Pite

Idag har jag varit med Hanna i pite. Handlat julklappar och kläder till nikki. Tack för en mysig dag bästa Hanna! 


Ikväll har johan och tina varit förbi en sväng och nu ser jag och Robin en film som går på tv. Sen blir det att sova. Imorn är det fredag vilket innebär helg. Lovely! 

En nu vecka

Helgen har som vanligt rusat förbi! I lördags blev det hockey hos svärfars och sedan for jag och Robin på bio och såg den nya hunger games, sjukt bra! Åsa och Niklas hade nikki vilket resulterade i att det blev sovmorgon på söndagen. Riktigt skönt. Vi for förbi johan och tina en sväng innan vi hämtade upp lillan. På kvällen jobbade jag och sen blev det måndag. Var hos Malin en sväng, mycket trevligt. Har även varit på folkan-möte. 

Nu blir det att pysa isäng om hopp att få en tidigkväll :)




Friday im in love

Idag blir det att fara en sväng till byske för att handla lite. Robin kommer hem i eftermiddag och ikväll blir att äta gomiddag och se idol.


Idag blir även Nikki 9 månader. Helt sjukt vad fort de går!




Torsdag

Idag har jag och lillan hängt hos Linnea. Riktigt trevligt, vi blev bjudna på lunch och fika. Det blev även en hel del snack.




Robin for till ume i morse och kommer hem imorgon. Så jag har tänkt lägga mig i badet, lägga en ansiktsmask. Helt enkelt en ta hand om mig själv kväll. 

Trevlig torsdag kväll!

Nedräkning

Idag är det 18 dagar kvar tills jag fyller år och 1 månad och tre dagar kvar till julafton. Helt sjukt vad tiden går fort! 

Och tänk att det är knappt 3 månader kvar tills Nikki fyller 1år! 




Så mycket bättre

Onsdag idag, sitter hos svärfars så jag har något att göra. I lägenheten vi är i nu har vi inget internet och på våran tjocktv (!?) har vi bara 1,2,4,5,6,7 .. Så finns i prencip inget att göra. 

Nikki sover så jag har ätit frukost och så ser jag senaste avsnittet av "så mycket bättre". I afton har jag min dansgrupp, glassprovning står på schemat.



Tisdag

Idag har jag och Nikki varit hos våran fina Hanna. Vi åt lunch och pratade om alt mellan himmel och jord. Tack för idag  ❤️ 

När Robin kom hem så blev det middag. Har även bakat chokladbollar och nu väntar vi på att Nylle ska komma, då blir det fotboll. Heja Sverige! 



Jag älskar dig








Pyssel

Jag sitter och söker efter pysselinsperation. Finns så mycket jag vill göra. Tyvärr ligger ju mina pysselsaker nerpackade i kartonger just nu. Men när vi får huset så får jag äntligen mitt efterlängtadade pysselrum/ kontor. Ska bli så himla härligt att ha ett eget rum där alla mina pysselsaker kan vara och förhoppningsvis kommer inspirationen att flöda. Har som sagt sökt runt på massa olika saker och vill sätta igång nuuuu! 

Jag behöver dock köpa en bärbar dator eftersom min har lagt av. Men det får bli efter jul förhoppningsvis. Har önskat mig en skrivare i födelsedagspresent. Jag hoppas jag får en :) underlättar pysslandet en hel del.

En bild från när jag och Hanna pysslade ljus.


Monday

Helgen har varit lugn och skön. Fredagen jobbade jag på holken. Innebandyturnering stog på schemat, vi ledare var ett lag och det var riktigt kul att spela, även fast man var kass, haha. Lördagen blev det hockey med grabbarna och sedan skjutsade jag och Robin, Ola och Jocke till stan. Sen blev det film. Igår packade jag och Robin för fulla muggar. Nu är i prencip allt i kartonger. Gardinstänger är nertaga osv.  Längtar tills vi får flytta så sjukt mycket!

