JAG ÄR EN SJUKLING MED VÄRLDENS FINASTE POJKVÄN!

Ont i hela kroppen, feber inkräktar idag. Huvedet känns som bly! Vill inte bli sjuk igen. Men måste iaf jobba ett tag idag, men max två timmar, inte så farlig så jag överlever nog. Får se om de blir träning ikväll. Jag var ju så peppad. Har sett en film och sovet nu, ska försöka sova lite mera och så väntar jag på Ante, han borde komma hem snart. Jag har verkligen världens finaste pojkvän! Igår när han kom hem hade han köpt en liten hund som höll i ett hjärta och sen ett kort där det stog I love you på sen hade han skrivet värsta söta texten. Snacka om att jag vart glad, åh. Du är bäst Andreas Andersson!

Dags för sova igen. På återseende.

HUVEDVÄRK, KONSTIGA DRÖMMAR OCH SÖMNBRIST.

Huvedvärk, snuva som aldrig ger sig, hur mycket som helst på jobbet. Kan inte annat än längta tills jag far utomlands. Fy fabian så himla skönt det ska bli! Jag ska bada hela dagarna och umgås med min underbara mamma och min underbara syster varje dag. Gud vad jag längtar!

Måste få berätta om mina två konstiga drömmar jag hade inatt.

Första var såhär; Jag, Malin & Kim bestämde oss för att tävla i vilken väg som var snappast hem till mig. Så dom tog ena vägen och jag den andra. Helt plötsligt kommer jag till en återvändsgrend och det hoppar fram en kille i 20års ålder och skriker "Ge mig pengarna annars dödar jag dig" Jag grips i panik och slänger fram min mobil eftersom jag inte hade några pengar på mig. Han kolla på mig och ler och säger "det var bara ett skämt" Sen börjar han prata med mig och han envisas om att följa mig en bit. Men som sagt var jag i en åtrvändsgränd. Fast det finns ett sätt att komma över och det är att gå över bassängen som har en isbit på ca 30x30cm. Ja, så de är bara hoppa på den och trillar i, iskallt i vattnet. Killen hoppar efter och sen var vi hemma hos mig och Ante. Ingen märker att jag och den där killen kommer hem. Malin och Kim är redan där. Tillslut upptäcker Malin mig och säger "vi vann. Och vem är det där" Sen vaknar jag för att Antes väckare ringer.

Dröm två; Jag är otrogen, med en tjej. Och under hela drömmen så frågar jag mig själv hur jag ska förklara detta för Ante och sedan frågar jag mig själv om det är otrohet eftersom jag är med en tjej. Helt sjukt, klart det är otrohet.

Jag förstår inte varför jag drömmer så sjuka drömmar. Kankse borde söka upp någon som kan drömtyda?


Jag tror jag smått har bestämmt mig vad jag ska göra sen. Efter detta jobb är slut, det vill säga den 31 Dec 09. Starta eget. Dels har jag alltid velat göra det. Funderar lite fram och tillbaka vad det ska vara för företag. Så det blir att kursa eller plugga. Hoppas mer på kursa. Plugga är inte riktigt min grej.. Vi får se vars framtiden leder.

Ska försöka göra sista rycken nu på jobbet, sen ska jag till skehman ikväll och kolla på en grupp och sen hem. Ska ta på mig myskläder och bara ligga i soffan och bara vila. Jag har verkligen gått på högvarv idag. Så jag hoppas jag är piggare till imorn för då är det jobb, träna och Tina som gäller!

JAG ÄLSKAR DIG!


Det finaste som finns.

JUST LOVE LIFE



Några av mina stjärnskott ♥

HÄR KOMMER EN VANLIG SÖNDAG.

Söndag. Enligt mig så är oftast söndagar tråkiga. Finns inget att göra. Alla är sega och orkar inte göra så mycket. Men jag får peppa till veckan som kommer. Veckan ser ut såhär;

Måndag:
  • Jobb. 10-19. Lunch med Carro & Josse.
  • Foto i studio med Ante, Sandra, Jocke & Malin.
  • På kvällen blir det Jennie!
Tisdag: 
  • Jobb. 10-20.
  • Lunch med Julia.
Onsdag:
  • Jobb. 10-19.
Torsdag:
  • Jobb. 10-19. Sen på kvällen blir det Tina!
Fredag-Söndag:
  • Jobba i GBG.

Nu är det endast 17 dagar kvar tills jag, mamma & Thea far utomlands. Jag längtar! Pax bada och bli brun! Jag hoppas verkligen resan kommer att bli helt underbar! Men varför skulle den inte? Nä, dags för mig att göra någon lunch och sedan försöka göra något roligt. Ching!


MYSPYS HELA DAGEN!

