JOHN BLUND, VAR ÄR DU?

Sover som en kratta, så fruktansvärt less att vakna på nätterna och inte kunna sova. Hjälp mig.


HELGEN

Haft en riktigt bra helg. I fredags var jag ledig från jobbet så jag, robin, johan & Tina drog in till stan för att göra några ärenden, åt lunch med linus, erika och hugo på tatung och sedan begav vi oss till maxi där jag och robin stoooorhandlade.Vi brummade sedan hem, lagade middag och sedan blev det hockey med massa underbara människor. Lördagen var det innebandyturnering på folkan, hängde där på förmiddagen. På eftermiddagen slängde jag ihop efterätten, duschade, fixade mig och sedan kom Johan, Tina, Rikke, Hanna & Emelie och Jeppe till oss för tacos. Riktigt mys. Senare på kvällen drog vi vidare till Ola för att vara med alla andra människor och vi avslutade kvällen på folkan. Södagen bestog av soffhäng, film och chill. Ola kom även förbi en stund.
 
Nu är det måndag och jag sitter på jobbet. Har gjort lite småjobb hit och dit. Om 25 minuter kommer några ledare och då ska vi ha möte om ledarresan, sedan ska jag direkt köra hem för att vara med min underbara sambo.
 
 
Jag och Hanna firade förresten ett år av vänskap i lördags! ♥
 
 
 

06.11

Klockan är 06.11 och jag kan inte sova. Satan så less jag är på att inte kunna sova! Vad är felet!?


Jan. 24, 2013

Idag har jag jobbar sen ätit lunch med Mia och Jennie på fältet, fisksoppa var det idag och den var riktigt god! När jag kom hem tog jag tag i att städa, dammsuga, skura, dammtorka & plocka bort. Nu sitter jag och ser lite tv och väntar på att min älskling ska komma hem från Umeå. Då blir det middag och sedan blir det nog bara att ta det lugnt :)

Trevlig torsdag på er!


KLIPP OCH FÄRG

På tisdag ska jag klippa och färga håret. Jag är grymt sugen på göra något helt galet. Med massa färg och grejer. Sen blir jag så inspererad sen Hanna har gjort sitt hår, så sjukt snyggt och coolt blev det!  Vad ska jag göra? Har ni någon idé?

TISDAG & ONSDAG

Igår jobbade jag förmiddag och sedan när jag kom hem tog jag, Robin och Zera skotern till johan och Tina. Spenderade eftermiddagen där och sedan blev det middagsdags för att sedan dra ner på gymmet med grabbarna. På kvällen kom johan Tina Jocke Nylle och Linus förbi, trevligt :)

Idag jobbar jag hemifrån. Har gått en förmiddagsprommis med Zera och hon skötte sig exemplariskt! Är så stolt! Ikväll blir det gym och sedan får vi se vad de blir :)


TIDIGA MORNAR

Igår var det jobb som gällde. Sedan blev det wook till middag och medans grabbarna for och tränade så fixade jag hemma med våran gigantiska tvätthög, renbäddade sängen och fixade lite smått. När Robin kom hem igen blev det en film och sedan sov dags.

Nu sitter jag på jobbet och ska försöka röja upp lite hade jag tänkt. Har grejer överallt, så lika bra att ta tag i det nu när det inte är några barngrupper här.

Ha en fin dag!


MÅNDAG

Pappersarbete! Sjuk trött, sjukt jobbigt med måndag.


ZERA

Nöjd Zera efter att ha varit på promenad med svärfars :)


HÅKAN

Firade Håkan igår, detta fick han av mig, Robin, thea och Anders :)


JOBBKVÄLL

Hejhopp! Sitter just nu hemma och gör inte så mycket alls. Klockan tolv ska jag börja rulla till stan för jobb. Vi har disco ikväll, hoppas att det kommer många barn. Så när jag kommer till jobbet är det bara att börja förbereda inför discot. Slutar vid 22.30 ungefär och då blir det direkt hem.

Hoppas ni får en fin fredag!


SAKNAR SOMMAREN NÄR DET ÄR -30


MY LIFE

Igår var det jobb, middag och sedan gymmet som gällde. Jag gick på löpandet. Kan inte göra så mycket annat pga min förkylning. Men det känns som om den är påväg mot det bättre, så jag hoppas verkligen den ger sig snart. Jag längtar faktiskt till att slita ut mig på gymmet, maxa totalt! Så snälla förkylning lämna min kropp nu! Funderar på att köpa ett träningsskort på Friskis å Svettis, dels ligger det ju granne med jobbet och blir rätt mycket kvällar framöver så kommer inte att kunna hänga med Robin till gymet på kvällarna. Så då kanske de är lika bra att köpa ett dagskort och träna på lunchen :)


Nu ska jag ge Zera mat, äta frukost själv och sen tror jag faktiskt att det blir att baka ett bröd.

