2008 ÄR SNART SLUT, HÄR KOMMER EN KORT SAMMANFATTNING


ÅRET
Hur har året nollåtta varit för dig?
Bland det bästa i mitt liv.
Bättre än förra året? Det kan jag verkligen påstå!
Har du träffat några nya vänner? Det har jag, och är väldigt glad för det.
Någonting du aldrig kommer glömma nollåtta? 13 Juli.
Har du flyttat under år nollåtta? yes, den 3 januari - manhemsgatan.
Har du hittat en ny låt som du älskar? Do Wah Diddy Diddy - Manfred Boy


KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nollåtta?
Underbar!
Har du strulat med någon? Med Ante varjedag sen 13 Juli.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Yes!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja!
Har du haft ett hemligt förhållande? Vad är det för påhitt?

SORG&HÄMD
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej.
Har någon i din släkt avlidit? Nej.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nej.
Har du varit i slagsmål? Nä.


PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar?
Man lär sig av allt.
Har du skämt ut dig? Typ någon gång varje dag.
Har du ljugit för en vän? Faktiskt, men i ett bra syfte,
Har du gjort något dumt mot en vän? Tror jag inte.
Har en vän gjort något dumt mot dig? Nä =)

SKOLA/JOBB
Har någon varit elak mot dig på skolan/jobbet? Min chef. men det är mycket bättre nu!
Hatar du någon på din skola/jobbet? Nej.
Har du gjort något framsteg/jobbet? Har kommit in i konsulentyrket så himla mycket.


VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner?
Jajamen det har jag! :)
Har du förlorat en vän? Inte i år.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? Önskar av hela mitt hjärta.
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej, skulle aldrig göra något sånt.
Har du ljugit för en bästavän? Nej!
Har du många killkompisar? Rätt så många.










FULL RULLE!

Igår var det fullt upp! Först for jag till Boliden och hälsade på morfar & Yvonne. Morfar mår inte bra nu, det är så hemskt att se att han bara tynar bort, finns nästan inget kvar på honom. Han ser mest ut som ett benrangel och han orkar nästan inget alls, knappt prata. Sen har deras fågel Putte dött också, morfar var ledsen för det och han sa "nu har jag ingen att prata med när Yvonne är borta. Det skulle ha varigt jag istället för Putte. Jag är redo." Får så dåligt samvete att man inte är där oftare och det tar ont när han säger så, att de skulle ha varigt han, men samtidigt förstår jag honom på ett sätt. Hur roligt är det att sitta i en fotölj hela dagarna och ibland sitta vid datorn för att sedan äta lite, lite och sen bara vänta och vänta på att tiden ska gå, sen hela tiden ha sin syrgas för att kunna andas. Stackars morfar. Jag lider med dig. Efter jag besökt dom skjusade jag hem Jenny, tyvär hann jag inte stanna utan det vart en kort pratsstund. Men vi kom överrens att vara med varandra någon gång på lovet. Efter pratstunden så rullade jag hem, duchade och väntade på Ante. Sedan bar det av till busstationen för att möta Carro, Jonte, Josse & Robert. Vi gick på Kriti och sedan bowlade vi. Jag vann över tjejorna! Efter bowlingen for jag, Ante och Carro till oss och seplade buzz och snackade skit, efter ett tag kom Jonte också och vi bestämde att vi ska till Luleå imorgon. Tina ska även med. Myspys! Jag hoppas jag hittar nyårsblåsan där annars blir det att kankse fara till syster och se om hon har något?

Idag ska jag vara med Sandra, vet ej vad vi ska hitta på än men vi brukar alltid komma på något. Har saknat Sandra, har inte varigt med henne på länge, men nu äntligen! Ska försöka hinna städa lite idag också, det är dags för det. Ska ta något att äta nu, ses.


LYCKLIG!

EFTER 7 JULBORD ÄR JULEN ÖVER, ÄNTLIGEN

Är det bara jag som saknar alla dom där kvällarna med tjejerna? När man såg film, åt popcorn, snackade massa skit och skrattade tills man fick ont i magen. Jag saknar det väldigt mycket! Har så många minnen med sånna här kvällar som jag verkligen aldrig kommer att glömma, aldrig. Någon som är på att fixa en tjejkväll?

