HÄNDER INTE ALLT FÖR MYCKET

Hejhallå! Händer inte allt för mycket just nu. Är på jobbet, ska redovisa ett projekt. Men eftersom jag aldrig har gjort det så ska Janna komma och hjälpa mig, fast hon kommer inte förens klockan 15.00. Så jag ska fixa saker till ikväll och betala räkningar.  Slutar 19.30 ikväll, så får se vad som händer sen. Jag är ledig imorn, ruggit skönt! Blir dock att städa och fixa i lägenheten då. Men alltid lika roligt när den är glänsade fin.

Igår vart det inget foto med carro å josse, vi ska ta det en annan dag. Pratade även med Frida igår. Underbart! Saknar henne så mycket, men nu är det bara 46 dagar kvar tills hon kommer! Låt dagarna gå fooooort! Vi ska ha så himla roligt, jag har redan börjat planera vad vi ska göra!


Ni glömmer väl inte bort morsdag på söndag? Jag och min syster har redan planerat allt. Kan inte skriva här eftersom jag vet att mamma läser ;)





Min lillebror är grymmast!


Syskonkärlek, bland det bästa som finns.



NEW LIFE

Det "nya" livet började med stormsteg. Gick broarna runt med Carro igår. Jäklar så snappt hon går! Haha, min korta ben gick i räser fart! Funderar på att åka inlines ikväll, ska försöka få med mig Therese! Men innan kvällen kommer så är det fullt shå, tandläkaren klockan 10.00, fixa massa saker som ska redovisas, fixa ledaravslutningen, osv osv.

Längtar till onsdag kväll! Då blir det foto med Carro och Josse! Carro smink och jag hår. Yeaah! Snyggaste bilderna ever ska det bli. Sen ska jag nog fota med Malin på måndag. Hoppas på toppenväder!

Snart kommer jag att kunna lägga upp bilder också, ny kamera och snart internett! ;)

Dags att göra något vettigt! Ching!



saknar mitt långa hår ...

JAG ÄLSKAR PENGAR

Jag spendera tre timmar idag på stan med Tina. Resultatet blev mindre pengar på kontot, handlade ny kamera, nit thights, trosor, ring, t-shirt. Jag är nöjd med inköpten :) Blir att inte slösa mycket pengar nu, ska förssöka vara sparsam, hur det nu går. Sen så har jag och Tina gjort en deal =) Sommarsnygga ska vi bli. Nog för att vi redan är frächa, men lite frächare kan vi nog allt bli ;) haha.


HEJHÅ!

Jag vet, dålig uppdatering. Men intenet har kajka ihop i lägenheten. Är grymt irriterad. Min kamera är paj så kan inte ta några nya kort. Blir förhoppningsvis att köpa en ny idag! Blir en dyr månad.... igen.

I helgen har det inte hänt så överdrivet mycket. Fredag var jag med ante, jocke, malin, sandra, emanuel, gurra, ronny, erik. Vi se spelade kubb och sedan tjollrade vi på. Lördag var jag med Robin, sen for vi till siretorp. Igår var pappa, sara, thea & anders hemma hos oss på middag. Dom var nöjda och belåtna.

Ska snart gå in till stan och träffa Tina :) Sen ska jag tillbaka till jobbet och fixa lite små grejor.



saknar..

VARS ÄR VÅRAT INTERNETT

Vi har inte fått internett ännu, sjukt irriterande. I fredags var jag med carro och josse och bara myste på. Lördag  var jag i boliden med Jenny och Carlos sen på kvällen var jag med ante. Söndag var jag i fäll med mia, löva, kim & johan, sen på kvällen for jag på nordanå med Tina, lucas, line & melivn :)

Ska fortsätta jobba nu! Ching!

UPPDATE

Blir lite uppdateringar nu för tiden. Detta beror på att skekraft ej har fixat vårat internet ännu, sjukt irriterande. Något som är mycket bättre är att dom fixar vårat badrum idag, yees! Så nu kan vi köpa badrumsskåpet så att det äntligen blir lite ordning på det hela! Nästa fredag ska vi på ikea och köpa dom sista gerjerna till läghenheten. Sedan blir det nog inflyttningsfest inom en snar framtid :)

Ching!

