FLYTTNING

Ursäkta för dålig uppdatering! Men jag har packat hela helgen och bärt kartonger hela dagen. Flytt som sagt. Är på  jobbet nu och ska jobba till halv sju sedan blir det att fara och packa upp mer saker. Ni har mitt nummer om det är något! :)

JABADABADOOOOO!

YES! YES! YES! Vi får lägenheten på måndag! LYCKA! Blir att flytta hela måndag, ska bara jobba eftermiddag i veckan så att jag kan hjälpa till =) Ante har ledigvecka så det blir toppen!

D:D:D:DD:



SOL SOL STRÅLANDE SOL!

God eftermiddag! Strålande väder idag med! Hur skönt som helst. Har hunnit njuta av den lite idag, men inte så mycket som jag skulle vilja!  Har hunnit fixa kontoret idag, satt upp lite saker, städat. Nu är mycket fint. Ska hem sanart och fixa, det behövs. Det kom en igår och köpte åran soffa och tvbord. Det är väldigt tomt i lägenheten just nu, ikväll kanske vi blir av med matbordet också. Hoppas. Längtar så tills flytten! Våran hyresvärd ringde igår också. Det ska komma en på måndag och kolla på lägenheten, hoppas hon tar den!

Nu ska jag dra vidare!


Jag och syster i kapverde!

HUR SVÅRT KAN DET VARA?

Håret är borta! Okej, inte bokstavligen talat.. klippte av till axlarna, uppklippt och mycket snelugg. Känns lite ovant, när jag har haft långt så länge. Men jag är nöjd, blir nog nöjdare när jag har vant mig. Kort kommer upp när jag är hemma, sitter ju som sagt på jobbet nu. På tal om jobb så är jag inte peppad på att jobba för fem öre. Blä så trist. Vill ju vara ute i det fina väderet och njuta. Funderar på att gå en prommis.. i klackat. Dom säger ju att man bränner mer i klackat så, haha. Skämt & Sido.

Får fortfarande inte tag på hyresvärden och jag blir mer och mer arg. Snart far jag till Luleå där han bor och knackar på och är irriterad och då jävlar ska han får höra. Lämnade in ett lite irriterat meddelande till han igår! Så jag hoppas han ringer upp. Vi, jag & ante borde ju egentligen bara flytta, lämna nycklarna och bara strunta i allt, precis som han har gjort. Åhh jag blir så otroligt arg! Hur svårt kan det vara att ringa upp någon? Han har ju fått medelande efter medelande!




KLIPPA AV HÅRET!?

Huvedvärk tll tusen. Ska snart gå till stan, ska ju klippa mig idag.. får se hur de blir. Får slänga n en bild sen ;) Efter klippningen blir det jobbet till sju. Se ya!

ni har blivigt så dåliga på komentera :( mycket roligare att läsa om ni komenterar juuuue =)

ROSA

Vilket uppvak jag fick i morse.. Carro ringde och frågad om jag ville bli sminkad, självklart. Uppe med tuppen.Rätt skönt att bli så ompysslad på morron! Så nu har jag en rosa sminkning, den blev grymt bra! som alltid när carro sminkar:) Jag har just ätit kycklngsallad och ätit en smoothie, hur gott som helst! Ska fara till jobbet snart. Klockan två har jag möte med Terese, planera de sista inför ledarhelgen.

Ska lägga upp bilder från i lördags och sminket från idag. Men det får bli senare, för de hinner jag inte nu..

Vi ses!

ÄLSKADE DU





Min kärlek,
min framtid.

mitt allt.

HYRESVÄRDAR OCH TAPPADE BILNYCKLAR

Om det är något jagär duktig på är det att tappa bort nycklar, nu är bilnykeln borta. Och väskan med alla badkläder är såklart i bilen. Så nu kan jag inte fara och simma med malin, jag var ju så pepp!!! Måste vänta tills ante slutar jobba så jag får tag i reservnyckeln för att sedan kopiera upp den... jasi, de är inte lätt. Sen svarar inte hyresvärden eller. blir bokstavligen tokig!!!!!!!!!!! Så nu vet vi inte om de är dubbla hyror och stress eller om vi kan ta det lungt, hinna tapetsera och allt sånt. Jag räknar med dubbla hyror.. inte kul, men life is life. Sen vill jag klippa & färga håret! (snart fixar jag det själv :O)Men de kan jag inte eller göra förens jag vet hur det blir. Dumma, dumma hyresvärd!  Om jag någonsin blir en hyresvärd så ska jag se till att underhålla och fixa och ta hand om mina gäster. Inte strunta i dom som våran gör nu.


våran nya lägenhet.

