VI FAR TILL SOLEN

Utlandsresa bokad idag. Jag, Malin & Kajsa. Ska blir riktigt skönt och roligt! För att inte tala om välbehövligt :) Är less på det mesta just nu.. Vi far 9-16 juni. När jag kommer hem är det 2½ veckas jobb sen fem veckors semster. Ljuvligt! Ljuvligt!









Mitt ♥

FÖRST DÅ KAN JAG VARA DIN VÄN

nu eller aldrig.

OHH BABY BABY

såhäääääääääääääääär nära en utlandsresa!! Hoppas! ♥

DOM FINASTE VÄNNERNA

Fredag och lördag var kanonbra! SJUKT kul! Tack alla som var med och förgyllde dessa dagar ♥
(Hade tänkt lägga upp lite bilder men det går så sjuuukt sakta just nu)

FRIDAY IM IN LOVE

Älskade fredag! Sitter hemma just nu och svarar på lite mail. Klockan 11 ska jag och ante vara i sandfors för att äta lunch hos han morfar :) Efter det far jag till jobbet, möter upp carro en snabbis. Sedan beger jag och Ante oss till Linus och Erika för att äta där och fira plogen. Jag kommer under kvällen bege mig till Angelica för att vara med alla brudar där. Alla kommer att vara hos Linus och Erika =) Tycker det låter som en kanon fredag! Hoppas ni får en fin fredag!



Me and Carro ♥


EN VÄRLD FULL AV LIV

Vi ignorerar de som avgudar oss,
vi avgudar de som ignorerar oss,
vi sårar de som älskar oss,
och vi älskar de som sårar oss.


TORSDAG

Ska strax bege mig till kontoret men innan dess ska jag äta frukost och fixa mig. Efter jobbet möter jag upp Josse för en sväng på stan. Vad som händer ikväll är oklart! Hade tänkt träna zumba, men min hals och hosta gör inte saken bättre..

Inte varje dag man träffar en prinsessa ;)


GIRLS NIGHT

Dagen har bestått av jobb, åkt inlines med Julia, Vi åkte kåge-ersmark, en mil skrapade vi ihop. Ikväll har jag varit med min pingla Malin :) Vi har pysslat och pratar om allt mellan himel och jord.

I love you girl! ♥

 


OFF

Prioritera.


I MISS YOU, I NEED YOU

 


REDO FÖR ZUMBA!

Träningskläderna på! Kör zumba klockan 18. Var längesen nu! SKÄMMMMS!


..........

fyfansålessjagär

13 EN DAG DU ALDRIG GLÖMMER

Finns så sjukt många dagar i mitt liv som jag aldrig kommer att glömma. Jag väljar att inte skriva en viss speciell dag. Ni som är med och förgyller mina dagar, det är dom bästa dagarna.


ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

Den här helgen har varit så sjukt rolig! Kan inte alla helger bli så!? Hehe! Igår grillade vi med Mia & Jonte, spelade spel, tjejerna mot killarna. Vi vann en gång var, när blir det revanch? Dessutom skrattade jag så mycket att jag inte kunde andas för ett tag, men det var det värt! Tack Mia & Jonte för en kanonlördag!! När gör vi om det? :)

Söndag. Vad händer idag? Har cyklat rundan med myran och nu har jag inga planer alls. Jag & Myran far dit vinden tar oss, hehe.

Puss


I SOMMAR

 

Längtar så sjukt mycket!

♥♥♥


LÖRDAG

Igår hade jag en kanonfredag! Först var det ju rundan och så städade jag. For till Thea, vi var ute hela dagen, vi åt lunch, byggde ihop en hängmatta, gick promenad med hundarna och Bruce, tränade lite agility med myran. Jag for därifrån vid 15. Körde direkt till mamma för att hämta lite grejer sen for jag förbi Jenny och sa hej! Följde henne till solbacken, träffade även Elina :) For hem, fixade mig och när ante kom hem begav vi oss till tatung för att äta med folket! Efter maten såg vi pirates 4, den var helt klart sevärd :) Kom hem vid 24. Slocknade direkt. Nu sitter jag här, har varit ute och cyklat med myran. Ska fara och handla strax. Ikväll kommer Mia & Jonte hit. Vi ska grilla och bara chilla! Tror att lördagen blir minst lika bra som fredagen!

Jag älskar dig ♥


MORNING

Hejhopp! Har varit vaken sen 07.30. Jag har hunnit cykla rundan med myran(gick ännu bättre idag!!), plockat undan, dammsugit & skurat hela huset! Effektiv morgon. Ska ta och fixa tvätten också! Funderar vad jag ska göra nu.. klockan är bara 09.20. Ingen annan är vaken, eller så är det skola/jobb. Kanske drar förbi hos thea och sen hos mamma för att hämta new body grejer, så får det blir!

