ETT ÄVENTYR MED MICAN ÄR ALLTID ETT ÄVENTYR

Nu drar jag iväg på äventyr med Elina :) I eftermiddag blir det jobb! Ha en toppen onsdag! Det ska jag ha!


Och grattis till körkoret Elle!

TURN BACK TIME


02 MENINGEN BAKOM DITT BLOGGNAMN

Alla namn var upptagna, så jag var tvungen komma på något annat. Därför vart det diamantmoln. Riktigt varför vet jag inte. Det bara blev så.


01 EN NYTAGEN BILD OCH 10 FAKTA OM DIG SJÄLV



1. Jag är en riktig känslomänniska.
2. Jag är duktig på laga mat men tycker att det är sjukt tråkigt.
3. Jag stör mig så otroligt mycket på dryga människor.
4. Jag älskar att resa och spenderar gärna pengar på upplevelser.
5. Värdesätter mina vänner otroligt mycket.
6. Är en person som reflekterar och analyserar mycket, ibland lite för mycket.
7. Pratar mycket och ofta.
8. Älskar att jobba med barn och ungdommar och det är något jag kommer göra hela mitt liv.
9. Tycker att det är viktigt att hjälpa sin omgivning.
10. Jag har startat en resa som ska fortsätta resten av mitt liv.

EN SAK VARJE DAG

01 – En nytagen bild på dig och 10 fakta om dig själv

02 - Meningen bakom ditt bloggnamn

03 - Mål på kort sikt för denna månad och varför
04 - En vana som du önskar att du inte har
05 - En bild på en plats du varit
06 - En bild på dig som du aldrig har publicerat
07 - Några favoritfilmer
08 - Någon du saknar
09 - Ett barndomsminne
10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur & förbannad
11 - Ett land du vill besöka
12 - Varför började du blogga?
13 - En dag du aldrig glömmer
14 - En bild på dig o din familj
15 - Sätt din mp3/mobil/iPod på suffle, första 10 låtar som spelar
16 - En annan bild på dig själv
17 - En bild på de du senast köpte
18 - Planer/drömmar/mål som du har
19 - Smeknamn du har, och varför du har dem
20 - Någon du ser dig vara gift med/vara med i framtiden
21 - En bild på något/någon som gör dig glad
22 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
23 - Något du längtar till
24 - Dina rädslor
25 - I din handväska
26 - Din favorittid på året
27 - Varför gör du blogglistor?
28 - En bild på dig för ett år sen och nu, hur har du förändrats sen dess?
29 - Vad har du lärt dig denna månad?
30 - Några favoritlåtar

TONIGHT?

Måndag idag. Räknas som en röd dag men jag ska och jobba senare idag. Sista chansen att repa inför junisfestivalen som är i stockholm i helgen :) Vad som händer ikväll är ett frågetecken. Ha en bra måndag!


MOT DET BÄTTRE

Idag mår jag betydligt bättre! Efter tre dagar med konstant ont i magen, huvudet, nacken/axlar och ingen matlust alls så börjar jag känna mig som en människa igen. Ska fortsätta vila resten av dagen och kvällen som jag är frisk i veckan! Har skjusat ante till lassa igen (han hade permis tills idag), noppat ögonbryn, fyllt på akvariumet  suttit i solen och ätit piggelin. Det är inte mycket mer som har åstakommit idag.. Ska hämta myran senare idag, hon är hos systeryster :)




MAGSJUKA

jippi............... ont i magen som bara den. kan nästan inte äta något. Aldrig haft så kul påskhelg.. orkar inte. Måste bli frisk till veckan!!!!!!!!!!

GRATTIS ELINA!!!!!!!!!



TIK TOK

Hejsan! Har just vågat elles hår. Nu ska hon våga mitt.. lär ju ta ett tag;) Tänkte försöka skriva så länge som elle vågar mitt hår, men jag tror inte jag ska göra det. För det tar ett tag att göra det... plus att jag bara skulle ordbajsa.. och det vill ni inte hehe.

Än så länge har vi ätit middag i frostkåge (kycklingbaugett med curry MUMS) sedan har vi ätit lite kex med ost och chokladfondue. Det var också mums. Vi har även gått rundan med myran!

