EGYPTEN OM TVÅ VECKOR

Idag är det prick två veckor kvar tills jag och ante far till Egypten =) Längtar! Behöver verkligen få komma ifrån allt ett tag. Sen kommer man hem lagom till jul, mysigt.




Imorgon ska jag vara med Malin, hon ska hjälpa mig att baka tills den 4 =) Sen ska vi nog pyssla lite också. Stormtrivs!



Nu ska jag jobba lite mer, ching.

IT HURTS

Ont, så ont.



FRIDA SLAGBRAND





jag saknar dig väldigt mycket.
du förstår mig så bra,
som ingen annan gör.
Du kommer alltid att vara min soulmate,
idag, imorgon, föralltid.
Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

UMEÅ IDAG

Ibland funderar man nog för mycket...


Ska bege mig till Lucas nu och lämna paket sen tillbaka till jobbet,
äta nudlar och sen blir det dans och senare berger jag mig till Umeå för att se Lars Winnerbäck! :D



TIO SANNINGAR OM MIG

1. Jag tycker om att diskutera allt från himmel till jord.
2. Jag tycker om att pyssla.
3. Jag tycker om paket/översakningar.
4. Jag tycker julen är den mysigaste årstiden.
5. Jag tycker om att resa väldigt mycket.
6. Jag hatar att låna pengar.
7. Jag tycker om att hjälpa människor.
8. Jag vill ha barn innan jag är 25.
9. Jag ger alltid personer en andra chans.
10. Jag är en planeringsmänniska.



JULKLAPPAR OCH PAPPERSARBETE

Som sagt så köpte jag och Ante en skölpadda igår och vi har döpt den till skalman(fantasin på topp!), haha. Idag har jag köpt några julklappar, ska köpa resten imorn eller på fredag hade jag tänkt! Har även ätit lunch med Ante och Anders idag på tatung, det var mums.

Idag på jobbet har jag fixat massa papper, kopierat och kopierat. Ska till kåge halv fem och lämna lite saker sen ska jag till Skehamn och hälsa på junisgruppen där =) Sen slutar jag vid halv 8. Sen får vi se vad som händer. Imorn blir det att se lars winnerbäck!

Förresten! Boda borg på lördag? Komigen nu! =D

KALAS, JUL, UTLANDET OCH MYCKET ANNAT ROLIGT

I söndags var jag med Josse, vi var på loppis och sen luncha vi på ajnas. Sedan for jag hem och tog en promenad och sen for jag till mamma och åt middag. (jag håller tummen mamma!) Sedan kom Ante hem och vi tog de lungt. Igår gick jag till jobbet och jobbade på, hade bla dans och min dansgrupp är så härlig! Det är sånna gånger man verkligen uppsakattar sitt jobb, man kan sitta och prata med ungdomarna och alla skrattar :) LOVE. Efter dansen begav jag mig hem och Josse och Robert kom på besök =) Idag for jag och ante först till Björkdahl sen till djuraffären, vi ska köpa en sköldpadda idag! Ante ville så gärna ha en :) Sen har jag en annan efterlysningrär det någon som har en gerbil eller hamster? Vill nämligen ha en gerbil, men ante är allergiskt mot dom flesta djur så vi måste testa om jag skulle kunna ha en. Någon som har en eller som känner någon skulle de uppskattas ;) Ikväll skulle jag egentligen vara med Malin men mamma och håkan ringde igår och frågade om jag kunde vara barnvakt för dom hade inte hittat någon annan så jag sa att det gick bra. Så efter jobbet idag ska jag och ante dit och äta middag och vara med Melvin.

Idag är det en månad kvar till julafton, det är tragiskt att det inte kommit någon snö, eller rättare sagt att all snö har farit bort.. Jag vill julpynta, men det känns inte så skoj när det inte är någon snö sen är det skyltsöndag på söndag (rätt så logiskt att det är på söndag, haha) men det är ju inte kul att gå om det inte är någon snö. Sen vill jag åka snowboard! Ally och Oskar får ju till kåbdalis och åkte! Lite avundsjuk blev jag allt ;)

Imorn ska jag köpa alla julklappar med Marie sen blir det att jobba. Ska till kåge och skehamn.
Torsdag ska jag, ante, thea, anders, gamen & charlotta till Umeå och se Lars Winnerbäck!!
Fredag blir det att träffa mia och sen bio - Luftslottet som sprängdes. Resten av helgen vet jag inte, är öppen för förslag.

