ZERA OCH TUZZI


SOL

Idag har jag hängt med Erika, hugo och albin. När dom drog kom jocke och nylle. Har även hunnit hänga med apa. En riktigt bra dag! Vädret är ju gudomligt! :)

Nu är det bara chill framför tv i. Imorgon ska jag fara med Nikki för 3-mån spruta och på kvällen kommer min älsklig hem!

Fick föresten veta en sjuuukt bra sak idag :D


NAMNFEST

Tack till alla som var med och delade Nikkis dag med oss. Det betyder väldigt mycket för oss! Stort tack även för alla fina presenter vi fick :)


TANKAR

Känner mig helt utpumpad på energi. För många tankar!


HUS

Tankar snurrar runt runt runt. Tänker vi rätt, hur mycket är det värt, hur mycket jobb osv. Det snurrar verkligen, verkligen mycket nu.


SOMMAR

Vilket underbart väder det är! Helgen började med att i fredags begav sig tobin till garaget och jag for till frida, vi satt ute i solen och gick en primmis på 90 minuter, riktigt skönt! Sedn begav vi oss till mamma för middag. Igår var det stek ute hela dagen, grillat till middag och sedan på kvällen for vi ett gäng och grillade i småforrarna. Idag har det blivet kubb, linnea har varit här ett tag och om ett tag kommer frida thim sandra och robin. Då blir det att grilla. Vi får se vad vi hittar på senare ikväll. Hoppas ni haft en bra helg.


NYTT

Sitter på karma ock kickstartar förändringen med att sommarfrächa håret! :)


FÖRÄNDRING

Nu är jag less på att klaga och inte ta tag i saker. Så nu kör jag och hoppas på att jag kan klara det! Vem hakar på och vem stöttar? Lets go!


SENASTE DAGARNA

Senaste dagarna har jag hängt med vänner, pysslat, grillat, solat, fått årets försa myggbett. Nu är snart sommaren här, som jag längtar.

Idag for jag till solbacken för att möta upp Marre för lunch på waynes, drog även en runda runt och jag köpte mig ett par nya ballerinaskor och lite kläder till Nikki. Efter solbacken drog jag till Thea en sväng och ikväll har Linnea varit här.En mycket trevlig dag

Imorgon ska jag fara till Karma för att klippa & färga håret. Som jag längtat efter det! Ska bli skönt med nytt fräscht hår nu till sommaren. Sedan drar jag till kåge för att ha avslutning med min dansgrupp. Tack farmor för att du tar hand om Nikki och Jocke för att du tar hand om Zera.
 
Nu ska jag ta och vika in årorna, sov gott.


TILL NIKKI

En bok som kommer följa med på viktiga dagar såsom födelsedagar osv. Tanken är att hon ska få den när hon fyller 18 :)


MAMMAS OCH PAPPAS SKATT <3


SOL I SINNE

Hallå! Idag har jag spenderat dagen ute i det underbara vädret, blev drygt fyra timmar ute i solen. Både svärmor, mia och jennie tittade förbi en sväng. Kan lova att det syns att jag varit ute! Hoppas på bra väder imorgon med!

Ikväll har jag varit på junis våra avslutning. Alla barn var så duktiga! Jag fick blommor av min dansgrupp, paket av kretsatyrelsen och en ros av en mamma. Man blir så glad och rörd!

Nu har jag just krypet ner i sängen och ska göra natt. Jag hoppas att min fruktansvärda förkylning känns bättre imorgon. Sov gott på er!


ATT VARA VUXEN

Det är inte alltid lätt, massor med beslut som ska fattas. Snurrar sjukt många tankar och funderingar i mitt huvud. Som pricken över i:et så har jag blivit förkyld igen och Robin for just och jobbade natt, som han ska göra hela maj.

Hoppas allt känns bättre imorgon. Nu ska jag se mästarnas mästare sedan blir det att börjar på säsong 7 på DH.




HELGEN

Tack alla för en riktigt bra helg! Födelsedagsfirande, umgåtts med vänner! :)


RSS 2.0