har typ hus där så vi får fara dit och hälsa på om vi vill, underbart. Så jag hoppas det blir till vintern, klagar inte. Jag vill fara överallt,  helst nu. Jag hoppas verkligen det blir Götet i sommar, annars vet jag inte vad jag gör =( Jag vill på Liseberg, shoppa och bara leva livet.



Med leende på läpparna.

VIlken kanon dag om man bortser från vädret. Jag for till stan och mötte Malin vid 11 =) Jag köpte tröjan jag har kollat på hur länge som helst, extra plus var att den var på rea! Sen köpte jag en ny mp3 och tre filmer. Vid halv två tiden kom Mia och var med oss :) Sen handlade vi mat på Ica, Mia for med bussen hem och jag och Malin for till mig och rensade min garderob och sedan lagade vi kycklingsallad, den vart mums! Sen har vi sett två filmer, "SÖK" & "SÖKARNA" Sen for Malin hem för hon ska jobba imorgon. Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå, så att min söta Sandra ska komma hit :) Vi ska ut och , sen ska vi mysa och snacka skit, lär inte bli mycket sömn inatt, haha =)

Idag började även semestern. 6 veckor har jag. Det känns underbart bra och skönt. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt på denna tid. Det är stadsfesten, pdol, luleåkalaset, förhoppningsvis gbg och sen kommer Frida på en vecka. Jag längtar i sinne och jag hoppas sommaren 08 kommer att slå alla rekord.

Jag
tror
jag
kankse
håller

att
falla
 för
dig.


Jag     ska     möta     livet     med     ett     leende     på     läpparna.



Hjärta.



Tack

Vilken kväll.

Tack alla som förgyllde midsommarafton! Det var hur trevligt som helst tills slutet när det typ var 35 pers. Det var inte lika kul och jag var inte den gladaste på jorden just då vill jag lova och inte resten av kvällskvisten. Men det var kul så länge det varade :) Jag och Jenny byggde iaf en midsommarstång, tyvär var det nästan ingen som ville dansa runt den, tråkmånsar! Men jag och Jenny sprang glatt runt den och hoppade små groderna små groderna är lustiga att se. Den bjuder vi på ;) kvällen led till sitt slut och jag och Jenny hade just lagt oss när någon började vissa. Min första tanke var " vad vill Ante och Jocke nu?" Jag öppnade fönstret och där satt en random kille och frågade vars alla var, jag förklarade för han att festen var slut, men killen forrtsatte att sitta där. Hahha, gud vad jag och Jenny skrattade åt han. Och sen måste jag ju tillägga ett sort TACK till dom fina presenterna jag fick :) Ni är så otroligt söta :) Det var bara en sak jag saknade under kvällen, Frida.

Igår var jag slut som bara den och det blev inte mycket gjort förutom att vara med andra folk som var rätt slitna. På kvällen var jag med Ante och Markus. Vi spelade DonkeyKong (ante var sämst;) )och sen såg vi film. Och sen spelade dom supermario, tyvär orkade jag inte hålla ögonen öppna, så jag somnade :]

Hur ska jag tolka det du säger?
Hur ska jag tolka det du gör?






1. Midsommarstången jag och jenny byggde.
2. Johan :)
3. carro
4.Jocke
5. Jennie och Jack.
6. Ante och jag.
7. Sillen, Linnea, Brum

mer bilder finns på ap:)

Midsommarafton.

Jag kom nyss inanför dörren, har varigt i Bonstan med mormor, lillebror, Håkan, Rolf och Gerd. Vi dansade små grodorna och massa andra låtar runt midsommarstången, det var mys. Har även hunnit äta mormors midsommartårta, klassiker! Nu ska jag snart hoppa in i duchen och sen börja fixa mig och lägenheten, haha. Folket kommer till mig vid 18.00. Då blir det att grilla, leka, osv. Jag hoppas på en toppen kväll! Och föreseten så sa dom på vädret att det skulle spricka upp mot kvällen, så de hoppas jag starkt på! Så glad midsommar på er! Jag ska försöka bygga en midsommarstång ikväll och sen ska jag få alla att dansa runt den ;)  Vi ses ikväll!


Semester!

