kommer-ej-kunna-vara-så-social

Hej! Börjar klockan tolv idag. När tror ni att jag vaknade? Jo, klockan 8. Men har varit effektiv och svarat på massa mail, brännt en skiva till dansen och nu ska jag äta frukost! Idag börjar alla grupper om... så nu blir det, kommer -ej-kunna-vara-så-social! Men jag hoppas som sagt på en draktiskt ändring i år! Att jag inte behöver jobba alla kvällar! Men nu måste jag som sagt stor satsa på att fixa ledare och nya grupper, inte det lättaste. Men skam den som ger sig!



jag bjuder på en gammal bild idag!

 


TANKAR

Har just läst igenom massa gamla blogginlägg och många olika tankar kommer upp. Jag har verkligen utvecklas genom åren.

Jag har lärt mig att man inte behöver vara med någon 24/7 för att må bra. Jag vet idag att jag mår bra av att ha egen tid och se till mina behov och se till så jag är lycklig. Förut så handlade allt om att vara med folk och se till så att alla andra hade det bra och jag glömde bort mig själv och mådde inte så bra pga av detta. Idag har jag insett att jag inte kan rädda alla och att det inte är mitt fel om någon faller tillbaka eller inte visar tacksamhet. Man har alltid ett eget val.
Har lärt mig att livet förändras med stormsteg och att man inte är så liten längre. Jag har bott hemifrån i snart två år. Det har jag verkligen lärt mig väldigt mycket av. Att man ska stå på sina egna ben. Idag har jag värdens finaste sambo som jag är förlovad med. Nu när man är sambo kan man inte bara köra sitt eget race, man måste anpassa sig, kompromissa, dela med sig och alltid komma ihåg att man är två.

Såklart har jag också lärt mig en hel del annat också. Men detta poetiska inlägg får räcka för den här stunden!





STAN

Vill börja att säga tack till tjejorna för igår! Det var verkligen trevligt och vi måste göra om det snart :* !

Jag och Tina har just ätit frukost och nu väntar jag på att Tina ska bli klar sen bär det av i räser nissan mot stan! Vi ses!



TJEJKVÄLL



Idag har jag varit på solbacken med Ally och schoppat lite nödvändiga saker. Sen hann vi förbi secend hand en sväng också, fyndade ett par skor och tröja! Billigt och bra =)! Ikväll är det tjejmys med dessa tjejor!









VERKAR BLI EN BRA DAG OCH KVÄLL!

Godmorgon! Har just ätit frukost och ska strax fixa mig innan jag far till mobackenskolan och värvar! Sen ska jag till kontoret och jobba vidare. Ska förbi stan en sväng och köpa lite småsaker. Sen klockan 14.00 har jag tid hos aquaspa, meeee likeeee !!! Ikväll blir det bio med ante, malin, kim, linus & lina. Det ska bli riktigt trevligt. Vi ska se Beck - i stormens öga! Hoppas den är råååååbra! =D


♥ jag älskar dig av hela mitt hjärta



Nä, dags att dra mig, CHIING

DAGENS GODA GÄRNING

Hejhopp! Imorse steg jag upp, åt frukost brumade iväg till Kupan och lämnade massa saker där, dagen goda gärning =) Sitter på jobbet nu och ska snart bege mig till moröskolan och getberget för att dela ut lappar sedan blir det att äta lunch och sedan fota med Malin! Ikväll ska jag och Ante till Marie och Matte och äta middag, mycket trevligt! 

Försöker få tag i aquaspa just nu för att boka behandlingar, Fick ju presentkort av mina underbara ledare!!!!! ♥ Ska försöka ringa nu igen och sedan brumar jag iväg med räääser nissan!




Glädje, så mycket glädje ♥

CHING!

SAKNAD


ANKA!

IKVÄLL?

Igår var jag med Malin och vi hade lika trevligt som vanligt ♥! Är på jobbet nu, men ska snart gå på stan tvärt och sedan upp till Terese och Janna och äta lunch sen ska jag försöka få tag på dom övriga skolorna! Hatar att ringa dom, omöjligt att få svar på vissa och dom är sämst på ringa upp! Ikväll har jag inget planerat så vi får se vad som händer, Ante skulle till boviken och hjälpa sin fader. Har ni inget planerat så kan nu ju ringa (:


Idag bjuder jag på en bild på min söta lillebror <3

BILDER FRÅN FOTO














ATT EJ TA MED SIG VAR SIN NYCKEL KAN SLUTA I DETTA:

