GAMLA BILDER













NU FAR JAG TILL STHOLM!

Om tio minuter sitter jag i bilen påväg till falmark. sen bär det av till stholm! Jabadabadoooo!  Längtar tills jag får träffa frida <3 Ni får ha det så bra här hemma så ses vi när jag kommer hem=) sen vill jag säga att, Malin Tegelind är en solklart stjärna! Tack för att du finns! :)


PROMENADER, KALAS OCH STHOLM.

Igårkväll var jag ute och gick med Malin, vi pratade om allt möjligt, det var riktigt mysigt. Det måste vi göra om! Idag gick jag till jobbet, dock var det inte så skönt eftersom det är hur vaaaaaaaarmt som helst i solen, får tänka att jag blir brun... man ska tänka på det posetiva! Klockan 13.00 kommer Runo hit och då ska vi fixa det sista med projektredovisningen, sen blir det att gå hem, ducha, fixa sig för att sedan fara till Kåge, Thomas fyller år idag! GRATTIS! Jag och Ante har lätt den bästa presenten! Ni får se bild senare ikväll! Jag måste även packa ikväll, för imorn far jag till stholm med ledarna! Peppa grönalund, träffa frida och att få vara med ledarna!

På måndag börjar mina sex veckor lååånga semester! =) Jag och Malin har planerat in att åka gummibåt nästa vecka, så är det någon som vill haka på så är det bara att säga till, sen ska vi ha picknick också!

ÄNNU EN TOPPEN DAG.

For till mobacken imorse och stekte ett tag, sen for jag till falkan och var med Ally. Har bränt mig lite på ryggen... men färg har jag fått! Skönt att inte vara så blek längre ;)






Klockan fyra ska jag och Thea fara på stan och fixa present till mamma, hon fyller år snart. Sen ikväll ska jag nog ut och gå en  sväng. Måste packa tills fredag också. Imorgon blir det jobb sen vara med Malin och sedan blir det fredag och då far jag till Stholm, kommer hem på söndag och sen är det semester!!!!!!

SOMMAR OCH SOL

Godkväll!!

Dagen har spenderats på mobacken med min syster och vi har verkligen haft en toppen dag! Jag lagade lunch sen hade vi  massa annanas, vattenmelon, jordgubbar och chokladbollar. Mycket gott. Tyvär har jag inga bilder eftersom jag glömde kameran hemma! Ni skulle ha sett när Phjasko åt vattenmelon, såg hur skoj ut som helst!

Jag hoppas så otroligt mycket att vädret håller i sig! Hitils ser mina sommarplaner ut såhär.
fredag till söndag är jag i stholm med ledare.
stadsfesten.
frida.
stholm med ante.
vara med kompisar.
stranden.
sola.
bada.



Ikväll har jag och Ante handlat grejer till kontoret, varit på banken och startat ett gemensamt sparkonto, vårat mål är thailand, vi köpte även nytt tyg till kuddarna och sen hälsdade vi på Terese och Tobbe. Funderar om jag ska fortsätta sy nu. Ska sy in en klänning och sy om en annan, eller så kanske jag ska se en film... Ante ligger och sover. Han ska ju upp och jobba om några timmar. Jag är ledig imorn och ska steka med syster, då ska jag inte glömma kameran!





I söndags var jag och ante med jocke & malin och åt kyckling baugett med Curry i frostkåge! MUUUMS!



SOL SOL STRÅLANDE SOL

Hallå sostårlar! Idag är vädret på topp och jag sitter här på kontoret och jobbar. Har för tillfälligt inte så mycket att göra.. ska nog gå och kolla rean på makeupstore, sätta in pengar till leddarresan och sen är det den ekonomiska redovisningen. Sen har jag gjort klart det jag ska.. flör hela veckan. I helgen far jag till stholm med 10 stycken underbara ledare! Det kommer bli toppenbra! Och om en vecka får jag semetser! Kan inte bli så mycket bättre! Sen sägs det ju att vädret ska hålla i sig med!!!! Är det sånt här väder imorn, ja, då hittar ni mig på mobacken solandes med Malin!

Ching!

MIDSOMMAR

Tack alla som förgyllde midsommarkvällen.






mer bilder finnns, men det får räcka för denna gång.

TIPS

Äntligen funkar det att lägga upp bilder! Ni vet väl om att det är REA i hela stan!? Passa på!

Väska från Accent. (perfekt att ha på fetivaler och andra arangemang. Den rymmer kamera, mobil, börs!)
Skor från Wedins. (passar till det mästa och är väldigt sköna!)
Klänningar från H&M. (billiga och sköna)
.


