Destenation Irland.

Landade igår på Irland, jag och Sara möttes upp av pappa och så for vi till hotellet. Det kändes sjukt konstigt att åka på vägarna, allt kändes fel. För ni som inte vet så har ju Irland vänstertrafik. Så allt blir tvärtom. Det var nästan så att man fick spunk och jag höll hela tiden på att säga till pappa att han körde fel. Desutom sitter ju ratten på fel sida också, så man blev lite hjärntvättad. Men iaf, när vi kom fram till hotellet fick vi träffa pappas arbetskamrater, dom var väldigt trevliga så vi alla gick och åt middag. Det var dyrt, men som tur var behövde jag inte betala en krona. Pappa betalar!?

Idag vaknade jag vid åtta, steg upp, åt frukost och sedan for jag och Sara till ett köpcentrum, det var gigantiskt, enormot och jättestort. Ni fattar. Kläderna är väl typ som hemma, eller det fanns nätsan inget i min stil, det var lite tråkigt och det är ju inte precis så att man vill köpa kläder på H&M eftersom alla har det hemma. Iaf så gick vi omkring där, runt, runt, hit & dit. Av en slump så hamnade jag i någon affär och tror ni inte jag hittade supersnygga solglasögon, oh, dom passade perffa, fast det var klart att dom kostade 250kr. Sen hittade jag ett par råsnygga skor, så jag stog i valet och kvalet, men jag köpte båda. Skorna hade kostat 950kr, men kostade nu bara 250. (rea, jag älskar rea) Så då kände jag mig nöjd och belåten, men då var det klart att jag gick in i en annan skoaffär och där stog råsnygga skeatskor, svarta med gråa döskallar på, jag var tvungen prova dom, dom satt perfekt och var hypersköna. Så jag köpte dom också, 650kr. Så nu får jag inte köpa något mer, haha. Iaf inga skor, jag har köpt skor i sinne den sista tiden, nu klarar jag mig till nästa år, bokstavligen talat.

Imorgon ska vi börja våran rundtur runt Irland. Jag vet inte än vars vi ska, men jag hoppas det blir bra, bilen är iaf skön så man kan sova i den, toppen! Sova i bil.. är så skönt :) (för alla ni som inte vet, så sover jag så fort jag sätter mig i en bil typ) Nä, nu ska jag tvätta bort sminket och göra mig i ordning för sängen.

Jag vet inte om jag kommer att få någon tillgång till internet, det beror vars vi bor. Men som sagt så når ni mig på sms, annars ses vi när jag kommer hem. Jag förväntar mig en riktigt välkomnande, hahah ;)

Puss, sovgott, take care, :*

PS, jag har fått hjälp med min bloggdesign. Jag kommer länka direkt jag kommer hem, för hon hjälper gärna andra :D DS

Jag är så himla bra

.. eller hur det nu var igen. Folk brukar kalla mig drama qween, för jag har en förmåga att trassla in mig i saker och bara göra dom värre, men på något vänster brukar jag klarar ur mig dessa sittsar rätt bra. Fast denna gång tvekar jag stort, hur i hela friden ska jag klara detta? Varför gör jag saker värre än vad dom är? Varför trasslar jag in mig? Varför? Så många frågor så lite svar.. Men jag ska klara det.

Röster som ekar oavbrutet,
mot min vilja,
mot allt jag har sagt och
mot allt jag vill.
Hjärnspöken.

image120


Saknad.

Det är helt sjukt hur mycket jag saknar er ♥
Varför är det inte oss längre?



Det känns jobbigt att ingen kommer att förstå mig,
jag vet inte hur jag ska göra för att ni ska förstå.
Jag har försökt förklara,
men det går bara inte.
Jag antar att man måste  uppleva det själv,
för att kunna förstå vad jag varje dag kämpar emot.
image119



Flytta hemifrån.

Ibland ångrar jag faktiskt att jag flyttade hemifrån.
För det är så himla mycket att göra och sen alla räkningar.
Jag är så himla less på dom just nu.
Det blir bara mer och mer för varje månad känns det som.
Antligen så måste jag börja leva jättesnålt, skaffa mig ett till jobb eller be att någon flyttar hit.
Flytta hemifrån är inte alltid så bra som man tror.
JAG HATAR ATT VARA VUXEN.


Om en vecka far jag, längtar i sinne.



<3 with every heartbeat


image118

Glad påsk.