Lycka, äntligen semester! Hur skönt som helst! Nu ska jag steka hela sommaren och bara njuta av livet med vänner, bekanta och främmlingar. Som de ska vara :) Frida kommer om 11 dagar, jag längtar verkligen!

Lägret gick bra och till min förvåning var det inget tjafs eller något :) Dom var så söta så :) Jag är måtligt slut i skallen just nu, men snart kommer Malin och vi ska sätta oss vid älven och bara mysa och glassa. Du kommer alltid vara min bästa vän Malin!

Föresten så har jag tagit ut min percing just för tillfälligt, fast har ej bestämnt mig;)

Nu ska jag äta en macka och sen vänta på Malin.

PUSS


Jag hatar att vänta.

13 dagar kvar nu och det känns som ett år.
Åh, kan du bara vara här nu!? Jag saknar dig.


Befinner mig i boviken tills på torsdag eftermiddag,
om  ni av någon anledning skulle köra förbi,
så bli ej rädda, det är bara vi som är pirater.
jag nås på mobilen. Ring, ring bara du slog en signal.

None

Just nu känner jag mig så himla svag.

Jag blir så jävla förbannad på mig själv. Jag lär mig aldrig och det slutar med att jag får lida istället. Varför är det så? Det finns en hel värd framför mig, men jag stänger in mig i mig själv och tror att allt ska bli bra. Men hur ska allt kunna blir bättre då? Åh, fyfan. Varför är det såhär? Jag ska alltid överanalysera allt och  det gör bara att tankarna snurrar mer och mer och jag kan aldrig sluta tänka, kan jag inte bara sluta och göra som alla andra? Struna i allt och låtsas att livet leker.  Jag ska bli precis som alla andra. Då kankse man iallafall duger?


Jag känner mig som höstlöven,
byter färg och faller.
Hjälp mig att hitta styrkan igen.



Jag har insett att det var bra att det inte blev du och jag.
Det skulle inte ha funkat och jag är glad at vi stannade som vänner.


14 dagar kvar nu älskling ♥
























Tidsfördriv.

10 favoriter:
Färg:
Svart/Rött.
Band: Har ingen favorit.
Film: Nycklen till frihet
Bok: Gömda
Sport:
Dans
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak:
Melon
Tid på dygnet: Eftermiddag och natt.

9 för tillfället:
Humör:
Glad
Smak: 
jordgubb
Bakgrund:
en bild på mig och malin
Nagellack: genomsinligt
Tid: 23.47
Omgivning:
Nystädad lägenhet

8 första:
Bästa vän:
Ida
Smeknamn:
Myran
Husdjur:
Hund
Piercing: Öron
Förälskelse: Emil
Musik: ?
Bil: NIssan

7 senaste:
Cigarett: 
Röker inte =D
Mat:  grillat
Dryck: yougurt
Biltur:
hem från stugan
Kyss: hahahhah ingen komentar;)
Spelad låt: Lars winnerbäck - om du lämnade mig nu
TV-program: kmr inte ihåg.

 6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
tyvär
Brutit mot lagen: jaooo
Blivit arresterad: nej
Badat naken: hha ja såklart
Varit med på TV: tänk för det har jag
Kysst någon du inte känner: japp

5 nej tack:
Kläder:
rosa
Mat: ärtsoppa
Musik: dödsmettal
Dryck: kaffe
Personlighetsdrag: dom som tror dom äger hela värden

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
var i stugan med folk =)
Du kan höra just nu: vibrationerna från sms
Du inte kan leva utan:
vännerna
Du gör när du har tråkigt: dator, pratar i tel

3 personer:
Du kan berätta allt för:
tina malin frida
Du tycker om: familjen
Du inte gillar:
...

2 val:
Kaffe eller te:
inget =)
Vår eller höst: vår

1 önskan:
Att du inte är som jag tror.



GODNATT folket och tack för en trevlig kväll Kim & Mia =)

För min lillebror är sötast!


Stugan och 15days left.