Tack och hej leverpastej!


snaaaaaaaaaaaaaaart sommar!


:)

 

 


DYNAMITE

Hej vänner! Igår var en himla bra dag! Började med att jag var barnvakt åt Bruce, solade på altanen och gick promenad med han och phjasko. For till jobbet och hade möte. Fick veta att jag fick ledigt i dec så jag & ante kan fara till Thailand! (LYCKLIG!!!) Tränade zumba och sedan var jag med med Ante. Han fick komma hem måndag eftermiddag. Tyvärr fick han fara tillbaka på lassa idag. Han fick tillbaka alla kramper i magen så docktorn ville lägga in honom igen. Jävligt tråkigt. Nu tror dom att det kan vara något med vattnet också förutom gallstensanfall och porferi. Vi får se hur det går...


Väntar på att Elle ska höra av sig, ska spendara dagen/kvällen med henne :)







THE WIND BENEATH MY WINGS

Håller du också på blåsa bort när du är ute? Helt sjukt vad det blåser! Igår började dagen med att besöka Ante sedan for jag till Mallanbrallan och såg en sjuuuuuuukt bra film (som jag inte kommer ihåg namnet på, vad hette den malin?) efter det skjusade jag dom till moröbacke, jag for till kåge där tompen och tobbe bytte däck, TACK! Medans dom gjorde det busade jag med myran och doris i ca 40 min, gick promenad med kicki i 30 min och busade med hundarna igen i säkert 30 min. Efter det for jag till ante igen och sa hej! Kom hem på kvällskvisten. Myran låg och sov hela kvällen vid min sida medans jag spenderade lite tid framför tv & datorn. Såg ni "det blir bättre" på 3:an igår? Sjukt bra program! Tårarna rann vill jag lova!





Idag fick jag besök av patrik. Kan lova att jag vart förvånad när telefunken ringde och han sa "är snart i skeå, tänkte säga hej" Det var trevligt. Nu ska jag snart äta lite frukost, bege mig till Ante. Klockan 12 ska jag träna core med Julia och sedan har jag telefonmöte på jobbet klockan 13. Sedan beger jag mig hem och då får vi se vad som händer. Har inga planer alls för ikväll.


SPONTANA PLANER

Hej! Sitter hos min syster, kycklingpajen står i ugnen :) Muums! Anna är också här och gör oss sällskap. Efter middagen blir det efterrätt och sedan ska jag bege mig hemmåt. Fixa mig lite och fara vidare till Julia som har sin 20års fest. Får se vad som händer när jag har varit där. Öppen för förslag.


Här har ni mig och syster!

 

Jajamen, stretcha är bra!

och här är moster hjärta ♥


HOT N COLD

Igår jobbade jag på dagen sedan mötte jag upp Josse för en fika och en sväng på stan. När vi skildes åt for jag hem och hämtade upp Myran och drog till Jenny. Vi handlade mat och for till Boliden. Vi såg tallang och åt räkor, ost, kex och pratade massor. Hur mysigt som helst! ♥

 

Nu ska jag snart fixa mig lite sedan ska jag bege mig till lassa för att hälsa på Ante som fortfrande är kvar där, stackars! Vi får se vad som händer senare idag. Jag är ledig, känns helt ärligt konstig att inte jobba på helgen.. Tecken på arbetsskada? Jag hoppas resten av dagen bjuder på något roligt :)

 

 


LESS

Hur mycket man än städar så är det alltid stökigt. Hur mycket man än försöker kämpa för sitt mål så tar det alltid stopp. Hur mycket man än försöker fixa sig så är det alltid någon som ser bättre ut. Hur mycket man än kämpar på jobbet så är det alltid någon som inte är nöjd. Är less!


CONVERSE

Skulle inte sitta helg fel! ;)


INGEN RUBRIK

Igår spenderade jag kvällen hos thea, anders och Bruse :) Han är så söt så man bara vill äta upp honom! Han sovde i mina armar i nästan tre timmar. Mysfaktor på hög nivå. Idag har jag jobbat och sedan hämtade jag ante, han har äntligen fått komma hem. Vi åt middag i kåge sedan har vi sett en beckfilm. Nu sover han en stund, sedan slår vi igång en till film, american pie 8. Alltid något tidsfördriv denna trista tisdag.


