I just love life today.

Jag älskar när livet är såhär.
När man har massa energi.
Jag blir så lycklig.

image132


Jag är dunderpeppad till imorn och allt är redan klart. Först ska jag fara och hälsa på Malin och ge henne en present, sen ska jag cykkla till stan och möta Tina och vi ska hem till mig. Sen kommer Carro & Jessica. Så det blir den svarta skjortklänningen, silversmycken, rödguld sminkning som Carro ska göra. Sen kommer sällskapet vara toppen. Kan inte klaga. Jag njuter. Jag hoppas att ni får en llika bra kväll imorn som jag ska ha. Min kommer vara toppen. Ni kan ju alltid höra av er om ni har tråkigt så ska jag liva upp stämmningen för er (;

Tur att jag har lärt mig " Man ska alltid ge människor en andra chans "

Helgen :)

Vilken händelserik helg. I fredags var jag med Tina och det var tänkt att vi skulle ha en lugn kväll, och det hade vi till en viss del. Vi åt godis och såg på film. Sen ringde telefonen och jag och tina höll på dö av skratt, vi låg nästan dubbelvikta på golvet och chippade efter andan. Vi förstog inte vem det var förens jag hörde en igenkännande röst i bakgrunden. Så då kom Ante och Olov och hämtade oss och så följde vi med och grillade med dom, det var trevligt. Dock kallt om fötterna.  Igår var jag med Erik och Felicia och vi for till en fest och sen var vi runt i stan och chillade. Sen idag var jag med Jessica, Carro & Jonte. Vi var på takewando uppvisning och sen for jag hem och sedan till pappa och åt middag, det var mums. Hemmgjord plankstek, jag klagar inte.  Iaf så har helgen varigt bra och jag har skrattat mycket och det känns riktigt bra.

Hur det känns nu då? Jotack, fortfarande lika bra. Är så glad att vi fortfarande är vänner på tal om omständigheterna och jag är så lycklig att allt har gått bra. Ingen ångest över det mer.

Okej, hur ska detta sluta? Jag vet att jag inte borde kasta mig in i någor eftersom det oftast brukar sluta med att man blir sårad. Men chansar man aldrig så vet man aldrig. Och jag måste få leva livet nu, annars kommer jag aldrig att kunna göra det. Det är dags att göra vad jag vill och inte bry mig om vad någon säger. Det är mitt liv och jag bestämmer.


Tina Pettersson. Du är en solklar stjärna, jag älskar dig hun.

image131


Jag är spelpjäsen som bara flyttas.

Har du varigt med om när du brottas med dig själv? Att samvetet säger en sak och du vill något annat? Det har jag, i prencip varje dag. Eller iaf när jag träffar vissa personer. Jag vet att jag inte borde, men jag kan inte låta bli. Det är bara ett spel, och jag är den där spelpjäsen som bara flyttas runt. Jag vet att det inte är bra, men samtidigt kan jag inte eller sluta. Jag borde säga till på skarpen och bara skrika nej, men jag kan inte.

Tankar går fram och tillbaka och jag funderar på att göra samma sak som ni. Jag menar, man lever en gång.
Ännu en gång brottas jag med mitt samvete om hur jag ska göra.

Min fökyldning blir inte bättre, snarare värre. Hjärnan känns som om den är fylld med snor. Jag har ont i halsen och det skulle inte förvåna mig om jag snar ligger i feber. Jag blir så himla ledsen om jag får feber på valborgs. Jag är så himla peppad på att vara med Carro och det gänget. Men med min vanliga otur så skulle det inte förvåna mig. Men då skiter jag i det och kör hårt iaf.

Igår trodde jag att jag skulle koka över tillsammans med Lisa. Båda var så arga på samma person så att vi visste inte vad vi skulle ta vägen. Och utan dig Lisa hade jag inte klarat mig igår. Du är så himla bra, tack för hjälpen!

Ikväll ska jag vara med min älskade Tina. Vi ska se massa filmer, äta god mat och bara leva livet och snacka skit. Jag längtar verkligen. Jag älskar dig gumman, du är så himla bra.

Nu ska jag ringa Frida och sedan förbereda lite för föreläsningen som jag ska ha på brännan på måndag. Vi ses hoppas jag gullepluttar. puss.
image130

En vanlig torsdag.

Hej allesammans!

Har inte skrivet på ett tag, har inte haft energi till det och inte tid eller. Iaf så har det inte hänt så överdrivet mycket. Jobbat och varigt med kompisar i veckan och sen har jag dragit på mig en förkyldning också. Idag jobb och sedan vara med Linus.