Idag har jag gått med Tina och henns syster på stan. Det var bara hålla i hatten och vässa armbågarna för att ta sig fram vill jag lova. Köpte iaf ett par svarta jeans för 300 på veramoda. Köpte även en juicepress så när jag kom hem för ett tag sen drack jag nypressad juice, hur mumma som helst! Klockan halv fem kommer Malin hit. Vi ska äta mat och sen ska vi försöka oss på att baka polkagrisar och jag ska nog även testa attbaka grodbakelser.. vi får se hur det går!

Tänk att snart är det nyårs och 2008 har gått med raketfart! Helt otroligt fort. Har lärt mig mycket det här året både om mig själv och andra och jag ser fram emot ett nytt år med nya möjligheter, ska klura ut ett bra nyårslöfte och det ska inte handla om träna och sånt som alla andra har utan .. ja, jag får se vad jag klurar ut! Dags att fundera vad man ska ha på nyårs? Jag och Ante ska till Piteå på måndag och kolla runt, bara för att komma härifrån ett tag :) Föresten så kommer boxern på måndag och våran nya säng på tisdag, längtar! Nu fattas det bara en störreeeee garderob så är allt komplett.

Tänkte räkna upp lite saker som jag fick i julklapp när jag endå skriver;

Symaskin
Smycken
Påslakan
Adiddaströja
Parfym
Muggar
Smink
Sista gubben till mitt lussetåg ( en samlar sak)
En tomteskål
Presentkort på teater
Ramar
1000:- rabbat på familjens resa
Coctailglas
Ett tavla med mig och Thea på
Presentkort på lindex
osv, kommer inte på allt just nu :)


Vi ses!


GOD JUL

Jag och Ante har trängts med alla folk på stan idag, men vi skulle inte leta julklappar som resten utan nyårskläder, tyvär hittade vi inget, men det löser sig. VI har ju som sagt väldigt trångt i våran garderob redan.. Jag har just betalat räkningar och nu ska jag ringa till Amanda. Vi ska upp till solbacken och sen åka pulka med Carro och Robin. Mys! Sen blir det hem och ducha och fixa sig för att sedan bege sig till antes föräldrar. Och sen måste jag tillägga att det inte känns som jul utan Frida! Måste rusa! Vi höres.  GOD JUL!


För jag saknar frida och våra galenskaper!

DU BETYDER MER ÄN ALLT I VÄRLDEN, DU GÖR MIG LYCKLIG, DU GER MIG STYRKA

Julledigheten har just börjat och det känns toppen. Redan börjat vända dygnet. Igår gick jag och la mig halv fyra och steg upp elva. Har varigt med Carro på stan idag och fixat lite extra julklappar och schoppat lite, ett par jeans, jacka och en kofta. Jag är nöjd förutom att jag inte har hittat nyårs blåsan än, men in värsta fall får jag ta något jag redan har, är inte värre än så. Imorn är det fullt upp! När jag vaknat ska jag först upp på solbacken, sen åka pulka med Carro, Robin & Amanda sen blir det att umgås med Antes familj och sedan skjusa Mamma, Håkan & Lillebror till tågstationen sen hem och sova, sedan när man vaknar upp är det julafton och då är det fullt schå från morgon till kväll! Först ante morfar, sedan hans faster och sedan fira jul med min pappas sida. HejochHå!

Jag har fått så himla mycket bättre självförtroende och självkänsla. Jag har växt i mig själv och jag känner mig starkare än någonsin. Känns som om inget kan dra ner mig och allt är tack vare en person, Ante. Jag har aldrig varigt så här lycklig. Jag älskar dig.



NU ÄR DET SNART JULLEDIGHET OCH DET KÄNNS TOPPEN!

