ATT GLÄDJAS ÅT ANDRA

För prick ett år sen var jag och packade kartonger för fullt som skulle till sjungande. Idag sitter jag här och ska packa kartonger till hus, har ni förstått, ett hus? (vuxen poäng!!!!HAHA)  Jag och ante ska flytta till ett hus i boviken, nu satsar vi allt och ni som tycker vi är helt hjärndöda kan vara tysta. Det är ganska tragiskt att dom som man trodde skulle bli glada för ens skull, har inte ens sagt ett ljud eller så har dom sagt "hus nu? är det inte lite tidigt?" Om det sårar, det är klart att det gör. Man lär nog sig aldrig förstå sig på vissa.. men de är livet.

I helgen så är det inflyttnignsfest hos johan, så jag löva och ante ska dit och säga hej :) Sedan får vi se vad som händer. På lördag börjar jag och ante fixa i huset, vi ska börja med sovrummet. :)

Allt för denna gång! Ching!


Världens sötaste lillebror, jag älskar dig Melvin.

EN NY DAG..

... FULL AV NYA MÖJLIGHETER!

 

 

 

Myran ligger och sover just nu på sin gröna sköna filt här på kontoret! Snart kommer Elina hit :) Sen blir det lunch för mig och Myran. När Ante har slutat så ska vi fara och kolla på golv, förhoppningsvis köpa också! Vi har beställt tre garderobsdörrar, förra veckan. Längtar så sjuuuuuuuukt mycket!


MISS YOU


FÖRKYLD

Dunderförkyld... igen. Inte alls kul. Borde ringa till lassa och säga att jag vill kolla upp mina värden. Kankse har järn och blodbrist igen? Har varit konstant förkyld sen januari. Det är inte alltid lätt.. Hur som haver så har ju Myran kommit till oss nu och hon är underbart söt! Nästan som om man vill äta upp henne!

Igår skrev vi äntligen på kontraktet till huset, känns bra men overkliget. Jag & ante flyttar till hus i boviken? Jasi, som någon sa nu fattas de bara barn och en kombi, hehe!


Igår var vi även förbi Lasse och Nina och lasse lovade att hjälpa oss att beräkna på huset, så att de inte ska rasa ihop ;) Känns bra :) Nu närmar det sig..


Vad gör du nu för tiden, varför hör du aldrig av dig?

 


STÅRLANDE SOL

Gick till jobbet idag, strålande sol och MP3 med bra musik. Underbar start på dagen. Har städat undan lite på kontoret nu, men har en bit kvar innan de är färdigt. (om det nu kan bli färdigt, haha) Borde köpa några nya blommor. Ska prata med KS om jag kan få måla om lite på kontoret... (önska mig lycka till!!!)

Jobbar till ca 18.00 ikväll och sen ska jag gå hem, äta middag med ante, tvätta bilden, packa i flyttkartonger och ta fram min cykel! Så ser dagen ut.




Äntligen vår!



DAGENS

Dagens datum: 12 2010
Dagens klädsel: Dansbyxer, linne, tröja.
Dagens låt: Har inte lyssnat på en låt idag :O
Dagens frisyr: Uppsatt.
Dagens smink: mascara
Dagens händelse: Ingen än så länge.
Dagens planer: Jobb till sent, sen packa ihop grejer.
Dagens vill ha: MONEY!
Dagens saknad: Frida!
Dagens tråkigaste: hmm, måste städa kontoret,
Dagens roligaste: soool!
Dagens finaste: pappa!
Dagens borde: träna
Dagens köp: nada
Dagens sjuka: frisk som en nöttjärna
Dagens kärlek: pappa
Dagens mående: bra:)
Dagens personer: pappa
Dagens puss: ante
Dagens citat: inget hitils
Nyss: var jag och handlade till after woek
Nu: fixa inbjudningar
Ser framemot: TURKIET!!!!
Tankar: väldigt många!

NY MOBIL!



Denna skönhet är beställd, jag är fattigare men jag förtjänar den! ;)

12 DAGAR KVAR

Helgen har spenderats i Malå, riktigt trevligt. Har promenerat med Julia, solat, ätit gott & umgåtts :) Vi kom hem i söndags och då for vi och kollade på våran lilla vove, Myran :) Sååååååååååååååååååååååååååhär söt är hon :) Bara 12 dagar kvar nu!!!!!!! Igår kom nicke med en av deras hund Wimer, jag och ante ska vara hundvakt medans dom är i fjällen. Igår var jag även med Mia, riktigt trevligt! Var så längesen vi sågs.

Är på jobbet nu, KS-möte klockan 14.00 hos Ep. Efter det ska jag sluta och fara hem till Wilmer och ta en promenad med han.

Nu ska jag fixa lite grejer inför teaterfestivalen! Imorn kommer tjejorna och då ska vi packa alla kläder vi fått i resväskor och väga allt, så vi inte får övervikt. Sen kanske jag ska möblera om på kontoret också, vi får se.

Nu jävlar!


DET BARA ÄR SÅ..


 


.. att ibland förstår man inte sig själv.

RSS 2.0