KÄNSLAN AV ATT HA DIG NÄRA GÅR INTE ENS ATT BESKRIVA I ORD.

Godmorgon! Duchat och sminkat mig. Väntar nu på att tiden ska gå, klockan tolv ska jag luncha med Marie. Träffade henne på stan igår. Mycket trevligt. Efter lunchen blir det att jobba, slutar 20.00 idag.

Åhh, jag vill bara flytta just nu! Ska bli så skönt att det blir våran lägenhet, min och Antes. Vi ska tapetsera om, köpa nya möbler osv. Helt underbart bra. Kan inte bli annat än toppen! När allt är fixat lovar jag att bjuda på saft och bullar!

Jag är så otroligt lycklig med dig Andreas.

Du är den jag vill dela resten av mitt liv med.
Har aldrig i hela mitt liv träffat någon som du.
Känslan av att få ha dig nära går inte ens att beskriva i ord.
Jag hoppas verkligen du vet hur oerhört mycket du betyder för mig älskling.



GLADA NYHETER

Igår kväll var pappa här på middag. Han gillade maten starkt. Han är så söt min lilla pappa. Sen såg jag, pappa & ante lite tv och då ringde min tel. Det var mats "brorsan". Det var  verkligen roligt att höra från han! Han kommer upp vecka 15 och då ska vi ses. Sen fick jag även veta att han ska flytta upp igen efter sommaren =D Toppenbra!

Nu ska jag snart köra till byske för att detla ut lappar om lägret. Hoppas på toppen resultat. I veckan kommer även läger inbjudan gå ut till junis-grupperna. Hoppas att folk är peppade! Vil inte ställa in ett läger igen!

Ska ta en alvedon nu, har ruggit ont i magen och sen köra till Byske. Vi ses! Förresten, vad händer på fredag?



TATUERING

Här kommer en bild på min nya tatuering eftersom alla tjatar så! ;)




och här kommer en bild på Tinas, den är lite svullen så man ser inte det "rätta" resultatet ännu;




Du och jag Tina :) <3

FEEDBACK, BERÖM OCH UPPSKATTNING!

Jag har tänkt på en sak, nämligen feedback, beröm och uppsakttning. Hur otroligt viktigt det är för att en människa ska växa! Alla behöver höra sånna saker, vad det än gäller. Tex. Om man har städat, hur skönt är det inte när det är gjort och när någon säger " vad fint du har gjort" eller om man har hjälp någon och den säger "tack så mycket för hjälpen, det uppskattas" eller att man bara får helt spontant "du är så himla bra" eller något liknande.

Det är viktigt att få beröm, att uppskattas. Tänker tex på mitt jobb. Janna och Terese peppar mig ofta. Och för att inte tala om mina underbara ledare som alltid är så otroligt söta mot mig.  Men jag skulle verkligen vilja ha feedback av kretsstyrelsen. Senast jag hörde något från dom var.. jag kommer inte ihåg... Det är väldigt dåligt på tanke att det är dom som styr. Om jag någonsin kommer att bli chef eller likande så ska jag alltid ge feedback, beröm osv. För det är inte kul att stiga upp till jobbet nu för tiden när det känns som det man gör inte ger något. 

Jag hoppas verkligen jag är dutktig på att ge feedback, beröm och uppmärksamhet osv på dom som är omkring mig. Hur som haver ska jag bli bättre på det. Både på att ta emot och ge. Någon som är väldigt duktig på att bekräfta är Ante, Tina och Josse. 10p till dom. Fick även komlimang av mamma idag "du är så duktig mican". Känns bra.


Klockan ett ska jag följa brum och se på dans på atorp. Senare idag ska jag skjusa pappa, åke, thea och anders till kåge sen blir det tatuering och efter det blir det att vara med kompisar. Jag längtar. Imorn blir det firmafest med antes jobb.

Dags att forstätta med jobbet. Kom ihåg att berömma folk i er närhet och att ta åt er. Vi höres!


NEUTRAL

Idag har jag inte orkat bry mig om något. Mjukisstil, inget smink. Neutral helt enkelt. Har inte gjort så mycket på jobbet eller. Fixat dressarna, planerat påsklovslägret och haft möte. Var på makeupstore's klubbIkväll med Josse och sedan blev det träning. Hoppas på träningvärk imorn annars ger jag upp. Se lite tv nu sen sova. Peppa inför imorn!


jag saknar det
 för att det var du och jag mot värden vännen.

