WAKE ME UP BEFORE YOU GO-GO

Fredagen spenderade jag med Malin! Vi skrattade så vi grät, åt marängswich, såg idol och pratade om massa saker. Vi har inte varit med varandra på två månader så jag kan lova att vi hade mycket att ta igen :) Love you!

 

Igår var jag på begravning sedan jobbade jag, var haloweendisco på holken. Sedan for jag till Thomas och Jenny på deras halloween fest. Jag & Ante for hem vid 00. Nu sitter jag här vid datorn och inte gör så överdriv mycket.. Ska på streetdance idag, hoppas det är kul! Sen blir det middag hos mamma & håkan eftersom Melle har fyllt 9 år!

 

Imorn beger jag mig till lule med elina, amanda & julia ♥

 

 

 

 


GRATTIS LILLEBROR!

 

20101029

9år!

Jag älskar dig ♥


GRATTIS VÄNNEN!

Grattis carro! Hoppas du får en kanon födelsedag! <3


BOX

Kom hem för ett tag sen från boxen med marie. det var jättekul och jättejobbit! Men grymt bra träning! Nu ska jag snart duscha så att jag inte luktar så illa mer, haha! Här nedan är en väldigt gammal bild på mig och marie. Om jag inte minns fel så är den 6 år gammal! Hejhå!




ONSDAG

Idag ska jag äta lunch med Josse & Carro, ska bli mys. Sedan ska jag jobba och ikväll blir det träning med Marie! Jag hoppas att dagen blir bra och att ni också får en fin dag ♥


Hmm, det blir nog lugg och lite rött iaf.. älskar denna frills!


TRÄNING

Nu är jag och tränar med marie! Aerobic! Svetten ska rinna och träningsvärk ska jag ha imorn!

MICAN16 ÅR!

Tiden rusar iväg, känner att jag inte riktigt hinner med.

LÄGENHET SÄLJES!

Min syster ska sälja sin lägnhet! Kolla in denna länk;
http://www.blocket.se/vasterbotten/Valrenoverad_2_a_30070695.htm?ca=2&w=1

Bra läge, priset går att diskutera, billig hyra!
Kan inte bli bättre! Så vad väntar du på?

DAGENS

Dagens datum: 22/10
Dagens Klädsel: mjukis
Dagens låt: Gotthard - heaven
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smink: inget
Dagens händelse: Inget har hänt idag..
Dagens planer: Skulle vara med brudarna,men blev ej så ingen aning.
Dagens vill ha: varmvatten!
Dagens tråkigaste: inget varmvatten när ja skulle duscha
Dagens roligaste: inget roligt har hänt än
Dagens finaste:  -
Dagens måste: har inga måsten idag
Dagens köp: -
Dagens sjuka: träningsvärk ;)
Dagens kärlek: myran
Dagens mående: suveränt
dagens personer: har inte träffat någon person ännu
dagens puss: har inte fått någn ännu, men snart kommer ante hem :)
dagens citat: "Det blir vad man gör den till"
Nyss:
Nu: ska jag pyssla
Ser fram emot: julen
Tankar: alldeles för många
dagens bild:


TELL ME, CAN YOU HOLD ON?



When they push, when they pull,

Tell me, can you hold on?
When they say you should change,
Can you lift your head high
And stay strong?
Will you give up, give in,
When your heart's crying out
"That is wrong"?
Will you love you for you
At the end of it all?


JAG HINNER INTE MED

Godmorgon. En ny dag. Tänkte vara på jobbet redan vid 8, men när det inte fanns något varmvatten i duschen så valde jag att jobba hemifrån. Det är iskallt här hemma. Måste gå och hämta tjocksockar snart så inte tårna fryser bort! Ikväll får vi se vad som händer. Imorgon och söndag är det jobb som gäller, i piteå. Vi (ledarna, jag & sara)ska bo i stugor på piteåhavsbad! Tror att det kommer bli kanonbra!!

Igår när jag och Elina var och kollade på resor så fanns det en resa på söndag, lite taggad jag vart att fara. Men vi övervägde att inte fara eftersom jag måste söka ledigt, Elina & Lina har mycket i skolan. Så det var lite synd. Det får bli till våren istället, då hinner vi spara ihop mer pengar också. Kanonbra!

Vet ni? Igår insåg jag hur fort livet har passerat mig.. var det inte nyss jag var 8 år? Pendlade mellan mamma och pappa och blev buren från bilen när man hade somnat? Var det inte nyss jag var 15, hade tonnårsproblem och tog dagen som den kom? Och var det inte jag och Ante blev tillsammans? I januari har vi varit tillsammans 2½ år. Vi har redan hunnit flytta två gånger, varit utomlands två gånger, förlovat oss, köpt hus... Tiden går för fort och jag hinner inte riktigt med.