Myspys med Sandra idag. Tyvär inget fynd på stan, så vi bestämde oss för fika på Lilla Marie. Sedan hem och tjollrade på, tog lite kort och så. Bestämde oss för att på Måndag ska det bli foto i studio. Niice! Har även fixat om lite här hemma. Lite tavlor och sånt. Och Ante som nyss kom hem tyckte att det blev bra så jag har väl lyckas. Nu väntar jag på att några av mina vänner ska komma till mig, det blir som sagt film och sen ska jag och Malin fixa några bilder som hon ska göra tavlor av sen till mig. Bäst att pussa på ante innan han far på fotbolls träning nu! Ching!

 

Puss på världens bästa Malin Teglind! ♥

STAN OCH FILMKVÄLL!

Just fått lite frukost i magen, blir att traska in snart och möta upp Sandra, en solklar solstråle. Love you hun. Efter staden så vet jag inte vad som händer faktiskt. Vi får se. Packa till Gbg kankse. Behöver ju inte med mig så mycket, det är ju bara över en helg så :) Ikväll blir det som sagt filmkväll och en film som vi ska se är pay it forward! Har ni inte sett den så SE den! En äkta Mican film och man gråter!

Dags att rusaaa. CHHING!


BELIEVE IT OR NOT.

Yes! Jag är sååå bra! 14 nya ledare lyckades jag hitta idag. Blir att kontakta dom nästa vecka och möta dom. Hoppas på att alla fortfarnade vill, för det vill jag! Känndes bra att vara på BF, dels träffa alla lärare som man hade. Jag och Maria pratade verkligen länge om allt och inget. Jag saknar skolan! Trodde aldrig att jag skulle säga det, men jag gör det verkligen. Träffa alla varje dag. Och det var ju tillochmed så att vissa lektioner var riktigt roliga att vara på. Ni inser själv att ni kommer sakna skolan när ni har gått ut. Believe it or not.

Idag när jag var på Ica och köpte frukt till min fruksallad jag hade tänkt göra ikväll så mötte jag Jessica och Benny som jag gick BF med. Det var trevligt att pratas lite. Höra vad dom gjorde nu osv.

Ikväll ska jag och Ante laga mat. Sen har jag faktiskt ingen aning om vad som kommer hända. Alla är typ upptagna. Får se vad som händer. Let's dance kanske? Även fast Ante hatar det :P ! Imorgon blir det filmkväll, med vänner. Myspys.

Ha en bra kväll så ses vi!




JAG SKA BLIR SUPERWOMEN

Jag är frustrerad! Dels för våran huresvärd har knäpp! Han vill inte ge oss ett nytt lås till toan. Vi får inte måla/tapetsera om som han hade lovat. Vafan. Jag och Ante ska söka nytt place! Bara hålla EN tumme för oss (två ger otur). Sen super alla småungar också. Blir faktiskt ledsen av att se det. 14-15 åringar ska inte springa omkring och dricka. Jag ska bli superwomen och rädda världen, den ni!

Dags att ducha och städa lite. CHIIING.

PS. OM NÅGON VILL HITTA PÅ NÅGOT IMORN SÅ KAN NI HÖRA AV ER! ;) DS


HÄR HAR NI SUPERWOMEN!

JAG TROTSAR

Jag trotsar idag, ska nämligen snart fara till jobbet. Känner att jag måste ananrs hakar allt efter. Men det är betydligt bättre nu än förr så jag  vågar nog. Lite rädd att jag håller på få feber, jag är varm. Men den står på 37.. Så det vikar som, eftersom jag är väldigt låt tempad i vanliga fall. Men jag står ut. Får fara hem och sova sen!

Värkar som det är många som tycker att jag ska klippa mig. Alltså klippa av mig håret. Jag är bervös. VÅGAR JAG!?!?!??! Jo, egentligen så gör jag det.... Vi får se vars de bär.

Malin är snäll och ska gära några tavlor till mig, yes! Sen måste jag ringa hyresvärden och fråga om vi får färg så vi kan måla om. Faast han är lite farlig, så Ante får göra det ist tror jag, haha :)



Dags att dra mig! Vi ses!


Jag och min bästa vän. Livet ut.

HELA MIG SÅ JAG BLIR FRISK

Huvedet känns tungt och hela kroppen är slö. Blir inget jobb idag. Förhoppningsvis är jag piggare imorn så jag kan jobba halvdag. Fredag är det ett måste att vara frisk. Ska ut på BF och prata. Jag har ätit isglass i sinneeeeeeeeeeeeee! Det är det enda som hjälper. Blir någon film nu och hoppas på att Ante vaknar! Puss

GIVE ME!






