TODAY

Blev en kortdag på jobbet idag, 10-15. Skönt att bara ta det lungt nu. Har fixat middag, städat toan, fixat kläder. Nu bär det av till solbacken en svän. Vad som händer resten av kvällen vet ingen :) Har inget mer att skriva, ching!




ONSDAG

Idag har jag varit på kontoret. Jag och Elina har haft skrattatacker till tusen och ingen vet varför, haha. Har även haft dans på morö-backe skolan. Trodde jag skulle avlivia för ett tag(!). Satan så jobbiga ungar det finns. Höll tametusan på koka sönder när jag var där. Men sen slog det mig att det finns ju något som gör att dom är "så" Borde kanske starta projektet som funderat på länge... vi får se.

Hade dansgruppen i kåge ikväll. Dom är bäst! Blir så otroligt glad av dom. Dom kan dansen hur bra som helst och dom vill lära sig nytt hela tiden! Mina solstårlar!

Ikväll ska jag och ante på bio, the fighter ska vi se. Jag hoppas den är bra!

Nu kom löva förbi så ska var social! CHING!




9 TO 4

Igår var det jobb 10-21. Idag vart det kort dag 9-16. Jag och Elle har hunnit gå broarna, ätit lunch med Mia, tagit hål i örat, målat på väggen, fixat inbjudningar. En bra dag! När jag kom blev det tacos till middag och nu sitter jag här och väntar på att ante & tompen ska fixa klart med traktorn. Sen får vi se vad som händer. Ha en fin tisdagskväll :)


THAT'S THE WAY I SHOULD GO






Det är nu eller aldrig, och jag har bestämmt mig för att nu kör jag!

ALDRIG UTAN DINA ANDETAG



Jag saknar dig så det gör ont.

Tillsammans är vi oslagbara.

Aldrig ett liv utan dig älskade vän. I love you.


DOWN

Funderar på lägga ner bloggen.. vad tycker ni?

HÄNDELSERIK VECKA

Den här veckan har gått hur fort som helst. Städat och varit på IKEA med Elina för att handla in grejer till kontoret. På vägen dit fick vi en spade i fronten. Allt händer när jag och Elina är med varandra... Jag undrar varför. Men vårat uppdrag är att rädda världen(?), haha. Som hästen på vägen och 140kg tanten på coop som höll på ramla ihop. Åter till veckan. Jag och Elle har skruvat ihop alla IKEA möbler och börjat måla på väggarna. Kontoret börjar sakta men säkert bli riktigt fint. Kommer trivas som fisken i vattnet när det är klart! Förutom all fix på konoret har jag varit med ElinaJ, spenderat kvalitetstid med Ante, varit hit och dit. Igår spenderade jag kvällen med Robin. Vi såg filmen "fighter" Den var bra, så har ni inte sett den så gör det! Idag ska jag till Vännesby för junis ddistiktsårsmöte. Det börjar klockan 15. När jag kommer hem vet ingen, det återstår att se.

Jag är otroligt less på vara förkyld! Nu har hostan kommit krypande och ännu mer snor i min hjärna! Jag vill vara frisk nu så att jag kan börja om att träna. Har tappat allt nu eftersom jag inte har kunnat träna på två veckor. Det suger! Tror jag ska gå broarna nästa vecka när jag har lunchrast. Bättre än inget alls.











<3

RÄTT VAL?



För många tankar som snurrar runt.
När vet man att man gör rätt val i livet?

IN THE END



I slutet av allt är det bara en själv som kan göra skillnad.

EN NY VEKA MED MÖJLIGHETER

Haft en bra helg! Avslutade den med att fara på bio med Elina. Vi såg "hur många lingon finns det i världen" Kan lova att jag grät som bara den, flännis som jag är! Måndag, en ny vecka med nya tag och jag skulle önska att jag kunde skriva att jag skulle träna, men min hals är fortfarande PAIN och snor i hela hjärnan. Åh, så jävla typiskt! Jag som har köpt årskort! Hoppas verkligen att det går över snart! Vill träna så jag kommer igång igen!!!