Det har varigt skönt att bara varigt i stugan :) Det bärjade med att jag och Jessica gick till stranden för att bada Undra medans dom andra började med maten, Jocke trykte i sig en köttbit på 1kg och jag trodde han serjöst skulle spy. HAHHA! Efter maten så for alla pojkar på en fisketur så jag, jessica, malin & felicia spelade kubb. Alla spelade med alla och varje gång ngn var på mitt lag så förlorade vi. Antligen är jag oturen själv eller så är jag kass på kubb? Eller så är så som man brukar säga "Otur i spel, tur i kärlek" (jag väntar och ser (;  , hahah) Efter två timmar kom pojkarna tillbaka och alla började spela olika spel. Jag och Felicia spelade kotten mot Löva & Robin. Vi förlorade... men det var bara för att dom fuskade? ;P Sen fortsatte kvällen mot sitt slut och alla somnade. Vi kom till stan vid två och sen dess har jag duchat och betalat en räkning. Nu väntar jag på att tiden ska gå :)

Igår fick jag även veta att Frida kommer den 30Juni.
Jag längtar verkligen hur mycket som helst, ska bli så otroligt underbart!
Multi och rostade på mogonen, prata till sena nätter, kvällsdopp, glass osv osv.
 Älskar dig Frida. 15 days left.


Jalla, Jalla.

Hejochhå, fullt shå. Steg upp och städade lägenheten. Nu ser den lite mer mänsklig ut, haha. Sen har jag duchat och fixat mig. Nu väntar jag bara på att tiden ska så att vi; Jag, Robin, Malin, Kim, Löva, Jocke, Linus, Jessica, Johan, Erik & Felicia kan fara till stugan. Det ska bli mys att bara vara med vänner och ta det lungt! Spela kubb, bada, sola osv. Jag njuter. Hoppas ni andra får en trevlig helg. För det ska jag ha! Föresten så har jag ny frills nu, jag är nöjd! Lite åt det rockiga stuket igen, Yeah!

ÅHH, snart semester! Längtar i sinne vill jag lova!


Det kankse är som alla säger?
Fast vi ser det inte själva,
för att vi har byggt upp ett skal?





































JAG SAKNAR DIG ÄLSKLING! ♥


Många järn i elden!

Många järn i elden idag vill jag lova! Det började med att jag for till mamma igår kväll, för jag var nämligen barnvakt idag på morron sen for vi till Melvins skolavslutning. HERREGUD vad tiden går snappt!? Han var ju nyss född? Sen fikade vi sedan blev det in till stan för att kolla på Sandras och Fridas skolavslutning. Sen vart det att jobba ett tag och sedan gick jag med Carro på stan.... vi shoppade... jag vet, fyskäms på mig! När vi kom hem till mig bestämde vi att jag har köpförbud tills efter jag har varigt i turkiet. (lycka till mican!!!!) Sen ikväll har jag varigt med Erik och Felicia. Vi for och hyrde film och köpte kanske värdens godaste glass!! När vi var påväg hem till mig igen så träffade vi Linnea, Linus, Jocke osv, det var nice att se dom ett tag ! Tack alla för en trevlig dag och kväll =) Ni är guld.

Jag funderar på om jag ska gå och lägga mig och gå upp tidigare imorn för att städa? Det blir nog så, känndes tungt att börja städa nu och sen så kan man ju inte börja damsuga och sånt. Ärch, jag tar det imorn (;

Imorgon blir det stugan med; Löva, Kim, Malin, Jocke, Linus, Johan, Jessica, Erik och Felicia. Det ska bli trevligt och härligt att bara vara med vänner. Myspys på hög nivå. Hoppas ni andra får en toppen helg!

Åh, varför är jag inte så pepp inför midsommar :S !?!? Tur att jag har Carro som kan peppa mig! Det känns bra. Hon är great på alla sätt och vis.


Jag saknar dig så det gör ont, Jossefine.



Idag är jag lycklig!

1. Jag klarade teoriprovet idag! Fick 57p. Kankse inte överdrivet bra, men helt klart godkändt. Så himla skön känsla vill jag lova. Har varigt lycklig hela dagen! Tack alla som har grattat mig! :) Nu ska jag elda upp boken så jag slipper se den mer!

2. Jag har shoppat. Jag vet, jag ska inte. Men tyckte att jag förtjänade det idag när jag hade varigt så duktig! ;) Vart ett par skor, en tshirt och en skjorta. Jag är nöjd. Måste rensa garderoben snart igen ;) hahha.

3
. Varigt med Josse, Brum & Jenny idag.