DUKTIGA

Godmorgon! Nu på morgonen har jag varigt så himla duktig. Jag har lagat lunch så jag har på jobbet, jag gjorde smoothie till frukost, muums! Ni som känner mig vet att jag är värdelös på att äta frukost. Ska verkligen föröska skärpa mig nu. Börjar klockan tio idag, men funderar på börja tidigare, är ju lix uppe. Vi får se! Klockan 14.00 ska jag fara upp till EDDA och simma med Malin, mys. Sen åter till jobbet, slutar 18.30..Får se vad som händer ikväll.. hör av er om ni har något förslag! Annars blir det väl att forsätta att packa ilivet i kartonger... som jag och ante gjorde igår, två stycken. Rengjorde spis/ugn och under diskbänken. Så nu är det bortgjort. Jag & Ante är så duktiga!


tack och bock!

DÅ PEPPAR VI FÖR IKVÄLL TJEJER

Idag är det ingen snuva, ingen feber och inget halsont. Är peppad på ikväll. Ska bli roligt att bara ha tjejkväll. Var flera år sen sist. Förut var det ju alltid jag, marie, marre, mina, sandra, ida som var med varandra varje dag, 24/7. Jag saknar dom kvällarna. Vi hade så förbannat roligt! Men vem vet, vi kankse återväcker dessa tider nu.. ?


Dags att gå och pussa på Ante nu för att sedan gör sig i ordning. Förresten så kommer nog våran soffa att säljas idag.. då blir det blåsa upp en madrass så vi har något att sitta på, hahah!



hittade några gamla bilder sen förr, tiders!

VILL PRÖVA MINA VINGAR

Snuva, halsont, 37,5 i morse. Jag tror inte det är sant. Jag vägrar bli sjuk! Orrkar inte. Kanske därför jag har varigt så trött på sista tiden. Vägrar vara sjuk imorn, vill så gärna träffa dom, dom som jag var med 24/7. Nu tvekar jag, är jag såhär imorn så vet jag inte. Då blir det nog att kurera sig. Får inte vara sjuk från jobbet, vill inte. Vill nog lite. På de sättet att jag är himla less på jobba just nu, jag vill testa något annat, vill pröva mina vingar. Tvekar nu för några sekunder... det är tryggt att ha ett jobb. Telefonen ringde just, det var Ante. Han är påväg hem och jag längtar. Han gör mig alltid så glad, alltid. Nu ska jag lägga mig i soffan igen, kurera i massor.




En oserjös, en serjös.

EN HELG ATT SE FRAM EMOT

Godmorgon solstrålar! Nu är jag vaken, har tillochmed orkat sminka mig. Vilket inte är vanligt nu för tiden. Ska snart fara till jobbet, har möte med Terese. Vi ska planera det sista inför ledarhelgen. Efter det ska jag sluta, gå på stan en sväng. Sen hem och vänta på Ante och sedan ska mamma & håkan bjuda mig, ante, thea, anders & melle på middag på o'lerys. Mums! Sen ikväll får vi se vad som händer.. ni kan ju slå en signal om ni är sugna på göra något! Imorgon ska jag vara med några som jag umgicks med förr. Det ska bli treeevligt. Söndag är ännu inte planerad, hör av er om ni vill göra något!

Dags att dra! Ching!

Snart två år sen.. tänk vad tiden går.

SMINK, FRISYRER & FOTO

Hejhallå! Nu har jag äntligen kommit hem. Det var ett lyckat läger och barnen var nöjda. Somnade halv fyra inatt när jag hade sagt åt ungarna för 3465 gången att dom skulle vara tysta. Lite sliten är jag allt. Börjar jag bli gammal? Kanske.

