MASSA JOBB OCH KANKSE IKEA IMORN!

Hej! Jag har blivit så dålig på uppdatera bloggen, men det är nog för att jag inte har så mycket att skriva om längre.. eller så , ja, jag vet inte.

Idag är en ny jobbardag och det är mycket som ska göras. Men det ska jag börja med efter lunch, då kommer min praktikant hit och då är det full rulle, vi ska hinna till kåge, boliden, norrhammar för att dela ut lappar om verksamheten, fixa saker till kontoret, fixa saker till dom nya grupperna, sicka in ansökan till kommun osv, sen ikväll ska vi till Byske och hälsa på en grupp där. Som sagt en hel del som ska göras.

Har just kollat på ikeas hemsida och ja känner peppen på att fara dit.. så jag ringde just ante och frågade om vi skulle fara dit, han var lite tveksam men tillslut sa han "om du får med dig någon så far vi" hehe =) Så har ringt josse och hon skulle prata med Robert ikväll och sen har jag pratat med ally och hon skulle ge besked senare i eftermiddag. Om de blir så att vi ska dit så ska jag försöka köpa lite saker till jobbet (A). Det finns så sjuuuukt mycket att handla in på IKEA! Jag älskar ikea ♥

Är som sagt ledig imorgon, så det blir långhelg! I helgen ska jag vara med Malin på lördag sen har jag ingen aning om vad som händer! Ante har tyvärr jobbhelg så det är verkligen trist, vi har inte setts mycket denna vecka och kommer inte att kunna ses nästa för jag är i stholm tisdag-torsdag sen är jag i piteå fredag-söndag och jobbar på. Kommer nog bli en jobbig vecka 40. Men thats life.


Nu ska jag ringa Janna och fråga om hon har bestämt sig om jobbet! Håll en tumme för mig!



jag är så himla cooooool!



UNDERBART

Jag har haft en underbar helg! Varit med massa kompisar och bara njutit av livet. Idag har jag hunnit luncha med marie och varit med mia på stan ett tag, mycket trevligt! Har inte träffat båda på väldigt länge. Jag och marie pratade om att ha middag och jag och mia om att fara och schoppa någonstans, förhoppningsvis redan på fredag! :)

Är lite borta idag, mycket tankar om massa saker och så drömmde jag massa mardrömmar inatt med, inte alls roligt. Sovde riktigt dåligt. Men hoppas på bättre sömn inatt.

ALLMÄMT

Skönt med sovmorgon idag. Sovde till 10 och kom till jobbet vid elva. Skönt! Idag består dagen av jobb, bakning till alla barn, byske och teater! Rätt så bra dag. Dock känner jag att halsen verker, inte bra inte bra! Får hoppas att det blir bättre snart!

Dags att gå till expert och hämta ut alla kort som jag har framkallat, både till jobbet och till mig själv. Ska bli en fröjd att se! Älskar kort!  Se you!

I BELIVE IN YOU

Klart det tar ont, ont i hjärtat.
Du och jag, jag och du.
Det var vi mot värden.

Jag önskar dig all lycka,
jag tror på dig.

TILLBAKA TILL EN JOBBVECKA

Väckarklockan hann aldrig ringa idag.. vaknade en timma före den. Dock är jag inte förvånad eftersom jag somnade vid ca 21.30 igår.. Men det var rikgtigt skönt att sova ut! Helgen har varit toppenbra. Det var riktigt skönt att bara ha en lugn helg!

Är på jobbet nu. Förra veckan jobbade jag så himla effektivtf så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hehe. Fast klockan 11.00 kommer Kattis hit och vi ska planera lite inför ledarhelgen och sedan ska vi luncha. Så det blir väl att fixa med ledarhelgen idag.




Det finns alltid två sidor av varje historia.

LUGN HELG

Hejhå! Igår var det en riktigt trevlig fredag :) Först jobb som gick toppenbra sedan blev det middag hos Josse & Robert och efter det var det kalas hos Allybally! Sen skulle vi egentligen ha varit hos Joel, men de blev ej av. Idag var jag med Tina på stan och jag fyndade en kofta för 70kr, det GILLAS! älska reaaa! Sen skjusade jag & Ante hem tina och for förbi kåge en sväng. Vi har just lagat lasange, nu väntar vi på att den ska bli klar! Längtar... har inte ätit lassange sen jag flyttade hemifrån !? Det är illa! När vi har ätit ska Adam och Mariell komma och se " Män som hatar kvinnor" med oss. Jag tror det blir en toppenkväll.