Ikväll blir det middag på tatung och pirates 4 med Ante, Robin, Carro, Jonte & Långeman :) Hoppas ni får en toppenfredag, det ska jag! ♥


:)!

Idag har jag varit ledig! Spenderde dagen med jocke :)


Har även sett en film och varit ute med myran i två timmar och busat. Jag provade även cykla med myran för första gången idag! DET GICK SÅ SJUKT BRA!! Är så himla stolt! Nu blir det att börja cykla rundan morgon och kväll hade jag tänk med Myran. Det är så bra träning för henne och det behövs något som verkligen tar ut henne, förstår inte hur man kan ha så mycket energi för att vara så liten :)


Alltså vad händer med vädret? Regn, sol, blåst, regn, och nu sol!? Kan det inte vara sooool hela tiden? Jag hoppas att det är det imorgon, är ledig! Då ska jag sitta ute och sola!


11 ETT LAND DU VILL BESÖKA

 

I DEC FAR VI!!!!!!!!!!


10 LÅTAR DU LYSSNAR PÅ NÄR DU ÄR GLAD, LEDSEN, UTRÅKAD, SUR OCH FÖRBANNAD

Musik. Musik. Musik. Jag har alltid igång musik. Det varierar rätt mycket, lyssnar nästan på allt.

När jag är glad är det parymusik som gäller, som man blir taggad. När jag är ledsen lyssnar jag på musik som berör och som man känner igen sig i. När jag är utråkad lyssnar jag på massa blandat. När jag är sur & förbannad lyssnar jag på lite olika, beror på vilket sätt jag är sur/förbannad på.

Orkar inte skriva hit massa låtar, men ni kan ju kolla på spotify :)


FUJIDIREKT.SE

.


BLUE NAILS

Depend nr 41


I HATE 2 SAY GODBYE

Hello! Vars är det fina vädret? Vill ha sol, så man kan få sig lite färg! Nu är det bara gråa moln.. Inte okej! Hoppas vädret blir bättre snart! Just nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå. Klockan 14 ska jag till the body shop och carro ska sminka mig. Efter det ska jag till jobbet, det är ledaravslutning ikväll. Ska tacka mina fina ledare för den här terminen. Alltid lika jobbigt! Dom är finast ♥ Slutar 19 ikväll, vad som händer sedan är det ingen som vet. Öppen för förslag!


ÖRHÄNGEN, CUBUS


YOU ARE PERFECT

Blev en promenad med Elle och sedan solbacken. Nu har jag just ätit middag och funderar vad jag ska hitta på nu... Blir nog ett hemmaspa, ansiktsmask, fotbad, måla naglarna, noppa ögonbryn osv. Lite vardagslyx är aldrig fel!


EN VANLIG TISDAG

Tisdag. Ska strax bege mig till jobbet för mer kontorsarbete. Ska även luncha med Kattis & Janna och halv fyra kommer Elle. Då far vi till gymmet, vad som händer sedan blir ett äventyr!

Igår kväll följde jag med Ante och Nicke, lämnade en bil sedan blev det soffläge till pirates of the caribbean. På tal om filmen, måste se 3 i veckan! Ska på bio på fredag och se 4:an med Ante, Carro, Jonte, Robin & Långeman. Riktigt trevligt!

Dags att ta på sig skorna och sedan fara! Ha en toppen tisdag ♥



INGEN KAN NÅGONSIN TA IFRÅN MIG MIN KÄRLEK TILL DIG





Jag älskar dig pappa ♥

EFTER REGN KOMMER SOLSKEN

Måndag, vädret suger. Idag skulle vara en perfekt sitta-inne-och-se-film. Men man måste ju sköta jobbet, 12-19. Får se vad som händer riktigt idag, skulle behöva städa och få upp en hylla och även anslagstavlan på väggen. Fixa lite pappersarbete och handla till min grupp, avslutning av alla grupper i veckan. Rätt skönt för då är det min sista kvällsvecka! Har bara en helg kvar i juni sen är alla kvällar över. Så snart kan jag jobba som normala människor och hinna göra saker på dagarna. Skööööööönt!

Igår firade vi Yvonne på Tatung. Det var jag, ante, mamma, håkan, melvin, thea, anders, bruce och mormor. Det var mysigt!


VAD SOM HÄNDER I FÄLLFORS STANNAR I FÄLLFORS

Lördagen spenderades i fällfors. Jag hade riktigt kul! Det hade vi alla! Grilla, sol, bra sällskap, irlänsk julafton, plogen som ramlar ur vångingsängen 2 meter rakt i backen, lunch på pipens. Kan inte annat än säga ett stort tack till alla som var med ♥


BEGER MIG TILL MITT ANDRA HEM I EFTERMIDDAG, FÄLL




VILL ALDRIG VARA UTAN DIG LILLEBROR


13

Fredagen den 13, bara hoppas på att allt rullar på som vanligt. Jobbar eftermiddag. Uppvisning och disco står på schemat. Fullt upp med andra ord! Tur att jag har mina fina ledare som är med och hjälper till. Slutar någon gång vid 22, 22.30.