Ikväll är jag och Robin bjuda på middag hos mamma. Ska bli mysigt, var längesen nu.

Kram på er och ha en fin dag.


SAKNAR MIN ANDRA HALVA


HELL

Var till läkaren idag och enligt proven så har jag en vanlig förkylning. Så jag ska bara vänta ut den. Känns just nu "fyfan". Hade varit bättre om dom sagt att det hade varit något och att jag skulle få pencelin eller så. Men icket. Så nu ska jag bara vänta ut denna domedags förkylning från helvettet. Jag är less, sjukt less! Inne på min 5 vecka..
 
Sen fick jag dessutom höra en sak idag som inte alls var så trevlig. Så nu vill jag helst köra hem, lägga mig i soffan och sen en riktig bölfilm. Men jag har massor att göra på jobbet, så får bli det först. Sen blir det nog att byta ut soffan mot gymmet ikväll. Jag trotsar förkylningen och tränar endå!
 
Hoppas ni andra har en bättre dag än vad jag har. Puss på er!
 

LONDON

Idag bokade jag och Hanna en resa till London, ska bli underbart kul! Längtar redan massor och är sjukt peppad, och man blir ju inte mindre taggad när man ska iväg med en så fin vän eller :)


TIDEN GÅR FORT NÄR MAN HAR ROLIGT

Jag och Robin har haft besök av johan Tina och Nylle ikväll. Riktigt trevligt, tiden sprang bara iväg och nu är det nog dags att krypa till kojs så man orkar upp och jobba imorn, fullspäckat schema imorgon! Sov gott.


NYÅRSLÖFTE

Jag har kommit på vad mitt nyårslöfte ska vara. Att jag ska bli mer ekonomisk. Så nu får vi se hur det ska gå. Önska mig lycka till.
 

SKULLE INTE VARA HELT FEL


PROV

Nu äntligen har jag fått tag på min läkare så jag kan boka tid för prover. Är som sagt inne på min 5 vecka som förkyld nu. Så ska bli skönt att kolla upp det och se vad det är för något jag har :) önska mig lycka till :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/312859/images/2013/pic_50f3d739e087c35d88ea4841.jpg" class="image">


HEL LEDIG HELG

Jag blir så frustrerad. Denna förkylning vägrar släppa. Idag vaknade jag upp med en igentäppt näsa och lock för mina öron, hör knappt något. Kanske dags att ringa lassa snart?

Idag är jag hemma från jobbet. Hoppas att soffläge och att serien revange gör mig friskare. Ska försöka röja lite här hemma också, bara jag börjar känna mig lite piggare.

Känns sjukt skönt att vara ledig hela helgen. Ikväll har varken jag eller Robin planerat något så vi får se vad som händer, öppna för förslag. Imorgon blir det skoter och grillning på dagen och på kvällen ska vi vara med Hanna & Rikke :) Söndag får vi se.

Jag hittar inte min mobilladdare, misstänker att den är på jobbet. Min mobil är helt död, så vill ni ha tag i mig så får ni pröva genom FB. Ska försöka få tag i en laddare snarast.

Kram på er

MIN


MICAN


HJÄRTAN


9 JANUARI

Hallå!
 
Sitter på jobbet, var här redan 06.45. Lämnade in bilen på service i byske och åkte sedan med Robin till stan. Nu är jag sjuuuukt trött och jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas hålla mig vaken, men det får jag lösa på något sätt. Har massa saker att göra på jobbet, så det är kanske dags att ta tag i all pappersarbete så jag förtjänar att luncha med Erika sen.
 
Ikväll ska jag och Robin fara till Mia & Jonte. Det blir middag och skitsnack skulle jag tro. Ska blir trevligt, var sjuuuukt längesen vi var allihopa. Så det är verkligen på tiden!
 
Igår var det jobb, lunch med fina Hanna. På kvällen drog jag och Robin till gymmet där vi mötte upp fredlund, samme och alex. Jag gick på löpbandet eftersom min jäkla förkyldning vägrar att ge sig!! (någon som har någon mirakel kur?) Sedan blev det soffläge med lite serier.
 
Jag & Hanna har smidigt så många planer inför 2013 och jag hoppas verkligen på att alla blir genomförda :) Det skulle verkligen göra 2013 lite extra toppen!
 
 
 

06.00

Godmorgon! Klockan är 06.00 och det är dags att stiga upp, gå en morgonprommis med Zera, äta frukost och sedan rulla mot jobbet strax efter sju. Det känns ju sådär halvjobbigt att börja om att jobba idag när man varit ledig i ca två veckor. Men det är tur att man snabbt kommer in i rutinerna igen.

Hoppas ni får en bra dag! :)


VILL INTE TRO DET

Fick en väldigt tråkig nyhet ikväll. Vill egentligen inte tro på det. Nu kan man bara hoppas att det blir en spark i rätt riktning. Jag tänker på dig <3


RSS 2.0