Endast fyra timmar arbetsdag idag, skönt. Fast sitter forfarande på jobbet, men ska snart springa förbi Malin och prata lite med henne och sen förhoppningsvis hinner jag träffa Josse en stund och sedan gå med Malin ett tag på stan för att sedan fara hem och städa och diska. Sen blir det att fara till teatern, blir nog ligga i lite extra idag och vara koncentrerad till tusen, eftersom vi snart har uppvisning på Nordanå. Åh, jag längtar tills jag får stå på scen.


Jag kanske ska måla om i helgen i lägenheten. Men vi får se hur det blir med det. Dessutom har jag hittat en jättesnygg tapet som jag bara måste ha. Skulle sitta klockrent i sov eller vardagsrummet. Men vi får se hur länge pengarna räcker. Jag har en hög med räkningar som måste betalas nu + att jag ska till Irland om en vecka. Åh, hatar att inte ha pengar. Men allt går. Får göra som mamma gjorde när hon föyttade hemifrån, leva på gröt, kräm och fil. haha. Jag fick iaf ett mackgärn av mamma i påskpresent, greaat.


GladPåsk!
image117

puss

Vilken galen helg...

... Men helt toppen! Det började med att i fredags var jag med Malin & Amanda. Vi såg film och färgade Amandas hår. Sen ringde malins tel och det var Kim som ville att vi skulle hämta dom i kåge, allt hade spårat sa dom. Så vi får dit. Sen for jag & Amanda till mig, då kom Jocke, Ante och markus fulla som svin, eller ja iaf ante & Jocke. Dom levde om som fan osv (ni vet som fulla människor kan göra!?) Sen vart det lördag och det innebar att träffa Patrik och fara till byske och vara med alla som skulle festa. Det var hur roligt som helst, alla sjöng och dansade och hade trevligt, jag trivdes till tuuuusen! Sen mot kvällen slut så skjusade Löva hem oss, jag tappade även min telefon mitt på Efyran, men den vart återfunnen av någon i Boviken, så jag får igen den idag vid 11 tiden. Underbart sköönt, kändes som en del av mig var borta igår, haha. Igår var jag med Robin & Patrik hela dagen och kvällen. Det var trevligt, det var dock mindre tevligt att jag inte åt på ca 34 timmar.  Jag sa hejdå till Patrik imorse. Kändes lite sorligt att han skulle fara, but thats life när man har vänner som bor i avlånga Sverige. Får se om jag far till han när han fyller år, om jag har körkortet kankse det blir, mest troligt. Tack för en bra helg allihopa :)


Nu är det inte länge kvar innan jag ska fara till Irland. Jag längtar. Det kommer bli toppen. Dels komma bort från skellhell ett tag och sen få se massa andra saker. Jag trivs. Love life, sunchine. Mitt nya måtto. Känns som allt flyter på just nu och allt går som jag vill. Åh, älskar när det är såhär.

image115















Det har gått många dagar för mig att inse,
att det är menat att det ska vara vi,
men jag är redo att ta steget nu,
du & jag, jag & du blir vi.

Godmorgon.

Uppe med tuppen, idag igen. Ska snart fara till Skelleftehamn och värva Junisar, direkt därifrån blir det att fara på möte om vårmässan, sen äta lunch och sedan möte med Therese, vi ska fortsätta planera lägret, igår satt vi i sex timmar och planerade. puuuuust. Jag hoppas att det går fortare idag, men det borde det göra eftersom vi har planerat dom grundläggande sakerna. Förhoppningsvis kan jag sluta lite tidigare idag, skulle vara skönt.

När jag kommer hem idag ska jag dammsuga, skura. Resten är klart, fixade det igår. Jag är duktig! Sen ikväll kommer Malin & Amanda, myyyys :) Det blir great!

Dagens ekonomi ser ut som sådan,
kräm ca 14kr
bröd  ca 20kr,
totalt 34:-



Ha en bra dag och ta hand om er, det förtjänar ni.


PUSS

Ekonomen Micaela.

Var på kurs tisdag-onsdag och för första gången av fyra kurer så har denna varigt den bästa. Har lärt mig om krishantering, det goda samtalet och manligt och kvinnligt språk. Äntligen en vettig kurs där man har lärt sig något. Men höjdpunkten var att få träffa Frida, värdens bästa och underbaraste Frida

Min ekonomiskaplan då? Hur går det med den?
Det gick totalt åt 56 kr i stholm.
Idag har det gått 41 kr.

