DENNA LYCKLIGA DAG!

Hejhopp! Dålig uppdatering, jag vet. Men har jobbat för fullt hela tiden, men denna vecka blir en kort vecka. Imorgon jobbar jag till 20 och på onsdag jobbar jag kväll sen är det teater. Fredag-söndag är jag i malå. Ska bli skönt med en kort vecka i veckan :) Det har blivit väldigt mycket jobb senaste tiden..

Denna dag har varit kanonbra! Pengarna till studieresan är fixad nu! Äntligen och ännu ett stort tack till Kattis! (♥) Så alla pengar vi känar in nu är till allt vi behöver där borta! Kan ju inte bli bättre!!!!! Dessutom har jag träffat min kära vän tina idag, lovely! :) Och dessutom skiner solen också! Kan dagen ha kunnat bli bättre? Ikväll är det teater sedan blir det MUS klubbkväll med Marie :) Jag har presentkort så jag ska handla lite! Ska nog kanske köpa en kavaj sen på Vera moda, den är så sjukt snygg och jag har presentkort där med så ;) Hehe!

Tack för mig!


NU SIKTAR JAG MOT FRAMTIDEN OCH LÄGGER DEN GAMLA TIDEN BAKOM MIG


FEVER

Hejhopp! I tisdags for jag hem från jobbet vid halv fem, mådde inte alls bra och dessutom frös jag sen 10.00. När jag kom hem kollade jag febern, 38.7 hade jag. Inte konstigt att jag mådde dåligt. Var hemma igår och jobbade lite på kvällen i kåge. Idag är jag hemma helt. Ska jobba hela helgen i Ume så behöver vara frisk då! Det är massa möten och unf-läger.


Massa tankar som snurrar runt just nu..



VARFÖR SKA MAN BLI VUXEN?

Ingen energi just nu! .. vill bara fara bort just nu, göra något annat. Hitta på galenskaper som man gjorde förr. Varför ska man bli vuxen? Ikväll får vi se vad som händer, kanske träna eller bara vara.

BITTER

Tydligen så har jag ingen gräns mellan jobb och fritid. Det lärde jag mig idag. Jobb 24/7, hela tiden...


DISCO, HUS & HUND

Som sagt tog jag hål i tungan i onsdags. Jag har saknat min tungpercing, så när Julia sa att hon skulle ta kunde jag inte låta bli ;) Så nu sitter den där och nu ska jag inte ta ut den så fort! Enda nackdelen är ju att man måste äta flytande i början, man är jämt hungrig och jag blir på dåligt humör när jag är det... men det går bra trotts allt. Ska fara till jobbet snart, vi har disco ikväll och imorn på dagen ska jag vara barnvakt åt Melle :) Sen kanske vi ska fara och hälsa på Jenny! Sen på kvällen blir det disco i kåge :) Sen på söndag är jag ledig! Då ska vi fira antes morfor som fyller 75 och sen efter det ska jag hälsa på Jenny om jag inte hinner det imron och på kvällen ska jag vara med Malin :)

Vi har sagt upp våran lägenhet.  Sista maj... vi får huset i slutet av april, början av maj. Jag längtar så sjukt mycket! Jag och Ante var och kollade på tapeter, golv och massa annat igår! Man vill bara köpa allt NU NU NU!!! Ska bli spännande med hus och sen om en månad får vi våran hund!!!!!!!!!!! =D



Imorn ska jag vara med världens bästa lillebror! ♥

SNÖ

Kan det inte sluta snöa snart? Blir så less! Hade ju förhoppningar om att det skulle blir vår snart.. men icket!

Jag vill ha sommar!



ENGELSKA HJÄLP

Någon som är bra på engelska stavning? Isf behöver jag din hjälp nuuu! Ska nämligen skriva ett mail på engelska,  och jag är sääääämst på stava!