Godagens! Måste berätta om helgens bravader! I lördags så skulle jag hämta ante på busstationen när han hade varit klar på Davevs 30års fest, jag for ju som sagt hem klockan 11 och gick och la mig, var så sjuuuuuuukt trött! Jag somnar snabbare än blixten. Jag vaknar upp av att telefonen ringer och jag tänker "vem ringer nu!?" så jag trycker bort samtalet och i samma veva som jag gör det kommer jag på att Ante skulle ringa! Jag ringer upp och inser att det är ett 0910 nummer som har ringt... (mycket konstigt!) i andra luren hör jag en äldre dam som säger "Hallå" lite chokat säger jag "ehh Hej, det ringde just någon från det här nummret" damen svarar " ja, det var din pojkvän. han sa att du hade låst ut honom" Jag "okej.. " damen "men han har gått nu" KLICK.  I panik tar jag på mig kläder, grabbar tag i nycklarna låser upp dörren och när jag öppnar den så står ante utanför! Jag kastar mig på honom och frågar vad det är som händer.  Ante svarar då " Jag hade slut bartteri i telefonen och hade inte märkt det förens jag kom till busstationen och då hade alla farit därifrån så jag traskade hem och när jag kom hit kom jag på att jag inte hade några nycklar men då satt det en äldre dam (ni som vet vars vi bor vet ju om att vi har lite annurlunda grannar....) men en öl i ena handen och en cigg i andra så jag frågade om hon hade en telefon jag fick låna och det hade hon. Jag ringde först en gång men då tryckte du ju bort mig så då ringde jag en andra gång med då kom jag till ditt mobilsvar. ( jag har en kass tel!!!!!) så jag gick ut igen och då kom palle just hem från krogen så han kunde öppna åt mig" Så var denna lilla historia slut!

Igår stog jag på loppis med Ally och det gick riktigt bra! Jag är väldigt nöjd, jag har redan schoppat upp en del... :] Ni får se bilder sen! Senare på dagen så for jag och ante förbi i kåge, sen handlade vi och sen såg vi tv.




Idag har jag ringt massa skolor och nu sitter jag är med huvedvärk ! Dom gör ju om ventelationen och det lever om som bara den! Längtar sååååååå tills det är klart! Nu ska jag kopiera upp lappar som ska ut i skolorna imorn och resten av veckan! Ikväll ska jag vara med lillhjärtat =) Vi får se vad vi hittar på! CHING!

INGEN RUBRIK

Har just kommit hem från daves 30års fest, orkade inte vara kvar längre. Funderar på att gå och sova tills ante ringer och ska ha hämtning, typ vid halv tre..

Igår var det grillning på vitberget sen bar det av på spökjakt! Riktigt trevligt var det, som på gamla godatiden=) LOVE it!

Nu blir det hopp i säng, ska ju stå på loppis imorn med ally! Hoppas jag säljer massvid =D pusshej!

RASTLÖS, SAKNAD, FÖDELSEDAG & GRILLNING.

Rastlös i sinne, som vanligt nu för tiden. Kan aldrig sitta still! Dessutom har jag fruktansvärt ont i huvedet! Skellefteå glas var just här och tog ut vårat köksfönster som har gått sönder. Dom skulle komma tillbaka vid tretiden och sätta dit det nya! Så nu måste jag vänta, vänta och vänta.. jag hatar att vänta!

Ikväll blir det att fara och gratta syster och sedan blir det grillning och film, jag hoppas verkligen att det blir riktigt trevligt. Just nu är jag inte superpeppad men detblir nog bättre ikväll när det närmar sig och har sina underbara vänner omkring sig.



Jag saknar dig så otroligt mycket!
Ibland hatar jag att det är så långt mellan oss,
men jag vet att det är just därför vi är så otroligt bra vänner!
Önskar att du var här nu så vi kunde hitta på massa galenskaper som bara du och jag kan.
I love you darling! ♥


LUNCH OCH FOTO!

Igår var jag med Malin, det var riktigt trevligt. Tyvär kunde inte Lina vara med :( Vi får ta det en annan gång alla tre=)

Idag jobbar jag hemifrån, ska föröska få tag på skolorna, men de går lika dåligt som igår! Klockan halv tolv ska jag möta jennifer och äta lunch! Ska bli så otroligt trevligt! Har inte träffat henne sen förra sommarn:( Hon bor ju i Uppsala med sin karl (: Efter lunchen ska jag hämta upp Malin och dra hem till mig för då kommer Terese och Josse och vi ska fota. Ska bli riktigt trevligt =)

Nu ska jag försöka ringa skolorna igen. Seee you!




Jag, Lina & Malin :)

HEJ!