KOM IHÅG ATT DU ÄR VÄRDEFULL

Jag tror inte på gud, men jag tycker denna text är bra.
Jag har haft med denna text en gång tidigare, en de är för att jag tycker den är så bra och så himla tänkvärd!

När gud skapade kvinnan, kom det fram en ängel till honom.
 "varför använder du så mycket tid till just denna skapelse" frågade hon.
Herren svarade: "Har du sett så många specialeffekter jag måste ha, för att skapa kvinnan?
Hon ska kunna tvätta, men inte vara gjord i plast.
Hon ska fungera på vilken diet som helst och ha en kropp som kan föda, och sköta fyra barn samtidigt.
Hon ska ha en kyss som kan läka allt från ett uppskrapat knä till ett sårat hjärta.
När hon är sjuk så botar hon sig själv, och hon tar hand om andra när de inte har det bra.
Och allt detta ska hon kunna göra med endast två händer.
Ängeln blev förvånad över alla dessa egenskaper.
Hon närmade sig kvinnan, och rörde vid hennes kind.
Men hon är så mjuk...? Sa ängeln,
Gud sa: Hon är mjuk, men hon är också stark.
Du skulle inte tro på vad kvinnan kan utstå och klara av.
Kan hon tänka? Undrade ängeln.
Gud svarade: Hon kan inte bara tänka, utan också resonera och kompromissa
Ängeln fick plötsligt syn på något och sa: Herre, det ser ut som att denna modell har ett läckage.
Det är inget läckage, det är en tår. Vad är dom till för? frågade ängeln,
och Gud svarade: Tårarna är hennes sätt att uttrycka sig på,
hennes sorg och hennes kärlek,
hennes ömhet och hennes ensamhet,
hennes lidelse och stolthet. '
Kvinnan har styrkor som förundrar mannen.
Dom tål katastrofer, och dom klarar av tunga bördor,
men de har lycka, kärlek och känslighet.
Dom ler när som vill skrika, sjunger när dom vill gråta,
gråter när dom är lyckliga och ler när dom är nervösa.
Dom slåss för det dom tror på, och de står emot orättvisor.
De tar inte ett "nej" för än de blivit övertygade om att tro på en bättre lösning.
De ger av sig själva, för att familjen ska ha det bra.
De följer en vän till läkaren om hon har läkarskräck.
 De älskar villkorslöst. De gråter när ett barn för första gången öppnar sina ögon,
och de glädjer sig över sina vänner som lyckas.
De blir glada när de hör om födelser eller bröllop.
Deras hjärta brister när en vän dör, men de är starka när dom tror att de ingen styrka har kvar.
Dom vet att en kyss eller en kram, kan läka ett brustet hjärta.
Men, det finns ett fel på kvinnan: Hon glömmer vad hon är värd!

FLUNSAN INKRÄKTAR

Inte konstigt att jag var grining igårkväll. Nu har även jag åkt på flunsan. Jippi. Jag som verkligen behöver vara frisk nu när det är fullt shå på jobbet. Men jag får försöka jobba litehemifrån, trots allt. Blir att vila i sinne nu, bara se film och sova, är trött som bara den. Huvedet känns som bly och hela min kropp är tung. Ante for just och jobba så jag har ingen som tar hand om mig, snyft. Jag villl ha isglass! Nä, se film och sova nu som sagt. Hör av er om ni vill muntra upp mig. Puss och kram.

IMORGON ÄR EN NY DAG

Förkyldningen fortsätter. Jag är trött och grining och inte alls så peppad. Men....

.....det är en ny dag imorn!

FULLT ÖS HELA VECKAN LÅÅÅÅNG!

Helgen är över, en ny arbetsvecka väntar. Blivigt förkyld på köpet, great. Apelsiner är min leverbörda just nu, ska bli frisk, vägrar bli sjuk! Men som sagt det har varigt full rulle i helgen. Fredags var jag med Line & Melvin, åt plankstek, myste med Ante. Lördag var det kalas hos Sandra, hade mycket trevligt och jag hoppas Sandra hade det, eftersom det var hennes dag. Jag och Ante var även fyllechaffis till byske åt Petter, sen kom söndag och jag jobbade först sen kom Jenni och på kvällen var jag med Tina. Det var en toppenhelg! Känns skönt att jag har hunnit umgåts med ganska många av mina vänner. Ska försöka hinna med resten av vännerna i veckan, bara jag inte får feber! Soooo, my friends - Hör av er så bokar jag in er. Jag har tänk på det här... sen jag började jobba så bokar jag in allt efter amenackan. Det är saker att göra varje dag och skulle inte komma ihåg en sak om jag inte hade det. För er som känner mig så vet ni att jag har ett kort minne och ni som inte gör det fick veta det nu.