HAPPYFACE TODAY!

Sitter redo och väntar på att möta Carro, Josse & Åsa. Ska bli trevligt. Vi ska luncha. Efter det blir det att fara till tryckeriet med alla dressar och sedan till kontoret och göra bort lite kontorsjobb. Ska fara och bada ikväll med en grupp på edda. Slutar vid 19.00. Är det någon som är intreserad av att göra något efter 19, så hör av er!

Nu är det bara två dagar kvar tills min och Tinas tatuering sitter fast för evigt. Jag längtar massvis. Kommer att bli så bra. Och jag har äntligen bestämt mig för vars det ska bli, nacken. Funderar att boka tid för min nästa tatuering, vill ha skyttens tecken. Då kan jag fråga han om han vet någon snygg symbol, för dom jag har hittat är bara fula. Vi får se hur det blir!


Idag känner jag mig såhär!

TAKE IT OR LEAVE IT

Tiden tickar iväg och jag ska snart börja fara till jobbet. Har sytt ihop två lakan till ett stort, praktiskt och bra. Har tillochmed orkat sminkat mig idag. Det är inte inte vanligt, har nästan aldrig smink längre. Men idag fick det bli.

Såhär blev det;


Vad tycks?



Dags att gå nu, ses. puss

1 MAJ!

Igår ringde skebo och dom var riktigt snälla med oss, fick flytta fram flytten en månad så vi slipper dubbla hyror. Så första maj får vi tillgång till längenheten på Sj-dalen. Skönt.  Mamma ringde imorse och hade fixat en hyresgäst, förhopningsvis slipper vi dubbla hyror eller att vi bara behöver betala nå 100-lappar. Skulle vara ruggit skönt.  Är det någon som behöver köpa en säng? Vi har två stycken som ska bort. Sen har vi även en byro, svart från Ikea. Den har två små låder sen fyra stora. Någon intreserad så kan jag sicka kort!

Den här månaden ska jag försöka snåla så mycket som möjligt, alltså inget onödigt. Ni som känner mig tänker nu "hur ska detta gå" och jag tänker samma sak, haha. Nämen de ska nog gå bra, får tänka att det blir en ny lägenhet, nya möbler osv. Ska bli så skönt att flytta till våran lägenhet, kan inte bli så mycket bättre än att dela den med världes finaste pojkvän. Är så lycklig med dig!

Nu ska jag gå in och kolla på ikea.se, alltid lika roligt. Sen blir det att fara till jobbet, ska börja elva, men funderar på senare för jag har feber. Vi får se.  Puss och kram skumbanan.



Såhär ser planlösningen ut i våran lägenhet.
Blir att tappetsera om i alla rum utom det lilla sovrummet.
Längtar!

POJKAKTIG

ÄR DU EN RIKTIG TJEJ?

testa själv?

[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma
[ ] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 5

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[/] Du solar hellre än att bada.
totalt: 5,5

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[ ] Disneyfilmer
[x] Ljus
[ ] Blommor
[ ] Mjukisdjur
totalt: 5

Du shoppar/shoppat på:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] sisters
totalt: 3

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[ ] Oh my god!
[x] Vet inte
[x] Cuite
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[ ] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 4

DU LÄSER:
[ ] Frida
[x] Cosmopolitan
[x] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
totalt: 2

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet home al.....
[ ] Where The Heart Is
[ ] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[ ] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 2

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[ ] Top Model
[ ] Projekt Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[ ] OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes
totalt: 0

DU TYCKER OM:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[ ] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[ ] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
totalt: 1

TOTALT: 27,5

får du 0-30: mer pojke än tjej.
får du 20-30: pojkaktig tjej.
får du 30-40: rätt så tjejig.
får du: 40-50: du är en tjej!
får du: 50-60: du är riktigt flickig

HALV

Vet inte varför men känner mig lite depp idag. Kan bero på för lite sömn i helgen, att det är måndag och att jag är fruktansvärt less på att jobba kvällar. Ingen pepp alls. Meninglösa måndag! Jag vill ha fika, min ante och en trevlig myskväll. Sen vill jag hinna vara med mina vänner, men det hinner jag inte för att jag jobbar så otroligt mycket kväll. Bajs.


Känner mig halv idag.