Hejhopp! Sitter på jobbet och väntar på att tiden ska ricka iväg så jag får julledighet, hur skönt som helst ska det bli. Jag ska fixa lite smågrejor, äta lunch och sen hem. Igår var som sagt Anders och Thea på middag, det var trevligt och vi spelade guitarhero, buzz och sjung sningstar. Blev många skratt, skärskilt när Anders sjöng med sin "totalt jävla mörker" röst, haha! När dom for kom Jack, Lina & Jocke förbi. Såklart fick jag den briljanta ideén att vi skulle till Fällfors och hämta igen min dansmatta som johans "pappa" har lånat av mig. Efter lite tvekande så övertlade jag Jocke (jag har en fantastiskt förmåga att övertala folk), så vi skjusade hem Jack och Lina sen for vi mot Byske för att säga hej till Robin, vidare till fäll där det bjöds på fika och Johan följde med och så hann vi svänga förbi Ante, han jobbade natt. Så vi kom väl hem vid två inatt, men trevligt var det. Älskar att göra spontana saker.

Ikväll var det ju tänkt att jag skulle vara med Mia, men hon var tvungen jobba så det blev inget av. Tråkigt nog, har inte varigt med henne på jättelänge och saknar hon. Men nu är jag snart ledig så då ska vi ses. Ikväll blir det förhoppningsvis Tina sen skulle Ante vara med Markus. Så vi får se vad vi hittar på! Imorn är det julklappar för min och Antes del med mamma, Håkan, Mormor, Melvin, Thea & Anders. Jag längtar, mest för att jag älskar paket men även för att jag älskar min familj mer än allt! Men nu ska jag återgå till jobbet och sen ska jag ringa Frida och Tina! Vi ses och höres! GodJul!


SUNES JUL

Godkväll gott folk!  Idag var jag och Thea på RESIA och kollade på resor, det ser ut som de blir egypten ännu en gång, fast tll ett annat ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter för tillfälligt. Men de skulle verkligen vara mysigt att fara med syster, mamma och mormor. Blir sol, bad och förhoppningsvis schoppa lite. Har  just spenderat kvällen med Carro. Vi har sett sunes jul och skrattat gott. Varför är julkalendrarna nu för tiden helt värdelös för? Det var bättre förr.... som man brukar säga.

På fredag går jag på julledighet, känns skönt och det behövs eftersom det är en tuff termin framöver, hejochhå! Kan vara svårt att få ledigt, men bara hålla tummarn och hoppas på det bästa! Men iallafall så ska jag bara ta det lungt och göra saker jag tycler är roligt på min ledighet. Om nu snön stannar kvar så bli det att åka pulka, snowboard förhoppningsvis! Sen bara vara med familj och vänner. Och Tina ska vara med på nyårs! Jag blev verkligen hur glad som hellst för det :) Nu ska jag sjunga lite singstar och sen bara ta det lung och sova för imorgon är det sista ruchen på jobbet! Sen har jag bara tänkt jobb halvdag på fredag och sen är det LEDIGT tills den 6 jan!




2885 KR

Räknade just ut att hitils har jag köpt julklappar för ca 2885 kr. Endå rätt så bra på tanke att det är till 21 stycken. Så jag behöver nog inte handla några mer vad det ser ut som. Är ni klara med eran julklapps handel? Snart dags för tjejlunch, sen möte med Terese och sen möjligtvis att fara hem, vi får se. Ha en bra dag! Slå en pling.



JUL, UTOMLANDS OCH DAGTID.

Blir inte så mycket uppdateringar nu för tiden. Men det finns så mycket annat man ska hinna med. Är så mycket press och prestation hela tiden. I helgen har det inte hänt så mycket. I fredags var det junis disco som gällde, 35 barn som var med mig och Ante. Tackar gudarna att ante ställde upp och var med. Lördags var det ledaravslutning och v sjung singstar och bara myste på. Idag har vi varigt hos Antes föräldrar och ätit sen for vi till mamma och sa hej och sen var vi med jocke ett tag. Ante har farigt och jobbat nu, trist. Jag hatar när han jobbar natt, är så jobbigt att sova själv när man har vant sig att alltid ha någon brevid sig. Men bara vänja sig vid det och peppa inför sista jobbaveckan som är full med saker som jag ska fixa innan jag går på julledighet på fredag. Och då är det även massa julfirande med vänner och familj.  Fullt upp.