Vi ses!

ps; saknar malin och lina ds

EFFEKTIV!

Hejhopp! Jag började vid tio idag, tog och promenerade till jobbet, är rätt så skönt men det är synd att det är så kvaft ute, nu vill jag faktiskt få höst på riktigt! Tända ljus, sitta i stora sköna kofter, se film och allt annat som har hösten till! Idag får jag en praktikant som ska vara här 8 veckor framåt. Ska bli trevligt hoppas jag! På tal om jobb så var jag hur effektiv som helst igår, gjorde bort massor med saker! Känns riktigt skönt! Dessutom så lyckades jag värva fem nya ledare! Nu ska jag återgå till arbetslivet.  Ses! ♥

NU BEHÖVER DET INTE VARA HEMLIGT LÄNGRE

Lite uppdatering om helgen! Festen blev så lyckad! Och för er som inte redan hört det så gifte sig mamma & Håkan! Äntligen =) Jag, min syster och min lillebror har vetat om det sen i sommras. Ni som känner mig vet att när det är något så speciellt så vill jag alltid berätta sånt men nu slipper jag det för nu är dom äntligen gifta! Det sprutade glädjetårar från väldigt många personer! Även jag! När vigseln hade varit så var det jag och thea som satte igång alla lekar och det var uppskattat! Det var jättemånga som kom fram till oss och sa att vi hade varit så duktiga, alltid lika kul att få beröm! Igår var det tvätt och städdag. Sen kom kikki på middag, plankstek, mumma! Ante är så duktig på laga mat! Sen for vi tll Matte, Marie & Johannes och köpte jultidningar sedan blev det film!

Nu sitter jag på jobbet, ska springa iväg och köpa lunch sedan kommer chefen hit och sen ska jag till BF-programet och försöka värva några ledare! Sen ska jag fortsätta att försöka få tag på skolorna, dom är SÄMST på ringa upp, blir tokig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Bilder från festen kommer sen! Nu kurrar det i kistan!

REGNET DET BARA ÖSER NER

Regnet det bara öser ner... Min cykel har ingen luft och mamma har min bil, så jag ska ta bussen som går tio i till jobbet. Ska ringa lite skolor och sen får vi se vad det blir, kommer kanske bli en kort dag idag. Malin, Kim, Linus, Lina, Löva & Johan far till turkiet idag i två veckor! Kommer sakna dom massor! Men jag hoppas ni får det jätte härligt och tta hand om er =) Själv får jag vänta tills december för då far jag och Ante utomlands, ska bli riktigt skönt! Längtar redan masssssssoooooooooor! Ikväll vet jag inte vad som händer, får se vars vinden för mig. Imorgon blir det iaf 90års fest! Längtar. Söndag är ännu ett ? Nu ska jag gå och borsta tänderna, ta på mig ett par sockar och sedan börja gå ut i regnet med mitt döskalleparaply som jag har fått av mina underbara ledare!

CHING!

STÄDNING OCH FÖRHOPPNINGSVIS RESA!

Idag började jag klockan ett och innan det han jag och ante storstäda lägnheten, så nu gläääänser den så fint så fint! Vi han även spela rockband (: Snart slutar jag jobba och jag har gjort väldigt mycket idag! Är riktigt nöjd! Som senaste timmen har jag städat och rensat på kontoret, ska fortsätta imorn med, då blir det att rensa mappar! Ikväll ska jag fara till Malin och vara med hon och Lina, sen blir det hem och sova ensam för ante är med Adam och kör lastbil, han kommer hem imorn på dagen och då ska jag ocg min älskling kolla på resor! JAG LÄNGTAR I SINNE! I december eller jan far vi, får se imorn vad det blir för resemål =) åhh längtar! Om någon vill får ni haka på!

Se you later aligator!

LÅNG OCH JOBBIG DAG?

Vill medela att jag kommer lösenordssydda min blogg snart. Så om ni är intreserrade av vad jag skriver så kan ni fråga efter lösenord så kommer ni att kunna läsa sen!

Sitter på jobbet, har just börjat. Känns som om det kommer bli en lång och jobbig dag(?). Slutar klockan 20.00. Hoppas att det kommer mer barn idag än igår! Annars... blir det inte roligt! Nä, dags att sätta mig och skriva lite brev som ska sickas! Höres!

Såhär ser min nya frilla ut!


RSS 2.0