I veckan händer det lite olika saker. Först och främst massor av jobb som inbär palnering av massor med olika gerjor, hälsa på grupper, möten osv. Sedan blir det att vara med Josse på onsdag, förhoppningsvis carro med. Fika med Julia någon dag i veckan. Sen hoppas jag på att hinna träffa resten också!

Jag och Ante skjusade Thea till flygplatesn i morse. Så nästa gång jag träffar henne är när vi ska utomlands - kap verde! Jag längtar verkligen hur mycket som helst. Ska bli roligt att se ett nytt ställe! Jag tror endå mamma är mest peppad. Hon pratar om det hela tiden och är så glad. Fast jag förstår henne, vi har ju som aldrig gjort något tillsammans, och för mamma så betyder vi väldigt mycket och mamma betyder väldigt mycket för mig och Thea! Så jag hoppas det blir toppen! Jag säger som mamma " Vi ska sola, bada, ta det lung och äta gått varje dag "

Dags att återgå till jobbet! Vi hörs.



Jag har ju så långt hår nu! Vågar jag klippa av det????

MAMMA MICAN

Igår kände jag mig som en mamma. Hämtade Melvin på fritids sen Line hemma hos sig. Vi for hem till mig och ante. Jag gjorde lunch sen vart det baka, spela buzz, fia med knuff osv. Det var trevligt. Jag vill vara mamma nu! Efter ha varigt mamma blev det plankstek till middag, sedan for jag till mamma för vi skulle fixa visum, men det tjorvade så det blir till veckan ist. När jag kom hem blev det mys med Ante.

Nu ska jag hoppa i duchen, fixa mig och sen sy om en klänning. Ikväll blir det Sandra, hon fyller år idag och ska ha kalas! GRATTIS GUMMS! Jag har dom bästa presenterna ;)

HURRA HURRA HURRA!!!


Bilder från igår :)


MAKES ME HAPPY!


80talsfest!


Teater resa 05?

Nyårs 08

Nyårs 07

Vårat slott.

Älskling.

HELL YEAH!

Jag och daddy cool!

Jag och jockepocke

Älskade Josse!

Jag och lillebror!

Jag och pappa ;P

Jag och Robin midsommar 06

jag och jenny

syskon!

Jag och linnea!

mina barn!

Jag och sandra!

syskonkärlek


MYS OCH FÖDELSEDAGSKALAS I HELGEN

Just städat lite på kontoret. Snart börjar planering om sportlovslägret. Sen har jag räknat ihop aktiviteter också. Det kommer att funka! YES, fan vad jag är bra! Malin kommer om ett tag och säger hej, mys. Har inte träffat henne på en evighet :( Men snart kommer det bli varje dag eftersom dom flyttar till samma gata som mig och Ante ;) YEAH! Ikväll blir de mys med ante imorn kalas hos sandra sen förhoppningsvis Tina. Mys det med. Föressten så har jag superbra presenter till Sandra, tror hon kommer bli glad!

Vem är det som har komenterat på förgående inlägg och sagt grattis med signatur "the black one" ? Vill veta, har ingen aning om vem de är. Så var snäll och säg =]

Någon som är bra på blogg design? Isf säg till!





jag är så coooool!

DAGS ATT TA FRAM ALLA VINTERKLÄDER!

Vart vissa reaktioner på föregående inlägg, men jag står för det jag har skrivet. Det är ju så jag känner. Och nu när jag lix är inne på att stå för vad man tycker så ska jag göra det om allt, precis allt. Förut har jag varigt lite feg på sådant. Men nu är det slut om det! Känns skönt att allt går så bra just nu, att jag vågar ta för mig, att jag vågar vara Mican!

Fyfabian så kallt det är ute, -10 stog det när jag körde till Bureå för att lämna lite saker till två av mina ledare där. När jag kom tillbaka till jobbet är det första jag får höra "fryser du mican? Det är ju faktiskt -18 ute" Tur att jag tog på mig tjocksockar och min långa sköna kofta idag, förhoppningsvis håller jag värmen uppe! Jobbar till 18.00 idag! När jag kommer hem tror jag att det blir att testa min symaskin som jag fick i julklapp!

Dags att återgå till jobbet, snart lunch också!

Kom ihåg att komentera gott folk!


VILKET TOPPEN FÖRHÅLLANDE VI HAR

Tack alla supersöta för dom fina komentarerna ni skrev om min och Antes halvårsdag. Fastnade skräskilt för sandras, såhär skrev hon "Du glömde säga 1000år och sex månader. för så känns det, att det alltid varit ni två! När jag tänker på kärlek tänker jag på dig och ante, ni är så otroligt fina tillsammans och man blir varm i hjärtat av er!! Grattis till ett halvår, jag ser framemot att få betrakta eran kärlek dom resterande åren :*!" Jag blir generad och innerst inne tror jag Ante också blir det, haha! Men som sagt, det känns som om det alltid har varigt jag och Ante, alltid - förevigt.

