GODMORGON

Jag är så sjukt trött! Var tvungen bogesera igång med merchan imorse med, 05.00. Kan lova att jag är trött! Varit ute med myran och ättit frukost nyss. Elektrikern är här nu så förhoppningsvis har vi en klar vedpanna idag. Det blir ju helt kanonbra! Sen ska jag och ante fixa alla smågrejer som inte är klara än innan vi börjar på ett nytt rum. Tror det kommer bli toppen. Allt börjar ta sig nu.

Nu ska jag bege mig till jobbet och hämta upp lite grejer och min praktikant Elina. Då ska vi till moröbackeskolan och ha dans till 13.30. Har fortfarande ont i foten sen jag trampade in en glasbit, men förhoppningsvis går det bra.


SKULLE INTE SITTA FEL I GARDEROBEN








BARN, LULEÅ, GLASBIT, RESNING

I helgen som var så jobbade jag i fredags, disco. Det kom ca 70 barn. Riktigt kul! Sen när jag hade slutat for jag, ante och robin och körde bil. Lördag for jag, ante, löva till luleå och bara tog det lungt på kvällen for vi till josse och robert, vi fick jättegod mat och efterrätt. Sen hyrde vi en film, började se den men den var så dålig så vi slutade!!! Igår började jag skriva på mitt CV (;)), jag hoppas att det blir riktigt bra. På kvällen byggde ante ihop våran nya byrå och jag började lasta in massa grejer i garderoben, så nu är gästrummet tomt på grejor, riktigt skönt! Jag hoppas att vi kan röja lite ikväll också, det är så himla skönt när man ser att rummen börjar bli klara!

Imorse fick inte ante igång sin bil så han fick ta BMW:n, så jag jobbar hemifrån tills ante kommer hem. Slutar klockan sju ikväll, blir inte så många timmar idag, skönt. För resten av veckan är fullpackad!

Dags att laga lite lunch och sen en kort promenad med Myran, Jag trampade ju in en glasbit i foten igår och det gör så jädra ont när jag har gått en stund.


 



BORING

Skrev en önskelista idag.. vill fylla år nu, fast mest vill jag nog ha paket och inte bli äldre. Det kommer så mycket annsvar med det och jag är så sjukt less på att vara vuxen och allt som hör till. Är sjukt uttråkad just nu. Funderar om jag ska fixa lite kort som jag ska sätta in i mitt nya album sen. Blir IDOL klockan 20.00.


Brudar ♥


MYRAN


FÖRSTA STEGET MOT DET NYA

Gått rundan med myran, jag sprang tillochmed sista biten! Trodde jag skulle dööö, men myran tyckte att det var riktig roligt att springa, så kanske får börja göra det? Ska strax fara på jobbet. Ska på skolorna och dela ut lappar om disco.

Ikväll när jag har slutat ska jag till Elina och se IDOL :)

Idag tar jag första steget! Är nervös!




HELGEN

Haft en underbar helg! I fredags jobbade jag sen på kvällen var jag & Ante hos Carro med massa andra roliga människor :) Kanonkväll! Lördagen fixade jag på hemma medans ante och nicke bytte panna =) Sen kom även Alex, my & saga och åt med oss. Igår började jag och ante se en film, sedan for vi på kalas hos Ture som fyllde 1 år! Sen var det dags att bege sig till Kåge för att rösta  (visst tog ni chansen?) och sedan blev det middag hos Kikki och Thomas, kvällen avslutades med att se klart filmen och 2 avsnitt av NCSI!

Idag gick jag promenad med Myran på morron och sedan såg jag IDOL från i fredags, åt lunch och for till jobbet. Ska snart ha styrelsemöte, bajstråkigt men viktigt. Det är SPA & Pizzakväll här ikväll så jag jobbar sent. Men de är det värt, för de är ju värdens finaste ungdommar :)

Bild från Islandshästlägret :)



RENOVERING

Idag jobbar jag hemifrån. Har bara lite mail jag ska skriva så det känns verkligen onödigt att fara in till stan bara för det. Men imorn ska jag på kontoret och då ska jag träffa Sara :) Planera lite för UNF osv.

Jag och Ante ska förhoppningsvis måla pannrummet idag. Blir en ljusgråfärg, tänke vitt sen men insåg ganska snabbt att det blir smutsigt direkt, så därför en ljusgrå färg. När pannrummet är klart så ska vi fixa gästrummet, garderoben och öppningen mellan kök & vardagsrum så att allt de blir klart sen blir nog nästa projekt toan uppe. Det är vad vi har tänkt iaf. Men vi får se hur allt blir. Man måste tänka både 1,2 & 3 gånger!

 


TANKESTÄLLARE


Dom som snackar skit med dig är oftast dom som snackar skit bakom dig..

AT WORK

Sitter på jobbet nu och fixar lite smått och gott. Kollade just på mina motagana filer och hittade denna bild, det var inte igår vill jag lova! Jag var med Mia den dagen :)

 

 

 

 

Nu ska jag fortsätta jobba för att sedan gå med Elina på resebyron och se fara till bure och dansa med lite barn och sen till kåge och ha barngruppen där. Ikväll vet jag inte vad som händer, tror kanske jag ska fara förbi och hälsa på min älskade lillbror, saknar honom. Han är en riktig solstårle ♥

 

 

 


 

 


MONEY!

Om man skulle spara alla pengar man får när man får sin lön. Självklart betala räkningar och annat tråkigt. Men sen om man låter det vara tills dagen innan man får nästa lön. Fatta hur mycket man skulle kunna handla då UTAN att ha dålig samvete, för då kommer ju lönen nästa dag. Fatta underbart. Funderar om jag klarar det nu när jag får lön. Skulle vara så sköönt att bara kunna handla vad man vill utan dåligt samvete ;) Hehe. Önska mig lycka till.