 


SOV GOTT

 

 

 

Nu är det nog dags att krypa till sängs, ny dag imorgon!



RESA

Snart ska jag och ellan gå och kolla på resor, om jag är peppad? OHJA!

Min Ellebellebi ♥


NY DAG MED NYA MÖJLIGHETER

Hejhopp! För att vara jag är jag uppe tidigt, steg upp 8! Börjar 10.00 idag så nu funderar jag på hur jag ska fördriva tiden, kanske spela lite sims2? Jag var ju med ellan igår och då lånade ja det ;) Hehe. Kommer ihiåg när man var mindre då spelade man sims heeeeeeeeeeeeeela tiden, alla var helt besatta! Annars kanske jag ska spela lite rosa pantern? Vi får se vad det blir!

Är grymt sugen på detta!


TRÄNINGSVÄRK

I måndags tränade jag och marie ben på gymmet och idag var vi på ett sjukt jobbigt träningspass! Ovch gissa om vi bärjade med benträning! Men de kändes grymt bra efter! Kommer ha grym träningsvärk imorn! Ska köra dubbla pass imorgon, först dans sedan yoga! Men det blir nog kanon! Räknade ut att om jag och marie kör 3pass/veckan fram till jul så kör vi minst 54 pass. Har dock räknat bort 3 veckor för man vet aldrig om man blir sjuk eller annat som kommer emellan. Men förstår ni, minst 54 pass ;) Jag längtar tills resultaten kommer att synas!


TOPPEN BRUDAR


EN NY VECKA

Jag har verkligen haft en kanonhelg. Inte haft något planerat, bara gjort saker som jag velat. I fredags tog jag hand om tosca och sedan kom Mia och var med mig och ante när hon hade slutat. Lördagen kom Melvin så jag och ante spelade buzz, såg film och mycket annat med honom, han sovde tills här tills igår. Vi skjusade hem han till mamma och sedan begav vi oss till Putte och Monica för att hälsa på. När vi hade varit där ett tag for vi till Ida & Stene och sa hej och kollade på deras hus :) Sen vart det kalas hos tobbe. Jag och ante avslutade kvällen med att fara på coop och köpa lampor och på ica för att handla grejer till allt bak. Idag har jag städat och bakat. Börjar 15.00 idag :) Ska hinna träna med Marie vid 17 tiden :) Sen är det bakning med ledarna ikväll =)

Hoppas ni också har haft en bra helg och att eran måndag började bra :)


CAUSE I'VE HAD THE TIME OF MY LIFE

 

 


ARLANDA

 

Sitter på arlanda och väntar på planet hem, det går 22.40. Lite trist att vänta så himla länge... men man har inte så mycket till val. Har haft det bra i GBG med alla trevliga arbetskompisar. Mycket diskution och skratt, en av dom bästa konsulentsamlingarna.

Imorn ska jag förbi en sväng på jobbet och sedan ska jag träna med Marie sen får vi se vad som händer restan av helgen. Har faktiskt inget planerat!? Hoppas det händer något roligt och spontant.

Det har snöat hemma idag och jag missade det! Tragiskt.. men nu börjar allvaret med att skotta och allt sånt.. vi får väl se hur det går, haha.



Dags för madrassåkning snart då!


LILLEBROR


 


FULLT UPP!

I fredags tränade jag spinning med marie sedan var de jobb för hela slanten till 23.00, hämtade upp ante och for sedan hem och sov. Lördag jobbade jag från 10-17, körde direlt till nicke och alex och åt med med dom och ante, vi var där till ca 22 och då körde vi till kåge för att bada badtunna med då glömde ante att ta med våra så de var bara att fara hem och hämta men då somnade jag i soffan!? Och jag mådde så fruktansvärt illa att jag grät!? Så det blev ingen badtunna för mig, hämtade upp dom på natten och sedan blev det söndag. var med josse på dagen, städade och sedan kom Mamma, Håkan & Melvin på middag. Haft en lung helg ännu en gång.

Idag ska jag städa, tvätta, diska, hämta min mp3 i byske, packa, promenad med myran, jobba, middag i kåge & så hade jag tänkt träna en sväng på 360, men får se om jag hinner det. Far ju till gbg ikväll på konsulentsamling och kommer hem torsdag natt. Om jag är peppad? NEJ!

Jag har tagit ut min percing i läppen nu..