Depend lösnagalar från H&M
Armand med hjärta från UR&PENN
Armband från UR&PENN
Halsband från UR&PENN




Jag älskar make up stor´s produkter!
Peelingmask. (perfekt för att ta bort död i hud.)
Sminkbortagning. (är igentligen bara för sminkbortagning till ögon, men den funkar till hela ansiktet)
Ansikstsbalsam. (gör att huden lugnar sig, jag tycker den funkar bra)
Serum. (perfekt för dom som ha torr hud som jag! kostar skortan men är dryg)
Nattcreamé. ´(också perfekt för dom som har torr hud!)
Bodybutter. (den är dryg och luktar jordgubbar. Gör att huden känns len och fräch)



Osis, dust it från huvedsaken. (när man vill ha volym, dock måste man ruffsa till i håret då och då för att de ska hålla sig)
TONY&GUY, skydd mot värme från Åhlens. (perfekt innan man ska blåsa och platta håret. blir ej så nött.)
Sebastian, Xtah från huvedsaken. (känns som lera, är perfekt att styla med!)



Mitt sminkskåp, mest fyllt med makeupstor´s produkter =)




Nu ska jag blåsa håret, platta och sen fixa lösnaglarna. Lägga en grund för sminket och sedan bege mit till Terese en sväng, hon ska fixa sminket på mig. Funderar på vad det blir för frisyr, om jag ska göra "det lilla extra" heller om det bara ska få vara. Ni vet vars ni når mig och jag hoppas vi ses i fällfors.

SMINK, FRISYR & KLÄDER.

Det går fortfaranade inte att lägga upp bilder på bloggen och jag blir tokig! Jag har massa saker att visa. Typiskt! När jag väl har köpt ny kamera så att jag kan lägga upp bilder! Nåväl. Idag har jag jobbat, sedan gick jag på stan med Tina, det var mysigt. Sen har jag och ante lagat mat, tvättat, satt upp gardiner i vardagsrummet. Nu sitter jag här och fördriver tid, har just rakat benen och filat fötterna. Ska snart fixa mina lösnaglar som jag ska ha imorgon! Klänningen är också fixad! Tack mormor! Jag hoppas verkligen att carro sminkar imorn, då fixar jag håret på henne. Undrar vad jag ska ha för frisyr? Och smink om carro inte kan.. jag har ju en hel natt att fundera på! 16.00 går bilen mot fäll. vi ses där!

EN DAG MED MALIN

Idag har jag varit med Malin hela dagen! Först fixade vi i våra fotoalbum, sen så for vi på stan och jag hittade två klänningar, ett par skor och en väska. Allt var på rea utaom väskan! =) Är supernöjd med inköpen. Dock ska mormor få fixa mina klänningar imorn, sy in och sy upp. Imorgon ska jag jobba och sen ska jag vara med Tina, vi får se vad vi hittar på.

Tänkte lägga upp en bild på kläderna, men det krånglar med att lägga upp bilder.. så ni får se imorgon!

Tack för mig, på återseende!

EGO!






EXPOLARIS OCH BOVIKEN

Godmorgon! Jag ska snart köra till expolaris för att prata om feriepraktik med Emmy inför typ 250 pers! Efter jag har varit där blir det att hämta upp Tess & Jojjo, vi ska till boviken och ha läger! Jag hoppas vädret håller i sig och att det inte börjar regna! För då kommer det bli krångligt att göra alla lekar som ska lekas! Ching!



Jag älskar dig Andreas,
du är det bästa i mitt liv.
Tack för att du är du


GODKVÄLL!

Godkväll mina vänner! Allt bra? med mig är det toppen. Dock lite trist att det ska vara regn och rusk ute. Men man får ta de som de kommer =) Hoppas ni har haft en bra helg! Det har jag haft!


Här kommer bild från i helgen;

Melvin hade skolavslutning. Helt sjukt att han ska börja 2:an!
















Sen hade Tess, Hanna, Fanny & Co skolavslutning;



Lördag var vi med Josse & Robert;







Idag har jag och Ante fixat lite i lägenheten. Varit med Malin och Jocke och kollat förbi i Linus och Linas lägenhet.

Såhär ser veckan ut;

Måndag; Boviken - läger.
Tisadag; Boviken - läger. Sen fira 25 årigt brölopp för antes föräldrar.
Onsdag; Jobb. Sen Malin.
Torsdag; Jobb. Sen?
Fredag; Midsommar - fäll.
Lördag; Fäll
Söndag; ?

KLÄDER

Godkväll! Sitter och kikar runt lite på nätet, bloggar & kläder. Fick lust att sy något fränt, kankse ska rota i min garderob och hitta ngt som jag kan göra om. Jag har redan en idé! Vi får se hur det blir. Jag har ju inte så mycket tåladmod med att sy.. haha. Ska fixa min garderob nu! Ching!

TATTUERING OCH HÅL I TUNGAN

Jag har hittat en tatuering som jag vill göra, den är så snygg! Måste boka tatueringstid! Sen vill jag ta om hålet i tungan. Väntar på att jag ska sluta vara förkyld så att de kan genomföras =) Dags att fara till Emmy nu! Puss.



DEEP INSIDE MY SOUL

Tankar snurrar runt och jag vet inte vem jag ska dela dom med.

Deep inside my heart
Deep inside my soul




Klockan 16.00 ska jag befinna mig hos Emmy. Hon har tagit studenten och bjöd in mig på studentfika =)
Efter jag har varigt där ska jag och Ante till Oskar och Ally,
Oskar fyller ju år idag, grattis! Sedan får vi se vad som händer.
Fortsätta att fixa i kontoret vore en idé. Dags att göra något vettigt.