Kanske inte var så intressant, men dock kanske en funderare?

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

Hejhopp! I helgen har jag inte gjort så överdrivet mycket. I fredags var jag med carro och josse. Vi pysslade och snackade skit. Lördag kom thomas och jenny hit och på natten var jag fylle chaffis till fäll. Söndagen gjorde jag inte mycket alls.

Idag börjar klockan 12 idag. Sitter här och fördriver lite tid, såg just klart en film, the ugly truth. Den var helt okej! Vi får se vad som händer idag på jobbet, vet att jag måste fixa lite utbildning iaf. Sen kommer det en tjej som ska göra sin APU hos mig, 3 dagar i veckan i 8 veckor.

Igår såg jag och ante "i rymden finns inga känslor" Hur bra som helst! Var tvungen fälla en tår, hehe. (jag och gråta till filmer hör ihop!!)

Dags att göra något vettigt!


Mitt hjärtegull :)


VAD HAR DU I DIN RYGGSÄCK?





Man får en ryggsäck när man föds, en ryggsäck som fylls med minnen och upplevelser. Ibland kommer allt dåligt upp och jag inser att det alltid kommer att vara med mig, hur mycket jag än försöker radera det. Men det sitter fast och kommer aldrig att försvinna. Alla gånger man försöker fixa sig men det ger inget för håret rasar, sminket blir fel och inga kläder passar och man känner att man inte duger. Man tittar sig i spegel och inser att inget är förändrat och jag blir lika ledssen varje gång. Trots att jag betsämmer mig tusentals gånger att "nu, nu ska jag lyckas" men det håller i sig en vecka, sen ger jag upp. Det är så jobbigt att stå ensam ibland. Och jag har så lätt att bara spela över det och låtsas som om allt är bra. För jag hatar att visa mig svag. Men det är svårt att stå själv, ensam är inte stark. Även fast jag vill tro det om och om igen. Det är inte lätt att förklara vad jag har i min ryggsäck så att någon annan förstår och jag hatar att prata om det.

Vissa minnen vill jag uppleva om och om igen men det går inte för inget kommer att bli som förr. Alla har förändrats, bra som dåligt. Men jag har så himla svårt att acceptera att saker förändras. För jag vill att vissa saker ska vara som förr. Där skratt var en del av vardagen och man lekte genom livet. Nu ska man vara vuxen och ansvarssfull.

Tack för alla som finns i min närhet. Ni vet att jag älskar er.


.




You have to love yourself before you love someone else.

IDAG, NU OCH FÖRALLTID

Min andra halva ♥


IDAG

Igår var de pysselkväll  med Carro & Josse =) Jättemysigt. Idag har jag varit ute med hundarna och varit förbi mamma och lämnat massa kläder. Nu sitter jag här och kollar runt. Men ska snart ta och sy ena köksgardinen, tvätta, städa, göra cookies, blåbärspaj, mormorsaft. Får se hur mycket jag hinner. Ikväll kommer Thomas och Jenny hit på middag (: Inatt ska jag vara fyllechaffis till fäll!

Inatt fick jag ett sms av frida där det stog "minns du han med långt hår och hårband som vi åg i centralen? jag är på krogen och just han jobbar här hahahah" Jag skrattade i sinne för mig själv! Love you baby!




GIVE ME




Ge mig!

MORNING!

Godmorgon! Har just ätit frukost, nyponsoppa och två mackor. Ska snart fixa mig lite och sen bege mig till fäll för att vara med Mia ett tag =) Efter det blir det jobbet. Ikväll blir det nog att städa lite mer tror jag och ta hand om tvätten, jag förstår inte hur det kan bli SÅ mycket tvätt... ?!?! Imorgon blir det att vara med Julia på dagen och sedan blir det att vara med Carro & Josse på kvällen och ha pysselkväll :) Myspys! På lördag kommer Jenny, Thomas och Ronja hit och ska äta middag =) Ska ha Baloo fredag-lördag också! Min nallebjörn =)

Nu ett avsnitt pip-larsson sedan brummar jag vidare till fäll :)



SKOR



Skulle behöva ett par bra promenadskor.
Funderar på någon av dessa.. vad tycker ni?

TATTOOOOOOOOOOO

 

Kom just tillbaka från min lunch dejt marie :) Nu är jag på jobbet och ska fixa lite smågrejs =) Ikväll är det gruppen i Kåge som gäller! Slutar halv sju sen blir det hem och fixa? Han

 

 

 

 

 

 

Vill göra en ny tattoo, men när jag såg den här bilden kom jag ihåg att det kändes.. åhh! Vill göra på min fot och de kommer göra ÄNNU ondare.. men ska man vara fin får man lida pin ;)  Ska peppa mamma på att göra sin tatooo så att vi kan göra samtidigt :)

MYRAN

 

 


TACK FÖR IGÅR









Du är och kommer alltid vara min själsfrände.
Längtar så tills i vinter ♥

IKEA IMORN!

Slutade tidigt idag, riktigt skönt. Kom hem och såg film typ hela dagen :P Såg just reprisen på finalen av fångarna på fortet. Ska väl snart hopppa i sängen, ska upp tidigt imorrn, för att fara till IKEA med Robin =) Blir nog trevligt =) ska handla lite grejer till jobbet. Kanske blir ngt hem också, hehehe (A) (puss påre ante)


IF IT CHANGES YOUR LIFE

 

 

 


RSS 2.0