HEADER

Uppdaterade min header lite snabbt. Ska göra en bättre, men denna får duga så länge :) Tryck f5 om ni inte ser den!

FREDAG - TISDAG

Fredag: Började dagen med att gå på stan med mitt hjärta. Köpte första julklappen! Sedan begav jag mitt till jobbet där disco stog på schemat. Var lite nervös att de skulle komma lite barn eftersom det var 5 discon samtidigt, men det kom många och det gick kanon.
 
Lördag: Jag, Robin, Mia & Jonte for till byske för att gå på byske marknaden, där mötte vi även upp Harald och Sussi. Det var riktigt mysigt med marknad, men kallt! Vi begav oss sedan hem. Städning och fix stog på schemat. Kvällen kom och det bjöds på 3-rätters hos mia och jonte. Mumma! På kvällen blev det fest för rätt så många, så de var fullt hus där ett tag :)
 
Söndag: Gjorde inte allt för mycket. Spenderade dagen med mitt hjärta. Gick promenad i skogen. En vanlig söndag helt enkelt.
 
Måndag: For till stan med Mia. Vi började med att äta lunch på¨tatung, mums. Köpte lite julklappar och annat nödvändigt. Drog även solbacken en sväng. Kom hem vid middgastid och då hade Zera lyckas stänga in hon och Tuzzi i extra rummet, så det kan gå! Käkade tomtegröt till middag och sedan kom Mia och Jocke förbi. Vi käkade julskinka, såg TV. (Fast inte jocke för han somnade som vanligt i soffan (; )
 
 
Idag: Lämnade Zera hos syster, for till jobbet och sedan begav jag mig för att hämta upp Hanna. Vi drog till solbacken och käkade lunch och fixade det sista inför festen på fredag. Nu är det bara detaljer kvar som vi kan fixa på fredag, Jag längtar! Ikväll har jag fixat med det jag ska ha på mig på halloween och sen har jag inte gjort mycket alls. Har riktigt tråkigt, men orkar inte eller göra något speciellt. Ska nog se lite TV, sen lägga mig.
 
Hoppas ni har haft en bra dag!

ONSDAG/TORSDAG

Igår hade jag en otroligt bra dag :) Först fick jag besked om extra knäck och det bästa med det var att jag inte ens hade sökt det utom dom ringde och frågade, YES!  Först blev det jobb, möte upp Erika, Hugo & Milly för lunch och en sväng på stan. Mötte upp Josse för en fika på waynes. Åter till jobbet för att dansa i kåge. Begav mig på kvällskvisten till Mia & Jonte för lite tv-tittadnde och skitsnack :)
 
Nu ska jag ta och betala räkningar innan jag beger mig mot Åsa & Nicklas och ska lämna Zera där. Beger mig sedan mot stan för att möta upp underbara Hanna :) Vi ska fixa allt inför vår halloween fest. Kommer bli en kung dag! Ikväll kommer även älsklingen hem! <3
 
 
 
Jag drömde om dig inatt Farmor.
Jag saknar dig så! Saknar dina berättelser
som bara du kunde berätta på ditt sätt och med din inlevelse.
Saknar att vi alla barnbarn trängde ihop oss i din
säng för nästan ingen vågade sova själv. Saknar din goda mat.
Saknar att springa omrking och leka på din stora gård. Saknar dina bus.
Men mest av allt saknar jag dig, för hur du var.
Alltid med dina armar öppna och med ditt stora hjärta av kärlek.
Jag vet att du vakar över oss alla. Jag älskar dig.
Den här bilden tog jag på dig dagen innan ditt hjärta inte orkade mer.
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta Farmor!

SKELLEFTEÅ KOMMUN

YES! Gissa vem som ha fixa extra knäck och blir anställd åt kommun!!!!!!!!!

Såhär glad känner jag mig nu!

PROMENADER

Måste bara få skryta att under förra veckan, måndag-söndag var jag ute och gick ca 1 timma varje dag. Nu är det bara vänta på resultat, synd att det tar ett tag innan det kommer, men den som väntar på något gott..
 

TEMA FEST

Sitter och planerar lite inför min 24-års fest och tänker ha ett tema. Finns hur mycket som helst man skulle vilja ha som tema, gäller bara att bestämma sig, hehe. Tur att det är ett tag kvar så man kan vela lite extra.