Och jämför man detta förhållande jag har med Ante med det jag hade med Robin och Jonatan så är det nästan bortkastad tid, visst, dom betydde något för mig då, men idag ingeting. Vi gjorde nästan inget tillsammans, vi var aldrig speciellt kärleksfulla mot varandra, man växte inte i sig själv. Nu låter det som om jag är värsta bitchen, kanske jag är. Men det här är sanningen. Och för deras skull hoppas jag verkligen att dom har utvecklas på ett posetivt sätt.

Om man kollar på mig och Ante så gör vi alltid saker tillsammans, kan vara allt möjligt från kompisar, bio, myskväll, fara och hälsa på folk osv osv. Vi har ju även flyttat ihop och hunnit vara utomlands, snart kommer förlovningen, barn, hus och giftemål? Haha, skämt och sido :) Vi är väldigt kärleksfulla mot varandra, vi försöker alltid se till at vi hinner ses en stund varje dag. Ante jobbar ju skift och jag jobbar mycket kväll så ibland blir det svårt att hinna ses mycket, men som sagt en stund per dag! Och vi växer tillsammans väldigt mycket, vi utvecklas. Jag vill aldrig att det ska ta slut, vill verkligen alltid att det ska vara vi! Vill ha förlovningsringen på fingret, bygga vårat hus, ha våra barn som springer runt, höra bröloppsklockorna ringa och allt som hör till. Jag skulle verkligen kunna skriva i en evighet för det finns så otroligt mycket posetivft jag skulle skriva om Ante. Han är verkligen en kille som alla borde ha, om alla hade någon som Ante skulle världen vara underbar! Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig! Hoppas verkligen du vet vad du betyder för mig, älskling. ♥


Idag bokades även resan som jag ska göra med min syster och mamma. Till Kap Verde bär det av, ca nio timmars flygresa, ca 28 grader varmt. Jag längtar, den 12-20. Ska nog skriva en packlista nu sen vänta på att klockan blir 19.00, fara hem och pussa på Ante. Sen när han far och ska jobba ska jag nog rensa min garderob.. vi får se iaf. Försten så har jag en hel hög som ska bort, så är det någon som behöver kläder, säg till.

Puss och hej leverpastej!







IDAG ÄR EN SPECIEL DAG!

 Jag och Ante har ett halvår idag! Dom bästa 6 månaderna i mitt liv. Obeskivligt. Jag älskar dig Andreas. Du är så värdefull och jag hoppas på många fler månader tillsammans med dig, tills döden skiljer oss åt. Jag har aldrig älskat någon så som jag älskar dig. Du har den största platsen i mitt hjärta och du kommer alltid ha den. Men dig är jag lycklig. Jag behöver bara se på dig så skiner jag upp. Skulle kunna skriva i en evighet, men jag hoppas du vet vad jag betyder. Älskar, älskar, älskar dig!



Jag ska utomlands igen!!! =D Det blir med min syster och min mamma. Ska bli mys. Vi har aldrig gjort något tillsammans och nu kan jag ju tygla mitt humör, haha! Sitter på jobbet nu, mina händer är blå för att jag fryser så funderar på att gå ut och gå en sväng för att få igång blodcikulationen. Sen tycker jag synd om Ante som har 39 graders feber, Malin som har 38,5 och Tina som också är sjuk. Kyra på er! Hoppas jag inte åker på något, vägrar! Har saker som måste fixas på jobbet och utlandsresan vill jag inte hoppa över.

GODMORGON!

Uppe med tuppen, det var inte igår. Men jag är pigg och peppad på dansa. Det är tillochmed +3 ute! Tycker synd om Ante, han är sjuk. Feber och förkyld. Han har hostat massa inatt. Hoppas han blir bättre snart och att jag klarar mig från förkyldning. Som sagt massor att göra idag! Dags att börja rulla!

ATT ÄVEN JAG MOGNADE.

Tänk att jag också skulle mogna en dag. Vad jag har växt sen jag flyttade hemifrån. Det är nog som dom säger. Jag blev snäll när jag klev ut genom dörren? Jag har verkligen växt i mig själv och jag är så stolt över det, helt ärligt och skrytsamt! Från att ha skriket och slängt till dörrar till att jobba, laga mat, städa, osv osv. Om man jämför mig med nu och då, vilken otrolig skillnad det är. Har knappt förstått det själv. Så, ni som har känt mig, hur tycker ni att jag har förändrats? Var ärliga, posetiv som negativ kritik är bra. Man utvecklas. (Pappa, du får gärna komentera nu eftersom jag vet att du läser!)

