SÅ MYCKET KÄRLEK

Igår for jag och ante till jenny och thomas stuga för att gratta Ronja på hennes 2års dag. Var tänkt att vi skulle vara där ett tag, det slutade med att vi kom hem klockan 22.30. Men det var ritktigt trevligt! Idag är jag barnvakt åt lillebror. Vi har varit på maxi, och just såg vi pirates of the caribien. Nu tittar vi på ett naturprgogram. Snart duchen, skjutsa hem Melvin och sedan bege mig till Umeå för att spendera några timmar med min fina Tina! Beger mig hemåt imorn, plockar upp Linnea, fixar oss och sedan drar vi till Malin :) På söndag blir det att måla, städa osv. För på måndag kommer FRIDA!!!!!! Helt sjukt, bara 3 dagar kvar!




Fredag-lördag; tina
lördag; vara hos malin med mass folk
söndag; städa, måla osv
måndag-lördag; frida
lördag-söndag; måla, packa och fixa all detaljer
måndag-söndag; söderut och tillbaka med elina & lina. Tranås, ullared osv =)
måndag;
Allvaret börjar om, jobb, träna osv ;)

LOVE THE DAYS

Blev en myskväll igår med pyssel, prat och Malin :) Idag sovde jag ännu en gång lite för länge.. vad händer? Ska slänga mig i duchen och sedan vänta på Linnea och Fanny för att dra till lycksele :) Ikväll kanske ja ska vara med brudarna? Vi ser vad som händer.

chiiiing!


ps; 5 dagar kvar ds

STÅ UPP FÖR DEN DU ÄR



Det gäller att ha
mod att vara den man är och
inte tappa modet för att man är den man är.

LOVE TO THE PEOPLE

Fredag; Spenderade kvällen med Jenny i kåge. Vi satt och pratade i flera timmar om allt mellan himmel och jord. Riktigt trevligt. Senare på kvällen kom Ante och Thomas tillbaka efter sin fisketur. Kom hem vid 01.00, då fick jag ett ryck och städade hela huset, dammsuga, skura osv.

Lördag; Fixade alla smågrejer som fattades och vid två kom folket hit och vi körde vidare till gocarten! Riktigt kul! Sedan blev det mat, party och lekar, kan bara säga en sak, BOVIKEN LEVERERADE! Såpafotbollen ägde sjukt mycket! TAAAAAAAAAAAAACK alla som var med och förgyllde kvällen ♥

Söndag; For till antes morfar och åt middag och på kvällen var jag först med elle till 21 och drog sedan vidare för att träffa efterlängtade Jackiboy!♥ Sjukt nice att träffa han igen efter 2 år!!!!

Måndag;
Var på stan med Linnea och Fanny. Shoppade lite av varje. For sedan till solbacken och sen kom allt folk till oss och åt middag, riktigt trevligt!

Tisdag; Ska fara och hämta våra däck som kommit sedan får jag se vad som händer. Ikväll ska jag vara med Malin och pyssla :)


PS; denna semester äääääger DS


HELA VECKAN LÅNG

Måndag; Firade mamma på förmiddagen och sedan begav vi ( jag & ante) till putte & monica för att hälsa på. Timmarna sprang iväg! På kvällen kom Linus & Erika hit och åt middag! Vi for och spelade minigolf vid 21 tiden. Nylle kom också förbi :) Vi avslutade kvällen hemma hos oss med en film :)

Tisadag; Jag och ante var med Löva hela dagen. På kvällskvisten for vi till avan där lövas mamma & keneth har stuga. Vi åkte båt i sjuuuuukt stora vågor och ante löva davva badade i det ISkalla vattnet!  På natten var jag och ante fyllechaffis åt putte, monica och några andra som jag inte vet namnet på ;)

Onsdag; Spenderade kvällen med Josse, vi lagade mat och gick en skogspromenad. Riktigt mysigt. Tack för att du finns Josse ♥

Torsdag; Spenderade förmiddagen ute. Klippte myran och fixade smågrejer. Sedan bar det ut på en båttur med ante, nicke, alex runt boviken och kåge. Blev middag och sedan reste vi upp partytältet!


































