VÄDRET I ROM


Bara hoppas att det är så som dom säger ;)

STOCKHOLM OCH ROM

Tjabba!

Fixa ögonbryn, ducha, raka benen, packa smink och andra smågrejer, kolla igenom allt ännu en gång. Sen är jag förhoppningsvis färdig för att fara till stockholm och besöka Frida! ♥ Blir Rom på söndag, hoppas att värmen håller i sig och att det är lite fint som folk säger.

Kommer nog inte hinna blogga så mycket under min resa. Så jag önskar er mina vänner en riktigt bra helg och kommande vecka :)


Bjuder på denna
bild på mig och min
kära vän Jocke :)

GOD MORGON

Morning! Trist väder, idag med.

Nu blir det att fixa lite låtar till min dansgrupp. Det ska klippas och donas, så bara att sätta igång. Blir även kontorsjobb och fara till Skelleftehamn för att vara med på uppstarten till den nya gruppen. Ikväll ska jag packa (gjorde de inte igår) och sen inte göra något. Har fortfarande huvedverk sen igår, inte okej.

Bjuder på denna bild från i sommras när Jack var och hälsade på ♥




EN SAK I TAGET

Jag har kännt mig stressad hela dagen. Dags att bocka av lite på listan nu så att jag kan andas sen.

Skulle inte tacka nej! Är hungrig, tur att det snart är middag :)


PÅ FREDAG ROCKAR NORRLAND STOCKHOLM


SATAN I GATAN

Pyssla, jobba, tvätta & packa står på schemat idag.



ÄNNU EN HELG HAR PASSERAT OCH EN NY VECKA BÖRJAR

Har haft en bra helg med jobb-spökläger, tjejfest, bilåkning, fällfors och söndagsmys ♥

Nu sitter jag på kontoret och funderar över hur jag ska fixa lite olika saker. Min hjärna går på högvarv och jag skulle behöva någon att bolla ideér med. Ibland känner man sig riktigt ensam på jobbet när man inte har någon i närheten som jobbar med samma sak, vi som jobbar som ungdomskonsulent är utspridda i hela landet. Tur att jag får träffa mina kollegor snart! På söndag far vi till Rom, jag längtar! Drar ner till Stockholm på fredag för att träffa min fina Frida under helgen innan flyget till Rom går.


Detta var bara början ♥


Drömde mardröm inatt igen, OM jag är less!




EN NY TORSDAG

Dagen igår var toppen! Först pyssel och mys. Gick gallant med Kågegruppen. Slutar aldrig förvånas av dessa underbara barn. Dom har hela tiden nya ideér och jag vet att våran show kommer bli kanonbra! Blev inget boxpass igår, Marie var sjuk. Så jag och Ante for förbi Hilda och Tim i Ursviken.

Nu på morgonen har jag hunnit städa. Väntar på att mitt ägg ska bli klart så jag kan äta frukost. Sedan beger jag mig till mamma tvärt för att hitta dom röda jeansen och sedan blir det en sväng på stan för lite ärenden och sen kontorsjobb. Jobbar till ca 21.

Trevlig torsdag!

TIDSFÖRDRIV


ONSDAG

Har varit förbi jobbet en sväng och hämtat lite skivor. Nu sitter jag hemma och väntar på att syster ska komma hit. Då blir det promenad med Myran och så ska vi laga lunch. Vid 13 tiden kommer Lina också hit. Då blir det pyssel för hela slanten. Ikväll har jag min grupp i kåge ♥ Avslutar kvällen med ett boxpass!

Hoppas ni får en bra onsdag! Puss


Syskonkärlek!


FULLT UPP

Promenad med josse, parkeringsböter, lunch med linnea och planerat inför lördag, jobb och nu beger jag mig till 360 för en timmes Zumba! Ikväll blir det en lugn kväll!

PS; ingen som vet vars man kan köpa örhängerna? :(


JAG HOPPAS PÅ EN BÄTTRE EFTERMIDDAG

Mardrömmarna fortsätter. Inatt drömde jag om att jag var kidnappad och var tvungen komma på ett sätt att ta mig därifrån. Jag är så sjukt less på detta nu. Kan det bara sluta? Fick dessutom ett irriterat mail av en förälder om våra discon. Det är nämligen så att vi tar in max 60 stycken nu eftersom 100 barn är för mycket för oss att hantera, ljudnivån blir otroligt hög och vi får max vara 100stycken i lokalen pga brandrisken. Det är klart jag förstår hennes frustation, om man står och väntar och sen inte får komma in. Nu måste jag snabbt som attan komma på en bättre lösning, tips tar jag hjärtligt emot! Fick även ett mindre trevligt samtal imorse. Sen har jag så frukansvärt ont i magen att det känns som om jag ska spy. Bra start på dagen? Kunde ha varit bättre. Skulle beget mig till 360 för att köra core nu klockan 12 men jag ligger i smärta här i soffan. Ska ta lite ipren och sedan gå en prommis med Myran, då kanske det släpper. Idag är det jobb 13-20 och jag hoppas på att dagen blir bättre! Det kan väl inte annat än bli det?