WE ARE THE CHAMPIONS

Hej! Den här veckan har gått så sjukt fort! I måndags började jag kratta gården sen for jag till jobbet, sedan åt jag lunch med Jocke och var med han i någon timma innan jag återgick till jobbet. Tisdagen bestog av kontorsjobb sedan kom Elle, Julia & Amanda och vi for till bureå där jag skulle sitta under nålen! Det gick gallant, tog bara 10 min. Efter for vi till bergsbyn och åt glass! Igår var det såklart jobb som gällde sedan på kvällen kom Adam, Marielle och adams syster hit. Vi busade med hundarna och bara tig det lungt. Jag hann även färga mitt löshår :)

Om ca en timma kommer Mia hit. Då ska vi in till stan och äta lunch och gå en sväng på stan! Ikväll ska jag vara med Malin, hon ska färga min utväxt och sedan klippa till mitt löshår :)

Dags att hoppa in i duchen! Vi ses!

Tack för att ni höll mig sällskap ♥



LIFE IS WHAT YOU MAKE OF IT

Äntligen! Vad tycks? :)


!!!!!!!!!!!!!

Såg denna film på bio igår med ante, carro, jonte! Sjukt bra! Lägger till den som en av mina favorit filmer!

Har du inte sett den måste du se den!


NÄR ETT SÅR JUST HAR LÄKT ÄR DET SÅ LÄTT ATT RIVA UPP

Känns som tusen knivar river i ens bröst.

09 - ETT BARNDOMSMINNE

Vad ska man välja? Svårt att komma på ett bara såhär huxflux. Men jag kommer ihåg att jag rymde mycket som liten, ganska mycket faktiskt. Mamma & Pappa tyckte att det var rätt så jobbigt så tillslut sa pappa "Mican, om du ska rymma, kan du inte rymma till husvagnen då?" Glatt svarade jag "Vilken bra idé!" Såklart började jag rymma till husvagnen och satt där och åt cornflakes! Ingen visste vars jag var ;) haha!


SYSTER

;) ♥


08 - NÅGON DU SAKNAR

Min själsfrände Frida Delzanno.

 


07 - NÅGRA FAVORITFILMER

Det finns många bra filmer. Här är några av mina favoriter. Jag älskar dans/musikal, verklighetsbaserade, filmer som berör. Men kan också se action och annat. Det varierar. Här är några filmer som verkligen har fastnat.

Om ni inte sett denna så måste ni se den!


Otroligt bra musikalfilm!

Astrid Lindgrens klassiker Ronja Rövardotter!

Tycker om beck och wallander.

Verklighetsbaserad film! Otroligt bra!

Favoritserien!

 


TUSEN GÅNGER OM

Gårdagen var fullspäckad med grejer att göra. 12timmars pass blev det. Idag blir också fullt upp, jag gillar det. Mycket roligare att jobba när man har saker att göra och att tiden går. Idag ska jag och Elina fortsätta baka bullar och kladdkaka. Fixa lite grejer inför ledaravslutningen. Fixa en hemlig sak och ikväll ska vi på dansuppvisning. Tror inte att denna torsdag kan bli så mycket bättre :)


06 - EN BILD PÅ DIG SOM DU ALDRIG PUBLICERAT


TJO

Hade en mycket bra helg i Stockholm. Barnen var så otroligt duktiga! Blir så stolt. Jag & Jenny hade ansvaret över hela festivalen och det gick gallant! Inget krångel, allt fölt på. Otroligt skönt!

I måndags jobbade jag, igår var det full rulle på jobbet, baka 100 bullar, steka 9kg köttfärs, baka 60 bitar kladdkaka osv. Satt inte still många sec. På kvällen tränade jag zumba med carro och sen var jag med jocke löva & ante:)

Nu kom Elina så ska gå ut och börja arbetsdagen ;)

05 EN BLID PÅ EN PLATS DU VARIT PÅ

Kap verde.

04 EN VANA SOM DU ÖNSKAR DU INTE HADE

Finns för många som man önskar att man inte hade. Men en är väl att inte slänga allt runt omkring sig. Hur många gånger måste jag inte söka mina nycklar, tappar bort allt hela tiden.


03 MÅL PÅ KORT SIKT FÖR DENNA MÅNAD OCH VARFÖR

Komma igång med träning minst 3 dagar veckan igen. Varför kanske inte är så svårt att lista ut?


RSS 2.0