KÄRRING

Håret håller på att torka, ska snart äta något för att sedan bege mig till Maxi och handla det sista. Sen hem, packa lite mer och sedan fixa en inbjudan till jobbet. Är pepp på fjällen, tyyvär är Jenny sjuk -magsjuka. Lider med henne och hoppas på att hon får följa med en annan gång!

Du ringer och skäller, skäller och skäller utan att veta fakta. Du är en vuxen person. Helt ärligt förstår jag inte hur du tänker. Hoppas att du mognar för ditt eget bästa!


Dags att dra! Chiiing!

JAG SAKNAR DIG, JAG SAKNAR DIG

TILLSAMMANS KLARAR VI ALLT,
TILLSAMMANS ÄR VI OSLAGBARA!





P-BÖTER

Helvettes fan! Jävla parkeringsböter :( Bara för att folk snow våra parkeringar på jobbet, sen fanns det inga vid gatan. Så då stog jag vid karratåget. Nä då gills inte p-passet. 350kr. Åt hell! Nu ska jag göra upp en ekonomiskplan för nästa månad. Önska mig lycka till!



hata!

DUST IN THE WIND

Kansas - dust in the wind


Kom på att jag har rätt så mycket saker att se fram emot,
så här kommer en lista;

* 20-22 mars -Sorsele
* 27 mars - Tatuering
* 28 mars - Firmafest med antes jobb.
* april - datum ej bestämt. FLYTT!
* 4 april - Siretorp - Tjejfest.
* 10-12april Malå - snowboard
* 2-3 maj - Ledarhelg
* 8-10 maj - Stholm festival
* 21 Maj - Uppvisning
* 26-28 Juni - Ledarresa
* 29 Juni - SEMESTER =D
* Juli - datum ej bestämt. FRIDA!
* 1-5 Juli - Stadsfesten




UPPDATERING OM HELGEN OSV

Jag vet, dålig uppdatering... men har inte haft tid eller ork!  I helgen som var hände det inte så överdrivet mycket. Fredags tog jag och Ante det lungt och Malin och Jocke kom förbi ett tag, lördagen spenderades först på bowlingen med johan löva linusa ante och jag. Behöver jag säga att jag kom sist? haha! Sen begav sig Lina och Linus hem och resten for till oss och spelade buzz. Sen vart det söndag och jag och älskling for och kollade på lite soffor, sen vart det middag i Kåge. När vi for hem därifrån hämtade vi upp Line & Lucas.  Det var en trevlig helg, trots att det inte var så mycket att göra. Men lugn helg behöver man ibland.

I måndags hade jag massa möten på jobbet och jag skrev en A4-lista på vad jag ska göra i veckan. Sen på kvällen for jag och ante till Kim och Malin, där var även Linus & Lina. Vi spelade ett spel som heter "lika par leka bäst" eller något sånt. Jag & Ante vann! ;) Igår var det jobb, Tina tittade förbi sedan vart det träning. Och nu är det idag, ska snart börja fara till jobbet, blir bilen dit för att sedan kunna fara till tryckeriet och hämta ut alla dressar och besöka mobackenskolan.

I helgen blir det sorsele, längtar och hoppas på toppen väder! Pax åka snowboard hela dagarna! Dags att borsta tänderna för att sedan brumma iväg med nissan.

Vi ses.



Jag saknar dig så otroligt mycket.


VÄRLDENS FINASTE POJKVÄN

Vaknar, stiger upp och ser att det ligger en lapp på köksbordet där det står,


Jag har verkligen värdens finaste pojkvän! Älskar dig Andreas Andersson!

....

Förlåt.

VALLEN

Bilder från Vallen! :)


DET ÄR DAGS ATT REAGERA!

Jag är arg, jävligt arg, ska nog kalla det förbannad. Det började redan igår när jag upptäckte hur fruktansvärt mycket en klass kan stöta ut en person. Men rättare ord mobbning. Jag blir så fruktansvärt förbannad bara på att tänka på det. Dels att det finns så många lärare som blundar för det, hur i helvette kan dom göra det? Det är barn det handlar om, våran framtid. Barn är barn, dom har rätt till lek, vänner och så mycket annat. Men hur kul är det att gå själv på rasten? Att inte ha några vänner att umgås med? Vakna upp från låtsasvärlden! Man måste göra något åt det här, omdelebart! Överallt finns det mobbning. Man måste agera. Vuxna måste agera, NU! Man kan inte blunda för sådant. Inte konstigt att dom flesta barn/ungdommar inte litar på vuxna. Funderar seriöst på att starta ett projket, typ "Junis kompis" eller något sånt. Fara ut på skolor och träffa barn och prata, samarbetsövningar osv. Inte för att jag kommer att kunna stoppa detta. Men det kanske skulle ge något, en bit på vägen!?

