Torsdag

Tjabba! Har lämnat Nikki på dagis och nu är det dags för jobb hemifrån och ikväll blir det jobb på holken.

Igår mötte jag upp Hanna, var tänkt att möta henne på lunchen men det slutade med att vi hängde på Waynes och sedan följde hon med till jobbet tills jag slutade, oooops, hehe! Det blev en riktig mysig dag med massa prat om allt mellan himmel och jord. Sjukt välbehövligt! Du är bäst HanniBanani! 

Trevlig torsdag! 




Rensning, jobb, dans

Blev en tidig morgon idag också. Men än så länge är jag inte lika trött som igår, som tur är. För igår höll jag på att somna på jobbet. Helt galet har aldrig upplevft en sån konstig trött-känsla som igår. Sitter på jobbet och ska börja ta tag i att rensa. Vi ska göra om på kontoret, möblera om och fixa. Längtar tills det är klart! Ikväll har jag avslutning med min dansgrupp för den här terminen.
 
Önskar er alla en trevlig dag och kväll. Puss
 
 

En bra helg och mycket jobb

Har haft en riktigt bra helg! I fredags jobbade jag på Holken med Hanna & Julia. Det var 6:ornas kväll och det kom väldigt många, hur kul som helst! När vi stängde så satt vi kvar och pratade en stund och det slutade med att klockan blev närmare 02.30 innan vi for hem, oops!
 
I lördags firade vi Tina som fyllt 25. Hade så otroligt kul! Tack alla som förgyllde kvällen. Söndag erbjud gomaten hos Pappa och Eva, sedan blev det hem och se hockey med Robin och Nylle.
 
Igår var det jobb för hela slanten, kom hem vid 20 och då kom Johan, Jocke och Nylle förbi. Vi såg tallang och snackade skit. Idag blev det en tidig morgon eftersom Nikki kände sig morgonpigg, vilket gör att jag är så himla trött just nu, som pricken över i:et så glömde jag lunchlådan på bänken... som jag hade tagit fram ENKOM för att jag skulle KOMMA ihåg den.. glömmer alltid lunch-lådan.
 
Annars då? Livet flyter på, dock berstår det mest av jobb just nu och jag längtar tills jag BARA jobbar dagtid så jag hinner spendera tid med Nikki och Robin. Skulle behövt börja om att träna också, någon som hakar på?
 
 

Tjabba tjena hallå

Hallå där! Sen sist jag skrev har jag varit på junisfestivalen med jobbet, hängt med vänner och jobbat ännu mer. Är så himla mycket nu när terminen lider till sitt slut. Men fort går det sen har jag 8 veckors SEMESTER! Som jag längtar. Hoppas på bra väder hela sommaren och såklart Ullared som är inplanerat med Robin, Tina, Johan och kankse ev Hanna och Rikke,
 
 
Idag slutar jag 16, riktigt skööönt. Dags att återgå till jobbet. Puss på er.
 
 

RSS 2.0