EN 12 TIMMARS BUSSRESA

Godmorgon! Har varigt vaken sen 05.00. Ante steg upp då och jag kunde inte somna om. Är på jobbet nu och snart börjar nog alla barn droppa in. 08.00 går bussen mot stolm, en 12 timmars resa. Det brukar vara roligt och kommer nog att bli det även den här gången, är dock lite nervös eftersom jag är den enda vuxna. Ni läste rätt! Men jag tror det kommer funka gallant. Jag har ju ledarna som är underbart duktiga och alla barnen är också duktiga. Räknar dock inte med så mycket sömn.. Men jag har laddat upp med massa filmer, sånger, lekar osv, så vi ska nog klara oss riktigt bra. Ni kan ju sicka  iväg ett sms eller ringa om ni har lust! Kommer hem söndag natt. Jobbar måndag eftermiddag & kväll, sedan hem för att stiga upp på tisdag morgon och fara till nyköping. Ett himla fläng fram och tillbaka.


Här är en bild från en av gångerna från 12-timmars resan.

SOLSTRÅLAR

Tack för alla fina komentarer <3 Nu känns det bättre. NI är solstrålar som lyser upp.


Slutar jobba precis nu, ska cykla hem, ducha, hnga upp tavlor och göra hemtrevligt =) Imorgon blir det jobb och sedan vara med Josse. Torsdag blir det Tina. Och sen pussa på Ante. Fredagmorgon bär det av till sthlm. Lycka, att få träffa Frida.

Nu ska jag cykla hem på min räser cykel!

CUZ ALL I WANT IS TO BE WITH YOU




It doesn't really matter what we do

Cuz all i want is to be with you
I could be sick, poor, old, or blind
Don't care as long i have you around


DID I DISAPPOINT YOU OR LET YOU DOWN?

Finns ingen mark att falla på. Bara faller och faller.
Bakom leendet dökjer sig en hemlighet.


VARFÖR ?

Jag ångrar att jag klippte håret kort. Nu känner jag mig ful, precis som jag gjorde sist när jag klippte kort. Nu är det bara att vänta tills de har växt ut igen! Ska nog färga håret helbrunt ikväll. Åh varför klippte jag mig för. Ser typ ut som.. 12?

Har tusen saker att fixa med jobbet.. borde nog ta tag i det nu...?

I helgen är jag i Sthlm med 46 barn/ledare. 12 timmars bussresa fram och tillbaka. Det kommer gå prima! Tur att jag har värdens bästa ledare!


FÖRLÅT

I veckan har jag varigt jättedålig på att höra av mig till folk. Ber om ursäkt! Det har varigt så mycket med lägenheten. Men nu är sovrummet och vardagsrummet klart. Ikväll blir det att fixa lite tavlor och annat smått. Förresten...  jag varigt dåligt på att höra av mig ett ganska bra tag.. vet ej varför. Bara blivigt så. Fast å andra sidan så är dom andra inte eller jättebra på höra av sig. Så de kanske är +/- 0? Ni vet vars jag finns och att jag alltid kommer att ställa upp :)

Idag är en dag som känns tung. Har lite energi, skulle helst vilja vara hemma och sola. Men jag överlever. Ska springa iväg en snabb sväng på stan, köpa krukor så jag kan plantera blommor på balkongen :) Man måste ju göra det hemtrevligt, målade två stycken stolar förra veckan. Köpte på myrorna, dom var trä-färgade då, men nu är dom svarta med ett hjärta på.

Ska försöka få tag på Frida nu, sedan göra ett flygblad, stan, möte och sen träffa Tina.


UPPDATERING

Sugana på lite uppdatering? Here it comes... Sitter hos pappa nu, ante byter däck så jag kan köra lagligt;) Igår spenderades kvällen i Siretorp med middag, efter vi hade ätit så for jag & Ante till Löva, sedan hem. Vi ska ju som sagt tappetsera senare idag, om typ en timma för att vara exakt, då kommer Thomas och Kikki =) Jag ska börja måla om stolarna som vi ska ha på balkongen.:) Längtar så tills allt blir klart =) Och förlåt alla för att jag är kass på höra av mig just nu, men dr är så himla mycket med lägenheten nu, och vi måste blir klara! När allt  är klart får ni komma över ;D

förresten, GRATTIS till jack som har tagit körkortet =D fast ledsen blir jag, för han drar ju snart till norge, på heltid :(


Hittade några härliga bilder på pappas dator :)
Sommarkänsla!




1. Tilda och Agnes i stugan.
2. Anders & Phjasko i stugan.
3 & 4. Göran i stugan.
5. Tilda & pappa.
6. Jag och Agnes hemma hos pappa.
7. Min extremt snygga syster ;)
8. Värdens bästa Allybally.

RSS 2.0