Nu är det Måndag. Ny vecka nya möjligheter!

Har hunnit hänga tvätt, ätit frukost, packa upp lite smågrejer, varit ute med Zera, Lekt med Nikki. Nu ligger hon och sover. Jag sitter framför Nyhetsmorgon, vuxen som jag är haha. Vi har bara orginalutbudet här i lägenheter vi lånar. Vi har inget internet eller. Så finns inte mycket att göra här alls...

Som tur är ska Mia komma förbi idag och göra mig sällskap, det är på tiden att vi ses för det var riktigt längesen vi sågs. 

Sen blir det att hämta lite diskmedel och lite kläder i lägenheten. Ikväll blir det jobb på holken.

Önskar er en trevlig måndag! 


Äventyr

Morsning korsning!

Har just ätit frukost. Nu ska jag packa ihop lite grejer som ska till den andra lägenheten. Känns konstigt att vi har sovit sista natten på tallås. I ca 1 1/2år har vi bott här. Men känns förbannat skönt att få flytta till hus! Om förhoppningsvis en månad är vi där! 

Åsa och Niklas tog nikki igår så vi kunde packa och flytta några grejer, tack! Det resulterade även i att jag fick sovmorgon imorse, riktigt skönt.

Idag ska jag nikki och Zera fara till thea Bruce och Bengt. På eftermiddagen ar vi till mamma och äter middag och sedan jobbar jag ikväll. 

Hoppas ni får en bra fredag! 




Bland kartonger och flytt

Hej och hå!

vattenskada i lägenheten vilket resulterar i att vi ska bo i en provisorisk lägenhet ca en månad innan vi får flytta till huset. Så idag har det packas kartonger, siådär 16 stycken. Vad grejer man har alltså.. 

Lägenheten som vi kommer att ha ett tag är möblerad, vilket är rätt skönt för då slipper vi flytta grejerna två gånger. 

Huset kommer vi få i mitten av december om allt går som beräknat, riktigt nice!

Och på tal om inget så har jag sökt på massa pyssel.. Och Gud vad ideer jag har till huset nu alltså! Vad jag längtar tills vi får vårat hus!

Nu slutt just hockyn som jag har sett med Robin nylle Pontus och pocke. Har varvat den med att packa kartonger såklart, haha! 

Rörigt inlägg, men bättre än inget ;)

Puss och kram





Vi saknar er




Helgen

Hallåj!

Helgen var fullspäckad av grejer. På fredagen kom Erre, Mia, jonte, jocke, nylle, Ola och pocke hit. Erre visade bilder från sin resa. Riktigt kul att se!

På lördagen for jag till Sofia där det var babyshower. Gott fika och trevliga människor. Begav mig sedan far att hämta upp Hanna, vidare till maxi för att handla och sedan till holken där tjejkväll stog på schemat. En riktigt lyckad kväll! 

Söndagen firade jag pappa och sedan jobb på holken på kvällen.

Tack alla som förgyllde helgen :)

Igår packade jag lite kartonger, jocke kom förbi, var på möte på folkan och sen såg jag, Robin och jocke bron. Idag har jag packat en kartong, rensat smink, lagt ansiktsmak, fixt lite brev som ska postas. Får se vad resten av dan bjuder på. Nikki sover, när hon vaknar tror jag att det blir en sväng till byske annars ska vi bara leka och mysa. 

Trevlig tisdag! 




Tisdag

Idag har jag och Hanna pysslat. Vi har gjort ljus och juletiketter. Mycket mysigt! Tack för en bra dag finaste du :) 

Frida och Thim var också förbi en sväng. Sen har även två stycken rörmokare varit förbi idag eftersom våran värmegrej är trasig och mitt i allt slutade vattnet fungera. Så nu är vi utan vatten.. Men dom skulle komma imorn och försöka fixa det, hoppas att det löser sig imorn!

Ikväll slängde jag och Robin ihop Philadelphiabullar och så har vi även börjat packa lite kartonger :)








RSS 2.0