JA MÅ HON LEVA!





Grattis mamma på födelsedagen! Hoppas den blir toppen!
Jag älskar dig!


TÅRAR

Tårar har runnit ner för min kind hela morgonen. Det gör ont.

THE EDGE OF GLORY

Det gör ont när man inser att man inte går samma vägar längre.
När man måste inse och acceptera att det inte var "meant to be"

REDO FÖR EN KVÄLL I FÄLL


Kavaj; Ellos

Linne; HM

Shorts; Gina

Bandeubh; Gina

Örhängen; Cubus

 

 

Slänger till nå smycken och målar naglarna röda! Hoppas på en riktigt trevlig kväll, men kan det bli annat när man är i fäll? Hoppas vi ses! Kram


RUN THE WORLD

Fredag; Var på ikea och handlade hem lite grejer, me like! Hittade även två par skor.. vad hände med att jag INTE skulle köpa några fler skor? Hehehe. När vi kom hem från ikea hämtade vi myran och begav oss sedan på kalas till Anders som fyllde år, massa gofika var det där och sedan rullade vi vidare till Nicke & Alex för fredagsmys!

Idag håller pappa, ante & tompen på med dreneringen. Tycker synd om dom som är ute i regnet! Men det måste ju göras.. nu är det inte långt kvar! Om jag längtar!!! Tror att jag ska ta och packa upp grejerna från ikea och sedan kanske pyssla en sväng. Behöver också förbi Thea eftesom jag glömde min väska där, typiskt mig! Ikväll blir det fäll ♥


PITE, BIO OCH EN MASSA CHILL

Hejhopp! Idag har jag och Ante varit i Piteå. Hittade en tröja, trosor, bikini och en bh :) Vi hämtade också våran "nya" bil, alltså våran andrabil. Yeaaah! Jag kom nyss hem från HP, den var bra! Nu kollar jag runt lite på IKEAs hemsida, ska dit imorgon med Ante och Marie :) Finns så sjukt mycket jag bara skulle vilja ha nuuuu! Vill köpa allt och fixa och trixa hemma... meeen det är ju lite onödigt när vi donar på här hemma. Det får bli senare!













































20 DAYS TO GOOOOOOO

HP

Drar iväg och ser Harry Potter nu! Sista delen! Spännande ;)


3 ÅR!

Måndag: Jag och Ante spenderade hela dagen i stugan. Badade, fikade och bara var :)

Tisdag: Spenderade dagen med Elina. Planerade lite inför vår resa, käkade lunch osv. På kvällen köpe jag och ante lite nya fiskar till akvariumet, for förbi thea anders bruce :) Sedan såg vi en film.

Idag: Pappa & Ante håller på att  fixa med dreneringen. Dom börjar gräva igen, vet ni huuuuuuuur skönt det kommer vara att slippa alla jordhögar på gården! Jabadabadooooo! Jag och Ante har tre år idag! Det är helt sjukt hur tiden kan gå så fort.. Var det inte nyss han hämtade mig och tina, i tinas stuga. Vi lämnade av henne hos nisse och sedan for vi hem till mig på älvsbacka. Vi såg en film, vilken film det var har jag ingen aning om, haha :)! Nu står vi här, 3 år senare. Starkare än någonsin och med restan av våra liv framför oss. Jag älskar dig Andreas Per Johan Andersson! <3 Ikväll går jag och Ante ut och äter middag för att fira :)



I MISS YOU. I NEED YOU. I LOVE YOU.

22


TIME TO PLAY

  1. Förhoppningsvis ikea nästa helg
  2. gocart, grillat, massa lekar med underbara vänner 23 juli
  3. jack kommer den 24 juli
  4. frida kommer den 1 augusti
  5. ullared med elina och lina 9-15 augusti
Underbara saker att se fram emot! LÄNGTAR!!!

