BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Ett dåvande ljud börjar höras och jag märker att det är väckarklockan som ringer. Det är dags att stiga upp, dags att fara. Kliver upp fixar det sista. Pussar dig hejdå och vill egenligen aldrig gå. Vi sitter i bilen påväg till umeå för att sedan åka till Turkiet. Efter några timmars väntan är vi framme.

Vi hade det verkligen superbra nackdelen var bara att det var så kvaft i luften, man orkade knappt göra något. Men vi for på en båttur och schoppade i sinne. Just love it. Tack Mia för en underbar resa, you are great Reakan ;) Men aldrig i hela mitt liv trodde jag att jag kunde sakna någon så mycket som jag saknade dig. Var så glad när jag öppnade dörren igår och så var du här, lyckan är obeskrivlig, lyckan är obeskrivlig med dig. Borta bra men hemma bäst.

08.30 var vi påväg till Byske för att värva, var klar där vid lunch och sedan bar det av till Kåge. Totalt var vi inne i tretton klasser idag, det är bra. Imorn blir det Boliden och sen jobba på kontoret ett tag. Sen ska jag vara med Ante och sen får vi se vad som händer (: Nu ska jag lägga in bilder och sedan fara till stan och fixa några ärenden. Ikväll?

TURKEY, HERE WE COMES

Imorgon far jag och värdens bästa Mia till turkiet. Jag längtar och det känns helt sjukt underbart. Sola, bada - njuta av livet. Jag ska tänka på er här hemma i regnet, medans jag ligger i värmen. Kommer sakna er massor, men vi ses när jag kommer hem vänner ;)


Du är det bästa som hänt mig.




TUT TUT

JAG KLARADE KÖRKORTET IDAG!
FYFAN VAD JAG ÄR BRAAAA ;)

de tycker jag med / din älskade ante :)




STEG MOT NYTT LIV


Nervösa
steg mot ett liv, ett nytt liv.
Med nya upplevelser och nya lärorika händelser.
Här är jag och jag ska klara av det, trotts rädsla och tveksamhet.
Jag är stark. I GONNA MAKE IT TO THE TOP!


Tack till mina underbara vänner som alltid finns.
Jag älskar er.





ALDRIG UTAN DIG

YOU'RE A STAR

AND YOU'RE THE SKY IM ON

INGET SVARAR JAG

Vad är det? frågar du. Inget svarar jag. Jag ljög. Tårar börjar saka rinna ner för min kind. Klockan hinner blir 03.00 och jag har inte somnat. Tankarna snurrar för mycket runt runt och slutar aldrig. Jag somnar tillslut men vaknar strax av panik, drömde att Ante bytte ut mig mot en blondin med hyper stora bröst. När jag inser att det var en dröm så lugnar jag ner mig. Klockan är då 04.00, suckar. Försöker somna om igen, det går efter ett tag. Klockan tickar iväg och vaknar till vid tio, du håller om mig och jag känner mig trygg. Sen är det dags för dig att fara, vill aldrig sluta hålla om dig, älskar dig så. Du far. Jag försöker äta frukost, får i mig en halvmacka, känner mig äcklad och slänger resten. Thea och Line kommer och hämtar en ram till kortet vi ska ge till mormor, dom far och jag hoppar in i duchen, sminkar mig och tar mitt paraply som jag fick av mina barn och traskar till jobbet. Långtråkigt. Funderar på att sluta? Men vad ska jag göra hemma.. sova? Övningskörning vid halv fem, är nära ett körkort nu. Hoppas. Sen ikväll middag hos mamma.

Är tacksam att det bara är sju dagar kvar tills jag och Mia far till turkiet. Det behövs. Sola, bada, steka, schoppa. Leva livet. Vi kommer inte ha en tråkig stund, med våra påhitt kommer vi roa oss dagar och nätter. Mia, du är oslagbar. ♥

DAGENS

Dagens humör: Glad.
Dagens borde:
Spara pengar.
Dagens frisyr: Uppsatt.
Dagens smink:
mascara.
Dagens klädsel:
Mjukis.
Dagens planer:
BOLIDEN.
Dagens materiella vill ha:
dubbelsäng.
Dagens längtan:
TURKEY
Dagens fundering:
Vad ska jag göra efter jul?
Dagens beroende:
tuggumi.
Dagens personer:
Jennifer.
Dagens roliga:
Jennifer.
Dagens låt: ingen.
Dagens bild
:

bara för att du är en stjärna ;)

EN VANLIG SÖNDAG

Tack för igår.






Idag har jag storstädat hela lägenheten. Känner mig riktigt duktig. Nu skiner den som aldrig förr så nu får ni gärna komma på besök om ni har lust. Efter städningen for jag till Thea & Anders och åt middag, det var starkt men gott. Nu väntar jag på att Ante ska komma. Känns mindre peppande att jobba imorn, men Jennifer räddar mig genom att hon nyss skrev ett sms där det stog "hej! Lunch imorgon?" Hela jag värmdes upp, jag har inte träffat henne på ett halvår och det ska bli så skönt att se henne igen.