Jag längtar tills min älskade Malin blir frisk! Stackarn, har ju varigt sjukt hur länge som helst, typ två veckor. Lider och saknar dig hun ♥


Varför kan jag inte lära mig? Varför gör jag samma misstag igen? Jag borde ha lärt mig efter allt som hänt. Men icket. Jag ångrar att jag inte tog chansen när jag hade den färut. Lite sent att ångra sig nu..

image126image124

HATAR

image129
Jag hatar när det är såhär.
Jag hatar den här känslan.
Jag blr så jävla less.

Varför kan jag inte säg ifrån?
Varför är jag så jävla vek?
Varför i hela jälva värden ska jag behöva spilla tårar för er.

Jag är så jävla less och jag hatar när de blir så less.




MALIN OCH FRIDA, NI ÄR DET BÄSTA OCH DET FINNS INGEN SOM ER.
NI ÄR DET BÄSTA SOM HÄNT MIG OCH JAG HOPPAS VERKLIGEN NI  FÖRSTÅR DET!
JAG ÄLSKAR ER, KOMMER ALLTID GÖRA! HAND I HAND <3


Fullt upp.

Sekunder, minuter, timmar, månder, år. Var det inte igår jag lärde mig gå? Lärde mig säga dom första orden? Tiden går så oerhört snappt och jag förstår inte hur man ska hinna med sitt eget liv, allt man ska hinna lära sig och förstå? Hinner man det på ett liv? Så många frågor, så lite svar.

Fullt upp, jag lever efter min kalander nu, skulle jag tappa bort den skulle livet rasa.

V 16
Onsdag

Stiga upp 05.00
10.00-20.00 - Kurs
20.00 - Träffa Frida ♥
Torsdag
20.00 hem från stholm.
Fredag
09.45 träffa Mia och kolla på utlandsresor., 
12.00 Terese och vi ska planera klart lägret.
15.00 Tina
19.00-02. Jobba kväll.
Lördag
- Nylle 18, så då ska vi fira han.
Söndag
-Marie.

V 17
Måndag
- Värva
Tisdag
- Värva
Onsdag
- Värva
Torsdag
- Värva
Fredag
-
Värva
Lördag
ÖPPEN FÖR FÖRSLAG
Söndag
ÖPPEN FÖR FÖRSLAG

V 18
Måndag
08.00 - Brännan, värva.
09.00 - Brännan föreläsa
Tisdag
Jobba med festivalen
Onsdag
Jobba 4 h.
Sen valborgsmässoafton.
Torsdag
LEDIG
Fredag
UmeåFestivalen
Lördag
UmeåFestivalen
Söndag
UmeåFestivalen

V 19
Måndag
Jobba
18.30 - administrationsträff
Tisdag
Kurs GBG
Onsdag
Kurs GBG
Torsdag
Kurs GBG
Fredag
Vårmässan
Lördag
Vårmässan
Söndag
Förhoppningsvis slippa vårmässan!

V20
Måndag
Jobb
Tisdag
Jobb
Onsdag
Jobb
09.00-13.00 Administrationsträff
Torsdag
Jobba
Fredag
MEGA HELG
Lördag
MEGA HELG
Söndag
MEGA HELG

V21
Måndag
Jobb
Tisdag
Jobb
Onsdag
10.00 - Personalmöte.
13.00 - Överläggning
Torsdag
Jobb
Fredag
Jobb
Lördag
Uppvisning Nordanå
Söndag
LEDIG

I övrigt vill jag tillägga att dom som inte säger att jag har ett slött jobb kan ju kolla en gång till.

Dags att återgå till jobbet nu. Ching


JAG VILL ÅKA NUU!


Jag vet inget.

Jag vet inte om jag vill, eller så är det bara för att jag är så jävla feg. Jag hatar när hjärtat säger en sak och hjärnan en annan. Jag hatar att jag jämt ska överanalysera allt och alltid tänka flera steg i förväg. Okej, ibland är det väldigt bra att göra det, men inte i detta tillfälle. Jag är så jävla less på detta eviga fram och tillbaka och det värsta av allt är att jag inte kan skylla på någon annan än mig själv, det suger. Känns så mycket lättare när man kan skylla allt på någon annan för en stund. Men så är det inte i detta fall.

Suttit i möte idag från 9.00-15.30. Och endå hann jag och terese allt vad vi skulle göra. Ojoj, fullt upp nu hur länge som helst. På ett sätt är det så skönt att jämt ha saker att göra och ibland är det förjävligt. Just nu vet jag inte vad jag tycker. Bådeoch tror jag.