Ska ta mig lite frukost (duktig mican!) och sedan ska jag nog sätta mig i solen och planera inför den 23 :) Kommer bli den grymmaste festen 2011 ;) hehee. Vad som händer idag är ett frågetecken(?).

DRÖMMER MIG BORT OM EN NY HALL








VÄRMEN DÖDAR MIG

Det har varit denna värme i två veckor nu och jag kan lova att den dödar mig.. Vet att man inte ska klaga! Men tycker det kan bli svalt en dag, gärna lite regn! Så man kan leva utan att svettas bort :)

Torsdag: Hämtade upp Elina & Lina för att äta räkmacka på stackgrönnan. Vi begav oss sedan till burträskmarknaden där det inhandlades 15 sockar för 100kr, lätt värt! På kvällen hjälpte jag ante att drenera och sedan satt vi framför tv och chillade.

Fredag: På dagen hände det inte speciellt mycket, tog det lungt, var ute med hundarna osv. På kvällen kom Robin, Linus, Erika, Jocke & Sofia hit. Det blev kubbspelande och ett sällskapsspel :)

Idag: Har varit med Tobbe och Ingrid och ätit glass, varit ute med hundarna. Nu sitter jag inne för jag orkar inte vara ute just nu... Det är sååååå sjukt varmt! Ikväll far jag till ragg för att vara med Josse & massa andra folk, tror det blir riktigt trevligt!


25


EN RIKTIG KANONSTART PÅ SEMESTERN

Tisdag: Började dagen med att fara och äta räkmacka med robin. På eftermiddagen for jag & ante till stugan där vi åt middag och kicki klippte mina toppar. På kvällen åkte vi gummibåt på älven med ante, löva, ola, cicci, frida, markus, emma, sandra & jossan. Efter att ha hängt på älven besökte vi max och sedan avslutade jag och ante kvällen med att se Irene Huss 7. Riktigt bra film, se den!

Idag: Startade dagen med att göra lite olika ärenden med Ante, begav mig sedan ut på prommis med myran i skogen. En riktigt bra skogspromenad! Frida ringde och hon gjorde min dag! For till Malin och hon färgade min utväxt! Nu sitter jag här hemma och har just ätit. Ikväll ska jag vara med Elina :) Vi får se vad vi hittar på för något roligt!

27



(här var vi pyttisar! hehe!)

FUCK YOU

Jävligt less på att det alltid är en själv som ska behöva ta tag i allt.

KAJUTAN

 

Sitter och väntar på min fina vän Robin. Vi tänkte dra till kajutan och se om det finns någon smarrig räkmacka ;)


NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT

29


HELGEN

Igår spenderade jag som sakt dagen med Josse & Carro. Vi gick på stan, fikade och pratade massa skvaller, hehe. Skujsade hem Josse och begav mig sedan för att hämta upp Ante på jobbet. Vi sålde nämligen volvon igår! For förbi Ida & Matte en stund och sedan käkade vi middag på pizzan i kåge och vi avslutade kvällen med att vara med Adam och Marielle :)

Vad händer idag? Alla är bakis och tar sig igenstans och jag har ingen bil eftersom Ante har den till jobbet. Kanske ska göra lite vardagliga sysslor? Får se vad som händer :) Ni vet vars ni når mig.



HM.SE


INGEN RUBRIK

Igår jobbade jag min sista dag inför semestern. Slutade klockan 12 och då mötte jag upp Ida för lunch och prat. Myspys! Efter det for jag hem och sedan skjusade jag Robin till stadsfesten och sedan såg jag och Ante film. Inatt skjusade jag hem Robin från stadsfesten och nu sitter jag här och gör inte så mycket alls. Har varit ute med myran. Ska nog ta mig lite frukost. I eftermiddag ska jag möta upp Josse och förhoppningsvis Carro :)


NYTT

Ny design, tryck f5 om ni inte ser den :)

NYTT

Ny design, tryck f5 om ni inte ser den :)

RSS 2.0