Jag borde gå och sova nu. Har en häktisk dag imorgon. Klockan 08.00 ska jag vara på moröbackeskolan och dansa med elever från åk 4-6. Det blir ett fem timmars pass. Efter det blir det stress ducha, till jobbet och ha möte med Janna. Sen måste jag jobba i sinne och mellan det ska jag hinna träffa mamma och thea på resebyron och träffa Ante för att handla lite saker till lägenheten. Sen blir det dans med åk 7-9 en timma och sedan friskis en timma. Kommer vara död imorgon, sova gott kommer jag även att göra.

Ska nog även börja simma vissa mornar. Lets go! Är motiverad till tusen och ni får gärna haka på!


PS; slänger in bild på hur jag vill klippa mig, dock lite längre på längden ;) DS
vad tror ni?


LEKSAKER, BLÖJOR, HELT ENKELT EN MASSA BARN

Igår kunde jag inte sova så då låg jag och funderade på hur mycket förändring det blir när man skaffar barn. Och NEJ, jag är inte gravid. Jag har bara massa modersinstinkter, kanske lite mer än alla andra men. Jag tycker om barn, dom är söta och jag ska ha fem stycken, eller jag och Ante ska ha fem stycken.

Vi skulle måste flytta till en större lägenhet ev hus. Kan inte bo i en två med ett barn ev flera, blir för trångt och den/dom måste ha eget rum. Jag vet, nu tänkter nu varför då!? Men jag tycker att ens barn ska ha det, punktslut! Sen så blir det inte lika mycket nöjen den första tiden, det kostar mycket att ha barn, det är massvis med kläder som ska köpas eftersom dom växer så det knackar, det är mat, och för att inte tala om blöjer, svindyrt! Dessutom är det mycket jobb med ett barn också, uppmärksamhet, amma och sen blir dom större, dom ska prova på massor av olika aktiviteter vilket kostar, dom ska börja umgås med massa olika kompisar som man ska hålla koll på så dom inte hamnar i dåliga saker. Sen har man ju hur man ska uppfostra sina barn, så de måste man pratas ihop om. Tur att jag och Ante endå är rätt lika. Ja, listan kan göras lång. Bara en del av tankarna. Nä, nu vill jag ha barn. Tänk att ha ett eller flera knytten som springer runt, både skriker och skrattar. Många barn ska jag och Ante ha, även om han inte är lika på att ha fem barn, men jag ska nog kunna övertala honom. Tänk så mycket motorfordon, bilbarner och andra roliga leksaker du får köpa. Det tycker pappa också, han sa att han ville ha mer barnbarn. Dessutom tror mamma att jag och ante kommer få barn före thea och anders, dom är ju endå snart trettio. Vi ser vad framtiden har att ge.

Idag ska jag och Ante till Umeå. Först ska vi till mina kusiner och umgås, sen hälsa på Tina för att sedan fara och se Wallander - Hämden på bio. Sen bär det hem till skeå igen, sova för att sedan stiga upp och jobba. Efter det blir det bio med Ante, Lillebror, Line och Lucas.


Tack och bock.



JAG BEHÖVER HJÄLP!

Vilken frisyr och hårfärg ska jag välja?












BRUUUUM BRUUUUM!

Dags att borsta tänderna, hämpta upp sandra och köra runt till alla skolor och dela ut papper om när Junis börjar om! Jag är glad att Sandra ville följa, då blir det inte så trist, puss på henne :* ! Jobbar till 3 eller fyra idag, beror hur allt går sen hem och pussa på Ante och sen kommer Josse hit, toppenbra! Vi ses!


VAKNA UPP

Klart att alla ni andra också betyder, tro inget annat. Men dom där har gjort det där lilla extra.

Dags att rusa till jobbet!

NI BETYDER LITE EXTRA!



Tina Petterson.
Personen med så himla stort hjärta, rymmer så mycket kärlek.
Hon man kan prata med allt om och som alltid lyssnar och ställer upp.
Tack för allt du gör för mig, you´re a star. Du lyser upp min värld.



Malin Tegelind.
Min bästa vän. Vill verkligen tacka dig för att du har ställt upp så mycket.
För alla underbara stunder vi har tillsammans, du är underbar och jag
hoppas verkligen du vet det. För att du finns, för att du kan.
Du tar min hand och visar vägen. Alltid du och jag, alltid.



Andreas Andersson.
Min stora kärlek. Han jag vill dela resten av mitt liv med.
Jag har aldrig mått så bra sen du kom in i mitt liv,
jag älskar dig av hela mitt hjärta, du är det bästa som finns.



Joakim Öström.