Såja, det går väl framåt.
Men det är nog för att jag har så lite pengar,
om man ska se det logiska?

Men jag fortsätter att kämpa... som aldrig förr?

Kul att hyran har kommit nu på 3500 + bredband 105 + tvlicens 508,
sen ska jag ju till irrland också. det går bra för mig nu?

Snart helg!

Jobba imorn, sen Malin & Amanda
Lördag, möta patrik och sen fest.
söndag vara med patrik.



LOVE YOU LOVE YOU LOVE YOU LOVE YOU LOVE YOU LOVE YOU LOVE YOU LOVE YOU
image112

En bra måndag.

Ekonomiskaplanen. Jo, har inte köpt ngt mer än lunchen idag. Duktigt. Jag har hunnit med rätt så mycket idag. Hunnit träffa Linus & Carro. Jobbat, haft möte med unf:are, träffat Lisa, skrattat i sinne och pratat inredning. Ja, som sagt om jag hinner & orkar ta mig tid ska jag fixa sovrummet på påskhelgen, innan jag far till Irland. Jag längtar jag har världens ide. YEAAAH! Det kommer bli råsnyggt om det går att ha som jag har planerat :)

Nu ska jag sätta mig och göra lite påsk-kort, se en film och äta middag. (Jag vet ska skärpa mig) Sen måste jag packa också. ska ju till stholm imorn, ska kliva upp klockan 05.00.


Några av mästerverken jag och malin bakade ;)
image111




JUST LOVE LIFE SUNCHINE

Skärpning!

Ojoj, jag måste börja skärpa mig nu, jag måste sluta tro att mitt konto är gjort av pengar. Pengarna rinner som smör i solsken just nu. Jag förstår inte vad jag göra med mina pengar? Jag måste göra upp en ekonomi som jag måste följa. Oj, hur ska detta gå? Sen är det ju det här att vissa saker måste jag ha... eller vill ha? Otch, det spricker redan. Sen ska jag till Irland och jag har en känsla av att jag måste betala saker själv där eftersom pappa betalde en del av biljetten, sen kommer massa räkningar den här månaden. Jag ser bara hur pengarna rinner ner i sanden, HJÄLP. Jag kankse ska söka till ekonomifällan, eller vad det nu heter, haha. Tur är så har jag inte gått så långt att börja låna pengar än iaf!? Tror jag ska börja skriva upp vad jag köper osv här i bloggen. Dags att göra lite jobb nu, sen blir det äta lunch ute med damerna. (Jag vet,  fy skäms!)

image109

Idag är en bra söndag.

Jag tog sovmorgon idag och steg upp vid 13.00. Riktigt skönt. Jag började laga voffler, sen ringde telefonen och det var Carro som ville komma förbi, självklart fick hon det. Så jag har umgåtts med henne nu på eftermiddagen :) Det var nice, vi fikade och pratade skit. Nu sitter jag här. Ska snart ta ett fotbad, ducha och fixa mig lite. Sen ikväll ska jag vara med Hilda, vi får se vad vi hittar på. Ska bli trevligt att träffa henne iaf, var sååå länge sen.



Här kommer bilden på min nya frills! NJUT, haha =)
image108

image107
Carro Jag & Hilda ♥



Det var allt just nu.

puss

Helg.

Jag var nyss med Erik & Felicia, dom hade varigt i stan så dom kom hälsade på :) Alltid trevligt med besök. Var med dom igår också, vi såg film och chillade. Just nu börjar jag bli lite smått stressad för ikväll. Jag vill göra massa saker, typ åka bob/pulka, bowla, göra ngt galet. Men ingen är typ på och jag orkar inte sitta och se film.

Veckan som kommer är inte lugn, såhär ser den ut.
Måndag - Jobba från 08.00-21.00
Tisdag - Stiga upp 05.00, Kurs i stholm.
Onsdag - Kurs, sen träffa Frida, hem.
Torsdag - Jobba 08.00-18.00, sen teater, storstäda.
Fredag - Jobba, sen möta patrik, fest.
Lördag - Patrik och folk.
Söndag - Jobba och Patrik.

Jag har iaf bytt frisyr och färg på håret,
bild kommer senare för just nu funkar det inte med att lada upp bild.

ha en bra helg. puss.