SKAKA RUMPA

Igår tränade jag och marie aromix, ett roligt danspass med massa olika dansstilar! Nu, om ett tag ska vi fara på spinning och jag kommer att dö... men får hoppas på att det är värt det,haha! Nästa vecka blir det inte mycket träning eftersom jag ska till gbg på kurs. Men får se om man hinner klämma in något på mpndag och fredag.

ANTE

Jag har värdens finaste pojkvän :) ♥



LISTA

Är: Stolt över mig själv.
Ger intryck av att vara: Glad & Sprallig.
Mår: Toppen.
Ska: Pyssla.
Har: Ätit frukost och varit ute med myran.
Bör: Borsta tänderna.
Kan: Allt om jag bara vill.
Vill ha: Utlandsresa.
Skulle vilja: ha nya träningskor.
Drömmer om: massa saker, just nu har jag ett mål i sikte.
Längtar till: Utlandet, när huset blir mer färdigt.
Fasar inför: Inget just nu.
Bryr mig om: Alla som betyder något för mig.
Trivs med: Ante, min familj och mina underbara vänner.
Bor i: Boviken. I ett rött hus tillsammans med Ante och vårn hund Myran :)
Dricker gärna: Kvick Päron.
Lyssnar ofta på: Musik.
Är arg på: Ingen =)
Är stolt över: Mig själv.
Är rädd för: Mörker!
Äter: Mat som är god!
Dansar: Ofta!
Lever: En dag i taget:)



NY KATEGORI; TRÄNING

Idag började jag och marie med våran träning. Vi gymmade och gick på löpbandet. Det var så skönt att komma igång och jag känner mig verkligen peppad den här gången! Även riktigt kul att få träna med någon. Så ett stort tack till marie som vill träna med mig :) Vi har sagt att vi ska träna 3ggr/veckan :) Torsdag ska vi köra dans och fredag spinning. Om jag kommer ha träniongsvärk i helgen? Det är bara förnamnet ;) Men det ska kännas att man lever.

TRÄNING PÅ 360 BÖRJAR IMORN

Då börjar allvaret imorn! :) Ska börja träna med Marie på 360! Vi börjar imorn med ett gympass! Jag är peppad och det känns toppen att jag äntligen har fått med mig någon att träna! Nu fins det bara en väg, neråt ;)




SOM MAN SÄGER; EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD


 

 

 

 

 

 


HERE WE COMES

Det har varit en lugn och skön helg. I prencip inte gjort något. Fredagen var jag hemma, lördag for jag robin line lucas och melvin till leos lekland och på kvällen var jag och ante med Adam och Marielle och igår pysslade jag med marielle på dagen och sen for jag och ante och firade kicki.

Idag har jag och ante varit på skroten, det var välbehövligt vill jag lova! Skönt att de börjar gå framåt i allt som har med huset att göra. Vi har även hunnit handla, nu är ante i garaget och ska ta ett lass därifrån, sen ska jag till jobbet. Det är bowling ikväll med ledarna, vem vinner!?


I veckan ska jag börja träna med Marie på 360. Jag känner mig peppad! Detta kort är från när vi gick i 8 eller 9.
Sockersöta ;)


JUST ME


LEOS LEKLAND

Lördag och jag är ledig, underbart! Ledig heeela helgen faktiskt =) Jag ska fara och hämta Robin snart i byske (han hoppar på kryckor så han har lite sårt att köra bil ;P) sen ska jag hämta upp Melvin, Line & Lucas. Vi ska på Leos Lekland idag! Tror det kommer blo kanon kul :) Ikväll ska jag och Ante till Ida & Stene.


DAGENS

Dagens humör: Neutralt
Dagens önskan: Att få klart huset
Dagens jag hatar: inget =)
Dagens fundering: jobbet
Dagens jag känner för: göra något galet
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: leggings och myströja
Dagens köp: lunch
Dagens misstag: inte gjort något hittls
Dagens längtan: utomlands
Dagens samtalsämne: har pratar om allt möjligt
Dagens väder: kallt
Dagens bild:

Min älskade lillebror!

FREDAG

Igår bjöd mamma mig på lunch =) Tack♥ Sen var jag och jobbade. Sen spenderade jag dagen med Ellebellebi♥ Vi var först på solbacken och sen for vi hem till boviken och lagade voffler, kollade på resor, såg idol osv :) En riktigt trevlig kväll. Jag fick också mina pysselgrejer från panduro! Ska försöka fixa pysselrummet i helgen, iallafall börja med det! Längtar tills det är klart, då ska det pysslas i sinne! Ikväll ska jag vara med Ante. Vi har knappt setts något på hela veckan. Så är det när man jobbar om varandra...


min underbara mamma!

 

min ellebellebi!





RSS 2.0