Jag vill hitta tillbaka min motevering igen.  Vars försvann den? Nu går allt bara runt, runt, ru.. ni förstår. Blir så arg på mig själv. ÅHH! Sen vill jag också kunna allt som har med smink, frisyrer och foto att göra, som alla andra värkar kunna.

Ärch, nu ska jag ducha och vänta på att ante kommer hem. Ching!


ÅH JAG VILL HA DEN HÄR FRISYREN NUUUUU!
Vad tycker ni?

BOVIKEN

Solen lyser idag också! Förhoppningsvis fortsätter den att göra det hela dagen och imorgon. Skulle vara surt om det blir dåligt väder nu när jag ska ha läger med 25 barn. Jag ska börja rulla till jobbet och hämta upp ledarna. Sen bär det av till boviken för att underhålla dom små barnen! Kommer hem imorn, förmodligen trött och sliten.

FRIDA; kom ihåg att ringa mig när du har kollat biljetterna :)



SUNCHINE

Solen skiner och energin strålar. Ska bege mig till jobbet nu och jobba gärnet. Hade tänkt kunna sluta tidigare så jag hinner ta en promenad i solen, måste passa på att bli lite brun nuuu. Sen bär det av till... ? Ehm, vad hette det nu.. men till hundvalparna iaf. Vi ses.


Förresten så saknar jag mig star.

FULL RULLE HELA DAGEN.

Denna dag har varigt fullproppad!
(1)Först hämtade mannen sängarna,
(2)sedan for jag till farmor,
(3)sen hem igen för att Lina & Linus hämtade en tvbänk,
(4)sedan städade jag lägehnheten,
(5)sen for jag till Oskar och Ally och sa hej och hämtade kartonger.
(6)Sedan packade jag 3 kartonger fulla,
(7)Malin kom förbi och sa hej och hämtade sina spel,
(8)sen har jag varigt ute och gått och pratat med Tina & Frida
(9)sen när jag kom in började jag laga mat, tacopaj!

Nu ska jag och Ante gå till Jocke och se film. Det blir imorgon vi ska fara och kolla på valparna.

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag!

SUDDGUMMIN, MALÅ, FARMOR, SOL, FULLT UPP!

Jag tänkte börja dagens inlägg med lite bilder från i onsdags när jag och Terese hade en pyssel dag. Tyvär hade jag bara bilder från när vi gjorde sudd, men här är dom. Jag tycker dom vart fina ;)

1. Terese i fulltl shåå.
2. Terese gjorde en orm.
3. Mina fina konstverk, en giraff, hajgap & ett lejon.
4. Terese gjorde en smurf.


Snart kommer det en herre och ska hämta sängarna, kaching, 650kr mer till soffan. Det gillar jag. På onsdag kommer det en och ska hämta byron. Jag har alla mina kläder i en kartong nu, jag hittar inget kan jag tala om för er! Längtar så tills flytten som jag har sagt 500 gånger nu.

Vad har då jag gjort i påskhelgen? I torsdagskväll for jag och Ante och lagade mat med Håkan, grillat. Muuuuums! Sen såg vi en film och sedan vart det hemfärd. PÅ fredag hade vi myskväll och lördag-sändag var vi i malå med massa folk. Idag ska som sagt herren hämta sängen, sen ska jag köra till farmor, ut och gå, laga mat och sedan ska jag och ante fara och kolla på hundvalpar. Fullt upp hela dagen, jag trivs som fisken i vattnet.



Till sist vill jag tillägga;
Tack Ante för det fina inlägget du hade skrivet.
Du är bäst och jag älskar dig :)


JAG ÄLSKAR DIG!

Du är de finaste jag har!
Tänkte bara säga att jag älskar dig!

Din för EVIGT / Ante

SÄLJES

Någon som behöver köpa något?

http://www.blocket.se/vi/21114249.htm

http://www.blocket.se/vi/21115198.htm

hör av er isf! =)

GLADPÅSK!

GLADPÅSK PÅ ER!  =) Själv ska jag leka påskhare idag, eller leka och leka ska ge ut påskpresent. Hoppas att dom blir uppskattade! Ska snart gå till pappas jobb och hämta min bil, var tvungen ladda upp batteriet igår så pappa var snäll och tog den tilll jobbet så jag bara kunde hämta den hos han. Ska nämligen till boviken idag och sätta på värmen och kolla så allt är som de ska. Läger till veckan. Dags att borsta tänderna och sen börja traska. Vi ses!


