Idag vart inget som planerat.

Idag var det tänkt att jag skulle sola solarium med Mia och sedan jobba.. dagsen vart såhär. Träffade Mia, vi gick och handlade lunch och när vi sedan skulle gå ner till älven så träffade vi Jack & Nylle, dom följde med oss. Det var trevligt, mycket trevligt. Har inte träffat dem på länge. Så vi satt vid älven och glassade sen gick jag och jobbade en halvtimma sen forstatte jag med glassandet och sen följde Mia med mig hem. Sen for jag med pappa och Sara till Umeå, jag körde dit och pluggade teori påvägen hem. Jag är duktig, väldigt duktig! Nu funderar jag på att snart sova. Ska fara till IKEA & Finnland imorgon, mysigt. På kvällen ska jag vara med Malin & Amanda, vi ska laga tackopaj och sedan ska vi äta blåbärspaj, mums. Lördag var det tänkt att jag skulle vara med alla i Fäll, men det blir att jag ska vara i stugan och plugga, plugga, plugga och plugga teori i sinne! Söndag jobbar jag.

Jag funderar på att boka klipp och färgtid... men jag vågar inte klippa mig typ. Tänk om de blir jätte hemskt :$ Ärch, man lever bara en gång. Man måste våga saker i livet, annars blir ju inget roligt. Kul om man aldrig utmanar sig själv? Det är ju endå det man lever på? Adrenalin, adrenalin!


Jag funderar ännu en gång på vad jag ska göra efter jul. Söka annat jobb? Fara utomlands? Plugga? Åh, jag vet inte, blir tokig. Vill göra allt och ännu mer. Hur ska jag hinna allt jag vill? Men jag får tänka som jag brukar göra.. "Mican fixar allt och lite till" Det är mitt eget måtto, och det brukar funka, haha.


Just love life.

Jag är bara föööööör cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

En ny människa?

Jag har nog blivigt tokig. Funderar på ta ut mina percingar och klippa den firsyr jag har velat ha hur länge som helst. Men jag vet inte, percingarna är endå jag till tusen. Isf blir de nog bara att ta ut den i läppen och ha kvar den i tungan ett tag? Sen frisyren jag vill ha (som finns i tidigare blogginlägg) är rätt så kort, men den är så sjukt snygg! VI får se, ska prata med min frisör. Och jag som skulle spara ut håret? Haha, ärch, jag älskar att klippa mig. Sen vill jag färga  håret rött igen, jag trivs så himla bra i det! Nackdelen är att man måste färga om det hela tiden, det suger. Ska man vara fin får man lida pin? Och om jag endå ska bli en ny människa så blir det träning direkt jag blivigt frisk och känner mig piggare!

Nu sitter jag med feber till och från och huvedet känns som bly. Är hemma från jobbet idag, men intkräktar imorn igen. Jag har just gjort lite teori och ska väl snart fortsätta med det, jag måste plugga i sinne! Och ni som känner mig vet att jag hatar det mest av allt! Men jag kommer nog att förstå lite mer sen, när pappa har hjälpt mig med det jag tycker är svårt. Åh, jag är så himla nervös. Jag vet serjöst inte vad jag gör om jag kuggar. Jag kommer gråta i sinne och spärra in mig känns det som. Näfyfan, nu ska jag klara det här. Håll tummarna för mig! Och om jag skulle kugga, peppa mig i sinne!

Det är helt sjukt hur trött jag är nu för tiden. Jag kan somna vid 01.00, och sen stiga upp 13.00. Endå är jag lika trött. Antligen är det att jag sover för mycket eller så är det för att jag inte äter bra. Dags att börja med rutiner igen. Gäller bara att orka! Jag måste, jag vill och för mitt eget bästa!

Nu ska jag försöka fixa något att äta sen ducha och plugga teori.

None

Säg inte att du är precis som alla andra.

Ruta ett om och om igen.

Helgen var planerad i minsta detalj. Men inget blev som det var tänkt. I fredags var det tänkt att vi skulle grilla. Men det slutade med att det vart film och snacks ist och lika trevligt var det. Igår fick jag och Tina för oss att fara till Luleå, så de gjorde vi. Spontant och bra. Det var också trevligt, fast de blev lite för mycket av det goda (;


Hela tiden tillbaka till ruta ett. Jag vet inte hur många rutor man hinner förbi, men man hamnar alltid på ruta ett igen. Jag blir så himla besviken på mig själv. Samma misstag om och om igen. Vad ska jag göra? Vars vill jag komma? Allting bara snurrar runt och runt, jag kommer aldrig till något svar. Och nu när du är med i bilden så vet jag inte vad jag ska tycka, tänka eller känna. Hjälp mig.