Vänskap över 4 år och många mer ska det bli.
Du betyder väldigt mycket för mig och kommer alltid göra.
Tack för alla galna saker vi har gjort tillsammans.



Robin Marklund.
Dig kan man verkligen lita på. Du gör mig glad
och jag är evigt tacksam för att du är min vän.
Finns så mycket att tacka dig för. Hoppas verkligen
du vet vad du betyder vännen.



Frida Slagbrand.
Min själsfrände. Jag älskar dig.
Inget kan stoppa oss, inget.
Du och jag livet ut!



Caroline Lundberg.
Vad vore Mican utan sin Carråw? Inget.
Jag älskar dig och våra galenskaper.
Du är en sol, som alltid lyser upp!



Sandra Cheling/Linnea Pettersson/Jenny Höglund.
Ni är personer som alltid lyser upp och alltid gör mig glad.
Jag älskar er och ställer alltid upp för er som ni gör mig mig!








Familjen. (Pappa, Sara, Mamma, Håkan, Thea, Anders, Melivin)
Är evigt tacksam att jag har just er som familj.
Tack för att ni alltid ställer upp.
Jag älskar er.

(finns ej bild på alla)

EN VANLIG LÖRDAG!

Igår var jag med Ante och Tina, vi gjorde inte så mycket, bara umgicks, efter ett tag kom Sandra och Gustaf och det vart ännu mer snackande och inte för att glömma buzz spelande! Idag är det en vanlig lördag. Jag och Ante ska snart bege oss till Kåge för att äta och umgås. Sedan blir det myskväll för hela slanten, jag trivs! Imorgon blir det att köra Mammas bil till tågstationen för att sedan bege sig till Malå med Ante och hans familj. Jag hoppas på varmare väder så man kan åka snowboard, men det lutar åt det dåliga, bajs.

Jag måste säga tack till Agnes för den fina komentaren hon skrev på mitt föregående inlägg om år 2008. Den värmde verkligen hur mycket som helst, tack!

Vi ses och höres gott folk!


Året som var, 08.

"Hej det är Anders, du var och kollade på lägenheten igår. Den är din om du vill". Den 3 januari steg jag in i min aldels egna lägenhet. Många tankar hann gå den dagen och en av dom var att "nu ska jag visa att jag också kan"  Sen stog jag där och tänkte ensam är stark. Medans dagarna gick så var allt mellan du och jag, jag är fortfarande ledsen för allt ont jag gjorde dig, förlåt. Men idag vet jag att det var ett beslut som var bra för både dig och mig och vi är fortfarande vänner, det är huvedsaken vännen. Dagarna gick och jag har alltid tyckt att jag klara mig, att jag kan stå ensam på mina egna ben. Men det var ine så lätt som jag trodde, jag började ge upp. Det var jobbigt att bo själv. Jag är alltid den som vill prata med någon och när man bodde hemma så hade man alltid någon, även fast jag mest var arg, men jag hade iallafall någon. Nu hade jag ingen att prata med. Dessutom hade jag bara jobbat i fyra månader och det blev mer och mer press på jobbet och jag och min chef kom inte överens. Det vart ett helvette men jag kämpade trots allt och tacka gudarna för det. Nu när jag är här i början av året så vill jag verkligen tacka Malin Tegelind för alla dom gångerna hon kom hit, lagade mat med mig, sov hos mig, tröstade mig och var den vän jag behövde. Tack Lillhjärtat. Jag älskar dig.



Den 15 februari upplevde jag en av mina drömmar. Jag for till kålmården för att simma med delfiner. Fick det av mamma och pappa med familj. Det var verkligen en upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. Tack. En dröm avklarad, resten kvar nu.



Den 27 mars landade jag på Irland tillsammans med Sara. Vi for dit för att umgås med pappa. Det var verkligen en trevlig resa och det behövdes. Relationerna stärktes och det känndes som en värd resa. Dessutom sponsrade pappa mig med pengar för att jag skulle vilja följa med, ett tack till honom ännu en gång. Irland är otroligt, deras otroliga landskap! Rekomenderas!


I april tatuerade jag mig, en stjärna mitt mellan skulderbladen, som symboliserar mamma, pappa, melvin, thea och jag. En symbol för min kärlek till min familj, även fast den inte sitter ihop längre. Min plan är senare att tatuera en stjärna för varje barn och den planen ska följas.

Valborgs. Den spenderas först hos jmk sedan hos Löva. Fullt med folk och med Tina spenderar jag kvällen. Idag vet jag vad hos sa till Ante, när hon kollade på honom och sa "Mican är en väldigt fin och bra människa. Såra henne inte. Tänk verkligen på vad du vill" Detta fick sina konsekvenser, det tog tid. Men det var det värt.