4. Ska vara med Mia ikväll :)

5.
Jag har klippt mig och jag är nöjd.

Helt klart, toppen dag idag!


(min dålda tallang? ;) )

Vars for solen?

Varför sitter jag här när jag borde äta frukost och fara till jobbet? Bra fråga, nästa? Vars försvann solen och dess värme? Jag vill ju bli brun och kunna vara ute och njuta. Fast iof är det bra att det inte är toppenväder idag för vi ska städa sgu-stugan idag med jobbet. fyfan så trist. Sen senare idag ska jag tvärt förbi körskolan för att göra sluttest eftersom man inte kunde glra den hemifrån =S sen ska jag hinna köpa present till Oskar och Tilda. Sen var ahundvakt och vara med Mia och hinna plugga. Vi får se hur jag ska hinna med allt.

I måndags lämnade jag in min telefon. Så nu har jag min gamla röda igen. Den suger och jag vill ha tillbaka min! Men de skulle ta tre till fyra veckor innan den kommer tillbaka... bara det inte tar 2½ månad som sist så är jag nöjd. Åh.

Nä, nu måste jag rusa. Ni vet vars ni når mig! CHING!

Älskar er! Thea och Melvin Lundgren.

Att ta sig upp igen.

Att vara stark är inte att aldrig falla,
att alltid veta, att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta,
att hoppa högst , eller vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst,
att alltid komma längst , eller att alltid lyckas.
Att vara stark är att leva livet som det är,
gå igenom svåra perioder & acceptera det,
att falla till botten, slå sig hårt & alltid komma igen.

Vissa saker ångrar jag verkligen som jag har gjort i mitt liv. Alla dom där gångerna jag har gjort saker jag inte fick, tjaffsat, ljuget, gjort saker för att jag ska få all uppmärksamhet osv. Jag har inte varigt mammas ängel som ganska många tror. Jag har snarare varigt en trotsig jävla tonåring. Idag när jag blickar tillbaka så skäms jag för vissa saker som jag har gjort. Men samtidigt har jag lärt mig så himla mycket av allt jag gjort. Bra som dåliga saker. För varje steg jag tar i mitt liv så lär jag mig och även fast jag skäms och ångrar saker så är jag så otroligt tacksam att jag har haft min familj som stöttat mig och mina underbara vänner. Utan er skulle inget ha funkat. Tack för att ni står i vått och tårt.

Det finns några få personen jag litar helhjärtat på och en av dom sa en gång till mig, "Mican, din utsrålning är helt fantastisk" Den meningen kommer alltid vara med mig kan jag säga, den tog rakt i hjärtat. När jag inte riktigt har energin så brukar jag tänka på den meningen och få ett leende på mina läppar. Personen som sa det till mig betyder så oerhört mycket till mig och jag hoppas verkligen att han vet det. Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta.




Vars är sommaren?

Vilket skämt! Väckarn ringde klockan 7, jag somnade om och vaknade för tjugo minuter sedan. Det är bara att konstatera att jag inte kan gå upp tidigt när jag vet att jag kan börja när jag vill, det är tragiskt. Men rätt så skönt att kunna sova länge, dessutom har jag inte mycket att göra på jobbet nu. Imorn ska vi städa sgu-stugan. Jippi. Jag hatar att städa.

Jag gillar inte vädret som är nu. Regn och rusk. Vars försvann sommaren? Aftonbladet skrev ju att det skulle vara rekordvarmt Juni, Juli & Augusti. Men värmen kankse kommer snart, hoppas!


Jag hatar när man försöker fixa saker och sen skiter alla i det, fyfan.


Vad händer i helgen?!?!?!?
Hör av er, om ni vill hitta på ngt!



Nä, nu ska jag börja gå in till stan och vänta på att Tina ringer, sen jobbet tvärt. Vi ses.



Tina Pettersson.
Du är min ängel utan vingar.
Hur skulle jag klara mig utan dig?
Du ger mig styrka och glädje,
du är min sol i mitt mörker.
Du är min stjärna på min himel.
Tack för att du ställer upp i  vått och tårt,
du vet att jag gör samma sak för dig.
Våra skratt ska eka livet ut.
You are a star, and you'r the sky im on.


Lets try one more time.