Kollade just i almenackan och upptäckte att jag har mycket att se fram emot nu! Nästa vecka på fredag ska jag ju ha födelsedagskalas för mina vänner och på 4 dec,lördagen har vi julavslutning med Junis. den 8 dec fyller jag år och då blir de kalas för familjen. 10 dec ska vi dansa in julen med junis och sen ledaravslutning. den 11 dec är det juldisco, sen blir det helg och måndagen den 14 dec far jag och Ante till Egypten - Hurgada. När vi kommer hem den 21 blir det att chilla sen den 22 blir det lillajulafton med Lina, Malin & Amanda. Den 23 Hos pappa(eller blev det så?) den 24 är det julafton och då ska jag först vara hos mamma medans ante jobbar sen ska vi fara till hans familj =) Sen blir det nyårs och då blir det förhoppningsvis fäll =D Sen är jag ledig några dagar till och då ska jag bara njuuuuta!

PROMENAD OCH BIO

Hejhopp! Sovmorgon idag, riktigt skönt! Sen var jag ute och gick med Hilda i 1½h och nu sitter jag här och tar det lungt. Ska fixa middag sen ska jag till malin och vara med hon och lina sen ikväll blir det bio =)

Igår vad jag och ante med kim och malin =) Vi såg idol sen köpte jag och ante ett nytt akvarium, 120 liter så nu måste vi köpa mer fiskar :P haha =)

Har inte så mycket mer vettigt att skriva nu, vi ses!

LUNCHPROMENAD OCH INBJUDNINGAR

Sitter på jobbet och har just gjort bort några inbjudningar =) Skönt! Sen kommer några nya ledare hit och jag ska ha lite info med dom! Tog bilen imorse för jag skulle skjusa mamma sen för deras bil är på lagning i bureå. Men mamma ringde för ett tag sen och sa att den inte hade hunnit bli lagad så de får bli att skjusa henne imorn. Så jag tog en lunchpromenad ist för att gå till jobbet =) Ikväll blir det att vara med Malin och Kim =D !

Dags att fortsätta vara duktig. Vi ses!

GREKLAND?

Blir tydligen grekland i sommar med Lina och Malin!
Det gillas =)



LIVET

Livet. Ett litet ord med stor innebörd. Jag lever mitt liv som jag vill. Många ifrågarsätter mitt tillvägagångs sätt just nu.. Som att jag och ante ska köpa hus till våren. Dom flesta säger " redan? varför då? Då måste ju ni låna massa pengar" . Både jag och Ante har fasta jobb så det blir inga problem, ni behöver inte ora er. Jag vill ha hus och har alltid velat ha de sen jag flyttade hemifrån, i lägenhet känner jag mig isolerad. Jag trivs i att kunna göra som jag vill, ha en gård att fixa och dessutom vill jag bo en bit utanför stan för att när jag och ante ska ha barn vill jag att dom ska kunna växa upp utan att kunna bli påkörda av en bil. ( ni fattar vad jag menar) Jag vet även att det kommer att bli mycket skjusande när barnen blir äldre, men det är jag beredd på! Jag har alltid haft mina föräldrar som ställt upp och skjusat ( tack mamma pappa håkan och sara!!!) mig vars jag än skulle, så det tar jag med mig vidare. Sen kommer vi till det här med barn. "ni har inte varit tillsammans länge, ni kan inte skaffa barn nu" (nej jag är inte gravid!) Ska man vara ihop i fleeeeeeeera år innan man ska skaffa barn? Är antal år som avgör om man ska skaffa eller ej? Varje dag jag lever med Ante så känner jag hur oerhört myket jag älskar han, att det är han jag vill ha hus med och att det är han som ska vara pappa till mina barn, att det är han jag vill leva resten av mitt liv med, att det är han jag ska gifta mig med. Jag tror att det är detta som avgör, att det ska kännas rätt för en och det gör det med han jag delar mitt liv med, Anderas Per Johan Andersson.




TRAGISKT MEN SANT

Jag förstår inte.. är det bara jag som glädjs när det går bra för människor i min närhet?
Är det så svårt att säga "Vad kul!" "grattis" ....
.... Det verkar då uppenbart så, tragiskt men sant.





FÖRKYLD

Fortfarande fökyld och fortfarande ont i huvedet. Inte alls roligt! Hoppas det går över snart.. borde egentligen vara hemma men de går ej för jobb är ett jobb. Ska ha möte snart ang Nordanå, uppvisning den 5 =)

När jag har slutat ska jag möta Josse♥ och efter det ska jag gå hem. Är duktig nu och går till och från jobbet :) Dom gångerna jag inte kommer att gå är tex imorn när jag ska till kåge. Lite smådrygt att gå dit.. haha =)


Blir tydligen fäll på nyårs? (:


FÖRKYLDNING

Gick till jobbet idag, rätt skönt att det inte var så kallt. Mindre skönt att det är sjukt mycket slask, hur trist som helst. Just nu dunkar mitt huved och jag tror att förkyldningen är värre än vad jag har trott. Skulle egentligen behöva fara hem och vila, men det går ej.. hanna kommer snart och då ska jag ha möte med henne. Sen har jag dans och jag slutar klockan 19.00 ikväll. Får börja lite senare imorn? Blir att promenera hem efter jag har slutat!


