Effektiv dag

Började med att lämna Nikki på dagis sedan vidare till jobbet för pappersarbete, hämta 2000 kuväret, luncha med Hanna, möte med mina ledare Jenna och Alva för planering om Stockholm, tillbaka till kontoret för mer jobb och sedan möte med ledarna i stan. Påvägen hem for jag  förbi Ica Byske för att hämta ut mitt paket som innehöll nya pysselgrejer! Väl hemma så satte jag och Robin upp den nya hyllan i pysselrummet. Fixade till lite där och nu är det snart godnatt. 

Hoppas ni har haft en bra dag. Puss!





Påsken

Jag har haft en helt underbar påsk som har bestått av grillat med båda vänner och familj, pyssel, firande av Nylle, varit ute i solen, bäbismyst och bara haft det sjukt bra. Hoppas att ni också hade en riktigt bra påsk!
 
Jag befinner mig just nu på jobbet och försöker komma på massa nya ideer till hösten, har även räknat ut att i Maj kommer jag att få ihop drygt 70 komptimmar. GALET! Men skönt sen när man kan ta ut lite komp och spara semester och sedan ha massa komp när man kommer tillbaka från mina 8 (!!) veckors semester!
 
Ikväll blir det även jobb på holken.
 
Önskar er en trevlig torsdag!
 
 

Halvdag

hej vänner!
 
Är på jobbet just nu, slutar dock om 30 min eftersom det är klämdag idag, skönt. När jag slutat ska jag rulla till Byske och hämta upp Nikki och sedan hem. Då kommer våran favorit Hanna, blir nog lite pyssel och massa prat, är ju som en standard, hehe.
 
Jag önskar er alla en trevlig påsk!
 
 
 

För dig ska jag göra allt

Hej vänner!
 
Min huvudvärk fortsätter, den kommer och går. Sover som en kratta och drömmer sjukt mycket. Är less på detta nu. Hoppas på mer sömn inatt.Man blir så himla slö när man inte sover bra.
 
Jobbar hemifrån idag. Har redan gjort det jag behöver göra, sjukt skönt. Vi får se vad resten av dagen har att erbjuda. En långprommis med Zera och lite ta-hand-om-mig-själv kanske?
 
I övrigt rullar livet på. Trivs på mina jobb, Nikki trivs på förskolan och är så duktig. Tänk vad tiden går fort, nyss låg hon i min famn, nyfödd, bara någon minut gammal. Älskade, underbara Nikki, för dig ska jag göra allt och så mycket mer. Jag ska alltid finnas för dig, alltid. När som helst på dygnets alla timmar.
 
 
 
 
 
 

Min solstråle




Rubrik

Ligger för tillfället i sängen och ska snart stiga upp. Skjusa Nikki till förskolan sen blir det jobb. Hoppas att min huvudvärk släpper snart, har haft ont sen igår :(

Trevlig tisdag:) 



Jobb

Jobbat idag på junis och gjort undan massa pappersarbete, riktigt skönt! Nu sitter jag utanför Hanna och Rikkes lägenhet och väntar på att dom ska komma hem. Blir bjuden på middag och sedan far jag och Hanna till Holken för kvällsjobb. 

Trevlig måndag på er! :)




Gran canaria

Har haft en riktigt bra vecka med Robin, Hanna, Rikke, Åsa och Niklas! :)
 
 

RSS 2.0