STHOLM OCH ATT VARA NYKÄR

Stholm var underbart! Vi kom dit på måndag och begav oss till lägenheten för att sedan fara till Grönalund, vi åkte alla karuseller och jag gick tillochmed in i spökhuset, jag överlevde iaf, haha. Sen på tisdag gick vi på stan och sen for vi på bio, the happening, värdelös film. Se den inte! Onsdag träffade vi Frida =) Sen har vi ätit ute varje dag, både lunch och middag, man har kännt sig om en riktigt brat, haha. Jag köpte två par nya skor. Vet att jag inte behöver det, men jag menar, det är bra att ha ;) Tack Ante, Linnea & Peter för bra dagar i huvedstaden! =)

Jag kom inte ihåg att det var såhär det känndes så här bra att vara nykär.
Att sväva på rosa moln och bara njuta av livet till fullo.
Jag älskar det och jag älskar dig. Är så lycklig att det blev du och jag,
kan inte beskriva hur himla lycklig jag är att jag har dig.

PACKAT OCH KLART

Det sista är nu nerpackat och det var med nöd och näppe jag kunde stänga resväskan. Som sagt var det tänkt att vi skulle åka med morgon planet, men det gick inte. Det första går vid tre tiden, jag hoppas vi kommer med på det planet. Är så oerhört jobbigt att vänta, jag hatar att vänta. Jag tror det kommer att bli toppen i Stholm. Och jag hoppas innerligt att jag hinner träffa Frida & Ally!

Bara att ringa eller smsa, gratis sms you know (:

PEPPEN!


MED LEENDE PÅ LÄPPARNA

Jag klev ut ur bilen, såg dig komma runt hörnet och jag log så  mycket som jag bara kunde och du log tillbaka och jag fick en bamsekram som värmde upp hela mig. Så oerhört skönt att se dig igen. Efter kramandet for vi till Erik och var med alla människor där, fast mest Patrik. Efter många skratt begav vi oss mot pdol, det började bra men mot slutet var det lite mindre bra. Men det ordanade sig när vi stog där och väntade med höga förväntningar på att Takida skulle spela. Jag, Jenny och Amanda sjöng alla takidas låtar med ett stort leende på läpparna.  Det lät nog inte så bra, men hur rolligt som helst, trots fötter som värkte och ont i halsen. Det var helt klart värt det, sen en extra stor stjärna till Robin som skjusade oss. just nu sitter jag och sjunger på Takidas låtar, väntar på att jag ska piggna till trots att jag sovde till klockan 15.00 idag. Hemskt. Jag har hunnit diskat och duchat. Ska snart försöka packa lite eftersom det blir stholm i morn. Jag hatar att packa, man packar alltid för mycket och saker man inte vill ha med sig. Jag borde kunna det här med packa. Reser ju så mycket med jobbet, men icket. Jag tror inte jag har möjlighet att skriva när jag är i stholm. Men jag uppdaterar senare med bilder, så ni kan se hur roligt jag har haft det. Ni får ha det så bra här hemma, ta hand om er och så ses vi när jag kommer hem. Ni vet mitt nummer, bara att ringa :) Puss


ORD SOM VAR MINA KÄNSLOR

Jag har tappat känslan för att skriva, kan inte utrycka mig på samma sätt som förut.
Vars är fingrarna som flödade över tangentera, som bildade ord som var mina känslor.

Det högg till i hjärtat. Sanningen som du såg, som jag hatar att inse själv. Vissa dagar är jag så bra på att spela. Igår var inte en sån dag och det känndes tungt när orden du sa omvandlades till en kniv och högg till i hjärtat. Jag måste lära mig, men det är så svårt.
Men jag är en bit på väg, en bit på många hundra mil.

Det blir stholm på söndag, kände att jag inte kunde skippa erbjudandet när jag har velat göra något hela sommaren. Ingen har kunnat på hela sommaren för alla har jobbat och ej haft råd. Jag har egentligen inte eller råd, men jag menar, man lever bara en gång och livet  är till för att ha roligt. Och till min glada nyhet fick jag veta att Frida kommer hem på tisdag så jag hoppas att jag hinner träffa henne ett tag innan hon far vidare till Grekland.