Igår var jag som sagt med malin, hon färgade mitt hår, vart riktigt bra! Sen såg vi den nyaste Wallander med Ante och Kim=)
Nu sitter jag på jobbet och tråkar på, levar om som fan gör det också! Dom holler på att göra om ventelationen! Vilket VERKLIGEN behövs! Längtar så tills det är kalrt =) Har hunnit träffa Malin tvärt på stan också för att köpa det vi ska ha till foto imorn, niiice! tror att jag ska fara hem om ett tag. Städa lite och ducha. Ikväll ska jag vara med Malin och Lina(: Får se om pojkarna också ska göra något.

Ching!

SEGT

Första dagen på andra arbetsveckan! Idag har tiden gått ganska snappt på jobbet, Har städat, handlat nya saker till kontoret, pratat i tel, sms ledare osv. Imorgon är det personalmöte i boviken, hoppas på ett bra och effektivt möte! På kvällen blir det att vara med Malin, hon ska färga mitt hår, tack!l

Nu väntar jag på att min sega syster ska ringa!






chhiiiing!

MIN BÄSTA VÄN!





Malin Tegelind.
Du är min bästa vän och kommer alltid att vara.
Jag har alltid så otroligt roligt med dig och dig kan man lita på till hunda procent!


FULLT UPP!

Hejhopp! Igår var en väldigt bra dag! Först var jag med Allly och i fixade inför loppisen sen var jag barnvakt åt melvin, vi for till bergsbyn och köpte en glass sen vart det barnenshus. På kvällen kom Terese, Josse & Malin. Vi åt bakad potatis och glass! Sedan vart det hår och make up och ut i skogen och fotade. Ska lägga in bilderna.. imorn. Om ett tag kommer Ally hit och då ska vi fara till Marcus och hämta skåpbilen och lasta in allt inför loppisen så det är klart. Sen klockan halvtvå ska jagf och ante hämta upp mormor och åka till vitberget. Mormor fyllde år igår, me vi firar henne idag. Det blir lunch på vitberget med familj och kusiner, mysigt! är det är avklarat blir det att fara till Kåge. Matte och Marie ska bjuda på middag som tack för att vi passade Baloo.

Nu ska jag vara duktig och äta frukost som jag har gjort heeeeela(!!!) veckan, detni! Yogurt+russin.

Tack och hej!

EFTER REGN KOMMER SOLSKEN

Efter regn kommer solsken. Ännu fler ledare har hoppat av och paniken börjar krypa ikapp mig. Nästa vecka och framot kommer bli stressad. Ringa skolor för att fråga om man kan få komma in och värva barn & ledare. Fixa lokaler, se till så det finns tider osv. Men sånt man får ta,  bara bita i det sura äpplet! Thats life sometimes. Känner mig lite nere, så om ni stöter på mig och jag inte är så glad som jag brukar vet ni varför.

Klockan 11.00 ska jag möte Ida och äta lunch, blev inget igår för jag glömde börsen hemma. (börjar funderar om jag är senil) Efter jag har träffat Ida så ska jag möta Josse. Ikväll blir det att vara med Malin, vi ska rensa lite och sen får vi se vad det blir =)


Andreas Andersson.
Jag vore inget utan dig.



........

=(

TRÅKIGT

Mycket att göra på jobbet idag... Utråkad till tusen! Ska sicka ut sms snart till ledarna, skriva ut nya skyltar och sen blir det att luncha med Ida =) Ska bli mysigt. Sen blir de nog en sväng till Kåge. Har suttit och kollat på massa bloggar nu, blir avensjuk på att folk är så duktiga på saker, pyssla, smink, hår, sy osv. Jag vill också kunna sånt! Morr!

Dags att återgå till jobbet nu! Ching!

BACK ON TRACK

Vaknar av att mobilen ringer, funderar några sekunder och kommer på att det är väckarklockan. Jag påminns om att det är idag jag börjar om att jobba, back on track. Jag kliver upp. Äter frukost, borstar tänderna, sätter upp håret, virrar några varv efter min mp3, pussar Ante hejdå, packar ner almenackan, jobb & hemnycklar. När jag kommit halvägs till jobbet kommer jag på att jag glömt matlådan, trots att jag skrev en lapp igår på diskbänken. Typiskt mig. Och som mamma skulle ha sagt "Du har bra minne, men kort"

Jag har gjort bort det mästa av planeringen nu. Frågan är då vad jag ska göra resten av veckan... det får framtiden avgöra!

Ha en toppendag!

FULLPROPPAD DAG

Jag har haft en toppendag idag! Först var de ju tänkt att jag skulle vara med Tina, men hon försovde sig så jag orkade inte vänta på henne. Så jag var med oskar och ally på loppis på FP sen for vi till sjöbotten och badade sen vart det solbacken! Ikväll var de tänkt att ja å malin skulle se film.. men de vart så att kim och ante såg film och jag och malin rensade bilder, förde över bilder, pratade gammla minnen, satte tillbaka mitt hål i läppen och skrattade massvis. Helt klart godkänd dag!