Sitter som sagt på jobbet nu, har så fruktansvärt ont i magen så jag vill bara lägga mig ner under ett varmt och gosigt täcke och se flera bra filmer och äta godis, haha..

Imorgon är det disco!

JAG KÄNNER ATT TIDEN RINER IVÄG

Hejochhå! Det står två sockerkaker i ugnen nu, har varigt vaken sen sju och då har jag duchat, fixat mig och bakat. Nu väntar jag på att kakorna ska bli klara :) Sen ska jag till jobbet! Jag har huuuuuuuuuur mycket som helst att göra, helt sjukt. Har en a4 lista med gerjor. + att jag och sara ska värva idag så vi får se hur mycket jag hinner göra idag. Blir en sen kväll iaf, skulle gissa att jag är hemma vid 21-22.



Förövrigt så saknar jag Malin och Tina ♥

Bild från 80-tals festen!

HELGEN

Jag har haft en underbar helg i malå med ante :) Esa och Marie var också där så vi var med dom och det var verkligen trevligt :) Dock blev det inte så jättemånga åk i backen pga mina nya boots, men jag får gå in dom hemma ;) Vi kom hem igår vid 13.00 tiden och då städade jag medans ante var i boviken. Sen kom Inga och Tobbe på middag :)

Nu ska jag snart fara till jobbet, har en hel del att stå i idag. Men bättre att ha saker att göra än inget alls.. =)

Jag och lillebror ♥



Ps: idag blir det nog beslutat om huset :D DS

PYSSEL

För ett sen satt jag och pysslade och då gjorde jag detta kort till min underbara mamma ♥

Sen gjorde jag en receptbok =)







Sen gjorde jag två styvken askar.





 

Ni får ursäkta den dåliga bildkvaliten..


BANKEN

Hejhopp! Är hundvakt åt dalton nu och han håller på att tutkta min bikini och våran filt. När ante kommer tillbaka ska vi till banken, ska bli spännande, riktigt spännande!  Jag är lite små nervös. Efter banken ska jag jobb aett tag och ikväll blir det träning, senfår vi se vad som händer. nu ska jag ut med daltn =)

LITE ATT GÖRA

Hejhopp! Idag har jag inte gjort så mycket, är hundvakt åt phjasko. Snart kommre Ante hem och då ska vi äta sen fara förbi Lisa och sen Kim och Malin. Imorn vet jag inte vad som händer.. kanske lite pyssel? Vi får se, är öppen för förslag! ;)

Tisdag 12.30 smäller det. Då kommer ett av mitt och Antes livs viktiga beslut. Jag är nervös men jag tror att allt kommer gå gallant :D! Längtar tills tusen! Så himla roligt att få ha som man VILL! Bestämma själv =D YES!

Jag struntar fullständigt vad folk säger om oss. Jag vet att folk snackar skit bakom ryggen på oss. Men jag vet även att det finns så många som stöttar oss i det här och tycker vi är grymt bra och att dom tycker det är roligt. Varför ska vi sitta och vänta i flera år? Man lever bara en gång och man måste pröva sina vingar =)

HUS

JAG OCH ANTE SKE KÖPA HUS OCH JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE MÄNNISKA! I APRIL FÅR VI ÄVEN VÅRAN HUND :D KAN LIVET BLI BÄTTRE? NÄ! JO; FÖRRESTEN, JAG FICK FARA TILL TURKIET PÅ ARBETSTID!!!! YES! FAN VAD JAG ÄR GLAD TRALALALLLA!

JATACK!




INATT JAG DRÖMDE

Inatt drömde jag om krokodiler, sockar, otrohet. Jag undrar vad allt detta betyder och hur denna dag kommer sluta? Idag är det jobb, kågegrupp och träning som står på schemat. Känner mig lite halvslö idag, men jag blir nog piggare om ett tag:)

Vet att jag är otroligt dålig på uppdatera just nu.. men så får det vara.

Hoppas till tusen att jag & ante får veta vad et kostar idag!

RSS 2.0