I övrig kankse jag far utomlands igen i februari med mamma, thea, mormor. Det var Theas briljanta ide att vi skulle fara eftersom vi inte gjort ngt tillsammans. Så jag var inte sen att haka på! Skulle vara riktigt trevligt. Blir isf en sista minuten resa någonstans. Gäller bara att prata ihop oss och spara lite pengar och få ledigt från jobbet såklart. Men detta blir en senare fråga. Och förresten så jobbar jag bara dagtid i veckan, så hör av er!



Jag bjuder på denna bild på mig & Tina från våran 80tas fest!
JAG ÄLSKAR DIG PLUTTIS =)

JAG SKIPPAR JULEN I ÅR ...

Känns som jag kan skippa julen i år. Alla är endå borta känns det som och det är bara stress hit och dit. 18dec hos pappa med thea. 20 julafton hos mamma med thea. 24 först hos antes och sen hos pappa. Bara massa släng hit och dit. Jag vet att jag är neg, men så känns det just nu.

FAN OCKSÅ, VARFÖR?

Jag blir så ledsen, kan inte släppa tanken. Jag vill gråta. Jag vill skrika. Möta dig öga mot öga och förklara för dig hur mycket du kan, hur duktig du är och hur otroligt saknad du är. Fan också, varför, varför, varför? Jag vet att du kan. Sluta, snälla? Helt ärligt så skulle jag kunna göra vad som helst för dig, vad som helst bara du vill själv, bara du slutar. Jag kommer aldrig glöma tiden då det var du och jag mot världen och allt vi gjorde. Hoppas du förstår mig en dag, hoppas du förstår att jag vill att du ska må bra och klara dig. För jag vet att du kan.

Kom hem igår från Österåsen. Det var helt okej, men hade gärna varigt hemma, men jobb är jobb. Just nu vill jag hem och bara vara. (kan inte släppa tanken om dig) Jobbar till ca 21.30 ikväll. Juldisco. Peppen...........

TACK!

Tack! För alla som uppvaktade mig igår och för alla fina presenter! Jag är mycket nöjd!!! Nu sitter jag och väntar på att Camilla ska ringa, en arbetskollega, vi ska till Sollefteå. Känns lite drygt just nu men det blir säkert jättebra. Jag kommer ej ha någon tillgång till dator vad jag vet så vill ni nå mig så ring på min mobil! Puss och kram

ALLT VI HADE

Dagarna passerar och denna helg är över. I fredags var det sällskapsspel med kim,malin, robin och ante. Lördag bakade jag och Malin heeela dagen och kvällen. Tack för hjälpen! :) Igår var jag och ante först till Robin och hälsade på i hans lägenhet, sen for vi till markus och sen hem och åt takos. Sen vart det vinterstädning och sätta upp julgranen, så nu strålar lägenheten! Idag är det kalas hos mig, eftersom det är min födelsedag idag! Har redan fått två presenter, en från min syster som var en supersnygg tröja och av Ante fick jag min addidas tröja som jag har velat ha i ett halvår nu. JIPPI! Hoppas jag får många bra paket sen ;) Glöm inte bort att komma på fika!

Jag tänker fortfarande på dig. På något sätt kan jag inte sluta tänka. Allt vi hade, allt vi gjorde, allt. Även fast det inte är vi nu så kommer du alltid ha en plats i mitt hjärta, för trots allt så var det du och jag mot världen och inget kunde stoppa oss.

