IDÉTORKA

Började dagen med kontorsjobb, följde med mamma på stan en sväng och så hämtade vi resekattaloger om kryssningar(;)), ikväll började min kågegrupp om (♥) Nu har jag just ätit middag. Hela den här veckan har varit fullpackad med saker att göra! Och det är bara halva som gått ännu, så kan det vara..

Har inget att skriva om... vad vill ni läsa? Kanske borde lägga in lite bilder? Vad säger ni mina få men trogna läsare?


syskonkärlek ♥♥♥

TUMMEN UPP

Haft toppen i stora staden! Utbildning torsdag-fredag. Fredag kväll hängde jag med Frida ♥ Det blev bio, prat och thaibåten! Lördag-söndag var det utbildning nummer 2. Söndagen när jag slutade hängde jag med Ally! Tack alla som var med :) Nu ska jag fortsätta jobba! Vi höres!

CHANGES HURT

 

 


PARTY IN MY HEAD

Måndag; Jobbade sen kom elle och hämtade upp mig och vi for till stackrönnan. Pratade på och sedan var det bara att ge sig hem. Gick långprommis med Myran och sedan städade jag & lagade mat. På kvällskvisten kom Elle förbi. Vid åtta tiden begav jag och ante oss till stugan för att se hur det går med den. Sedan var det hem, ducha & sova som gällde.

Nu sitter jag på kontoret och har haft möte och fixat papperarbete. Nu ska jag iväg en sväng på stan och se om jag hittar träningsbyxor. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, den som lever får se ;)


HEJ, DU HAR KOMMIT TILL MICAN TAXI AB, VAD KAN JAG STÅ TILL TJÄNST MED?

Lördag kväll bestog av att först skjusa elle till sunnanå, hämtade upp mamma & co för att skjusa hem dom. For sedan hem och såg film med Ante & Fredde. Tillbaka till sunnanå för att hämta elle och fara till byske. Först var vi hos robin sedan möte vi upp Ela och for in på landtärnan. Sedan var det bara att sjusa till fäll och sedan köra hem, kom hem vid tretiden, somnade vid 4 och vaknade halv tolv av att elle och jocke ringde, for till fäll, käkade på pipens, hälsade på jonte & mia och begav mig sedan hemåt med Elle. Vid fyra tiden kom Malin och vi bytte bilder och sedan for jag och Ante till Thea, Anders och Bruce för födelsedag och namnfest :) När jag och Ante kom hem såg vi en film och sedan var det bara att gå och lägga sig för att orka upp idag. Idag är allt är lite upp och ner och förkyldningen vägrar ge sig.. Hoppas på att den ger sig snart så att jag kan bli piggare!

Veckan som kommer;
måndag-onsdag; kontorsjobb
torsdag-söndag; kurs i stockholm. Det bästa är att jag får träffa Frida på söndagen ♥


FÖR ATT DU ÄR VÄRLDENS FINASE VÄN OCH DU FÖRSTÅR MIG SOM INGEN ANNAN!


KLIPP OCH FÄRG

Bokade klipp och färg igår. Längtaaaaaaaaar!

VAD ÄR MIRAKELKUREN FÖR ATT SLIPPA VARA FÖRKYLD?

Hejhopp! Dom senaste dagarna har jag jobbat, snorat, hostat, you name it. Är sjukt less på förkyldningen! Igår var det först jobb som gällde och sedan fika med min fina Josse. På kvällen var det kräftskiva hos oss med robin, jocke, elina, cicci, ola, frida & markus :) Vi spelade spel och körde bilkurra! Erika och Linus kom i slutet och var med och körde kurra. Det var niiiiiicce!

Har just varit och ätit med pappa & Ante. Dom håller på att gräva så att vi kan komma igång med carporten. Längtar! Önskar att jag mådde bättre, denna förkyldningäter upp mig! Om jag hade haft lite mer krut i mig hade jag tagit tag i garderobsdörrarna i kontoret! Kanske får bli imorgon?