Jag har spenderat gårdagen och denna dag med Tina & Malin. Helt toppenbra har det varigt. Vi har sett film, pratat, skrattat , lagat mat osv :) Fast det var dock lite läskigt när jag och Tina skulle gå och lägga oss igår, vi började prata om massa spöksaker och det bara rann tårar från mig för att jag var så himla rädd, haha. Livet är inte lätt när man är liten.

Imorgon ska jag försöka vara på jobbet tidigt för en gångs skull, ska göra bort lite arbete sen ska jag träffa Tina :) På kvällen ska jag plugga teori och sen förhoppningsvis hinna vara med Carro! :) Jag hoppas, var så längesen jag var med henne.
.
.
.
.
Sagt det förut och säger det igen.
Jag ska försöka igen, jag vill och jag kan.
Det gäller bara att jag ger mig fan på det nu också.
Jag ska klara det. Jag måste bara få tillbaka min envishet!



Jag vill vara kär.

Varför kan kärleken inte bara stå utanför dörren?

Ge mig något som tar mig någonstans.

Jag drömde häromnatten, jag önskar att den vore sann. Den var så himla bra, så himla trovärdig. När jag vaknade upp tog det några seckunder innan jag insåg att det inte var verkligheten. Det är bara inse att det är dags att vakna upp ur alla drömmar och hopp. Jag lever i verkligheten hur mycket jag än skulle vilja leva i drömmen. Ge mig något som tar mig någonstans.

.
.


Jag vill ha fjärilar i magen. Jag vill ha känslan. Jag vill ha värmen.

Stora frågan är fortfarande varför?

Vaknade 13.30 idag av att mobilen ringde. Det var löva, han undrade om jag skulle följa med till deras suga ett tag. Självklart jag sa jag och steg upp. Trött som bara den. Vi for dit och var sociala. Sen till stan och åt, hämtade upp Jenny, for runt, runt, runt stan för att sedan stanna på Nordanå. Till min förvåning träffade jag Ida, det var trevligt att se henne eftersom jag inte har gjort det på hur länge som helst. Sen for jag med Ante, Jocke och Markus till Kåge, bytte bil & hämtade upp Linus i stan och for till Piteå. Sen kom vi tillbaka till stan igen och jag kom just hem innanför dörren. Kvällen har varigt bra och nu är det nog dags att sova för att iaf försöka vända tillbaka dygnet och att kunna göra vettiga saker imorgon?

.
.


Varför låter jag samma saker hända hela tiden?
Varför är jag så himla dålig på att säga ifrån?
Vars är mitt personliga värde? Helvettes jävla fan.


.
.
.

Jag vill  veta vad du tänker..
vad du känner..
och vad du vill...





Spyor och fastlåsta cyklar.

Hur ska man sammanfatta gårdagen? Det började med att vi, jag, jocke, linus, jenny, mia, sara, ante grillade hos mig, efter det kom det lite mer folk och steron spelades på hög nivå och rösterna höjdes. Det slutade med att jag torkade spyer och var irriterad. Sen for vi till Jocke. Där vart jag bara ännu mer irriterad. Jag hatar när folk inte förstår när dom ska sluta! Sen fick jag panik när jag insåg att jag inte hade fått igen nyckeln av Mia, så i panik ringde jag, men om tur hade hon lämnat den i dörren. (tur i oturen kankse.) Sen när jag kom hem fixade jag det sista från gården sen gick jag och la mig. Såå, sammanfattningen blir väl en spårad kväll?

Idag skulle jag gå till stan och hämta min cykel. Men som vanligt med min tur när det gäller cyklar så är det någon idiot som har låst fast min cykel i hans/hennes. Så nu får jag inte tag på min cykel. Folk har verkligen lite att göra. Idag vid halv sex tiden så kommer lite folk och vi ska bara grilla och chilla. Jag hoppas på en bra kväll.

.
.
.

"Min vän och jag berättar alla våra bekymmer för varandra.
Ofta är det inget vi kan göra för att reda ut dem.
Men vetskapen om att vi är där för varandra,
redo att lyssna,
det är all hjälp vi behöver"
Jag saknar dig så otroligt himla mycket!
.
.
.


Varför är det alltid såhär?
Jag blir så himla less.
Killar är svin.



Ännu en toppen dag.