PEPPA

Allt är fixat nu. Presenterna, sminket, kläderna. Nu är det bara vänta, och vänta lite mer tills vi ska fara till skogen, även kallad Fällfors. Vi ska fira Malin & Jocke ikväll, jag längtar. PEPPEN! Så vi ses ikväll vänner.



GE MIG UTSENDET


ÅNGEST

Varför sa jag så? Nu måste jag, känner att jag inte pallar det nu. Men det kanske lika bra att det blir av. Så du förstår och så jag slipper ha ångest. Starta om från ruta ett igen, tears. Ikväll blir det iaf grill bara det inte börjar regna så är jag nöjd! Jag längtar och jag längtar till imorn! Nu ska jag gå upp till åsgatan och äta lunch med Janna & Therese. Sen ska jag vänta på att Ante ringer så vi kan fara till boliden och sen hem igen. Men vill ni vara med ikväll har ni mitt nummer. Puss


ÖVNINGSKÖRNING & HALKEN

Igår hann jag övningsköra tre gånger, med pappa, mamma & Thea. Sen vart det badtunna på kvällen, kom hem vid kvart i två. Somnade bums, vaknade sen lite halverst när Ante öppnade dörren. Sen vart det idag och jag har gjort halken, det var riktigt kul och inte alls så hemskt som jag trodde (: YEAH! Nu är det RIKTIGT nära till körkortet, heeelt sjukt. Jag längtar, bara jag klarar det när jag har uppkörning. Men nu är det dags att kag sluta sitta här, ska nämligen fara till jocke och vara social med honom. Vi ses. Puss.

INGEN FART OCH FLÄKT PÅ JOBBET

Övningskörde i sinne imorse sen direkt till jobbet i mjukiskläder och risig. Men den bjuder jag på. Möte med Therese, Ante(♥) kom och sa hej. Just fixat massa brev som jag ska posta. Funderar på att fara hem snart, har inget mer att göra på jobbet, det är ingen fart och fläkt när inga barn är här, saknar dom ♥. Ikväll kankse det blir att fara förbi till stugan och säga grattis, hon fyller år idag. Måste rusa och köpa en present, men för vilka pengar?  Jag är fattig i sinne, och det är mitt eget fel. Om jag bara kunde lära mig spara. Som sagt är det halken imorn, nervös, hoppas på det bästa. Snart uppkörning också. HJÄLP!

MARDRÖMMAR SOM SPÖKAR I MITT HUVED

Mardrömm inatt igen. Jag tror jag vet vad det är jag måste ta tag i nu för att dom ska sluta. Men det är så himla jobbigt, som att börja om från ruta ett igen. Nu väntar jag på pappa, vi ska övningsköra. Har halken imorn. Jag vill inte. Jag är neg och jag har ont i magen och vill helst ligga och sova. Dessutom suger vädret, sommaren bara försvann. Försöker iaf peppa lite tills på lördag. Fira Malin & Jocke, hoppas på det bästa.

JAG ÄLSKAR DIG


KLOCKAN RUSADE IVÄG

Klockan tickade iväg och sista gången jag kollade på den var den 02.00. Sen hörde jag orden, "det är nog dags att sova nu" Jag höll fullständigt med, synd bara att min kropp inte lyssnade på mig. Vakande tryggt i dina armar imorse, ville aldrig stiga upp. Men jag trotsade allt och var på jobbet 08.15. Snart blir det lunch med Janna och sedan ska jag träffa Mia. Vi ska fixa dom sista sakerna innan turkiet. Helt sjukt, nu är det inte länge kvar, 16 dagar. Jag längtar. Vi ska ha det så bra, jag & mia. Bara njuta av solen och bada hela dagarna långa.

Andreas hjärta Micaela.
Jag är så lycklig med dig.


 


ORDEN KLINGANDE SÅ FINT

Vi stog mitt i allt. Jag tänkte att jag inte skulle ge upp, men efter allt för många knuffar i ryggen och en allt för arg jag så gick vi och ställde oss längre bak. Lasses sånger klingande så fint i våra öron. Där stog jag i din famn och kände mig så trygg. Sista låten spelades "Kom änglar, kom älvor. Det börjar bli kallt, graderna sjunker så fort överallt", jag sjöng så mycket som jag bara kunde och orden "jag älskar dig" värmde upp hela min kropp.



LIV EFTER DÖDEN?

Finns det ett liv efter döden? Finns de himel och helvette? Återfödsman på nytt? Blir man en ny männsika? Jag tror på ett liv efter döden, och jag hoppas det är som Nagijala. Sitter och ser Böderna lejonhjärrta nu. Jag älskar den filmen.

Ikväll blir det pizzakväll i bochen med pappa, sara, anders, thea och Ante medmera folk som jag inte vet vilka det blir än. Det blir nog mys. Nu ska jag fortsätta se Nagiala och sen gå ut med Phjasko, är hundvakt. Vi hörs.

RSS 2.0