Vilken jävla dålig dag.

Jag är måttligt spyless på jobbet just nu. Jag förstår inte hur jag ska skriva massa saker och det måste fixas så fort som möjligt eftersom det ska in till kansliet osv. Just nu skulle jag hellre vilja sitta i kassan på Ica och se glad ut. Jag vette klån om jag passar för det här jobbet längre, känns som om jag inte kan något av det och jag sitter nog för det mesta som ett frågetecken? Sen är jag så himla trött jämt också, måste fara till lassa och kolla upp hjärn och blodvärde, för att om det är dom som är låga så måste jag käka såndära piller som luktar hundmat, blä.

Som sagt är jag något negativ idag och jag är inte alls peppad på att träna klockan åtta. Men jag måste, jag bör och jag ska. Kan någon tala om för mig varför jag är så himla uppochner hela tiden? Jag börjar bli måttlig less på det iaf! Jag önskar att jag kunde dränka mina problem just nu.

Vet fortfarande inte hur jag ska göra med fjällen. Sen önskar jag att någon i hela världen kunde förstå hur jag kännde, men just nu förstår ingen mig och jag blir helt tom av bara tanken, tårar bränns. Om någon förstog så kanske det gick lättare. Men nu, när det inte finns en själ som gör det känns det helt hopplöst, som en groda utan ben.



image102

Fullt upp, men jag gillare.

Det var ett tag sen senast, men har haft mycket att göra i veckan och inte haft ork för att skriva. Men iaf så var det underbart att vara med delfiner, en upplevelse som alltid kommer ligga nära hjärtat. Kan ej beskriva känslan, man måste uppleva det själv. Jag säger bara, har ni chansen, ta den! Det är guldvärt och ni kommer inte ångra er alls :)

Som sagt har det varigt full rulle i veckan, i måndags kom jag hem från Tranås, och jag hann inte annat än komma hem inanför mammas dörr så ringde Löva och sa att han skulle hämta mig för jag skulle vara med han, Kim & Malin. Så huxflux for jag dit och var med dom, det var trevligt och det var underbart härligt att träffa Malin igen, hade inte träffat henne på en vecka (okej, de kankse inte är så länge, men jag & malin är så vana att träffa varandra jämt :] ♥ ) Sen blev det tisdag och då jobbade jag till klockan 20.00 Sen for jag och tränade med carro sen hem och sova. Onsdag var det jobba och sedan träna, sen hem direkt och lagade mat med malin ( nog för att det var jag som lagade all mat, haha) Sen kom pojkarna, det vill säga Kim, Linus, Löva, Nylle, Robin & Jack. Fast jack var dock inte så social, han satt och pratade i telfnen hela kvällen, fast han hade därimot  gjort en riktigt fin bakgrundsbild till mig ;] Igår gjorde jag hur mycket som helst, sprang bokstavligen talat fram och tillbaka på massa ställen, var på möte, skrev på papper så sofie kan proa hos mig, var ute å gick med Löva, hade teater och sen var jag med Robin och vi såg "Den oändliga historien 2". (Har ni inte sett dom filmerna, så se dom, Klassiker från barndomen, oslagbart) Idag blir det jobb och sen vid 12 tiden så blir det fara till Ikea med Robin, Nylle, Jack & Linus. Sen ikväll är det ferre. Så det har varigt en bra vecka och jag hoppas att helgen blir lika bra. Imorgon ska jag träna, sen kanske jag ska vara med Josse, hoppas :) Annars kankse jag far förbi pappa en sväng. På söndag var det planerat snowboard med Marre, men de blev inte ( =( ) för att hon ska jobba shift i helgen. Så jag kanske ska vara med systra mi. Jag hoppas, fast hon lät lite tveksam, haha.