Dags att fixa lite här hemma för att sedan fara till jobbet. Hoppas ni får en underbar måndag!


Darling


UNDERBARA LÖRDAG!

Solen skiner! Underbara lördag! Ska strax ta tag och packa upp all tvätt. Sedan ut på promenad med Myran.

Thea & Anders kommer och hämtar upp oss strax före halv två, då hämtar vi upp momme och sedan beger vi oss till Yvonne i boliden där det blir bad & mat. Jättemysigt att vara hela stora familjen (ena halvan) tillsammans och bara njuta. Ikväll far jag & ante till Nicke & Alex för lördagsmys. Kan inte säga annat än att denna lördag känns som om den kommer bli kanonbra. Ska försöka ta lite kort under dagen :)

Vet ni!? Bara en vecka kvar tills Thea är beräknad till BF nu :) Längtar så enorm mycket!

Tack tjejer för födelsedagspresenten, bättre sent än aldrig ;) ♥



I STILL MISS YOU

Disco ikväll, lets go! Ledig imorn. Jobb söndag.



Jag saknar dig morfar! Massvis!

Ge mig sommar NU!


MIN LEDIGA DAG

Som ni förstår på rubriken är jag ledig idag. Riktigt skönt, skulle dock kännas ännu bättre om jag inte var så fruktansvärt förkyld. Orkar typ nada... Som tur är kommer Malin hit på ett tag. Vi ska pyssla och prata på. Myspys! Ikväll far jag till Josse en sväng.

Over and out!


GRATTIS JOSSE!

Hoppas du får en kanondag!

Love you!


SNUVA OCH ONT I HALSEN

Dålig uppdatering, jag vet! Har haft en toppen helg hos Tina. En riktig myshelg har det varit med stan, massa prat, gottigott.. ja ni fattar! Kom hem söndag eftermiddag. Spenderade kvällen med min älskling ♥ Igår och idag har jag jobbat, jag har en riktig duktig praktikant ;)

Nu blir det snart mat och sen bara se tv eller något. Är dunderförkyld. (tina, tror du smittade mig ;O)

Ha en bra tisdagskväll!


SLUT

Vad är det med mig? Jag är helt slut och har varit det hela veckan. Konstigt... Idag har vi bakat och lekt. Norran var även förbi på jobbet och fotat. Trevligt att få lite reklam för Junis ;) Nu sitter jag här i soffan och gör inget alls. Rätt så skönt att bara vara. Fredag imorn, ruggit skönt!

 

 

skulle ta ett kort på mig och myran..


TINA

Har just pratat med min fina Tina. Längtar tills i helgen då jag ska fara och besöka henne. En hel helg med mys. Saknar min tina och alla våra bus och. Kan det bli helg nu? Jag vet att det kommer bli en kanon helg!

♥♥♥

 


Idag har vi åkt madrass/pulka/bob med barnen till klockan 13. Sedan vart det lek på junis. Är helt död just nu, efter tre hektiska dagar. Skulle vilja sova en liiiten stund! Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 17, då är det kretsmöte. Sen vart det tänkt att jag skulle träna, men vi får se om jag hinner. Hoppas. Skulle vara skönt med ett boxpass! För att inte tala om välbehövligt!

ELLOS.SE



Beställt.

EN FAMN FÖR MIG

Igår var det pyssel och lek som gällde på jobbet och sedan träning med Erika. Fick även besked om att jag ska fara till Rom i höst med alla jobbarkompisar i landet. Ska bli trevligt!

Idag har det varit full fart hela dagen! 12 timmars pass varav halva dagen har bestått av dans. Rätt slut just nu kan jag lova. Imorn är det pulkåkning med barnen, hoppas att det är lika varmt imorgon som idag! Är även möte med kretsen. Ska fråga om det finns möjlighet att få ledigt i november eller december för att få fara till Thailand. HÅLL EN TUMME!!!

Sov gott!



MÅNDAG

Hejhopp! Var tänkt att jag skulle klippa och slinga håret idag, men fixk sms imorse av min frisör att det hade kört ihop sig. Så blir klipp/sling nästa torsdag. Tror att det blir sidlugg och några blonda slingor... får se vad som händer när jag väl sitter där.