LOVE LIFE

Gårkvällen spenderades med Ante, Malin & Jocke. Vi såg film och bara hade det bra. Idag ska jag först laga middag med Malin och sen kommer pojkarna våra. Vi får se vad vi hittar på :)

Pdol på fredag, jag ska stå och digga till Takida och sjunga med och känna festivalstämningen till tusen, längtar. Tur att jag har en så bra vän som Robin så man får åka med han dit & hem, guldvärt! Sen kankse stholm på söndag, har ej bestämnt mig än. Varför måste allt ha med pengar att göra? :( Varför är jag ingen som kan hålla i sånt för!? Nä, nu ska jag fixa mig innan Malin kommer.

Puss, love life & ha en bra dag :)



En kniv som vrider om.

Ett samvete som svider och kniven som hugger i hjärtat. Jag vet att jag inte kan säga förlåt, jag borde inte säga det eller för egentligen har jag inget att be om ursäkt för? Det var bara det att det vart ett stort missförstånd, jag trodde folk hade sagt något. Men tydligen var det inte så, förstår att du reagerade som du gjorde. Men samtidigt måste du förstå. Det är svårt men det går om man vill, tro mig. Och nu när det har blivigt såhär mellan oss igen hoppas jag att det inte tar lika lång tid tills vi blir lika bra vänner igen, jag orkar inte det och det är det sista jag vill. Du betyder så oerhört mycket för mig.

Tack alla för en bra helg och en extra stjärna till Tina för hon är så bra!

Andreas Andersson <3

































































































DET SKA KÄNNAS ATT MAN LEVER

Tanken att jag ville fortsätta sova hann jag knappt tänka för att telefonen ringer, det var Tina. Vi ska göra stan osäker ett tag och sedan med Carro i eftermiddag. Men som sagt, det ska kännas att man lever. Min högra höft strejkar. Jag förmodar att jag har sträckt mig. Det konstiga är att jag inte är lemmen alls, men det kankse kommer imorgon? Hoppas inte, haha. Ikväll blir det trästocks ett tag och sedan ska jag vara med Ante :)


MED SMÄRTA KÄMPAR JAG IN I DET SISTA

Vaknar i panik och tror jag har försovet mig, kollar på klockan och upptäcker att den bara är 05.45, med ett leende och tanken på att jag får sova en timma till somnar jag om, men den timmen blev inte så långvarig eftersom väckar ringer och sedan Håkan. Bara att stiga upp, dra på sig träningskläder, dricka vatten och äta en halv macka. Sen var det bara att åka, efter ha åkt ett bra tag kommer jag på att jag måste nog vända eftersom de är en väg tillbaka också. Det är med smärta jag åker tillbaka. Hela ländryggen domnar bort och mina fötter börjar kännas som om jag har åkt snowboard i en vecka. Efter ett tags väntan kommer Håkan också och vi far och kollar hur lång jag åkte, en mil blev resultatet. Följde sedan hem till mamma för att äta frukost, mat smakar som godast när man har tränat. Jag vräkte i mig och sedan for jag hem och duchade. Sedan vart det springa lite ärenden på stan och som vanlgit köpte jag lite mer än jag tänkte. Men faktiskt inga onödiga saker, som tur var. Gjorde just varmamackor med kykling och sallad till. Ännu godare var min hallonsmootih, som jag lyckades gallant med, den smakade nämligen hallonsorbé, mumms. Nu funderar jag att lägga mig och sova ett tag. Robin kommer klockan fem och då ska vi förbi mamma för att äta middag och säga grattis till min käramor. (anledningen till att Robin ska med är för att mamma är skyldig han en middag, haha) Efter uppvaktningen kommer Mia till mig och vi ska färga mitt hår, sedan får vi se vad som händer. Imorn ska jag sova ut och sedan trästocks på kvällen.

Det är bättre nu än vad det var igår. Överanalysera är aldrig bra. Synd att jag inte kan sluta, är så svårt. Tecken hit och tecken dit som jag måste anaslyera, var, varför, bakgrund? Jag längtar tills den dagen jag kan släppa detta, sluta skämmas och leva livet lite mer än vad jag gör nu. Livet var så mycket enklare när man var liten.


ÅNGEST TILL TUSEN

Fanhelvettejävlaskit.
 Varförgörjagalltidsåhär?




Ännu en dag i solen.

Just ätit två mackor och väntar på att Malin ska hämta upp mig, vi ska bada. Denna gång i Kims pool. Yeah. Efter badadet blir det att ducha och sen vara med Ante (: Sedan får vi se vad som händer. Hoppas erdan dag blir toppen och bränn er inte i solen nu!