PS; Grattis till alla studenter! Ds

puss♥

VARFÖR????????

frågan är.. varför klippte jag av mig håret? Känner mig precis som sist. jävligt ful. blev köpa hårfölägning när lönen kommer! Nu vet jag att jag ska ALDRIG göra det igen!


kolla så långt hår jag hade! VARFÖR?:(
vet att bilden ej är så fin. värmen tog kål på mig!

Den finaste jag vet!

Hej älskling!
Jag tänkte bara säga att du är de finaste jag vet.
Jag skulle inte ens kunna tänka mig ett liv utan dig,
för varje gång jag tänker på dig blir jag alldeles varm i hjärtat.
Du är de bästa som hänt mig och jag älskar dig!
Jag är så glad att de blev VI TVÅ!

puss

TVÅ AV VÄRDENS FINASTE VÄNNER







EN LUGN HELG

Hej mina vänner! I helgen har det inte hänt allt för mycket. I fredags var jag först på möte, sen fikade jag med Emmy, for hem till henne sen på kvällen var jag med Carro, Josse & Terese. Vi åt middag, efterätt sen skulle vi börja fixa oss för sminkning, tyvär var terese tvungen fara för hennes hund blev sjuk. Men carro sminkade oss sen vart det ut och fota. Kallt var det, men några bra bilder fick vi. Lägger upp dom när internet börjar funka igen hemma. (blir förbannad på att de inte funkar!!!!!)

Lördag gjorde jag inte så mycket. Var hos Terese och hjälpte till med planering till brölopp, hennes kompis ska gifta sig. Vi kollade även på tatueringar. Jag har hittat en jag vill göra NU! Ska boka tid.. ska designa om den först. Var barnvakt åt Melvin, så jag bjöd in Lucas och Line också. Blev film, popcorn, godis, buzz och massa skratt!

Idag har jag skjusat Melvin till fotobolssmatch sen lagt upp bilder i ordning. Tack Malin för hjälpen! Nu är alla 293 bilder sorterade =) Nu är det alltså klippa, klistra, pyssla och fixa kvar. Jag kommer nog behöva ett till album... Är i stugan nu och gör inget. Ganska skönt faktiskt. Ante jobbar. Funderar på gå en promenad runt ön med hundarna. Kameran åker nog med då. Synd att inte vädret är så bra.. Hoppas att värmen kommer i veckan!

Imorn är det jobb som gäller. Skönt att bara jobba dagtid! Ska börja tidigt hade jag tänkt.. Fixa saker som ska in till kommun och sen hade jag tänkt vara med Ante. Vi måste fixa kontoret också. Sen är det massa skolasvlutningar som jag ska på!


ps; tina om du ser detta så ring. Har slut pengar på tel! ds

Tack för mig, pusshej!

SOVMORGON, MÖTE, FOTA

Tjosan! Sovmorgon idag.. steg upp halv tolv ;) Ska bege mig och hämta pappas kamera nu sen blir det förberedelsemöte, ska prata inför massa ungdommar med Emmy. Efter det ska jag springa på stan tvärt och sen blir det Terese, Carro och Josse =) VI ska ju fota ikväll =D


jag tänker på dig, drömmde om dig inatt. Det var sorligt och fint.
as we go on we remember al the times we have together..


undra om de blir lugg igen?

MIN FÖRSTA BÄSTA VÄN

Jag har just läst klart hela din blogg, varje inlägg. Dina ord, dina tankar. Tårar har runnit och några rinner fortfarnade nedför min kind. Om jag bara kunde rädda dig. Jag vill inget hellre än att du ska må bra och kunna börja om från början. Jag finns här. Det var länge sen, men du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Du var min första bästa vän, den vänskapen vi byggde upp kan ingen ta ifrån mig, inte heller minnerna med dig. Skulle kunna skriva i en evighet bara för din skull. För att du ska veta hur mycket jag vill hjälpa dig. Jag säger det igen, jag finns här.

As we go on we remember al the times we had together..





FÖRKYLD

Jag har blivigt jättedålig på att uppdatera. Funderar på att lägga ner bloggen.. vi får se. Är jätteförkyld just nu. Känns som jag har snor fulla hjärnan och halsen gör ont.  Det här är tredje dagen jag är hemma. Är inte pigg för fem öre. Är less på se tv & film nu. Hoppas jag är frisk till helgen.

Har som sagt inte gjort så mycket dessa dagar som gått..
Måndag var jag på jobbet sen med lina och malin och tog  kort, sen stan med thea.
tisdag, onsdag & idag har jag vara varigt hemma. Har framkallat 293 kort också :P ska hämta ut dom imorn. Blir nya foto album =D

Imoron blir det foto med Carro & Josse =) Sen söndag barnvakt åt lillebror.


här komer lite bilder från inflyttningsfesten och

foto med mig, lina & malin =)

RSS 2.0