DOM SENASTE DAGARNA OCH DOM KOMANDE

Söndag-måndag -kidnappade ela och firade henne i pite i en stuga som vi hade hyrt.4
tisdag-torsdag - Finnland med nicke alex och ante, vi bodde i deras stuga och så var vi förbi IKEA!
fredag - tapetsera, måla garderoben, ikväll malin.
lördag - fällfors =)
söndag - fixa i huset och packa
måndag - Tranås!! Far med mamma, håkan & Melvin. När jag kommer hem är ännu oklart, en vecka max iaf=)


Vårat internet krånglar hemma IGEN så sitter hos mamma nu och ha just betaat räkningarna. Nu ska jag hem och börjar måla garderoben. Se you!


MELISSA HORN


Det hörs på telefon
kan inte hålla nåt
jag skulle vara någon annan
om du fick önska nåt
det är söndagskväll på söder
och alla vet vart du är
du skulle sälja din själ
för att få stanna där

Gråt ut kära du
det är lika bra
och ”tyck synd om mig nu”
det var det sista du sa
spar plats åt nån annan
och låt det vara tomt
för när man ser att det blöder
det är först då det gör ont

Det är tomma ord som fastnar
för att jag låter dom va kvar
men jag har lovat den här gången
att jag ska ge allt jag säger att jag har

Jag kanske stannar här och skriver
fast jag längtar bort
och du vill att jag ska lämna
men vi säger aldrig nåt
du försöker ställa mig mot väggen
men jag står aldrig still
för jag tror att livet just har börjat
och det blir vad jag gör det till

Jag vet vad du tar
för att stå kvar
när du har gett allting
som Dom säger att du har
när sista bussen har gått
när vi sagt god natt
när du rest och kommit hem
och gått tillbaka igen




ALLT TAR LÄNGRE TID ÄN VAD MAN TROR

Allt tar längre tid än vad man tror... inte okej! Men man börjar nog se det från den bättre sidan nu, snart är öppningen mellan vardagsrum och kök öppet och då är det bara att sätta igång med målningen av taket :) Sen tapeter och golv. Längtar såååå sjuuuukt mycket!

Igår var jag ante och melvin till Adam och Mariell, vi spelade spel och sen for vi hem strax efter 00.00.. idag är det fixning med huset för fullt, mamma och håkan är här och hjälper oss :) Ska snart sätta igång grillen och vara den mästerkock jag verkligen är ;) Imorn blir det byskemarknanden med flickorna :) ♥

I MISS YOU MY STAR

 


KÄNSLOR



Du ville träffa mig i veckan

det var nån dag som passade dig
du tog förgivet att jag kunde
men du glömde fråga mig




  • Farmors begravning idag
  • Myggbetten slutar aldrig klia
  • Drömmer mardrömar hela tiden
  • Saknar massa människor
  • Ont i magen
  • Kan inte sova



TA MIG TILLBAKA

 

 

 

 


DET VAR INTE IGÅR


Älskar dig!

Jag är inte speciellt duktig på att blogga, men tänkte bara säga att jag älskar dig otroligt mycket! Tack för att du finns och tack för att jag får vara din! Du är de bästa som hänt mig, vill verkligen dela resten av mitt liv med dig. Om än vi "bara" har varit tillsammans i två år så är de väldigt betydelsefulla år. Tack igen för att jag fått dela dom med dig, och hoppas på väldigt många fler! JAG ÄLSKAR DIG Micaela Emmi Lundgren!

FULLT UPP

jag är verkligen jättedålig på att uppdatera bloggen just nu.. men sånt är livet ibland! Jag hade det underbart i haparanda med antefjante :) Bra hotell och bra mat. Ruggit skönt att fara bort en stund:)

Idag har jag och ante handlat massa saker så att vi kan göra klart garderoben och börja lägga golv i vardagsrummet =) Lasse var även förbi en sväng och kollade på väggen vi ska ta upp från köket. han sa att de inte skulle vara några problem! Efter det for jag till Julle och vi åkta inlines, nästan en mil:) Himla roligt var de! Måste göras om snart!

Nästa vecka far nog jag och ante till finnland en sväng med Nicke, då ska jag passa på att gå till Ikea igen :) Hehe, love IKEA.


2 ÅR MED DIG ÄLSKLING

Jag och ante hade 2 år i tisdags =) Tiden går så otroligt fort och vi har hunnit med så mycket! Idag står vi med ett hus som vi håller på att fixa upp för fullt och så har vi våran hund myran :)

Jag älskar dig Andreas :) Du är det finaste i mitt liv, utan dig är jag inte hel.



I helgen ska jag och ante till haparanda och så ska vi bo på hotell och gå på IKEA :) Det är antes 2års present till mig. Han är så charmig :D Längtar som bara den, ska blir skönt att komma ifrån allt för en liten stund och bara vara vi två. Det behövs, var så länge sen jag var hemma (jobbet!!!!)

Fick dessutom semester igår! Helt underbart skönt! I 5 veckor ska jag bara glassa omkring och bara njuta =)


STADSFETSEN

 

TACK ELLE för 2 kanondagar på stadsfesten!

Love you♥

 

 

 

 


REGN

Igår var jag på burträskmarknanden med tjejerna sen så var jag på stadsfesten, hade riktigt trevligt=) Tack Robin och Jocke =) Idag var de tänkt att vi skulle spela minigolf med eftersom vädret suger så skippar vi det. Ska försöka hitta på något annat nu, kanske städa.. men vi får se vad som händer. Ikväll är det stadsfesten som gäller, bara hoppas på bättre väder!

If I could turn back time

FARMOR

(bilden är tagen dagen innan hon somnade in)

Farmor vila i frid. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Saknar dig massor. Tack för allt jag fått dela med dig. Tack för alla gånger du har tagit hand om mig, berättat historier, alla gånger jag har fått sova brevid din sida. Du kommer alltid att finnas hos mig och jag vet att du vakar över oss alla nu. Ännu en gång, tack.






TÅRAR SOM RANN

Idag har jag jobbat, sen gick jag på stan med brudarna en stund. Begav mig sedan hem och ducha och sedan for jag och ante till stugan:) fick träffa faster och min kusin :) Det var inte igår!! Dom bor i växsjö så de är ju en bit dit...

Igår steg ja och elina upp och cyklade till jobbet, sen cyklade vi hem också. Så otroligt duktiga vi är! På kvällen vart det bio med lina och malin, eclipse såg vi, hur bra som helst!

Tyvärr fick jag veta att Frida inte kommer i sommar, denna sommar kommer inte bli som någon annan, den kommer bli så otroligt tom utan dig. Tårar rann igår, saknar dig så.

Funderar om ja ska orka cykla imorn till jobbet, eller om jag ska ta bilen. Vi får se hur det blir.



RSS 2.0