Annars idag har jag jobbat. Varit förbi hos Elina och hämtat en skiva och småpratat med henne. Svängde även förbi Thea och pratade med henne. Åhh så fin mage hon har, inte länge kvar nu :) Längtar så tills jag ska bli moster ♥

Nu är det dags att byta om för att fara och träna box med Erika :) Ha en bra måndagskväll.

I´M NOT TELLING YOU IT IS GOING TO BE EASY, I´M TELLING YOU IT´S GOING TO BE WORTH IT.



OCH JAG SKA ALDRIG

och jag ska aldrig mer säga sanningen
till nån som saknar förmåga att förstå






BOOM BOOM

Fredag: Började dagen med att vara med Mia! Blev tatung, stan, solbacken och sedan hem till mig. Hundarna fick busa så att dom blev av med energi. Myran fick följa med Mia hem och jag & Ante for på 30årsfest. Efter maten och diverse lekar begav jag mig till fäll och var med mia, jonte, robin, ola, man. Vi såg tv och hade trevligt. Hämtade upp Ante vid 01 tiden och sedan blev det lite NCIS när vi kom hem.



Idag har jag ingen aning om vad som händer, eller det kommer en man från lycksele för att köpa våran soffa. Det är ju great! Resten av dagen? Ikväll ska jag vara med Carro och vara fyllechaffis.

Imorgon ska jag vara med Malin och sen blir det middag hos antes föräldrar. Så ser helgen ut. En lugn och bra helg. Vad händer för er?




BJ

Fyfan så otroligt irriterad man kan bli! Tror ni inte att divanen är på höger sida när vi beställt på vänster... så nu får vi vänta 4 VECKOR till.. grymt arg. Får väl nöja oss med att dom hämtar soffan hemma hos oss och kommer hit med den nya sen. Det är ju bra. Men endå, sjukt irriterande! GAHH

Nu NCIS med Ante och BJ!


ÄNTLIGEN

Vet ni vad som står i mitt och antes vardagsrum just nu? VÅRAN NYA SOFFA! Äntligen! Som vi väntat! Får ta kort och visa er sen hur det blir ;) Det kommer bli kanonsnyggt! Då är det bara att lägga ut den gamla soffan på blocket :)

Jag har varit ute och busat med myran idag när jag kom hem från jobbet. Tränat inkallning och stanna. Det gick gallant! Känner mig nöjd. Nu är det bara att fortsätta öva med inkallning och fot. Ska nog bli något av henne också;)




IDAG ÄR EN MÖTESDAG!

Godmorgon! Har varit vaken en bra stund nu och ska snart fara på administationsträff. Det kommer att ta hela förmiddagen. Inte alls så kul, men behövligt. Gäller framtiden så det är bara att släpa sig dit. Efter AD träff blir att att bege sig till kontoret för lite jobb och sedan hem. Ikväll är det träff från 18-20 gällande nya bidragsregler.

Igår var det kretsårsmöte. Ny styrelse och det känns helt okej! Hoppas på det bästa! Vi har möte nästa onsdag, så då får vi se hur det slutar.

Igår satt jag och ante och pratade om Thailand och det blir nog så att vi far i december istället för november. Jag längtar sjuuuuukt mycket. Nu gäller det bara att få ledigt också. Men det borde inte vara några större problem :) Ni kan väll hålla en tumme för mig även här? ;)


NY CHEF

Onsdag den 2 mars, årsmöte. Ikväll är det årsmöte för skellefteå kretsen. Känslorna är blandade med glädje och nervositet. Ny styrelse = nya chefer. Att börja om från början. Smekmånad osv, ni fattar? Spännande med ny styrelse efter snart fyra år som ungdomskonsulent. Here we go! Hoppas på kanon årsmöte.

Ska snart traska in till stan för att fixa lite små grejer. Sen klockan 16 ska jag vara i kåge. Det står dans & mini disco på schemat.

Håll en tumme för mig ikväll! (Inte 2 för det ger otur!;) )











Saknar dig jockepocke!

RSS 2.0