VIKTIGT!!!!!!!!!!! Den 4 dec mina vänner ska jag ha födelsedagskalas! SÅ boka in det!!

IDIOT

Idag har jag och ante städat lägenheten och sedan var de tänkt att vi skulle fara och hälsa på lite folk men vi har varit så förkylda så vi övervägde att stanna hemma och ta det lungt så vi inte smittar någon! vi kom just, har handlat lite. Sen höll vi på att krocka för att det kom en bil på samma sida som oss när vi körde på efyran mot solbacken! JÄVLA IDIOT. Han måste ha kommit från boviken, för det finns ingen annanstan han kan ha kommit så han hamnade på samma sida. Vissa borde inte få ha körkort!!!!!




Nu kommer marie och esa på en timma =) Blir middag med dom ikväll, raklettgrill! Och imorn på dagen ska jag förhoppningsvis vara med tina =) KRAM



GRYMMT BRA!!!!!!!!!!!

Nu är jag hemma från huvedstaden! PINK var så grymmt bra! Helt sjukt! Ångrar inte en sekund att jag for! Förutom pink så hann jag träffa Frida och Terese! Underbart! Tyvär kommer inte Frida upp i vinter :( För hon och hennes familj ska till London vid jul. Men vi får ses senare (: ( bilder från pink kommer senare )


Jobbar hemifrån idag. Ruggit skönt. Ante har smittat mig med sin förkyldning. Jag hoppas att den går över snart, har lock i öronen, snuva och ont i halsen. Har då inte fåt feber än så det är ju bra!


Förutom jobb idag blir det att städa lite, prova klänningen och se om de blir den på nyårs, ducha,  fixa några saker och sen ikväll blir det att fara till Malin =)

HJÄRTA

Vilken helg! I fredags bjöd jag och ante thomas, kikki, pappa & sara på middag, det var mycket gott och trevligt! I lördags åt jag och ante middag med linus och löva sen så for jag, ante, kim, malin, amanda, löva, robin och linus och bowlade. Jag är inte den bästa men ruggit kul var det! Sen blev det film för hela slanten och kvällen slutade runt  24.00 snåret. Tack alla för en jättebra lördag, har saknat er! Söndagen kom och jag vakande på så ruggit dåligt humör att det inte var sant. Allt var bara fel men eftersom det var fars dag fick man inte sura så till kåge bergav vi oss och firade tompen sen vidare till min pappa för att fira han. Han vart jätteglad för sina paket ♥


Sitter på jobbet nu, slutar sju. Malin har färgat håret på mig idag så nu slipper jag ha ful utväxt =) Imorgon bär det av till Stholm! Ska jobba litegrann sedan blir det PINK! På onsdag blir det att träffa Frida hela dagen!!!! Onsdag kväll far jag till Terese och sover där. Kommer bli tre toppendagar!

TRY TO GET OVER IT

JAG SER DET SNÖAR

Det snöar ute! Underbart! Julmusik spelas och jag känner hur julstämningen kommer sakta men säkert. Julgran, pynta, julmusik, presenter, paket, fjällen, snowboard, raketer.. you name it.



julafton 09

 

 

 

 

 

 


HEY!

Hejhopp! Idag är en bättre dag även fast det har varigt många motgångar idag. Men jag kämpar och sliter så allt ska gå bra! Har lite planer så bara att spinna på. Idag har vi after work på jobbet! Klockan 17-19 så får alla som vill komm hit och äta middag, dom som har med sig barn kommer jag att roa. Pyssel blir det! Hoppas det kommer mycket folk. Sen ska jag möta upp Marie och gå MUS klubbkväll! Sen ska jag traska hem! jag tycker allt att jag är modig som vågar gå hem själv när det är mörkt... (ni som känner mig vet att jag är så oerhört mörkrädd)

Igår kom Löva förbi hos mig och ante och det var trevligt! Vi såg Johan Falk och bara pratade. På lördag bestämmde vi att det blir bowling, så alla som vill får följa! KOM IGEN NUUUU!


Dags att fortsätta planeringen!



Vill ha hål i näsan igen!

SKA JAG?

 

vad tycker ni, skulle denna frills passa mig?


GÅR INTE ATT SÄTTA ORD PÅ KÄNSLORNA

ingenkommerattförstå

HOW DO YOU FEEL

Om jag inte hade gett upp när det gick som bäst.

MOD ATT VARA DEN MAN ÄR

Det gäller att ha mod att vara den man är och inte tappa modet för att man är den man är.

MIN, BARA MIN

 

 

 


RSS 2.0