Den 12 Juni klarade jag körkortsteorin. Jag var lyckligaste människan i världen!  Midsommar afton, har aldrig sett så mycket folk på manhemsgatan som då. Förstog aldrig vart allt folk kom ifrån, men det var kul och sen kom stadsfesten, den bästa stadsfesten jag varigt med om, spenderade nämligen hela kvällen med Ante, det var guld värt. Känslorna började stiga mer och mer. Den 13 juli blev det vi, lyckligaste människan i världen.


I augusti for jag och mia till turkiet och svettades sönder vill jag lova. Det var en underbar resa, dock för varmt men det var verkligen hur trevligt som helst! Tack Mia för denna underbara resa! Den 18 klarade jag körkoret och jag tutar och kör med min nissan och nu skulle jag aldrig klara mig utan körkort, haha.


September var en av dom värsta räkningsmånaderna i mitt liv och jag insåg då hur otroligt viktigt det är att spara, så jag har blivigt betydligt bättre på det. Man lär sig på sina misstag, tur som fan.

Oktober. Jag och Ante beslutar oss för att flytta ihop. 31 oktober flyger jag och Ante till stholm, för att sedan bege oss till Egypten den 2 november. Det är en av dom bästa resorna jag har gjort och jag och ante lärde känna varandra närmare. Helt otrolig bra, mysigt, underbart och välbehövt semester. Tack Ante för denna underbara resa!


18 november trodde jag att jag skulle förlora jobbet, men efter möte med fritidskontoret och en övertygande röst så har jag och mina kompanjoner till juni på oss att bevisa att vi kan gå upp i det antal aktiviteter vi behöver. Jag, vi ska lyckas. För vi klarar allt! Den 28 var det 80tals fest för jag och Tina. Den var inte så lyckad som jag hade önskat, men tack alla som förgyllde stunderna!


Decemmber, 8 - min födelsdag, 20 år. Tack alla för alla uppvakningar och presenter. Den var den bästa födelsdagen men den bästa preseten är fortfarande delfinmötet. Julklapps handel i sinne. Dubbelt upp, dubbelt så många presenter.
Julafton, nyårs. Och det har inte känns detsamma utan Frida. Du fattas för att göra min jul hel.



Detta år har gått med stormsteg. Jag har kommit närmare massor av vänner och jag är otrolig lycklig för att jag har er. NI är ovärdeliga och ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Ni vet vilka ni är! Kom ihåg att jag finns, 24/7. Dessutom har jag lärt mig så otrolig mycket om mig själv. Har vuxit i mitt yrke - ungdomskonsulent, jag kan mer och jag har förmågan att styra mer. Men jag har aldrig växt så mycket som nu, sen jag blev tillsammans med Ante. Han ger mig så otroligt mycket. Kärlek, så mycket kärlek som jag bara växer, växer, växer och väx.. Otroligt skönt. Jag har lärt mig att man inte behöver vara den där tjejen som är spacklad, smal osv. Jag duger som jag är. Jag duger så jävla mycket! Har lärt mig att man ska följa sin magkänsla. Som när jag och ante flyttade ihop, hade förut sagt att man inte ska flytta ihop så snappt, sen gjorde jag det själv. Vissa sa att det skulle spricka, jag lyssnade inte. Vi gjorde som vi ville och det har gått gallant, ångrar inte en sekund! Jag vill dela resten av livet med Ante, har aldrig varigt lyckligare än tillsammans med dig  Andreas Per Johan Andersson.

Jag avslutar året 2008 med;
HÄR KOMMER MICAN, MED SJÄLFÖRTROENDE OCH SJÄLVKÄNSLA SOM ALDRIG FÖRR!




VÄLKOMMEN 2009!

Det finns bara ett ord för gårdagen. Underbart! Jag hade hur roligt som helst och det var länge sen jag hade så roligt. Tack alla som var med och kom med all glädje. Det började med att vi år mumsig mat för att sedan sjunga lite singstar varvat med efterrätt, fia med hut vart också poppis och det vart ett himla liv, men alla överlevde sen vart det ännu mer singstar och allt var toppen. Sen var klockan helt plötsligt 00.00 och det nya året var kommet. Jag hoppas verkligen att detta år blir toppen. Men av magkänslan som jag har så kommer den att bli det, jag har världens bästa pojkvän, vänner och familj. Jag har inget att klaga över, just love life.

Här kommer lite bilder, se och njut! Och senare i veckan kommer en sammanfattning om 2008.


1. Ante och jag visar våran snygga sida.
2. Ante visar sin sida av singstar!
3. Just mee.
4. Sanfrans.
5. DET NYA ÅRET!
6. Hjältar.
7. Fia med hutt.
8. Vi flickor visar våran snygga sida.

RSS 2.0