Måste bara berätta att jag och Nylle gjorde en deal som innebär; Inget godis, chips, kakor tills dom får sommarlov. Jag hoppas det går bra. Snart gått en vecka, och det har inte varigt så svårt. Och det kommer gå lättare ju längre man har det så jag hoppas på det bästa. Nu måste man ju vara snygg till beatch 2008. Jag längtar lite smått efter sommaren nu. Men innan sommaren kommer så måste jag hinna åka snowbaord och det kommer jag att göra :D För jag ska till fjällen i slutet av vecka tio, yeaaah, SE UPP I BACKEN ANNARS TUSEN HÅL I NACKEN ;)

Idag på frukosten på jobbet vart det värdens diskution om stadsfesten och andra festivaler. Där Tore vräkte ur sig att den är dålig för det finns inget för dom äldre och att det bara vara fylla. Jag tror han ångrade sig direkt han hade sagt det, för då kom Anki direkt och högg emot. Hon tyckte att det är ungdomarnas festival osv. Så det var ett litet frukost krig kan man säga mellan Tore 60 år och Anki 65. Jag la mig också i lite smått och jag måste bara säga att jag älskar Anki, en tant man kan lita på! Hon är verkligen på ungdomarnas sida. Hon skulle haft en guldmedalj!

Nä, dags att jobba lite smått sådära innan det bär av mot Happaranda.
Men vi hörs och ses, förhoppningsvis ikväll.

Puss och kram, hångel på stan.



image100image101
NU PEPPPPPPPPPPPPPPPPPPAR VI INFÖR IKVÄLL! ;)

Dreams are coming true

Dreams are coming true. På fredag klockan 10.00 inträffar en av mina största drömmar( ♥ ) och jag har knappt förstått det själv. Alltså helt sjukt egentligen att jag kommer att få uppleva det. Jag längtar i sinne och det kommer bli en av dom bästa dagarna i mitt liv. Tack hela min familj för att ni ger mig denna otroliga upplevelse. Jag älskar er.

Så det blir att stiga upp vid 05.00 tiden imorgon, planet går 06.20 från falmark till Arlanda. Sen ska jag och Melvin spendera fyra timmar där för att sedan åka tåg till Jönköping där vi byter till Tranås. Jag längtar. Träffa "farmor, farfar", helena, nissa, evelina och hanna =) Sen på tal om glada saker så ska jag få en ny kusin, eller ja, låtsas kusin blir det. I augusti ska den ploppa ut, mys.

Imorgon alla hjärtans dag, hoppas alla får det bra :) Själv ska jag ha en toppen dag med min lillebror


tack för alla som förgyller mina dagar,
ni är bäst,
jag älskar er och ni kommer alltid ha störst plats i mitt hjärta (L)

image99

Pust och stön.

Pust och stön. Jag blir stressad av att inte gör något. Jag borde dansa lite men min kropp skriker i smärta, skärsklit min rygg. För er som inte vet så åkte jag som sagt skoter igår, jag åkte med Löva och självklart fick han för sig att han skulle hoppa, med mig på. Hej och hå jag bara flög av och landade rakt på svanskotan, känndes som om hela ryggen trycktes upp i hjärnan på mig. Hade inte så ont igår, men idag känns det att man lever iaf och tur är väl det om man ska se det på den posetiva sidan, hahaha. Sen på något konstigt vänster har jag ont mitt på pannan och fram på halsen, hur nu det ska ha gått till, men heter man Mican så kan allt hända, haha. Sitter och funderar om jag ska gå till en kotknäckare iaf.. fast det hjälper typ en vecka sen är det samma igen och det suger håååååååååårt.

Sitter på jobbet nu. jag var här strax innan nio för vi skulle ha personalmöte, men Runo var sjuk så det blev inte. Sen klockan 12 skulle jag träffa Therese för att diskutera ett samarbete osv. Men då ringde hon och ni kan ju gissa själva.. ja hon var också sjuk. Nu väntar jag bara på att tiden ska gå. Men alltid när man väntar går tiden så oerhört sakta, det känns som en sekund är en minut, jag blir tokig. Jag funderar om jag ska planera ett läger, eller en ny grundledarutbildning då har jag något att göra och då ser jag inte så lat ut, haha.Jag hatar att inte ha något att göra. Jag blir bara stressad för att jag inte har något att göra.