Jag saknar dig.



Hinna med så mycket som möjligt på en dag.

Steg upp vid halv tolv idag. Malin kom och vi gick och ner till manhemskajen och badade, solade och pratade skit. Sen vart det duchen och cykla till mamma. Där bjöds det på mat och jag fick träffa Helena och Evelina (min låtsas pappas syster och barn) Sen cyklade jag vidare till pappa för att träffa Oskar & Ally. Vi for till mig, eftersom dom ville så gärna se lägenheten =) Dom tycke den var fin och mysig. Det känns bra. Nu funderar jag på att se en film, sen sova. Mina ögon börjar blir lite trötta.



Vilken fantastiskt helg.

Fredagen vart lyckad och jag vann över Jocke, det var nog det viktigaste på hela kvällen, haha =) Fredag natt skjusade Robin mig till Tinas stuga. Tack Robin! Lördag så satt jag och Tina ute i det fina vädret och bara pratade på, hur skönt som helst. Sen på kvällen tittade Ante förbi =) Idag när jag och Tina klev upp så badade vi i sjön och det var inte så kallt som jag trodde. Det var riktigt skönt när man väl hade kommit i vill jag lova! Så årets första dopp är nu gjort. Ante kom och hämtade mig och Tina idag så jag var med Ante och Tina for på hemliga uppdrag, haha. Och jag kom nyss hem från en tjugo mils lång bildfärd med Robin. Det var trevligt.

Jag gillar dig verkligen :]


Jag bjuder på lite bilder från i fredags =)

LÅT TIDEN GÅ

Först och främst, ber jag om ursäkt till Robin From för ett tidigare inlägg (;
Hoppas jag är förlåten nu? Haha=)



JAG ÄR PEPPAD I SINNE! KAN INTE TIDEN GÅ!?!??! :D
Vädret ser lite ljust ut iaf :)
Sminket är redan bestämt, värre med kläderna :S




Den bjuder jag på!


Mer peppad tjej får man leta efter!

Vaknade i panik när det ringde på dörrklockan, jag som sov så himla gått i min systers dubbelsäng. Jag slängde mig upp och där stog min älskade mamma och skulle hämta Phjasko. Snäll som min mamma är skjusade hon hem mig och så hade hon köpt lite olika matsaker eftersom jag ska hjälpa till med Phjasko (det kallas mutning, det sa hon själv) nu sitter jag här med håret åt alla håll och kanter och mjukisklädd. Ska snart börja fixa mig och bestämma kläder inför ikväll. Jag hoppas på en toppen kväll och att allt går som planerat, är endå lite smått nervös. Men allt löser sig och som jag brukar säga, "Jag löser allt" Nuuu peppar jag i sinne! Bäst för er att ni är lika peppade ;) Ses ikväll hoppas jag!

Måste bara säga ett stort tack till mina vänner.
Ni är oslagbara och jag älskar er.




Det gör ont.

Idag vaknade jag och Sandra klockan tre, men vi steg inte upp förens klockan halv fyra, då var det bara fixa sig och sen fara till ursviken. Sen for jag och Sandra till Josse, där bjöds de på tårta, mums. Grattis igen Josse! Vid nio tiden tog jag bussen till min syster, är nämligen hundvakt. Dom är på motorcykel semester, jag vill också.

Ikväll fick jag en väldigt tråkig nyhet. Det gjorde så ont i hjärtat. Jag vill inget annat än träffa dig, saknar dig så. Om jag bara kunde göra något, längtar tills du är frisk, då ska jag aldrig sluta hålla om dig och aldrig sluta säga hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för dig. Älskade, älskade vän ♥

En dag utan Frida,
det gör ont,
och det är så oerhört tomt.

Så duktig jag är!

Pust och stön! Jag har städat hela lägenheten nu, diskat, dammsugit, tårkat golv, plockat bort saker och så  tvättar jag för fullt, märkte att jag har lite för mycket kläder, jag måste sluta handla och spara ist... men vafan, man lever ju bara en gång ;) Har just klivet ut ur duchen och väntar på Sandra. Jag ska sminka henne och sen ska vi tjollra på och inatt ska vi till Olles för då har Josse fyllt 18, GRATTIS!

Dags att fortsätta vara duktig och laga lite mat, pyttipanna blir det.
Snappt och enkelt. Det gillar jag!



Bara tanken av dig, får mig att le.

Det värsta av allt.