CRY BABY CRY

Att se den man älskar lida är nog bland det värsta som finns. Det har runnit många tårar idag. Hoppas att jag får någon timmas sömn inatt. Jag har haft ont i huvudet och nacken hela dagen. Antar är det är för jag är orolig och spänner mig. Har spenderat kvällen hos mamma, kom hem för ett tag sen. Ska försöka gå och lägga mig nu. Sov gott ♥


♥♥♥



TATUERING

Jag och Elle ska tatuera oss den 10maj.  Jag ska nog göra en döskalle på min fot, om robin lyckas rita den som jag vill ha ;) Annars ska jag göra en text på foten. Men har lite beslutångest om vilken text jag ska göra isåfall.

"you can only be free when you got nothing to loose"

"Live Love Laugh"

"what doesn't kill you, makes you stronger"

"as long as there is air, you will find hope"

"love like you've never been hurt"

"if you don't live for something you'll die for nothing"

"one life, one Chance"

"Life is what you make it"

"I fly with my own wings"





TATUERING

Jag och Elle ska tatuera oss den 10maj.  Jag ska nog göra en döskalle på min fot, om robin lyckas rita den som jag vill ha ;) Annars ska jag göra en text på foten. Men har lite beslutångest om vilken text jag ska göra isåfall.

"you can only be free when you got nothing to loose"

"Live Love Laugh"

"what doesn't kill you, makes you stronger"

"as long as there is air, you will find hope"

"love like you've never been hurt"

"if you don't live for something you'll die for nothing"

"one life, one Chance"

"Life is what you make it"

"I fly with my own wings"





I LOVE YOU

Skjusade Ante till lassa inatt. Han är fortfarande kvar. Det är magen som spökar och jag hoppas verkligen att dom hittar något. Det var så otroligt jobbigt när docktorn kom och kände och man såg smärtan i hans ansiktutryck. Ante har sjukt hög smärtträskel... Docktorn sa till mig "du ser lite blek ut" jag svarade "det är för att jag har sympati smärta" Det gjorde så ont att se den man älskar plågas och så kan man inte göra något åt det.

Jag kom hem 03.40 inatt och jag vill lova att jag inte har sovit många timmar. Jag har vridit och vänt mig hela tiden. Nu sitter jag här och bara väntar på att kicki ska ringa och säga att dom snart är här. Vill träffa min älskling!

Andreas, jag älskar dig mest! ♥



RUNAWAY BABY

Discolördag! Ikväll jobbar jag, disco i kåge. Hoppas att det kommer många barn. Har just fixat mig, ska iväg med Elle till kåge på deras dag på skolan, de är modevisning och massa annat :) Våra junisbarn ville att vi skulle komma dit, så man kan ju inte svika dom ;)

Har inte så mycket att skriva för tillfälligt.. har ni något speciellt ni vill läsa om?

Mamma, syster och jag ♥


IT WAS YOU

Efter ett tolv-timmars pass på jobbet med disco, hög volym och ungar överallt är jag rätt så trött nu. Men roligt har det varit! Det kom ca 80 barn. Alltid kul när det kommer många, då vet man att man ha lyckas :)

Kan lova att jag har träningsvärk i min mage efter träningen igår (core) Men det är roligt när man känner att man har gjort något :) Får se vad det blir för  träningspass i veckan.

Nä, dags att sova nu! Puss och godnatt!♥


LITE ATT SKRIVA

Körde core idag på lunchen och sen gick jag rundan när jag kom hem med myran. Nu sitter jag här och gör inget. Har sjukt tråkigt. Ska nog ta tag i att städa lite... och tvätta. Förstår inte hur det kan bli så sjukt mycket tvätt heeeeeela tiden? För mycker kläder eller tvättar man för sällan? ;) hehe. Nä, nu tar jag tag i detta!