Syskonkärlek!

En bild säger mer än tusen ord.

Du för omkring ett år sedan


Du och dina bästa vän


Du som busig


En bild som du aldrig visat


En dag som du minns


En bild som väcker känslor


Någon du litar på


Någon du saknar


Någon du älskar


Någon som betyder mycket


Någon du tycker är snäll


Något som får dig att gråta


Något som är viktigt för dig


Dig själv nyligen


Dig själv för längesen



Allt går inte som man tänkt sig.

Mötet idag gick inte som jag hade tänkt, men jag hoppas att det blir bättre nu. För det är lite jobbigt att gå till jobbet med inte en droppe arbetsglädje. Ska försöka göra mitt bästa, för det är ju inte bara henne det är fel på, det är jag också som har gjort fel. Man är alltid två om saken. Men det blir nog bättre snart och det är ju som sagt semester snart! =) Jag har sju veckor, inte dåligt säger jag bara! Jag ska njuta som aldrig förr och sola i sinne ska jag göra också! Ska bli brunare än Robin i sommar, så äre bara (;

Ska snart börja bege mig till teatern och sen efter den ska jag vara med Mia,
vi ska se Bonde söker fru och dippa grönsaker, mums till det.

Jag saknar samanhållningen så otroligt mycket, helt sjukt.
Vad hände med att vi alltid gjorde saker?
Varför är det inte som förut?
Åh, himla dåligt. Kom tillbaka och stanna!
Ni är så otroligt bra och jag tycker om er till tusen.
Det hoppas jag verkligen att ni vet!

Dags att förändra saker till det bättre.



image141





















Vill klippa mig så till höger! Vad säger ni?

Inget vettigt.

Jag börjar tio imorn. (idag för att vara rätt) Inte alls kul och det börjar med helvettesmöte med chefen, bara hålla tummarna nu att det går bra och att jag överlever och har kvar jobbet. Man vet aldrig, hon är sär.

Jag sitter och väntar på Linus nu, han borde komma snart.
Jag vill sova och sen är jag himla fudersam just nu.
Jag vill kunna lite på folk, men de är så himla svårt.
Det är så lätt att skapa sig en mask och sen bara vara den.
Fyfan vad jag hatar folk som ljuger!

Gick prima idag på jobbet och ikväll var jag med Carro och Mia (:
Mia färgade håret på mig, det blev nice. Tack Mia <3.






Money, money must be funny

Money, money must be funny.. Åh, jag är shoppingsugen till tusen! Ska till stan om ett tag, då ska jag köpa hårfärg, mascara och så ska jag prova en skjorta, om den nu finns kvar. Fast jag borde inte, är inte så vidare rik nu, men får ju lön på fredag så! Man lever bara en gång och jag ska ju endå gifta mig rik ;)

Jag jobbar från fem till sju idag. Sen ska jag vara med Mia och sen kankse Linnus skulle komma.
Imorgon har jag dödssamtalet, prata med min chef. Sen är de tetaer på kvällen.
Torsdag ska jag jobba och sedan ska jag ha teateruppvisning.
Fredag ska jag nog vara ledig och sen ska vi fara till Ikea & Finnland,
Jag, Ante, Robin & Jocke (: Sen är det grill på kvällen.
Lördag vare tänkt fäll, men de blir inte så vi får se vare blir.

Men det är som vanligt, man kan aldrig hålla sig ifrån.
image140

Är du någon?

Någon
som sitter hemma och väntar på dig bara för att få se ditt leende,
någon som håller om en hela natten för att du ska känna dig trygg,
någon som håller sig vaken bara för att få se dig när du sover.
någon som ringer bara för att säga "jag älskar dig",
någon som man kan luta sig tillbaka mot,
någon som är stolt för en oavsettt vad,
någon som visar upp en för alla,
någon Som håller om en,
någon som alltid finns,


Frågan är vem är någon?

image139

Kepp on dreaming

Sliten hjälte! Trots feber och en förkyldning som heter duga så jobbade jag hela helgen. Inget kunde stoppa mig, eller jag menar, inget kan stoppa mig (; . Men trots sjukdom så gick lägret hur bra som helst. Finns inget bättre än att se glädjen bland ungdommarna! Igår när jag kom hem så kom Mia förbi ett tag, det var mys, vi planerade lite för Turkiet. Sen kom jocke och linus, det var också mys och jag blev deras masör för kvällen.