Imorn börjar jag om att jobba. Känns både bra och dåligt.


Extra + på Malin ;*


SÖMNPROBLEM

Klockan är snart 04.00. Kan inte sova. har vaknat flera gånger inatt, sjukt irriterande. Dessutom har jag ont i magen och det gör mig bara ännu mer irriterad. ............

STUGAN

Igår var vi som sagt i stugan! Det var jag, ante, ally, oskar, pappa, sara & martin. Det var riktigt trevligt! Godmat, massa prat och badtunna!( Malin, jag badade åt dig med! ) När klockan var tolv var det dags att bege sig hemmåt eftersom Ante skulle stiga upp klockan fem. Så jag körde hem oskar och ally. Körde Antes bil och den går fiiint =)


Ally och Oskar! Två helt underbara personer!


Pappa gör en grillpose!


Förrätt.


Varmrätt.


Efterrätt.


Sara fick detta av jaf ante thea anders =)
Sen fick hon även en stavmixer, locktång och ett nytt strykjärn =)



Jag ska snart fara och hämta mamma, melvin & mormor. Vi ska fara till Ostvik och kolla när Fredde spelar vetteran match sen i afton är det pizza kväll i nyliden så jag ante pappa sara oskar ally martin ska dit sen ikväll ska jag vara med Tina =) Det ser ut som en bra dag tycker jag!




Al neutral.

DÅLIG UPPDATERING

Har inte haft lust att blogga dom senaste dagarna.. men nu känner jag att det är dags!


Var med Josse & Robert i tisdags och badade i Boviken.



I onsdags var jag med mamma & melvin. Vi var på mobackenbadet och sen åt vi räkmacka på båtmusset.
Tyvär glömde jag kameran så blev inga bilder!

När ante hade slutat köpte vi fiskar till vårat akvarium.
Doris var väldigt intresserad!



Torsdag for jag till stranden med Ally!









Torsdag kväll var de tänk att jag och malin skulle ha filmkväll, men johan och löva kom instormandes så vi (jag malin kim löva johan jessika) begav oss till Land Tärnan ist och träffade massa folk.

Johan fick sitta där bak!





Idag var jag också med Ally på stranden!







Ikväll blir det stugan för att Sara har fyllt år! Jag hoppas på god mat!


BALOO





BOVIKEN & GRILLA

Idag blir det Boviken med Josse & Robert och ikväll bliir det grillning med folk. Jag får uppdatera med bilder sen!

Jag måste ringa till Aquaspa! Fick ju som sagt presentkort från mina underbara ledare så nu ska jag passa på så man är riktigt fräch tills man börjar om att jobba! Inte länge kvar nu.. fast jag längtar för att det är så tråkigt att ha semester när typ inga andra är lediga :(

Nu för tiden har jag inte så mycket att skriva om, eller jag har tappat stinget och kan inte utrycka mig som förr. Jag vet inte varför. Det har bara blivit så. Tråkigt.



Jag vill ha hål i läppen igen!

HELGEN

I fredags var det som sagt Malin 20års fest, den ar toppen kul! Måste göras om! Det bjöds på tårta, massa folk, bra musik och så fick malin present från mig och Lina!



Igår gjorde jag inte mycket på dagen. Jag & Ante hälsade på mamma och Håkan en sväng sen hem och åt middag sen for jag förbi Ida och gav henne hennes 18års present , hon var jätteglad :) Sen följde Ida med till stan så jag hämtade upp Tina, lämnade ida hos Therse och jag och tina for till Malin=) Sen for jag tina malin lina och såg Harry Potter! Den var jättebra och läskig! Den borde inte få vara från elva år! Minst 15! Hihi.

Ante var tvungen fara och hoppa in extra idag på jobbet så nu sitter jag här ensam med Baloo. Vi har just varit ute och gått. Jocke ringde även för ett tags en och undrade om jag skulle med till fäll och de hade jag görna gjort men jag hinner inte, för jag ska städa och baka. Ikväll kommer Josse & Robert hit, de ska bli väldigt trevligt =)

Kom just att tänka på att det bara är en vecka kvar av semestern. Tiden har gått så himla fort! Sex veckor har snart rusat iväg, har endå gjort rätt så mycket på dessa veckor. Stugan, Frida, Kompisar, Grilning, Stholm, Förlovning, Massa kalas, Sol & Bad osv :)


Nää.. nu är det dags att ta tag i städningen, mindre pepp....

...

ibland blir man bara besviken på sig själv.

RSS 2.0