Ännu en gång har jag gjort bland det värsta jag vet, säga hejdå. Även fast jag vet att vi ses snart så känns det som en evighet tills dess. Det är så himla jobbigt, varför ska personer som betyder så himla mycket bo så långt bort? Frida har varigt borta en timma nu ungerfär. Jag saknar henne redan och hela lägenheten känns tomm, bara musik som hörs. Jag vill hör skratten eka, precis som bara du och jag kan ♥.



För ett tag sen ringde min underbara vän Tina!
Jag ska fara till hennes stuga lördag till söndag. Myspys.

Ikväll ska jag vara med Sandra och på torsdag och på fredag, haha. You are great babe.

Im so scared to tell ya,
What I feel is four real.




Galen, galen i dig.

Vilken toppen dag. Först vaknade jag & Frida av att Thea ringde och vi steg upp och skulle till bergsbyn med hon och pappa. Men såklart var kiosken stängd då! På en måndag!? Hur smart är det? Sen vart det ica och sedan gick vi till stan, jag och frida. Jag gjorde det förbjudna! Handlade kläder för ca 1400, nästan allt på rea, det gillar jag! =D Fast det gillar inte min plånbok :( !  Efter stan vart det äta middag på dallas med Frida och Carro, sedan bio, Narnia! Den är bra, jag rekomenderar den (: Sedan vart det hemåt och vi poppade pocorn jag, carro och Frida. Sen kom Jocke förbi ett tag också. Tack för dagen och kvällen mina vänner.

Carro, jag älskar dig och finns här ♥


Åhh, jag blir galen =(
Om jag bara hade mod nog.



Jag bjudar på en bild från 07.


tankar till ord

Tankar som susar  förbi,
jag vill forma dem till  ord,
men det går inte,
dem fastar i min strupe.



Att söka efter luft.





Vad ska man med kärlek till?

FREDAGS :





Vad fan ska man med kärlek till?
Det blir ju aldrig som man vill.

Jag vill bara kunna släppa allt och försvinna härifrån.


Peppen !

Om man bara kunde spola fram tiden lite? Jag vill ha kväll nu! Jag & Frida är taggad till tusen! Det kommer bli så himla roligt :) Och glädjen vart ännu mer på topp när Tina ringde igår och sa att hon skulle komma (♥) ! We rock giiiirls. Blir lekar och annat skojs ikväll! Jag tror inte kvällen kan bli så mycket bättre?

Igår for jag och Frida till fäll och var med Mia och resen :) Det var trevligt. Det vart folkan där vi åt kycklingbaugett (typ godast i världen), hoppa studsmatta i sinne och sen såg vi film, Arn- Tempelriddaren. Den var bra, jag rekomenderar den till er! (: Idag när vi vaknade for vi till folkan igen  ;) Sen skjusade Mias mamma oss till byske för vi skulle ta bussen därifrån... men vi missade den :( Som tur var räddade Ante oss, TACK!


Summerfeelings?



Godmorgon världen.

Godmorgon? Jag och Frida vaknade halv ett idag och nu håller vi på att fixa oss, för vi ska nämligen ner på stan och göra den osäker. Fixa lite inför fredag osv. Åhh, längtar i sinne, de kommer  bli great och jag och min älskade Frida ska vara galnast, fast det är ingen ovanlighet om vi så säger ;) Senare idag kommer Robin och hälsar på. Sen ska jag nog försöka hinna övningsköra med pappa en sväng också, vi får se.

Lycka igår när Ally sa att hon var i stan! Var så länge sen jag såg henne! Så hon och Oskar ska komma och hälsa på någon dag i veckan, jag längtar! Ska verkligen blir roligt att träffa dem båda. Dom är så fina så :) ♥

:]


Toppen.

Frida är här och det är toppen! Igår så hämtade jag & pappa henne på flyplatsen, vi kom hem och pratde på. Lagade fiskpinnar med potatismos och sedan kom Johan, senare vid 23 kom From och vi tjollrade på. Idag har vi varigt på stan med Malin och Johan, sen var vi och åt middag hos mamma. Mia for just och nu ska vi äta en macka sen sova. Imorrn (idag) är en ny dag.

I veckan ska vi försöka hinna med att äta glass i bergsbyn, åka gummibåt på älven, fixa tills på fredag osv. Vi höres gott golk, ni har mitt nummer om ni vill vara med oss.

puss och godnatt!



RSS 2.0