New attraction

When I look at you and you look at me.

På jobbet som vanligt, är utråkad som fan och jag vill shoppa.
Men jag får inte för att jag har så lite pengar plus att jag ska till Irland, måste spara.
Och påtal om spara,  hur vare det hära med att spara pengar till en utlandsresa? Det går åt perkele :(
Ärch, jag får skaffa mig en rik pojke!


Nä, dags att göra ngn nytta nu då?


Trött, tröttare, tröttast.

Idag är jag inte arg, men dock mycket tröttare.
Känns som om det är bly i mitt huved och jag vill sova omdelbart.
Vars är energin? Vars är orken som man hade förut?


När jag kommer hem idag väntar, tvätt, disk, damsugning, skurning. Jag är verkligen jättepeppad på komma hem? Orka göra allt sånt. Men jag måste. Åh, varför flyttade jag hemifrån. Okej, det är hur skönt som helst, men det är så himla jobbit att göra alla sysslor, skärsklit när man är själv och som sagt är det ju inte bara sysslor, det är räknignar också. Allt hade varigt så mycket lättare om jag hade någon att dela allt med. Här om veckan skaffade jag mig ett ICA-kort, 10 vuxenpoäng till. Snart är körkortet också där, så då är jag vuxen på riktigt? Och då måste man såklart skaffa statiol kort med. Jasi, fyfan för det vuxna livet. Jag vill vara barn igen!

Sen måste jag sluta tro att jag är rik också. Herregud, jag har nästan inga pengar kvar och jag fick lön för 10 dagar sen. Fast det har varigt mycket räkningar och sen har jag ju betalat biljetten till Irland också. Hoppas det inte kommer ner någon räkning nu på dom senaste dagarna, för då är jag körd.


Ikväll ska jag vara med Malin och kankse Carro :) Det blir nog att se film och prata skit.


Ska äta appelsin nu, sen fara hem.

puss. ni kan alltid ringa om ni har tråkigt någon gång.



jag vill slå, skrika & gråta.

Okej, jag är förbannad i sinne. På riktigt.
Jag hatar när folk gör saker bara för att göra mig förbannad,
och tanken av det gör mig ännu mer arg och jag vill bara
slå på någon tills den faller ner på marken.
Jag vill skrika så mycket jag kan tills jag blir hes och inte har någon röst kvar.  Jag vill gråta tills jag inte har några tårar kvar. Åh, jag vill! Kan jag inte bara få? Att jag känner såhär beror nog på att jag inte har ätit ordentligt idag, fått för lite sömn och för mycket tänkande. Måste bara tillägga att jag blir besviken på gång på gång av er. Är det meningen att man ska ta emot allt? Varför i helvette kan ni aldrig lära er lyssna?

Ni som har hängt med har ju vetat att jag har börjat mitt nya liv, träning + inget onyttigt. Varför syns inga resultat då? Jag blir förbannad! Om det inte syns snart så ger jag upp och äter upp mig till en ännu mer rund köttbulle än vad jag redan är. Kan ju passa på att isolera mig från alla då också när jag endå håller på och sen klaga ännu mer på livet. (förlåt, är bara så jävla neg just nu)

Sen har vi även loverboy som jag kommer tillbaka till varje dag. Och det gör mig ännu mer tokig, förvirrad och jag vill inte ens tänka mig hur loverboy känner, hur dina tankar går. Förlåt för att jag är så jävla fram och tillbaka. Jag vet inte vad eller hur jag ska tänka längre. Jag vill vara lycklig med dig, jag vet att vi är gjorda för varandra. Men jag vet även att det är jag som har trasslat till det här och gjort detta till en jävla röra för oss båda. Jag kan aldrig säga förlåt till dig mer, för jag har missbrukat det ordet till dig så himla många gånger så du tror säkert att jag inte ens vet vad det betyder längre.

Åh, varför är jag alltid en sån som ska tänka på allt och alla. Varför är det jag som ska hålla koll på alla, veta vars alla är, styra upp saker så att det händer saker? Varför kan ingen annan ta det där jävla ansvaret? Okej, visst, jag har ett kontrollbehov och jag älskar att göra saker så de blir lätt att jag styr upp saker, men självklart är jag fruktansvärt less på det och jag vill inte längre. Jag vill att min telefon ska ringa och där någon säger "Mican, vi ska göra det här hela helgen, visst kommer du?" Vilken enorm lättnad det skulle vara. Synd att det bara händer någon enstaka gång.