Jag saknar dig Farmor. Saknar hur du kramar om mig och hur du luktar. Saknar hur du berättar dina historier för mig på ditt sätt som bara du kunde. Saknar hur du alltid skulle passa upp en med mat och fika. Saknar att kunna komma och hälsa på dig, du blev alltid så glad och man blev varm i hjärtat. Saknar ditt skratt. Jag saknar dig


GODNATT

Viker in årerna, efter att ha varit varken 18 timmar och kört fullt schema sen dess. Som sagt hoppas jag på inga mardrömmar. Sov gott vänner och fiender. Imorgon är en ny vecka med nya möjligheter. Jag hoppas på det bästa och påminner mig själv om att " life is what you make off it"



I LOVE ADIDAS


799:-


699:-

Om någon har för mycket pengar och inte vet vad dom ska göra av dom så är den hjärtligt välkommen att köpa någon av dessa till mig. (okej, båda två går bra;) ) Om ingen skulle köpa dessa till mig så kanske jag måste slå till själv.... ♥

NÅGON SOM VET VARS MAN KAN FÅ TAG I LIKNANDE?




TUSEN BITAR, TUSEN TANKAR

Mittimellan. Känner mig delad.

Dessa mardrömmar som jag har haft i över två veckor nu börjar göra mig orolig. Inatt drömde jag att det var en 10 årig pojke som skulle döda mig med en kniv. Inte okej.

HELGEN

Torsdag; Stan med Linnea och sedan kvällsjobb.

Fredag; For till Thea vid 10 och sedan begav vi oss till stan vid 12. Jag kom hem till boviken vid 17. Då blev det middag med min fina Ante och sedan myskväll

Lördag; Vi begav oss till Piteå för firmafest med Antes jobb. Hade en riktigt trevlig kväll förutom att det fanns två stycken jag skulle vilja slå ordentligt!

Idag; Vaknade 06.20 och kan inte somna om. Jag och ante går till frukosten som öppnar sju, sitter och pratar med dom andra. När badet öppnar så blir det bad och sedan begav vi oss hem. Har varit med Elina och sedan kom Jocke en stund. Ikväll åt jag och ante middag med Thomas och Jenny. Hämtade även upp Myran hos mamma. Nu är det soffläge ett stud innan det blir sängdags!


MOSTERS HJÄRTA

Man kan inte annat än älska denna skapelse ♥

Moster kommer alltid finnas här för dig Bruce!


BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG



Tagit tummen ur och lagt in bilderna från mobilen till datorn. Dessa är från när Frida var här:)

TA MIG HÄRIFRÅN NU

egypten -2009


TORSDAG

Ska se ett avsnitt off the map och sedan mege mig mot staden för att möte upp Linnea för lunch :) Sedan blir det jobb.

Ha en bra torsdag ♥ Puss

http://diamantmoln.blogg.se/mican



är adressen till den nya. som sagt var, lösen osv.

NY BLOGG

Gjort en ny blogg, om det "nya". Lösenordskyddad. Om ni är intreserade, skicka ett sms så kanske du får det :)

DÅ BÖRJAR ALLVARET OM

Ikväll ska jag köra zumba! Jag är less på min förkylning, så nu trotsar jag den och kör endå! Vi ser hur det går! Är taggad, det är ju ett nytt pass och jag hoppas att träningen kan rulla på nu, ordentligt! Det är bara en själv som kan förändra sin livsstil. Jag är less och nu kör jag mitt eget race och ska lyckas till tusen!

Funderar på att göra en till blogg, som jag hade förut. Blir nog så, eller vad säger ni?


PERCING

saknar mina percingar!! Blir nog att ta lite fler i örat, hehe.


HELGEN

Fredag; Städade och fixade, var med Thea och Bruce. På kvällen for jag & josse till carro. Där blev det tacos och skitsnack.

Lördag; For och kollade på Josse & Roberts nya lägenhet, käkade lunch med dom. Jag och Josse for till stan, drog en fika och snackade om livet. På kvällen kom Ida, Matte & Astrid och käkade middag. Det var riktigt trevligt!

Söndag; Begav mig till fäll (myran var också med) för att vara med Jocke och co. Kom hem vid 17 och lagade mat och sedan var det bara att bege sig till pappa för att hämta lite saker. På kvällen blev det NCIS.


Nu är jag på jobbet, ska göra klart breven, sisådär 300stycken. Är sjukt trött just nu! Men det blir nog bättre snart! Skulle börja om med träningen ikväll men min hals gör ont, kan det aldrig ge sig??? Hoppas starkt på att det blir bättre under dagen så kanske jag vågar träna imorgon!