Deklerationen har kommit, jag blev mycket glad.
Fick tillbaka 7120 kr, allt det ska till utlandskontot.
Någon som vill följa?
image93

Jobba till halv sju,
sen handla lite och sedan hem och vara med Linus.
Men nu är det dags att återgå till jobbet. Vi ses. Puss



Det är mitt liv.

Vilken känsla,  solen skiner! Jag sitter på jobbet nu och har jobbat en stund. Snart kommer Tina, vi ska gå på stan ett tag och sedan ska vi hem till mig fixa oss och sedan till fäll och fira Robin, han fylde 20 i lördags. Jag är halv pepp, men kommer nog bli mer peppad när Tina kommer och när Malin kommer för att hämta upp oss.

Ojoj, jag gruvar mig inför imorn som bara den. Hur i helvette ska man kunna säga någont sådant på ett bra sätt och hur ska man kunna kolla människan i ögonen igen? Hur ska man kunna gå med ett rent samvete? Jag får helt enkelt stänga av alla känslor och koppla bort allt ett tag.

Jag är så jävla less. Dags för förändring. Jag kommer inte bry mig om vad någon säger. Jag är så jävla less på vad alla tycker och tänker. Det här är mitt liv och jag bestämmer. Jag ska göra vad jag vill utan att ens bry mig om vad ni tänker eller säger. Jag ska aldrig ta någon skit från er mer. ALDRIG. Ni är så jävla patetiska när ni försöker klanka ner på andra bara för att ni själva har så dålig självkänsla och självförtroende.

image125
FINNS INGEN SOM DU SOULMATE! DU ÄR BÄST OCH JAG SAKNAR DIG I SINNE! ♥


Rädsla och framtiden?

Har ni någon rädsla? Det har jag. Och när jag tänker efter så har jag egentligen massor. Men det är speciellt en jag skulle göra vad som helst för att bli av med. Den förföljer mig varje dag, varje sekund, varje minut. Den släpper aldrig taget och jag vet inte hur jag ska få den att försvinna. Terapi? Försöka bota själv? Jag vet inte. Vissa vet vad jag pratar om, andra inte. Men ni som vet, tack för att ni alltid stöttar, jag älskar er ♥

Idag har jag suttit och småläst lite om eget företagande. Jag gjorde även ett test, det såg rätt så bra ut och jag vart nöjd. Jag måste starta ett eget företag, jag vill så gärna. JAG SKA! Frågan är bara när? Jag vill göra så himla mycket i mitt liv. Och Janna frågade mig här omdan " Mican, ska du fortsätta att jobba här om jag inte kommer tillbaka" Jag kollade på henne, log lite och sa " Jag vet inte, jag vill ju resa, plugga så jag har gjort bort det  och sen vill jag göra så mycket annat i mitt liv"

Jag får se hur allt slutar. Det var allt för mig idag.

image127

Gamal vänskap rostar aldrig.

Jag har just umgtås med en gammal vän, som jag var bästa kompis med från åttan till nian. Tyvär slutade vi umgås när vi började gymansiet. Men nu efter tre år så bestämde vi oss för att träffas igen. Det var verkligen värt. Känndes som förut, hur mysigt som helst. Tack Marie för en toppen kväll!

Jag ska snart gå och lägga mig, läsa en bok hade jag tänkt, ringa lite samtal osv. Jag hoppas ni har haft en lika bra kväll som jag har haft! Det förtjänar ni :*


Vars är våren?

Detta väder är inte ens lite kul. Jag vill ha vår nu. Jag vill ha sol, vämre, äta glass och kunna gå i tajts utan att frysa. Och påtal om vår så undrar jag när jag ska ta ut semester? Alla mina vänner kommer ju att jobba/sommarjobba, så jag kan inte anpassa mig efter det. Jag som ville göra så mycket i sommar, men det löser sig nog trots allt. Frida kommer i sommar, underbart mysigt, bäst & underbart! Jag längtar! ♥

Sitter ensam på jobbet, alla andra har  farigt. Så funderar också på att gå, måste in på ica och handla sen hem och laga mat. Sen kommer Marie på besök ikväll :) Det ska verkligen bli trevligt. Var så länge sen!


Allt löser sig, allt fixar sig. Jag klarar det.

image126

Klarar jag det här?

