Nikki ett år

I lördags fyllde våran älskade Nikki ett år. Helt galet vad fort det har gått. Tack till er alla som kom och för dom fina presenterna! 






Med sorg i hjärtat

Idag går alla mina tankar till en person som stog mig väldigt nära i många år. Jag tänker på dig och jag hoppas av hela mitt hjärta att allt blir bra. 

Torsdag

Jag tog mig en sovmorgon imorse, välbehövligt. Är på jobbet nu och ska förberda lite saker inför morgondagens disco. Sen ska jag faktiskt ta och fara hem. För det förtjänar jag. Har inte gjort annat än att jobba dom här tre veckorna.
 
När jag kommer hem blir att att baka till kalaset på lördag. Får alltid beslutångest om vad jag ska baka, haha. Blir alltid så många sorter... men de ska inte se fatiigt ut, hehe ;)
 
Nä, dags att återgå till jobbet. Vi hörs!
 
Mina älskade djur <3
 

Bästa vän

 
För att du är du. För att du alltid finns. För att du alltid får mig att skratta. För att jag kan vara mig själv med dig. För att du är min bästa vän, igår, idag och imorgon. Love u.
 

Att vara tillbaka på jobbet.

Är inne på min tredje arbetsvecka och det är väldigt mycket kvällsjobb just nu som gäller. I veckan jobbar jag kväll mån-ons och sen även fredag & söndag kväll. Nästa vecka jobbar jag kväll mån-fre. Hinner inte träffa Robin och Nikki så mycket överhuvedtaget, känns riktigt tråkigt, men snart blir det mindre kvällsjobb som tur är.
 
Igår hann jag träffa Hanna en snabbis på en middag på subway och idag har jag blivit bjuden på lunch av mamma på lilla Marie. Sedan gick vi och kollade på tapeter. Nikki ska nämligen få tapeter i ett års present  av mamma, håkan & Melvin. Så nu kan vi äntligen tapetsera om där, jippi! Tog med mig lite tapetprover hem så får vi se vad som passar bäst.
 
Och tänkt att Nikki blir ett år på lördag, heeeelt galet! Våran lilla, stora tjej!
 
Annars flyter livet på. Over and out!
 
Bjuder på en gammal bild från när jag skulle åka hundsläde :)
 

RSS 2.0