Idag vaknade jag klockan 14.00. Hur det gick till är en stor fråga, men skönt vare verkligen. Har inte sovigt ut på hur länge som helst! Så jag förtjänade det verkligen! Jag ska göra mig i ordning nu och sen dra till Jocke ett tag och sen ska jag jobba i ca två timmar. Sen drar jag nog och är med Jocke och Linus. Vi får se vad som händer.

Jag och Tina ska bli nunner. Iaf försöka. Vi är less på killar och allt som har med dom att göra. Dom bästa är upptagna eller så är dom svin. Thats life? Nä, fyfan vad less jag är.

Om du lämnade mig nu.

image138
Kepp on dreaming ...
.. allt kommer bli bra

Nya möjligheter.

En ny dag med nya möjligheter som man brukar säga. Jag börjar klockan 12.00 idag. Terese kommer och hämtar mig och då ska vi fara och handla till lägret imorgon och sen ska vi fixa lite andra saker. Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra i helgen. För vi har lagt ner så oerhört mycket tid på detta läger! Jag jobbar till klockan 18.00 idag, sen har jag teater till 20.00. Sen hem och plugga lite teori, hur tråkigt som helst!

Min hals verker ännu mer än igår och jag har börjat på rethosta. Jag vägrar bli sjuk, jag vägrar! 36 dagar kvar tills semestern, längtar oerhört mycket. Helt sjuk. Bara vara med vänner och bara mysa hela sommaren. I like it!

Som den upptagana och uppbokade människan jag är har jag redan bokat upp helgerna jag är lediga. Den 23 är det grill, 24 fällfors, den 30 eller 31 blir det grilla hemma hos mig. Såäre. Gäller att passa på när man kan vara med sina vänner. I like it.

Jag drömde en helt sjuk dröm inatt. Fyfan vad hemsk den var. Det var en dam som kidnappade människor och svälte dom till döds, och det var bara jag som visste om det. Sen skulle jag försöka få med mig någon som skulle följa och rädda dem. Men ingen trodde på mig, tillslut fick jag med mig en. Men den dära tanten hade magiska krafter. Men det slutade iaf med att vi kunde rädda dem. Men den var hur hemsk som helst iaf! :( Bara jag inte får en till perjod med mardrömmar!



SAKNAR ER!

Ta tjuren i hornen.

Halsen värker & huvedet dunkar. Jag har dessutom fått feber på det hela. Inte alls speciellt roligt. Dessutom ska jag jobba HELA helgen, bokstavligen talat. Hur ska jag orka det om jag är sjuk? Men de är bara ta tjuren i hornen och jobba iaf. För jag måste. Har ju fixat lägret, har man gett fan i båten får man ro den hem.

Jag har så otroligt många tankar i huvedet just nu, dom snurrar runt, runt och runt. Jag vet inte vad jag ska tro eller tänka. Det är så himla jobbigt och jag blir bara mer förvirrad ju mer jag tänker på det. Men kan inte eller sluta. Det är för mycket som måste redas ut och jag vet inte hur de ska gå, men det löser sig. Det gör det alltid, tar bara olika tid.

Jag behöver en värmande famn,
någon som håller om mig och aldrig släpper mig just nu.
Jag behöver kärlek, riktig kärlek.
Som håller i all evighet.
 Det gäller bara att finna den?
Men hur lätt är det på en skala mellan 1-10?
Någon frivillig? Jag är less på leka kärleksdocktor till andra nu.

image135

Busigt.

Som sagt var jag i Tallin i helgen med Lisa. Det var verkligen trevligt och vi gjorde en supermega busig sak! Vi tattuerade oss. Jag gjorde en stjärna på ryggen och Lisa en fisk på foten. Båda är nöjda och nu har jag bara två kvar, haha. Mamma tyckte att den var fin och hon började prata om att hon ville göre en, på foten. Min mamma är bara för cool, lixom.

Igår när jag kom hem från Tallin så var jag med Tina, det var najs. Vi sjöng singstar och pratade på i sinne, som vanligt. Tina, du är värdsbäst. Jag älskar dig.

I veckan är det jobb, jobb och jobb som gäller för hela slanten. Jag är jätteless på att jobba, skärskilt helger. Jag är verkligen jätteless på det! Så om någon känner för att offra sig så, vet du vad du ska göra!