TIDEN GÅR SÅ FORT

Fick skatteåterbäring igår, jag ska betala tillbaka 1124kr, jippy. Förra året fick jag tillbaka 7000kr, hur kan det gå så upp och ner? Men det är bara att ta tummen ur och betala! Igår beställde jag och ante ny soffa och nytt köksbord och stolar, köksbordet + stolarna ska vi få av antes föräldrar som sagt. Jag tror verkligen det kommer bli toppen fint i lägenheten när vi har tappetserat om, varigt på ikea och köpt nytt. Helt enkelt gjort det till våran! Jag älskar dig, Ante :)



Helt sjukt vad tiden har gått. I sommar tar några av mina väner studenten, helt sjukt. Två år stog jag själv där med klassen och ropade "för vi har tagit studenten, för vi har tagit studeeenteeen, fy fan vad vi är bra" Känslan var otrolig och det var första steget ut i "vuxna" världen. Jobbar fortfarande på samma jobb, både bra och dåligt. Men jag har hela livet på mig att göra det jag vill sen. Here i comes.



Klockan 12.00 kommer Terese till mig och vi ska umgås och fixa saker till ledarhelgen sen ikväll kommer josse och carro hit, vi ska ha tjejkväll. Längtar. Var så länge sen vi gjorde något sånt tillsammans. Saknar verkligen när man var massa tjejer och bara tog hand om varandra :)


Ska äta nu, sen fortsätta packa ihop saker i kartongerna! Ni har mitt nummer, slå en pling.


NYTT

Ante var och kollade på en soffa igår medans jag var på jobbet, sedan ringde han och sa att den var jättefin så vi ska fara och kolla på den idag och förhoppningsvis beställa, den var inte ller så dyr 5500 tror jag det var. Sen ska vi få nytt köksbord+stolar av Antes föräldrar, mycket snällt =) Kommer bli dyra månader framöver,  men det känns värt det eftersom det ska bli våran lägenhet och vi vill göra det hemtrevligt.

Inte någon som är intreserad av två 80's sängar? En sängram till 1.80 säng? Databord? Köksbord + 6 stolar? Hör av er =) !

Nä, nu ska jag blåsa håret, borsta gaddarna och gå till stan och möta Terese vid lek och hobby! Pysselsaker ska inköpas. Terese slutar till jul, så himla trist. Stanna kvar!



JAG, KÄRLEK, MIN, IKVÄLL OSV.

Jag har insett att min senaste kyss: och min sista kyss alltid kommer att vara med Ante!
Jag lyssnar på: barnen som surrar.
Jag pratar: om allt och inget, lite och mycket, viktiga och oviktiga saker.
Jag tycker om: att göra saker som är roligt.
Min bästa vän är: en helt fantastisk människa!
Min första riktiga kyss: var väldigt länge sedan.
Jag avskyr när folk: ljuger, snackar skit och inte vågar stå för sin åsikt.
Kärlek är: Ante.
Jag kommer alltid: att se upp till människor som vågar stå upp för sig själv.
Jag är hemligt förälskad i: ingen. Jag har Ante.
Sist jag grät var: i arvidsjour
Min mobiltelefon är: inte min.
När jag vaknar på morgonen: på veckodagorna längtar jag efter Ante.
Innan jag går och lägger mig: borstar jag tänderna och sätter upp håret.
Just nu tänker jag på att: att Tina är en bra vän, pratar med henne i tel nu också ^^
Bebisar är: VILL HA NU!
Idag har jag: jobbat och haft möten!
Ikväll ska jag: på bio med älsklingen.
I morgon kommer jag: att jobba.
Jag vill verkligen: få vara frisk.



Såhär kan man också göra.

DET ÄR DAGS ATT GÅ

Jag hade hur roligt som helst i lördags! Verkligen toppen! Ni ska få se lite bilder sen (: Igår var jag och Ante i kåge hela dagen. När vi kom hem  vart det mys framför tv sen somnade vi fort som ögat. Imorse när Ante pussade hejdå så han jag inte riktigt förstå vad som hände, haha.