BACK ON TRACK

Har haft en väldigt bra vecka nere i tranås! Ullared, norrköping osv. Tack Elle & Lina :) Bilder kommer senare när jag fått dom från ellan ;)

Är dunderförkyld, inte ball. Snorig, ont i örat, ont i halsen och nacken. Hoppas på att det blir bättre snart! Började om att jobba idag, blev dock en kortdag pga min förkyldning. Vet själv att om jag jobbar och håller på så blir jag bara sämre senare, INTE värt! (man lär sig av sina misstag)

Sitter just nu hemma och gör inte mycket alls.. måste hitta på något innan jag får damp. Ching!

TRANÅS, ULLARED, NORRKÖPING

Fredag; Jag och fridis tog de lungt på dagen. Vi åt lunch på waynes och snackade skit. På eftemiddagen började vi göra oss i ordning för kvällen... för MALIN fyllde år! Vi hade en kanonkväll! Tack alla inblandade!

Lördag; Vi kom hem vid halv tre. Vi steg upp 06.30. For till flyget och sa hejdå, alltid lika jobbigt! :( På eftermiddagen for jag, ante och jocke runt lite. På kvällen åt vi plankstek hos mami!

Söndag; Jag och ante gjorde olika ärenden, åt i stugan, for och lämnade myran, handlade och avslutade kvällen med en film :)

Nu sitter jag och väntar på Elina & Lina så vi kan bege oss mot våra mål, tranås, ullared, norrköping :) Vårat mål är idag att fara till Tranås! Jag hoppas att vädret blir bättre :) Nu ska jag fixa det sista!  Vi höres

GRATTIS MALIN!

Grattis världens bästa Malin! Hoppas din dag blir kanon! ♥


JAG OCH FRIDA IN ACTION

Tisdag; Jag och Frida gled på gummibåt på älven och badade. Jocke hämtade upp oss och vi gled till solbacken sedan boviken, hämtade upp Ante. Käkade glass i bergsyn och sedan blev det grillat till middag och gocart. Vi (jag frida jocke) avslutade kvällen med kvällsdopp i boviken och vollyboll med folket! :)

Onsdag: Jag och Frida for till umeå för att hälsa på Tina och Robin. Det var riktigt trevligt! Vi var först hos Tina och vi avslutade kvällen med att äta middag med Robin. När jag och Frida började köra hemmåt så spårade det direkt, så när vi kom till stan tog vi en lyxshake och gick igenom staden för att kolla läget. Vi avslutade kvällen med många skratt och våran lista ;) HEHEHEHHE

Idag ska jag och fridis träffa Josse på stan och sedan blir det middag hos mamma! Vad som händer ikväll får vi se! ;)

Hoppas ni får en bra torsdag!

FULLT ÖS

Igår började jag med att visa Frida huset, sedan begav vi oss till fråstkåge för att äta baugett och sedan till Thea. Blev grillat till middag här i boviken och sedan begav vi oss till fäll för grillning med malin, kim, löva, ola, apa, lisa, linnea, fanny, jack, nylle, ante, linus, jocke. Det var riktigt mys! Dock väldigt trist att säga hejdå till Jack :(!

Jag och Frida är nu redo för att åka gummibåt på älven! Yeeeeeah! Ikväll blir det gocart! Ses!

HEJ FRIDA OCH HEJDÅ JACKIBOY

Igår började dagen med att jag & ante såg en film. Elina kom hit och vi for till karamelltåget, käkade glass och bara chillade. Hon skjutsade hem mig och sedan for hon och jobba. Jag började då med att putsa, rengöra & måla garderoben! På kvällen for jag & ante förbi min kära syster och sedan degade vi i soffan med lite CIS.

Idag steg jag upp lite tidigare än vanligt för att hinna måla ett extra varv på garderoben. Måste nog måla ett varv till och sen är det klaaaaaaaaaaart! Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så att jag kan bege mig till flygplatsen för att hämta upp Frida ♥ Satan vad jag längtar! Idag antar jag att det mest blir att prata, prata, prata, haha! Ikväll beger vi oss till fäll för en grillkväll med folket och för att säga hejdå till Jack, han far imorgon! :(


RSS 2.0