I helgen har det inte hänt så överdrivet mycket. I fredags var jag med Löva, Kim, Malin & Robin. Vi såg film som vanligt. Sem på lördag var jag med Felicia & Erik ett tag sen for jag till pappa & sara och åt middag, sen kom löva och hämtade mig och vi for till fällfors. Jag, Linus och Jocke såg film sen for vi till Piteå 00.30 och kom hem där vid 04.00. Sen sovde jag hos Jocke. Och när jag för en gångs skull kände att jag kunde sova så var det klart att Jocke skulle prata med mig så jag somande där vid 05.30 och steg upp 10.00, 3½ sömn, mums. Igår kom Frida och Sandra på besök, det var mysigt.

Jag sitter på jobbet och funderar ännu en gång om jag klarar av det här. Jag vet att det inte värkar som om jag gör mycket, men grejen är den att det är så mycket att göra att jag blir så stressad så jag blir passiv ist. Och när jag stressar så äter jag inte bra och eftersom jag inte hinner äta blir jag på dåligt humör. Dessutom så har jag inte tränat på hur länge som helst nu för att jobbet har börjat tagit över igen. Jag som var så taggad på träna. Jag hatar när saker rinner ut i sanden. Jag måste ta tag i träningen så fort det blir lite lugnare på jobbet.

Jag är verkligen en expert på att trassla ihop saker för mig själv. Jag vet inte hur jag gör det, men jag lyckas alltid. Och jag blir bara mer och mer förbannad ju mer jag tänker på det. Jag tror själva grunden till mitt ihoptrasslande har med att jag är en som överanalyserar allt jämt, hela tiden. Jag måste söka hjälp för detta, typ.  Jag förstår eller inte grunden i det hela eller. Kan möjligtvis vara BF(alltså barn & Fritid) som gjorde detta, eftersom på alla arbeten vi skulle göra så skulle vi alltid analysera. Jag har drabbas av BFsyndromet!? Så nu sitter jag i trasslet och jag vet inte hur jag ska lyckas trassla ut alla dessa knutar. Men det löser sig alltid. Fast jag funderar hur fan på hur jag ska lösa detta på ett snyggt och smidigt sätt.

Jag har suttit och funderat på vad mina framtida barn ska heta. Jag har kommit fram till dessa namn. Li, Zackarias, Wilma, Didrik och Ina. Fast jag vill nog inte ha fem barn, jag vill ha två eller tre. Men man måste ju ha några namn så man kan välja.  Jag vill iaf  vara en ung mamma. Jag vill egentligen ha barn nu(!), så jag är tjugo när jag får barnet. Fast det är nog inte så bra att jag skaffar barn just nu eftersom jag ska göra så himla mycket innan.

Jag ska hinna resa, starta eget företag osv. Någon som vill följa och resa i början av vindern -09 eller starta ett eget företag med mig. Isf är det bara att medela mig. Jag är på till tuuuuuuuuuuusen, jag vill verkligen hur mycket som helst. Ni har mitt nummer, ring, ring, ring!


I veckan är det full rulle.
Idag: Jobba till 21.
Tisdag: Jobba & teateruppvisning.
Onsdag: Jobba, Fika med Matilda och kankse träffa Marie.
Torsdag: Jobba & teateravslutning.
Fredag: Jobba, fara till IKEA, teori med pappa & sen vara med Hilda
Lördag: Fira Robin.
Söndag: Jobba.
Sen ska jag vara med carro någon dag också.


image125image124

Soulmate                                                                                Bästa vän


Dålig rubrik.

Jag har för tillfälligt inte så mycket att skriva. Eller... jag kan inte spara pengar. Jag ska sälja lite kläder och skor nu, det svämmar över , inte alls bra och igår beställde jag kläder. Åh, det kliar i fingrarna heeela tiden. Jag behöver hjälp, typ? Jag är förkyld och har dessutom legat i feber. Det suger och jag vill inte vara sjuk!

Ikväll ska jag vara med kompisar och chilla. Se film och dylikt. Jag hoppas på en bra kväll, hoppas ni också får det.

puss

image123
JAG SAKNAR DIG HONEY! :*

Destenation Arlanda.

Befinner mig just nu på Arlanda. Har varigt här sen klockan 18.00 ungefär. Börjar bli lite less på att vänta, det är så himla jobbigt. Det är det som gör det jobbigt att resa, alla dessa vänte tider. Flyger med planet hem som går 22.40. Jag orkar inte skriva allt om Irlandsresan just nu. Jag skriver om de senare i veckan när jag har mer tid och ork. Just nu vill jag bara hem och sova.

puss

RSS 2.0