Idag har jag suttit i möte och planerat inför helgens läger. Sen for jag till Lassa och hälsade på morfar. Han hade svimmat och så ramlade han in i trappen så hans revben har gått av. Stackarn, krya på dig morfar. Nu ska jag börja fixa inbjudan inför lägret som kommer i sommar, räkna pengar, ha dansgruppen och sedan avslutning för UNF. Sen ska Linus sova hos mig ikväll.

Ni har mitt nummer, hör av er! :)




Ännu en gång med min vanliga tur..

.. Var glad för att jag äntligen skulle komma hem vid halv nio och slippa alla sena hemkomster, men såklart så vart planer försenat. Så nu går det klockan 19.55. Jag har väntat sen tre ungefär och jag börjar bli väldigt less! Tur att Löva var snäll och skulle hämta mig på falmark så jag slipper ta flygbussen. Så de blir hem och ducha och packa om.

Kursen jag har varigt på var väl helt okej. Den dög iaf. Men jag är måttligt less på alla dessa kurser och för att vara lite mer tjatig så längtar jag tills tusen tills jag får semester! SKÖÖNT till tusen som sagt!

image131

Med min vanliga tur..

.. när jag reser. Egentligen skulle jag ha befinnt mig på en buss påväg till Wendelsberg. Men som sagt med min vanliga tur så kunde inte planet lyfta för att en slang till tanksaken hade gått sönder. Så nu har jag blivigt ombokad till 12.55. Jag som hade tänkt ringa imorse och säga att jag var sjuk, varför i hela fridens dar gjorde jag det inte? Jag har varigt vaken sen halv fem och det var inte roligt när jag vände mig och såg att Linus sovde som en prins, haha. Jag hoppas verkligen att kursen är bra och lärorik annars vet jag inte vad jag gör!

Jag längtar så tills jag får semester. Att kunna göra vad jag vill utan att bli störd av jobbet och av att det ringer hela tiden. Men framför allt att slippa min kärring till chef. Fyfan så jävla skönt. Sen blir det söka nytt jobb till vintern. Fast jag skulle vilja fara till Norge och jobba, Thea och Anders ska dit, så jag hoppas att jag får haka på. Annars får det bli att dra med sig någon kompis och jobba häcken av sig för att sedan fara till långa stränder och njuta av livet bokstavligen talat.

I sommar blir det iaf;
* Sola
* Bada
* Roadtripp
* Fest
* Fara runt och hälsa på folk.
* Turkiet
* Osvosv.


Jag längtar hur mycket som helst. Fatta skönt att bara få koppla av till tusen och bara njuta av livet.

Jävla kärring!

Vilken jävla dag. Gråtit tre gånger. Jag hatar min chef. Hon lyssnar aldrig på mig och hon får mig att känna mig värdelös. Fyfan för hon, hon kan slänga sig i väggen cp kärring.

Snart kommer Linus, han ska sova här och jag ska kliva upp klockan fem :(

Dags att packa snart?

image134


Ena jobbhelgen är över.

Jobbhelgen är över. Det har varigt helt okej, trots allt. Har  iaf nyss duchat och fixat lite tvätt. Nu väntar jag på att Erik ska komma förbi och chilla med mig. Det blir fett nice! Jag sitter och nöter Lars Winnerbäck nu, om och om igen, hans texter är kärlek. kärlek.

Veckan är fullspäckad, och det känns hur tungt som helst!
Imorgon jobbar jag till nio, sen hem och packa.
Tisdag-torsdag är jag på kurs i gbg,
kmr hem torsdag kväll och sen blir det att packa om,
fredag-söndag är jag i Tallin på kurs.

Jag vill bara kunna ringa och säga "hej, ska vi göra något"
utan att måsta kolla i almenackan om när jag kan klämma in att vara med någon.
Jag blir smått less!


Men för att inte vera allt för trist så slänger jag in en bild.
image133

Ny dag igen.

Så då var det ännu en ny dag. Men man blev ej dock lika glad när man tittade ut genom fönstret, grått och regn. Jag vill ha sol och värme. Jag vill att sommaren ska komma med stormsteg. Men jag får hålla humöret uppe iaf.

Jobb hela helgen, jag trivs inte.

Jobba åt mig?

Hur kommer det att bli?



image123
Jag saknar dig hun.


RSS 2.0