JAG VET ATT DU KAN

Tårar, jag vill bara gråta. Fan också, är ditt mitt fel att hon fastnade i träsket? Men hade jag stannat, hade jag kanske också varigt där? Jag kanske inte hade varigt så stark. Vem vet? Fan också. Klarar inte av att läsa det du skriver, för jag tänker bara på henne. Hon som jag delade allt med. Våra galna ideer och alla våra skratt tillsammans som ingen skulle ta ifrån oss. Nu är dom borta, föralltid? Jag önskar att det här aldrig hade hänt. Och du, jocke jag ändrar mitt svar på din fråga som du ställde till mig "om du fick spola tillbaka tiden vad skulle du spola tillbaka till då?" frågade han. Jag svarade då "Skulle nog inte ha spolat tillbaka tiden, eftersom man har lärt sig saker av allt. Men om jag var tvungen till den tiden där jag mådde som sämt för att kunna fixa till det" svarade jag. Nu vet jag svaret, "till den tiden det var jag och hon, så att vi fortfarande var vänner". Jag saknar dig och jag hoppas det kommer att gå bra i framtiden för dig. Jag vet att du kan, för du har så mycket styrka. Fall inte, snälla. Du kan, jag vet att du kan.

LIFE IS LIFEEEEEE

Låt tiden gåååååå. Jag vill ha min födelsedag, julafton och nyårs. Sen vill jag att min syster ska vara hemma och inte i norge. Sen vill jag att våran hyresvärd slutar vara så knäpp. Men, thats life. Jag har gjort klart det mesta nu på jobbet och fördriver lite tid nu, ska snart på hemliga uppdrag, den ni! FNISS. Flummigt inlägg, kan bero på att jag inte sovigt något inatt, jävla förkyldning. Dags att dra!

JAG ÄLSKAR ANTE

LIVET

Schemat för vårterminen 09 är klart. Nordanå är klart. Bara att sätta sig och göra resterande saker som ska fixas. Känns jobbigt, orkar inte, men måste. Ibland ångrar jag mig. Att jag flyttade hemifrån och att jag börjde jobba. Fast samtidigt är det himla skönt att kunna göra som man vill och att tjäna in pengar. Tror aldrig jag kommer att kalra av att plugga. Tina har ju tentor och plugg hela tiden och jag är verkligen ingen sån människa som kan sitta i flera timmar. Jag undrar hur detta ska gå, men jag har ju trots allt ett år på mig att fundera på vad jag ska göra. Starta eget lutar det väldigt mycket åt. Men vi får se.

Ska snart ner på stan och försöka hitta den sista julklappen, till Ante. Det är så knepigt att köpa något när han inte önskar sig något. Har ni samma problem som mig? Killar önskar sig nästan aldrig något, hopplöst. Sen måste jag försöka hitta något att ha till nyårs också, har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Någon som har någon ide? Vad ska ni ha på er? Det är jag, Malin, Kim, Ante, hitils sen tror jag Lina och Linus skulle vara med också. Kanske lite fällforssare också. Middag hemma hos mig och Ante sen blir det bara att ha roligt :)

Såhär ser mitt liv ut just nu;

Torsdag: Jobb + Teater.
Fredag: Jobb + Sälskapsspelkväll.
Lördag: Uppvisning + Bak till min födelsedag.
Söndag: Packa inför Österåsen.
Måndag: Jobb + kalas hos mig kl 19!!
Tisdag: Österåsen.
Onsdag: Österåsen.
Torsdag: Österåsen + hem.
Fredag: Juldisco + ledarasvlutning.


Dags att dra, ses folk. :)

EN TISDAG

Så det är en ny vecka. Ny arbetstag och jag vill lova att det är fullt shå just nu på jobbet. Massor att fixa och som vanligt vet jag inte vilken sida jag ska börja i. Har visserligen gjort väldigt mycket idag, men ska göra mer. Åt lunch med Ante idag och sedan träffade jag Lina på stan. Köpte lite julklappar, nu är det inte många kvar, längtar tills alla är köpta. Fast då är det nervositet som kommer för att se om alla blir nöjda över paketen. Något jag oroar mig för varje år, man vill ju inte att någon ska bli besviken. Jag håller tummarna. Åter till jobbartag nu, jobbar till 20.00. Vi ses och höres.

PS: Den 8 december är det kalas hos mig från klockan 19.00.
Det bjud på fika! Glöm ej paket ;) DS



RSS 2.0