Jag har själv varigt med om dessa lärare som blundar för det, klasskamrater som stöter ut en.  Alla ord, blickar & knuffar sårar. Av min erfarenhet sårar orden mest. Det är dom som förföljer en livet ut och jag hoppas forfarande att en dag kommer dom som gjorde det här säga förlåt. Men jag vet att det aldrig kommer att hända. Jag önskar att jag hade varigt starkare när jag var mindre, men det var jag inte. Jag lever fortfarande med orden som dom sa.

Det är nog för att jag vet hur det känns när orden träffar en och det känns som om du får en kniv i hjärtat som vrider om. När du försöker berätta men ingen låtsas höra. När tårar rinner, men ingen tårkar bort dom.

Jag vill göra något åt detta, och det är nu.
Vet som sagt hur det känns och jag vill inte att någon annan ska uppleva det. Tråkigt nog uppplever många barn detta, fler än jag kan tänka mig.

Jag avslutar detta inlägg med att säga tack till dom som har vetat om det här och stöttat mig. Ni är guld, finns inga som ni. Det är tack vare er jag har orkat med vardagen, orkat kämpa mig genom detta och idag blivigt en stark person.





Då, en person i skuggan.


Nu, med leende på läpparna.

FULL RULLE HELA VECKAN LÅNG!

Idag har jag varigt på moröbackeskolan och haft dans. Det var med tunga steg jag genomförde dagen. Alla var så himla rörliga och huvedvärken steg medans minuterna tickade iväg. Slutade där klockan 15.00 idag och har spenderat resten av tiden på kontoret nu. Klockan 19.00 idag har vi kretsårsmöte, inte alls roligt men som tur är behöver jag bara vara med en timma! Sen blir det hem och vara med Lina, Jocke, Ante, Linus och kanske Kim och Malin.

Imorgon ska jag vara 08.30 i byske för att prata om Junis i åk 4 & 5. Sedan blir det dans på MB igen och se kontorsjobb till 18.00. Ska försöka komma mig till träningen imorgon också. Bara hoppas att jag inte är så tung i huvedet imorgon som jag är idag. Den här veckan har verkligen varigt jobbig. Dessutom jobbar jag på lördag också. Men får se fram emot nästa helg när det är snowboardåkning för hela slanten i sorsele =)

Dags att försöka äta något.



JABADABADOOO!

Jag och ante står som 1 på en 3:a på sjudalen. Kan bara säga, vi ska ta den. Ska ringa och säga upplägenheten idag. Skönt! Måste dra mig vidare och fortsätta och dansa mig genom dagen. HEJS!

ELVA TIMMARS ARBETSDAG IDAG, LETS GO!

Sjukt trött. BIlen på tomgång nu och ska snart fara och hämta några skivor, sen blir det att fara på mb och dansa med massa barn hela dagen till halv tre, sen fortsätta jobba på kontoret. Slutar 20.00. Känns inte så peppanade, dessutom så har jag fått jätteont i halsen och snuva. Så vet inte om jag kan träna ikväll. Det suger. Åhh. Dags att dricka upp nyponsoppan och sedan fara.


Saknar min stjärna.
Kom heeem nu!


JUST ME



THIS IS ME...


... TAKE IT OR LEAVE IT

CRY

Jag har inte tänkt fortsätta skriva om det här, känns så patetiskt. Öga mot öga föredrar jag ist.




Jag blir så ledsen när jag tänker på hur du gjorde och vad du fortfarande gör. Du gör visst skillnad och det sårar, folk omkring märker det också. Det tar ont, fruktansvärt ont. Hade det varigt för ett tag sen hade jag valt altenativ två. Du hade blivigt förvånad, båda ni två. Men det skulle vara det rätta för mig.