Okej, nu är det slutklagat. Nu till något posetivft. Jag har klippt och färgat håret idag, klippte lugg och har röda knalliga slingor i håret. Det blev bra tror jag iaf =) Konstigt nog längtar jag tills jag ska fara till Irland med Pappa & Sara. Jag behöver komma härifrån ett tag känner jag.

EFETRLYSNING!!!!!!!!!!! Om ngn känner att den vill komma bort från sina föräldrar ett tag så är du välkommen att bo hos mig bara du delar på hyran. You have my number så bara slå en pling om du är intresserad.
image106


















I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice,
Give me reason, but don't give me choice,
Cos I'll just to make the same mistake again

Tänkvärt

Jobbdagen är snart över, slutar halv fem och då ska jag möta Tina och sen ska vi hem och laga mat, sen blire station 8 ikväll, vi ses väl där? :) Vilket kanonväder det har varigt idag, synd bara att man har behövt sitta inne :/

Ibland är föräldrar det bästa man har och just idag älskar jag min pappa lite mer än vanligt. För det är nämligen så att pappa far till Irland på söndag och ska vara där i tre veckor och jobba, min låtsas mamma Sara ska fara dit och hälsa på den 27 mars, jag ville följa men när pappa sa att det kostade 3500 kr så känndes det inte så bra just nu för min ekonomi, så jag tacka nej. Men idag, för ungefär en timma sedan så ringde pappa och frågade igen om jag ville följa, såklart sa jag ja. Pappa sa då "Om du vill så sponsrar jag dig med 1000 kr" Jag tappade hakan och sa ja lite förvånat. Så nu ska jag till Irland den 27 Mars - 2 April. Jippy.


Jag tror inte på gud eller sånt, men jag hittade det här och jag tycker faktiskt att det var tänk värt...

När gud skapade kvinnan, kom det fram en ängel till honom.
"varför använder du så mycket tid till just denna skapelse" frågade hon.
Herren svarade:
"Har du sett så många specialeffekter jag måste ha, för att skapa kvinnan?

Hon ska kunna tvätta, men inte vara gjord i plast.
Hon ska fungera på vilken diet som helst och ha en kropp som kan föda,
och sköta fyra barn samtidigt.
Hon ska ha en kyss som kan läka allt
från ett uppskrapat knä till ett sårat hjärta.
När hon är sjuk så botar hon sig själv, o
ch hon tar hand om andra när de inte har det bra.
Och allt detta ska hon kunna göra med endast två händer.

Ängeln blev förvånad över alla dessa egenskaper.
Hon närmade sig kvinnan, och rörde vid hennes kind.

Men hon är så mjuk...? Sa ängeln,
Gud sa:
Hon är mjuk, men hon är också stark.
Du skulle inte tro på vad kvinnan kan utstå och klara av.

Kan hon tänka? Undrade ängeln.
Gud svarade:
Hon kan inte bara tänka, utan också resonera och kompromissa
Ängeln fick plötsligt syn på något och sa:
Herre, det ser ut som att denna modell har ett läckage.
Det är inget läckage, det är en tår.
Vad är dom till för?
frågade ängeln,
och Gud svarade:
Tårarna är hennes sätt att uttrycka sig på,
hennes sorg och hennes kärlek,
hennes ömhet och hennes ensamhet,
hennes lidelse och stolthet.


Kvinnan har styrkor som förundrar mannen.
Dom tål katastrofer, och dom klarar av tunga bördor,
men de har lycka, kärlek och känslighet.
Dom ler när som vill skrika, sjunger när dom vill gråta,
gråter när dom är lyckliga och ler när dom är nervösa.
Dom slåss för det dom tror på, och de står emot orättvisor.
De tar inte ett "nej" för än de blivit övertygade
om att tro på en bättre lösning.
De ger av sig själva, för att familjen ska ha det bra.
De följer en vän till läkaren om hon har läkarskräck.
De älskar villkorslöst.
De gråter när ett barn för första gången öppnar sina ögon,
och de glädjer sig över sina vänner som lyckas.
De blir glada när de hör om födelser eller bröllop.
Deras hjärta brister när en vän dör,
men de är starka när dom tror att de ingen styrka har kvar.
Dom vet att en kyss eller en kram, kan läka ett brustet hjärta.

