JAG LÄNGTAR EFTER DIG MITT HJÄRTA


RASTLÖS

Idag hade jag tänkt vara ledig. Trots det så har jag jobbat endå, är så sjukt rastlös. Har även städat, tvättat och varit ute med Zera. Nu gör jag inget alls och jag är som sagt äckligt rastlös. Kanske borde pyssla lite? Sen laga någon mat och sedan försöka styra ihop något till ikväll.
 
Igår jobbade jag kväll och när jag kom hem begav jag mig till Johan och Tina. Nylle var även med :) Vi såg tv och snackade skit.
 
Något som är väldigt bra är att jag slapp jobba fredag natt och lördag dag, så då hinner jag träffa min älskling lite fler timmar, lycka! Blir att julpynta och julbaka på lördag dag sedan far vi in till stan och äter middag för att sedan gå och se den sista delen i twilight på bio, myspys.
 

HELGEN

I fredags jobbade jag kväll. Jag & mina ledare for till Pite för att se show och äta buffé. Robin var världens bästa och hjälpte till och skjusade, han fick även följa och se såklart. En trevlig kväll. Lördagen kom och jag och Robin begav oss till stan för att fixa lite julklappar. Nu är det inte många som fattas. På kvällen hade pipens pub "halta hönan" öppet. Drog dit med hela byn, Sassa från IDOL var där och spelade. Dock slutade kvällen i katastrof när en av mina vänner blev misshandlad. Jag blir så jävla förbannad, hur kan man slå en annan människa? Hur tänkter man? Vad är ens problem? Jag hoppas verkligen att han som gjorde det får ett rejält straff och skadestånd och slutar dricka alkohol! Tänker på dig vännen och jag hoppas du är på bättringsvägen. Söndagen kom och det var mest en slappar dag. filmtittande, middag hos svärfars, lägga puzzel.
 
Måndag idag. Robin har farit till ume för att jobba, i tre veckor ska han vara där. Känns förjävligt. Den här veckan kommer vi ses lördagkväll. Men bättre än inget alls. Det blir en vecka med mycket kvällsjobb i veckan, känns inte överdrivet kul. Men nu är det sista rycket innan terminen ska börja avslutas.
 
Har ätit frukost och ska nu bege mig ut på en prommis med Zera i skogen. Vid lunch tid beger jag mig till Erika. Spenderar eftermiddagen där innan det är dags för kvällsjobb. När jag kommer hem blir det nog tv-tittande innan det är dags att sova. Detta är min 4 dag med huvudvärk, inte alls roligt.
 
Hoppas ni får en bra dag :)
 
Jag och älskling på halloween <3
 

ZERA


16

Efter 16 rätters med fina kollegor och har hunnit träffa Frida så ligger jag nu på hotellrummet och ska vika in årorna :)


ROBIN

Inga ord i hela världen kan förklara hur mycket jag älskar dig. Du förstår mig utan och innan. Du är min andra halva som jag vill dela resten av mitt liv med. Det är dig jag ser min framtid med. Jag vill aldrig vara utan dig, älskling <3


BUBBELROOM

Bubbelroom, 749kr.

TÄRNABY

Bokat stuga i Tärna över nyår, det är lycka att få komma tillbaka till sitt smultronställe. Hoppas på kanondagar med goda vänner, men det kan väl inte bli bättre? =)
 
Jag och Frida förra året i Tärna! Älskade och saknade vän <3

IT'S A BAD DAY

Idag är en dag där allt bara känns blä. Är helt off. Har gått en prommis med Zera i skogen och nu sitter jag här. Gör inget alls, funderar på att pyssla lite innan det bär av till jobbet. Slutar ikväll någon gång och då är det bara köra hem, sova och sedan bär det av till stockholm imorgon för kurs. Kommer hem torsdag eftermiddag. Jag är inte taggad alls.
 
<3

EGYPTEn

Haft en toppenvecka i Egypten! Sol och bad i sinne :) lägger in bilder senare i veckan :)


FULL RULLE

Har sovit fruktansvärt dåligt inatt! Mardrömmarna har spökat i mitt huvud. Har sovit till och från hela natten, när jag väl ha lyckas somna om så börjar en ny mardröm, vad jag är less! Nu ska jag ta och stiga upp, blir full rulle idag!


ONSDAG

Uppe med tuppen var jag idag. Gick en långprommis med Zera i skogen. Sedan blev det frulle och så fixade jag kuvärt till alla julkort, så nu är dom klara. Begav mig till nöjesfabriken för att lämna igen Robin maskerad kläder och sedan körde jag till Josse. Nu är jag på jobbet, ska fixa lite smågrejer. Vid halv fem beger jag mig till kåge för att ha min dansgrupp, som varje onsdag. Sedan blir det hem och fixa.
 
Jag och underbara Josse för några år sedan :)

EFFEKTIV

Jag har haft en effektiv morgon! Steg upp och gick morgonprommis i skogen med Zera, åt frukost och sen blev det duschen. Har just fixat mig klart. Ska bege mig mot stan om ett tag för att möra upp min fina vän Hanna för en lunch och skitsnack. Sedan blir det jobb till ca 20 ikväll. Hem direkt och börja städa och packa. Nu är det bara 3 dagar kvar innan jag, Robin, Mia & Jonte far till Egypten! Längtar!
 
Min fina fina vän <3

EN UNDERBAR HELG

Fredagen bestog av halloweenfest i Fäll som jag & Hanna hade ordnat, den blev så lyckad! Tack alla fina människor som delade kvällen med oss! Bilder kommer när jag fått tag i dom.
 
 
Lördagen bestog av mat på pipens med hela byn, haha. Sedan blev det promenad, tv-tittande och på kvällen kom Mia & Jonte hit. Vi såg nyaste Johan Falk och åt massa gott. Sedan kom söndagen och den bestog av soffhäng, promenad, middag hos Åsa & Nicklas, jobb på Holken och sedan godnatt.
 
Idag är det måndag och en ny vecka har börjat. Startade dagen med en prommis i skogen med Zera. Var för ett tag sen och åt lunch med Mia och nu ska jag bege mig till jobbet. När jag slutar ikväll beger jag mig till mamma för att hämta en kamera, snorkel och paket från new body. Men främst av allt för att träffa ena halvan av min fina familj.
 
Trevlig måndag!
 
 

PROMENAD OCH TORSDAGSMYS

Idag började jag dagen med att gå en prommis på 40 min med Zera, riktigt skönt var det. Sedan blev det duchen och lunch på fältet med Mia & Jennie. Nu sitter jag här och gör inte alls så mycket, väntar mäst på att Robin ska komma hem. Inte allt för länge kvar nu! Ikväll blir det myskväll med mitt hjärta.
 

RSS 2.0