Snart alla(L)ansdag. Den dagen tycker jag verkligen är överskattad. Jag menar är det bara då man ska visa sina nära och kära att man tycker om dom? Överskattat gånger tusen. Tur att jag är i Tranås då. Åh, jag längtar i sinne! En av mina högsta drömmar. En av dom första drömarma jag önskade mig. Drömar kan gå i uppfyllelse, det har jag bevis på.

Som sagt var slutar jag klockan åtta ikväll och förhoppningsvis hinner jag sätta upp gardinerna, diska och fixa lite och sen vara med Jocke. Jag hoppas att jag hinner med allt, men på den sista tiden har det mest blivigt att decka i sängen och soooova, soova, sooooova. Jag sover jämt känns det som, äter också för den delen. Jag har blivit som ett spädbarn? Äta, sova, äta, sova, äta, sova osvosv. Hjälp? Ärch, nu ska jag se till att göra något vettigt.
image98


Massa blandat.

Skoter för hela slanten idag, perfekt väder och jag stormtrivs. Är så härligt att bara vara ibland. Det skulle bara ha varigt lite snowboardåkning på det hela så hade allt varigt komplett :) Jag hoppas att jag får med mig ett gäng att åka snart, är peppad som fan. Jag saknar att känna mig fri som aldrig förr.

Nu sitter jag hemma i min lägenhet. Det är kallt och jag ska nog gå och ta en lång, varm duch och sen krypa ner framför tv och bara slöa. Blir att gå upp vid 07.00 imorn och resten av veckan. Eller ja, jag jobbar bara måndag-onsdag. Torsdag far jag med min älskade, underbara lillebror till Tranås. Jag längtar, längtar. Dels för jag ska till kålmården, sen träffa Rolf, Gerd, Helena, Nisse, Evelina och Hanna som jag inte har träffat på, ja, jag vet inte hur länge. Sen ska det bli oerhört skönt att komma ifrån Skellefteå ett tag, när det är på egen vilja. Det behövs.

Jag hoppas på att mobilen kommer imorn, sen att min tröja som jag har beställt kommer innan torsdag! VILL HA NUUUUU! Åh jag vill ha så mycket, men nu måste jag sluta handla som jag gör, annars kommer jag aldrig ha råd att leva. Alla mina utlandsresor jag ska göra, min nya soffa som jag ska köpa, tapetsera om, you name ir. Its sucks. Jag måste hitta mig en karl som jag kan bo med.


Du är det bästa som hänt mig ........
...... synd att jag inte kan inse det själv


SAKNAR FRIDA !
image97


Äntligen fredag.

Äntligen fredag, det betyder helg. Underbart skönt. Ikväll är det tjejkväll och imorn far jag till fällfors och vi ska köra skoter. Jag hoppas på bra väder, och ett bra före. Det ska ju som sagt bli +5 på söndag. Men jag hoppas på att det inte blir för varmt, för då kommer de inte att gå att köra och det suger jue. Men ärch, allt går bara man vill.

Inatt drömde jag om Thailand igen, det är ju bara ett tecken på att jag ska fara dit, visst? Blir att spara pengar nu mars, april, maj och sen sticka om jag nu får någon med mig som jag förhoppningsvis gör... Ni vet mitt nr, ni vet vars jag bor, haha.

Nä, nu ska jag börja dra mig från jobbet, har varigt lika slappt som resten av vecker. Nu ska jag fara till pysselaffären, sen mormor, sen ica och sen hem, städa lite, börja med maten och KANSKE göra lite teori om jag orkar, sen kommer flickorna ikväll, mys! ♥

Ni får ha en bra kväll.

puss

ÄLSKADE LILLEBROR
image96

Ont i kroppen.

Det räcker inte bara med att tänka, man måste handla också. Man måste själv se till så det händer. Åh, jag är så pinsam, att jag aldrig kan ta tag i saker, fyskäms. Jag är verkligen 19? Jag tvekar.