Men, det finns ett fel på kvinnan: Hon glömmer vad hon är värd!



image105

tack

Som vanligt har man en massa och skriva om, men sen när man väl ska skriva så försvinner allt, varför är det så?

Jag har iaf skrivet verksamhetsrapport hela morgonen och nu har jag just ätit lunch, har lunchrast nu. Så sitter bara här och fördriver tiden. Efter lunchen ska jag fixa några inbjudningar, ringa lite samtal, sicka in lite saker till förbundet. Sen slutar jag idag klockan 17.00, skönt att inte jobba kväll, Ska vara med Malin och vi ska se ett öga rött, sen kanske jag ska fixa lite mer i lägenheten och slänga i en tvätt. På tal om tvätt, så  tvättade jag igår och vi har fått en ny tvättmasskin, den verkar iaf funka prima bara man får upp luckan, haahah.

Min syster ringde just, hon var i sundsvall, så hon skulle springa in och kolla om dom har en tvbänk åt mig, tack syster ♥ Hoppas verkligen att dom har den så det kan bli någon ordning snart. Jag längtar!

Nu är det dags att göra någon nytta! Vi ses. Puss&Chiiing

Ännu en gång vill jag tacka alla som finns och bryr sig.
Ni är bäst  och jag älskar er mest av allt i hela världen!
Det finns inga som ni, ni kommer alltid vara närmast hjärtat!

image104

I brist på annat..

FÖRST
Namn - Micaela
Piercingar - Tungan, öronen, läppen.
Tatueringar - Kommer inom snar framtid
Längd - 159cm
Skostorlek - 37
Hårfärg - Brun
Är du kär i någon - Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans - Ibland.
Tänker du på självmord - Nej
Tycker andra att du är attraktiv - Öhm, ingen aning?
Vilket shampoo använder du - Sunsilk
Vilken parfym anväder du - Olika, just nu Paris Hilton.
Vad är du rädd för - Småkryp!
Gillar du att tvätta - Så länge inte tvättmaskinerna krånglar!
Gillar du Berg-och-Dalbana - jaaa =) 

SENASTE...

Film du hyrde - Linas kvällsbok.
Låten du lyssnade på - no one.
Låten du hade på hjärnan - You want a pice of me
Låten du laddade ner - Kommer inte ihåg :)
Personen som ringde dig - Lisa :)
Personen du ringde - Lisa :)
Tv program du tittade på - Wallander.
Personen du tänkte på - dig.
Bok du läste - kommer inte ihåg vad den heter, men verkligehtesbaserad av magdalena graf.
Personen du fick brev av - Frida :)
Personen du fick sms av - Frida.E
Gången hela din familj åt middag tillsammans? - När jag bjöd mamma och co på middag i lägenheten.
Saken du köpte - en skjorta, tröja & tscirt:)

FAVORIT...
Mat - Raklettgrill
Låt - Finns så många!
Dryck - Finns många ;)

HAR DU NÅGONSIN...
Gråtit över en pojke -
Ja
Gråtit över en flicka - ja
Ljugit för någon - Ja
Varit i slagsmål - Nej
Blivit arresterad - Nej

ANTAL...
Gånger du varit kär -
på riktigt 2 gånger.
Gånger ditt hjärta brustit - 1.
Hjärtan brustit på grund av dej? - vet inte
Personer från grundskolan du har kontakt med - umgås med? - det är itne många.
Gånger ditt namn varit med i tidningen - Intervjuer osv
Ärr du har på kroppen - det är inte många, men ett på armen och ett under foten, haha.

TJOLLER...
Vad har du gjort idag - Jobbat
Brukar du svära mycket - nja, ibland.
Hur tidigt stiger du upp - 06.30
Gillar du att slåss - varje dag
Vad är du allergisk mot - något i ngt pencelin
Var har du ont - I hjärtat
Använder du hårspray - Ibland
Favorit serie - ser aldrig tv
Håkan Hellström eller The Ark - the ark
Bright eyes eller Lars Winnerbäck - Lasse!
Gillar du ketchup - Ja
Är du glad nu - lagomt
Var du glad igår - joo
Varför? - var bara de =)
Känner du någon som jobbar på sjukhus - Ja
Vad dansar du till - allt
Stockholm är - underbart när man får vara med frida
Göteborg är - Underbart
Kan du sjunga - när ingen lyssnar ;)
Guld eller silver - Silver
Spaghetti eller makaroner - spaghettiiii
Ett land du helsat vill besöka thailand eller hawaii - Hawaii & Thailand