 

 

 

 

 

i löve you babe

DUST IN THE WIND

Hej! Dagen började att jag möte upp Elle sen for vi och handlade frukost och sedan började vi måla väggen, snart är vi klara med alla konturer! Vi har sprungit fram och tillbaka på stan för att fixa massa saker. Träffade även Malin då ♥ Fixat papperarbete. Efter allt var fixat på kontoret begav vi oss till kåge för att dela ut lappar. Jag mötte upp alla barn i dansgruppen som jag, olivia och lina har i kåge. Vi provade måla dom som dom ska ha på uppvisningen sedan for jag direkt till stan igen för att vara med på möte. Sökte ledigt för Thailandresan, håll en tumme för mig :) Fast tykcer inte de ska vara några prblem eftersom jag har planerat allt klart om jag skulle vara ledig ;)

Imorgon blir det träning med elle, core på lunchen, sen kör vi zumba på kvällen! Ska man göra det, ska man göra det ordentligt :) hehe.

Dags att borsta gaddarna och sedan sova som fjante redan gör i sofffan, haha!

lycksele djurpark :)♥


TISDAG

Dagen började med att jag for till kontoret och mötte upp Elle. Vi for och handlade till discot sedan fortsatte vi att måla på väggen. Vi bokade även tatueringstid! PEPPA!!! Var och tränade zumba ikväll, lovar att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Man tappar så sjukt mycket på så kort tid, så nu blir de börja om från ruta 1 igen.. men förhoppningsvis kommer jag ikapp rätt så fort.

Mitt lill♥


SOM ALLA ANDRA SLÄNGER JAG IN EN LISTA

Senaste:
Senaste kompis du träffade:
Elina
Personen du pratade med: Ante
Du fick sms av: Elina
Du kramade: Elina


Imorgon:
Är det: Onsdag
Planer: Jobb 9-19
Något tråkigt som händer imorgon: måste måla klart på väggen, är sjukt less
Kläder: någon som jag trivs i

Favorit:
Nummer: 8
Färg: svart, röd. Men som sagt beror det på vad :)
Årstid: sommar och höst
Saknar du någon: självklart!
Humör för tillfället: glad


Frågor och svar:
Det första du gjorde: imorse? steg upp
Vad åt du sist: tacos
Vad irriterar du dig på: folk som inte är ärliga, folk som är snåla!!!!!
Tror du på distansförhållanden: funkar nog om man vill
Vem tänker du på just nu: min saknade frida
Tror du att personen tänker på dig med: det vet jag
Vart reste du sist: inrikes; stockholm, utomlands; turkiet
Vad gjorde du igår kväll: jag jobbade till 19 sedan såg jag tv
Liknar du din mamma eller pappa: ingen av dom, är nog ett trollbarn
Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): kreaktivitet, med det får man allt
Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna: jajamen
I vems säng sov du i igår natt: i min och antes
Vilken färg har din tröja: grå


VILL HA SOMMAR OCH DESSA LINNEN

 

HM 99/129:-

 

 


NÄR SKA NI HA BARN?

En fråga som ständigt återkommer! Bara för att jag och Ante har hus, hund och en bil betyder det inte att vi ska ska skaffa barn på dirrekten! Så sluta fråga. När vi ska ha barn lovar jag att säga det!

DET ÄR DAGS ATT SLUTA VARA EGO OCH TÄNKA PÅ ANDRA IBLAND

Tårar. Sitter och ser på extreme home makeover. Handlar om en kvinna och en man som har tre bilogiska barn och har adopterat 10 stycken. Man får höra vad barnen säger "om dom inte hade adoptera oss hade vi gått på gatan" Och som dom flesta redan vet så är jag flännis nr 1! Jag grät redan dom första minuterna! Åter till programet, adoption. Jag tycker det är fint att man adopterar. Att hjälpa andra människor. Jag skulle inte kunna tänkte mig att vara utan mamma eller pappa. Och just därför är det bra att man kan adoptera, så att man får en mamma och en pappa. Tycker också det är bra att det finns många människor som vill vara stödjfamilj osv. Själv skulle jag vilja vara det. (dock vill inte Ante.) Att ta hand om någon som kommer hit en gång i månaden. Jag tycker det är viktigt att hjälpa folk omkring en. Filmen "pay it forward" är ett bra exempel på att man måste hjälpa andra. Om du inte sett det, se den NU! Det är dags att sluta vara ego och tänka på andra ibland!

Vad tycker du om adoption och stödjfamilj?


♥♥♥









Jag & min fina mamma!
Hon är oerhört duktig på att
ta hand om andra människor!

RSS 2.0