Kom och kryp ner brevid mig,
värm mig,
håll om mig,
säg att du älskar mig
och att du stannar kvar,
vad som än händer.


Sitter hemma, ska försöka dansa lite och sen städa. Mamma, Håkan, Melvin, Thea & Anders kommer på middag idag. Så då måste man ju se till att det är snyggt.

Igår fick jag massage i en timma på aquaspa. Jag vill lova att jag har ont idag och inatt kunde jag itne sova för jag hade så ont. Jag hoppas att det släpper till imorn.


Funderar på att klippa lugg igen....

image95

Drömmar.

Igår när jag hade suttit och skrivet hur mcyket som helst försvann bara allt, snacka om besvikelse. Så nu ska jag försöka skriva om det jag skrev igår, och som ni förstår på rubriken så handlar det om drömmar.


En av mina högsta drömmar kommer jag att få uppfylla nästa helg, fredagen den 15 februari. För er som inte vet är det att fara till kålmorden och träffa delfiner. Det var när jag fyllde sju som den drömmen kom till, när jag fyllde 18 fick jag det bekräftat att jag skulle få simma med delfiner. Sen vill jag resa, jag vill resa jorden runt. Jag vet att det är en minimal chans att göra det, för det kostar så mycket pengar. Men jag vill verkligen. Jag vill se världen, jag vill upptäcka nya kulturer! Jag vill se mexiko, marrocko, indien, thiland, egypten (en gång till) osv. Men eftersom jag evt att det nästan inte kommer att hända att jag far jorden runt så vill jag resa till några ställen, som jag nämnde tidigare. Jag ska, jag har ju som sagt hela livet på mig. Och när jag endå pratar om utlandet så kan jag ju passa på att påpeka att jag vill även jobba utomlands, som reseledare. Jag funderar allvarligt på att söka, bara sticka härifrån nu. Sen vill jag även jobba på barnhem, tänk känslan att få göra dom där barnen lyckliga. MEns om sagt, planerar utlandsresa i sommar, säg till om ni vill haka på!

Jag vill starta eget företag som har med barn och ungdomar att göra. Jag vill hjälpa dom som har problem, alla sorters problem - Familj, vänner, droger, alkohol osv. Känslan av att hjäpa människor och se att det har gett resultat är bland det bästa som finns. Att göra andra människor lyckliga.

Och blir det inte eget företag så vill jag ha massa projekt som handlar om alla mina drömmar i ett, ja, drömma kan man alltid göra och det kommer jag att fortsätta med tills dom är uppfyllda. För drömma är något som alla kan göra och som alla bör göra, sluta aldrig hoppas.

image94

Hemma igen.

Det var ett tag sen jag skrev, men det beror på att jag har varigt i Göteborg och Stholm i en vecka. Kom hem igår vid fyra tiden och sen vid sju kom massa folk och allt var i fullgång. Det var inte roligt när jag vaknade imorse och stanken av spritlukt slog mig. Fyfan. Jag har skurat hela lägenheten nu så jag hoppas att den förskärkliga lukten försvinner. Men det är iaf väldigt skönt att vara hemma igen vill jag lova. Borta bra men hemma bäst.

Jag har just varigt och handlat, det var tungt och min axel skulle behöva massage för att funka igen, har så fruktansvärt ont, det verker hela tiden. Så jag tror det blir att äta något nu och sätta mig och se en film, har en massa nya, det gillar vi.

Ikväll kommer Josse. Det känns hur kul som helst, har inte träffat henne på jättelänge. Jag saknar henne verkligen. Du är så bra Josse, kom ihåg det, alltid!!!


Jag saknar gänget, jag saknar när vi alla gjorde saker tillsammans. Helt enkelt, Saknar er massor. Glöm aldrig bort att jag älskar er och att ni beyder så mycket. Ni är bäst.

Det går inte att glömma.

RSS 2.0