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln -
Ja
Gnälla - Ibland
Sova - Ja
Ha ångest - Ibland
Skada dig själv med flit - haha nej?
Ta mediciner du inte borde ta - nix
Vilja dö - Nej
Drömma mardrömmar - ibland
Drömma sexdrömmar - hahahahha
Klä dig i svart - Ja ibland
Gå till kyrkan - Nej
Gå i skolan - nej, har gått ut;)
Snusa - nix!
Portion eller lös - URCH
Ljuga - Nej
Hata folk - Ja
Lita på folk - ja, ibland kankse lite för mycket

VEM...
Saknar du -
frida, patrik
Vill du döda - För många
Vill du slå - Många
Vill du kittla - höhö
Vill du prata med - frida
Skrek du på sist - mamma
Vill du vara som - jag vet inte
Sårade dig sist - vet inte.
Vill du bli galet full med - malin
Gjorde dig riktigt glad senast - malin
Är vackrast på jorden - Will Smith

HAR DU...
För många vänner -
nej, kan man ha det eller?
Förföljelsemani - nä haha
Tvångstankar - Ja
Någon annan psykisk sjukdom - nej
Någon fysisk sjukdom - nej
Någon skada - Haha antagligen
Färgat håret - Ja
Brutit några ben - Haha nej
Egen dator - Yepp
Bra självförtroende - ibland
Kysst någon - Ja
Bjudit ut någon - haha
Varit kär - Ja
Dumpat någon - Ja
Blivit dumpad - Ja
Velat vara otrogen - niiix
Varit otrogen - nix
Lämnat landet - Ja
Rymt hemifrån - Ja :D
Tuttat eld på nått - nej
Gjort något olagligt - ja

HUR...
Svarar du i telefonen -
Hallå/hej/tja
Fördriver du tiden - olika
Mycket pengar har du - för lite
Tjänar du pengar - Ja
Ofta Bäddar du sängen - Ibland
Ofta diskar du - några gånger i veckan
Ofta städar du - Ibland
Många stör du dig på - olika,
Ofta träffar du din familj - typ aldrig

TROR DU...
Att du kommer bli något -
ohja
På rymdvarelser - Nej
Att folk tycker om dig - hur kan man inte tycka om mig?
På ett liv efter detta - Ja
Att fiskar kan tänka - Haha nääää
Att du kommer leva länge - yes

VÄLJ...
Katt eller hund -
Hund
Vit eller svart - svart
Varmt eller kallt - Varmt
Vatten eller land - Vatten och land
Sex eller kyssar - Båda
Telefon eller internet - Internet och telefon
Musik eller tystnad - Musik
Bok eller film - Film
Leva eller dö - Leva
Övrigt - jag är inte bara snygg, jag är bäst också.

Nostalgi.

Jag får nostalgi när jag kollar på gamla bilder, läser gamla dagboksinlägg och tänker tillbaka på gamla tider och när jag tänker efter en extra gång så har man haft ett rätt så roligt liv, alla skratt, alla minnen, alla man har umgåts med osv. Jag älskar det, love life! Eller love life sometimes.

I övrigt har jag hittat en pojkvän, synd bara att han inte vet om det än,
men så småningom. Outch, jag vill bara äta upp honom?
GE MIG HONOM NUUUUUU !

Övriga upptateringar


* När pappa kommer hem från Irland så ska han & jag sätta oss med körkortsteorin så jag klarar den. Han har bokat ett teoriprov till mig också. Så nu gott folk kan ni alla som inte trodde att jag skulle klara det slänga er i väggen, bokstavligen talat, för here i comes och jag ska klara det, jag kan och jag vill.

* Patrik kommer vecka 11, jag längtar.

* Lägenheten börjar sakta men säkert bli mer hemtrevlig. Ska ringa min hyresvärd och fråga om jag får måla om. Så jag slipper mitt blåa sovrum. Jag hatar nämligen blått, urch. Tur att jag har en snäll syster som hjälper mig :)


Nu väntar jag på att Lenita ska komma (malins mamma) och hämta mig, sen ska jag vara med Malin hela dagen och natten också för den delen , mysigt ;) haha.

Ni vet vars ni når mig.

CHING så länge! :)


image103


RSS 2.0