Bild från 80-tals festen jag och Tina hade.
Här på bilden är det Carro, Jag & Jessica

BURR

Brr! Fy vad kallt det börjar vara ute nu, på med alla vinterkläder! Nu vill jag bara att det kommer snö när det endå ska vara så kallt. Börjar vid 12 idag så just nu sitter jag här och fördriver lite tid. Ska snart äta något, fixa en present och sedan ut i skogen på en promenad med Zera innan vi beger oss till jobbet. Slutar ca 21 ikväll.
 
Igår kväll var det full rulle här hemma. 5 hundar och så var johan, tina, jocke, mia, jonte & nylle här. Vi käkade scones, såg gamla bilder och sedan såg vi american pie 1, så otroligt risig film, haha!
 
Dags att starta dagen nu.
 
 
Älskade Tärnaby!

MÅNDAG

Lördagen var konon med fina vänner som var här. Ni är helt underbara och fantastiska! Igår bestog dagen av promenad i skogen och sedan firade vi Åsa som fyllt år. På kvällen for Robin på konsert och jag hängde med Mia, Jonte & Jocke. Grabbarna såg film och jag & Mia pysslade julklort.
 
Idag har jag sagt hejdå till min älskling som begav sig till Nattavarra för jobb i veckan. Sedan blev det förmiddags jobb. Eftermidagen har jag pysslat med Mia och nu ska jag laga lite mat. Ikväll drar jag iväg en sväng med Mia till Byske och sedan får vi se vad som händer.
 
Trevlig måndag!
 

PROMENAD

Har varit ute och gått med älsklingenoch Zera. Riktigt skönt att det är sol ute, den är efterlängtad!

Om ett tag blir det att bege sig till byske med Robin, Mia och Jonte. Ikväll kommer Erika, Linus, rikke, Hanna och Mia och Jonte hit och äter middag. Tacos står på schemat, mumma!


EN TOPPEN FREDAG SOM BARA KAN BLI BÄTTRE

Hej och hå! Igår spenderade jag kvällen med Mia, vi pysslade och hade oss. Jocke & Jonte kom även förbi och gjorde oss sällskap. När vi började avrunda så kom det in en bil på gården och till min glada förvåning så var det min älskling som kom hem en dag tidigare än beräknat. Lycka!
 
Jag älskar dig!
 
Vilken bra fredag! Först frukost sedan begav jag, Robin och Zera oss ut i skogen. När vi var påväg hem mötte vi Jonte och Jocke som slutade jobbet, vi följde med dom och Mia till pipens för att vara sällskap. När vi kom hem började vi rensa upp på gården och vinterstäda. Nu är förrådet städat och alla sommarmöbler står i tryckt förvar. Sedan gick jag in och städade och Robin bytte däck på bilen och for bort med massa skrot. Så otroligt skönt att ha det bortgjort! Nu kan vi njuta av helgen till fullo!
 
Ikväll kommer Hanna & Rikke hit. Vi får se vad hittar på, men något trevligt blir det alltid med så underbara människor. 
 

FRIDA

Jag saknar dig så min älskade vän!

GOD MORGON

Jag har sovit så himla bra inatt om man jämför med andra nätter, känns ju oroligt att vakna upp utvilad!

Jag skulle egentligen stiga upp riktigt tidigt idag för att fixa grejer på jobbet och sen fara till mb-skolan. Men när jag vaknade var vägen halkig och det snöade. Har inga vinterdäck på bilen, så jag valde att dra dit imorn istället med förhoppning om att det är bättre då. Tur man har ett flexibelt jobb! Blir att dra mig lite senare till jobbet idag, dagen kommer bestå av massa fix på jobbet och sen möte ikväll. När jag slutat beger jag mig till Hanna för att planera halloween :) Känns som om det kommer bli en bra dag.




LETS GO!

Idag började jag om med att försöka vara lite mer hälsosam. Jag, Robin & Mia ska köra. Vi får se hur det går. Jag hoppas att jag lyckas hålla motiavationen uppe :) Tips?
 
Ska snart bege mig till byske för hundkurs, hoppas att det går lika bra som sist. När jag kommer hem blir det en varm dusch,  lite tv-tittande och försöka göra en tidig kväll.
 

MÅNDAG

Hej! Haft en skön morgon med god frukost, långpromenad med älsklingen & Zera i skogen, beställt ny bikini till resan, ringt telefonsamtal inom jobbet och nu väntar jag på att Mia ska komma förbi en sväng :)


IM BACK?

Funderar på att komma tillbaka på blogg.se...

RSS 2.0