Ännu en dag med toppenväder! Jag njuuuter! Bränt mig lite, men tahts life. Har spenderat hela dagen med Mamma. Först for vi och köpte lite planter och sen köpte vi lunch och åt med mormor. Det var mys. Jag har just fixat mig inför ikväll. Vi skulle ha börjat grilla halvfem, men pojkarna är sena. Dom sa att dom skulle komma snart, så jag hoppas de. För jag är hungriiiiig!

Tänk att det var ett år sen man tog studenten, helt sjukt vad tiden går fort :S. Känns som om de var igår, fick lite nostalgi idag när jag åkte förbi kyrkan där alla skrek "för vi har tagit studenten", Den känslan glömer man aldrig, aldrig mer skola (; Tänk att jag snart har jobbat ett år också, helt sjukt. Jobb tills den 31 dec. Vad händer sen? Frågan jag ställer mig typ varje dag, haha. Vi får se vad som händer...


Meeen åh så seega dom är. Men fint folk kommer alltid sent? Hahahaa ;)


Ha en bra kväll och ta det lungt, det ska jag!


Jag njuuuuuter.

Sommaren är här! Jag njuter i sinne! Har varigt ledig idag, är ledig imorn och på fredag. Idag var jag först med Nylle. Vi gick och köpte glass på ajnas. Värdens godaste! Sen kom Rickard, Man & Frida. Så vi följde med dom till kajen och pojkarna hoppade i älven. Själv låg jag och steeekte i sinne. Sen for alla och då kom Mia. Vi for till Jocke och var med han och Ante :) Sen kom Kim, Löva och Johan :) Nu sitter jag hemma och inser att det kanske inte var så klyftigt att steka hela dagen idag. Det svider lite lätt, måste smörja in mig i sinne imorn!

Imorgon ska jag vara med min mamma på dagen, jag vet inte än  vad vi ska göra men det lär ju märkas. Sola antar jag eftersom det ska vara jättevarmt imorgon :) !!!! Sen ska jag och några andra grilla hemma hos mig och sedan ut och vara med alla lyckliga studenter. Jag hoppas på en toppen kväll.

Föresten så tror jag att det blir den där frillan nästa tordag. Jag är iaf 95% säker!

Tack för en bra kväll allihopa!! Nu ska jag fixa lite småsaker sen typ försöka sova lite.




Nära skjuter ingen hare.

Som sagt var jag 1p från att bli godkänd på teorin idag. Det känndes surt, väldigt surt. Men jag hoppas att jag får göra det snart igen, för nu har jag ju som allt inpluggat iaf. Bara ta tjuren i hornen igen. Jag ska klara det om det nu är det sista jag gör, åh.

Jag kunde inte hålla mig, jag bokade klipp och färgtid idag. Nästa torsdag. Och jag kan aldrig bestämma mig för om jag ska klippa den där frisyren eller om det ska bli något annat. Ska prata med min frisör om frisyr och färg, om vad hon tycker. Hon är bäst och jag blir alltid nöjd!

Funderar på att sluta för idag. Ska snart möta Linnea, Brum, Linus & Jocke på frasses :) Sen får vi se vad det blir. Måste iaf diska när jag kommer hem i sinne, haha. Frivillig? Ikväll får vi se vad som händer. Hör av er!


puss

Nervös i sinne!!!!!!

Det är inte ofta jag är nervös, men nu sitter jag typ och sakakar av nervositet. Jag har vaknat flera gånger inatt och jag har drömt om provet. Jag drömde att jag klarade det, men sen gällde inte det så då var man tvungen göra om det, jättehemskt och jobbig dröm. Som sagt har jag teoriprovet snart och jag skulle helst vilja skjuta mig nu. Är så himla nervös. Klarar jag det inte nu vet jag inte vad jag gör. Jag gjorde iaf nyss rep, två rep faser och fick 65 & 64p, så de är ju bra. Jag hoppas att det går vägen nu! Jag har endå chans att klara det nu, mycket ber än förra gången! Ska bara ta det lungt, inte stressa och andas.

Nu ska jag fixa miglite, försöka sluta skaka, äta något och göra en fas till tror jag. Sen ska jag gemig iväg till sanningens ögonblick. Ni lär ju märka sen om jag är värdens lyckligatse eller olykligaste människa.

None

RSS 2.0