OKEEEJ

Okej. Here we goes. För det första är det fegt att inte stå för sin åsikt tycker jag, men jag vet vem det är tror jag. För det andra så har jag pratat med J och han vet om situationen. Jag klagar inte på M. Men det är lite konstigt att det är sen dom blev tillsammans det har blivit såhär. Helt ärligt så känns det så fruktansvärt töntigt att sitta och skriva sånt här så jag ska ta min telefon slå nummret och prata med dig som jag tror har skrivet det här. För det här är inte en sak mellan J, M och alla vänner. Ni förstår själva. Det sista jag vill är att ha en vild diskution som kommer sluta i bråk. Jag vill att alla ska förstå.

GODNATT


SÅ känner jag mig nu.

BLAND DET BÄSTA LIVET HAR GETT MIG


FRIDA SLAGBRAND







VINTERSKOJ

Här kommer bilderna från pulkåkningen som genomfördes igår! :)




Ringde just till jobbet. Jobbar hemifrån idag. Mycket skönt. Ska fara upp till solbacken och handla lite sen ikväll ska vi till Malin och Kim. Det blir trevligt! Imorgon ska vi vara med Josse, Robert, Carro & Jonte. Vi höres.

SE UPP I BACKEN ANNARS TUSEN HÅL I NACKEN

Svar på komentar. Nej, jag är inte gravid. Det var ett montage.

Ska äta frukost nu, fixa massäck och sen fara och handla. Jobba lite sen bär det av för att hämta upp Melvin och sedan Lucas och Line! Då blir det pulkåkning för hela slanten. Bilder kommer senare. Ha en bra dag!


BUT A SMILE ON MY FACE

Åh, alltså den här dagen har varigt great hitils. Började med en riktig sommorgon, frukost, fick massa bilder från Lina, pratade med Tina och sedan fixade jag mig och började gå till stan. Då träffade jag Ida, hur roligt som helst! Vi pratade och pratade om dittan och dattan. Vi bestämde även att vi ska ses sen när hon kommer hem. Nu sitter jag på j obbet och har just pratat med Frida. Vi skrattade nog hur mycket som helst, "jag har en plan" Åhh. Frida, du MÅSTE komma hit i sommar! Annars överlever jag inte, ingen sommar utan Frida, trallalal! Dags att jobba vidare. Politiker ska vara här ikväll.

=)

MAMMA MICAN & MIN KÄRLEK

Jag har feber och det suger. Tur att jag bara ska jobba kväll. Gör inte så mycket nytta nu, lyssnar på U2, pratar med Tina på msn. Har bokat upp morgondagen med pulka efter jobbet, lillebror, line och lukas hänger på. Jag satt och tittade på bilder jag hade på datorn. Hittade bla dom här två, "mamma mican" & "min kärlek".






Ska fördriva dagen med att se en film nu tror jag, ta en alvedon och lite glass. Det förtjänar man när man har feber. Visst? En sak till, 27 mars blir det tattuering ist! Längtar! Vänskap för evigt my star.




HEJ HEJ BARA 14 ÅR

Jag saknar att vara 14 år. Vilka tider.


MIN PRINS


Aldrig ska jag sluta älska dig.

JAG SAKNAR DIG





ALLT LEKER PÅ!

Goddagens. Helgen har  varigt helt underbar. Började med att jag slutade tidigt i fredags. Sen på kvällen hämtade jag och Ante upp Fredde(hans äldre bror). Vi for och åt på Kalles, mums var det! Sedan vart det bio "Män som hatar kvinnor" Hur bra som helst, ni måste se den!!!! Sen blev det hem och sova eftersom vi skulle till Malå på lördag. 08.00 ringde väckaren och sedan bar det av. När vi kom fram var det bara att ta på oss snöbrädan och bege sig nedför backen! Jag ramlade och slog i rumpan, haha. Sen vart det söndag och vi träffade Agnes och Ante så vi åkte med dom :) Det var trevligt! Även fast vi plummsade i djupsnö i offpisten, men sånt hör till! Nu längtar jag till Tärna i SINNE!

Förhoppningsvis slipper jag jobba kväll i veckan! Himla skönt, håller tummarna nuuu! Sen har Ante fått jobb i gruvan, han fick besked igår kväll så nu är han överlycklig och jag är så glad för hans skull! Sen står vi på kö på en lägenhet, vi är först i kön och det går ut idag, så vi håller tummarna i sinne. Vill verkligen flytta!



Sådär ser den ut! =)

RSS 2.0