Ska börja gå till jobbet snart. Inte peppad för fem öre! Har inte varigt peppad på ...läänge. Tur att jag har Terese! Hon är guld värd! ♥ Mina ledare är också guld. Hanna & Tess var så söta förra veckan och satte upp fina saker på kontoret. Tack flickor!

Ha en bra dag. Slutar sent idag. Vi höres. kram

EN TOPPEN DAG

Då var det en ny dag och jag känner mig peppad på allt. Om ca en timma ska jag fara och skjusa lite folk sen ska Terese hjälpa mig att voffla håret, sen ska sminket och festkläderna på. Jag tror att det kommer bli en toppen kväll. Tjejerna och killarna för sig. Sedan i slutet av kvällen möts vi, (haha, de lät typ som en uppgörelse) för att umgås tillsammans. Hoppas att alla är lika peppade som jag, vet att Ida är det!

Typ såhär peppad är jag.


Igår var Robin, Kim, Malin, Linus & Lina här. Vi såg tallang och pratade på. Tyvär var alla trötta, så de blev en tidig kväll för alla. Men huvedsaken är att man får umgås! Vänner är ju bland det bästa man har ♥

HELT SJUKT vad jag längtar tills flytten! Gruvar mig dock på att packa ner alla gerjor, det är ju en hel del... Men de fixar sig. Och på tal om flytt så har  äntligen Oscar flyttat hem och snart kommer Ally också. Toppenbra!

Dags att göra något vettigt!


BILDER SOM VÄCKER MINNEN







(tänkte ladda upp mer bilder men det slutade funka.
Så de här får räcka för den här gången)


TRÅKMÅNSAR

Jag kan inte sova, sjukt störande! Tur att Ante snart ska vakna så jag får lite sällskap. Vet ni vad? Jag tycker ni är jättedåliga på komentera bloggen, tråkmååånsar! Kom igen nu =D Jag vet att ni vill =)

PÅ ROSA MOLN SVÄVAR JAG OMKRING OCH TÄNKER ALDRIG MER KOMMA NER.

Godmorgon! Idag tänkte jag att folket skulle få sig en törn... Jag har nämligen rosa på mig, och nu pratar vi rosa. Kunde inte motstå att köpa tshirten igår. Även fast jag hatar rosa på mig själv så tyckte jag att den här föll mig i smaken, så jag slog till! Köpte även en vit i ett annat tryck med! Vad tycker du, flipp eller flopp?




Terese kommer halv tio och hämtar upp mig. Ska hjälpa henne och handla innan lägret som hon ska ha i helgen. Efter det ska jag in på veramoda´s klubbdag sen till kontoret och fortsätta jobbba. Måste till Bureå en sväng idag med. Slutar 18.00 sen får vi se vad som händer.

DÄR SPRACK DET

Och där sprack min "inte schoppa något" har köpt två tshirts idag på Gina. Ska testa sen när jag kommer hem, ska nog bara behålla en. Imorn ska jag köpa värdens snyggaste tunika på Carlings, men där har jag presentkort så där sprättar jag inga pengar (; Sen är det ju clubkväll imorn på vera Moda... åhh, inte bra. Har redan hittat en sak jag vill ha där, har ej provat så får väl hoppas att de inte passar, haha.

Har nog även bestämt mig vad det blir för kläder, smink & frisyr i helgen. Ska testa ikväll.


Nää, nu ska jag fortsätta jobba. CHING!


HELGEN

Vad ska jag ha för smink? Kläder? Frisyr?
Någon som har någon ide?
Hör av dig till mig!


jag får väl ta den här om jag inte kommer på något annat i frysyr väg...


HURTTIG

Jag tänkte vara lite hurtig idag. Ska snart fara till jobbet, sen upp till Terese sen hade jag tönkt gå en prommis på lunchen. Var inte och tränade igår, hade ingen energi alls. Men idag har jag massor känns det som just nu iaf.  Snokade just på Jossans blogg och hon hade hur snygg tunika som helst! Jag är avundsjuk i massvis. Själv ska jag ju inte schoppa något den här månaden och troligtvis inte nästa eller.. får se hur det går. Än så länge bra.


Jag saknar Frida!


RSS 2.0