NYÅRSAFTON

Det var ett tag sen jag skrev. Senaste tiden har jag hunnit få julledigt från jobbet, firat jul. Fick kanonpresenter som tex 2sparkar, murika, hår produkter från bed head, presentkort på Ingmar och hm, mm :) jag är riktigt nöjd! Jag har även julbakat, julpyntat och sånt där som hör julen till.

Just nu sitter jag i stugan i Tärnaby. Dom flesta är och kör skoter, men jag och några andra är kvar i stugan. Jag hade så gärna följt med, men min dunderförkylning som går in på min 3vecka nu vill inte ge sig. Hals som gör ont, snorar i sinne, öron som värker och en kropp som gör ont. Nu är det bara febern som ska komma krypande. Hoppas den kommer när vi kommit hem. Vill kunna fira nyår utan feber :)

Ikväll är tanken att vi ska äta buffé på hotellet och sen ha en underbart rolig kväll :) vill passa på att önska er alla ett gott nytt år :) får skriva en resumé sen om året :)


YES

Fick besked om att Robin gör sin sista vecka i ume nu, jag är så glad! Ska bli skönt att få ha hann hemma igen varje dag! Älskar dig Robin :)


ZEBRA

For förbi johan Tina Nylle å Jocke en sväng. Tack för att ni förgyllde min kväll. ligger nu i sängen och det är snart dags för att sova. Hoppas på att jag är piggare imorn.

Gjorde dessa naglar idag.


RASTLÖS

Åh vad jag är rastlös. Måste göra något nuuuuu innan jag börjar klättra på väggarna! Kom och roa mig någon!


BIO PÅ FREDAG

 
med finaste Robin, Hanna & Richard :)

MÅNDAG

Jobbade till 21 ikväll. Sitter i soffan nu och är uttråkad till tusen. Robin är och jobbar i Umeå och kommer inte hem förens på fredag afton. Sjukt tråkigt, men förhoppningsvis sista veckan i Umeå för i år. Hoppas!!

Blir nog att gå och lägga mig snart, försöka sova och hoppas på att mardrömmarna inte spökar.



!!

Tack för att du kom i helgen älskade vännen :) och tack för alla grattis och fina presenter :) har haft en kanonhelg!


MOSTERS HJÄRTAN


GODMORGON

Godmorgon! Har varit vaken sen 8, varit ute med zera och gett henne mat. Nu har jag krupit ner under täcket igen. Det är så skönt och varmt. Man vill inte alls stiga upp när det är så kallt ute!

Idag består dagen av bullbak! Ska baka ca 200st till uppvisningen på lördag. Ikväll har jag min dansgrupp :) sen får vi se vad som händer.


FEL

Vad är det för fel, sovit dåligt inatt med och när jag väl har sovit har jag drömt på en och samma groteska mardröm. Jag vill kunna sova EN natt utan mardrömmar och att inte vakna.

Började dagen med att se julkalendern. Nu ska jag nog försöka äta någon frukost och sen ut på promenad med Zera. Ska nog fortsätta baka också. Sen blir det jobb ikväll, pappersarbete, ledarmöte och Julmys med mina fina ledare! Ska lämna Zera hos thea medans jag jobbar, tack underbara syster för att du ställer upp :)


OGILLA

1. Människor som lägger sig i utan att veta någon bakgrundsfakta.

2. När det snurrar runt för många tankar i ens huvud.

3. När folk snackar bakom ryggen på en.

4. När man inte kan sova på nätterna.

5. När man blir besviken på sig själv.


Dec. 03, 2012


CAN´T STOP MISSING YOU

Mötet igår gick mycket bättre än förväntan och vi är beviljade pengar för hela 2013, kanon! När jag landade igår begav jag mig direkt till Hanna & Rikke för att säga hej. Det var så härligt att träffa dom igen, kan inte förstå att det är en månad sen sist! Begav mig sedan hem för att spendera dom sista timmarna med min älskling. Han for imorse klockan fyra till umeå och kommer hem på fredag. Inte är det kul att ha honom borta, blir så tomt här hemma. Tur att jag har Zera och Tuzzi.
 
Som sagt är det fullt ös i helgen med födelsdagskalas och fest. Även nästkomande helg är planerad då det blir jobb lördag dag i umeå, julfirande med en del av släkten hos pappa. Det vankas julklappspelet, god mat och många skratt. Även söndag blir det hos pappa då vi firar jul med pappa, eva, thea, anders, bruce & bengt. Pappa & Eva far till Vietnamn i 3 veckor över jul, dom fuskmörtarna! Är inte alls avis.. hehe.
 
Inatt har jag sovit som en kratta. Har inte fått ihop många timmars sömn. Mitt huvud känns riktigt tungt. Är så less på att inte sova bra! Har prövat det mesta. Att inte äta på x antal timmar innan man ska sova, ha prövat träna, dricka varmt, inte se tv osv. Men inget värkar funka, vad är det som är fel!?

Trots ett huvud som gör ont hade jag endå tänkt göra något bra av denna dag. Tänkte börja baka lite inför helgen, är ju några sorter som ska göras så kan vara skönt att börja i tid. Sedan står en skogspromenad på schemat och även jobb.

Hoppas ni hade en bra första advent :)

Jag saknar dig varje minut du är borta, älskling.

Stockholm

Mot Stockholm för Möte två timmar. Steg upp klockan sex i morse och är hemma i fäll vid ca 20.30. Inte motiverad alls, men peppar peppar. Det blir nog bra i slutändan.

I veckan vankas jobb, träffa Malin, baka till min födelsedag, fixa sista julklappen, på fredag är det kalas för familjen och släkten. Sen kommer även Frida hit, som jag längtar! På lördag fyller jag år och då börjar jag dagen med uppvisning sedan hem direkt och börja fixa inför temat "rock" fest. På söndag blir det att säga hejdå till min älskade Frida och sen är helgen över. Jag tror det kommer bli en kanonhelg. Jag längtar!


RSS 2.0