LEDIG

Idag är jag ledig, har städat och varit med Thea och Bruce och fixat lite saker. Nu sitter jag här och gör inget.. ska nog fortsätta med att ploka undan lite och så. Ikväll ska blir det att vara med Josse & Carro ♥ Kan inte annat än blir bra!


4 VECKOR, SJUKT LESS

I måndags kväll var jag och Ante förbi Sara och kollade på hennes nya hus, supermysigt var det! Det bjöds på världens godaste äppelpaj och massa prat. (Vi kommer alltid att finnas) Igår klippte jag mig, blev rött hår och lugg. Är nööööjd! Bild kommer senare. Efter jobbet for jag och Ante till Thomas och Jenny:)

Just nu sitter jag hemma med den förbannade förkylningen och ont i huvedet. Varför vill den aldrig ge sig? Min fjärde vecka nu.. BLÄ! Jag var hur peppad som helst på att börja om att träna på 360 nu när kortet inte är fryst längre! Men icket, dansade 4 timmar i söndags.. nu ångrar jag mig eftersom förkylningen blev värre. ÅHH! Jag orkar inte, jag vill inte! Menmen..

Ska fixa lite grejer och sedan bege mig till kontoret. Ikväll har jag min kågegrupp ♥



23 dagar kvar ♥




SÖNDAG

Haft dansutbildning idag =) Dansat ca 4 timmar, kan lova att svetten rann! Det var väldigt kul och man fick ny inperation! Tack Liss! Nu bär det snart av till mamma, håkan & melle för att lämna lite saker och sedan far jag & ante till Linus & Erika för middag! Trevligt! :)

Bjuder på denna fina bild på mig och mallanbrallan ;) ♥


;(

JAG BLIR SÅ FRUKTANSVÄRT BESVIKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LÖRDAG

Steg upp och fixade tvätt och rensade min garderob. Blev en IKEA-kasse med kläder & en icapåse med skor som jag ska ge till Mammas jobb och en icapåse med skor som ska slägas.

Ikväll blir det sandfors. Hoppas på trevliga människor och allt som hör till. Ha en bra lördag vänner ♥

NU TACK!


TYP AV KILLAR JAG FALLER FÖR

Bad boys.


5 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

Några kanske vet, några inte.

1. Jag har hoppat fallskärm.
2. Jag har simmat med delfiner.
3. Jag gråter till typ allt. Känslomänniska till 1000! Lyckligt som olyckligt.
4. Jag skulle vilja läsa någon kurs. Psykologi eller männisors bettende.
5. Jag ska till Rom i oktober och Thailand i december.

EN LISTA

Dag 1: 5 saker som ni inte visste om mig.
Dag 2: Typ av killar jag faller för.
Dag 3: 5 saker som jag älskar.
Dag 4: En sak som alltid får mig att le.
Dag 5: Såhär ser mitt liv ut om 10 år.
Dag 6: Mitt beroende.
Dag 7: Hissar & dissar.
Dag 8: En dålig egenskap jag önskar att jag inte hade.
Dag 9: Något jag längtar efter.
Dag 10: En gammal bild på mig tagen utav någon annan.

HEHE

I tisdags tog jag ut hålet i tungan.. Nu vill jag ha hål i näsan igen. Beroende? Kanske.. Kanske ska försöka vara vuxen och låta bli? Ärch, vi får se. Vet att jag kommer att ångra att jag tog ut tungan, gör det typ redan nu, haha! Någon gång ska man bli vuxen;)

Dags att äta lite middag och sedan vänta på ledarna och gå igenom allt praktiskt. Sedan blir det disco för hela slanten och när det slutar blir det att rusa till Bion och se jägarna 2 med Ante, Marielle & Adam.

Hoppas ni får en fin fredagskväll ♥

























Jag och jockepockepööö :)

LUGG ELLER SNELUGG?

Klipper mig på tisdag och kan inte bestämma om jag ska köra på lugg eller snelugg!??!?!?!? Vad tycker DU?

JAG SAKNAR DIG

Kan lova att tårar rann under hela filmen som jag och Elle såg igår. Om ni inte sett "jag saknar dig", se den NU! Imorse hade jag tänkt kliva upp vid 9, men jag vars sjukt trött... men kunde inte somna om. Konstigt det där!? Nu på eftermiddagen blir det kontorsjobb och förbereda inför discot som är ikväll. Hoppas på att det kommer många barn! Dags att äta något och sedan fara!
























Bjuder på denna bild sen 08! Saknar er Mia & Robin!

JOBB & BIO

Har gått förmiddagspromenad i skogen med myran, ruggit skönt! Dags att fixa sig lite innan man beger sig till jobbet! Jobbar till ca 20 och sedan blir det bio med Elle "jag saknar dig" :) Tror att den är bra och att ja kommer flänna.. hehe.


RSS 2.0