EN HELG MED JOBB OCH VÄNNER

Hej vänner och fiender. Idag är det fredag och jag har varit vaken sen 06.30. Imorse for jag till moröbacke skolan och värvade, det tog ca 45 min sen for jag till tuböle, vitaskolan och värvade. Sedan vart det att handla på MAXI till grundledarutbildningen, fem kassar vart det och tunga var dom! Norrhammar stog som nästa punkt på schemat och det gick gallant, efter att ha omringats av små barn var det dags för att möta dom "stora" åk 6 på brännanskolan. Det gick också gallant och hon som mötte upp mig var verkligen supertrevlig, lika trevlig som min mamma som jag sedan begav mig till för att lämna min bil som hon skulle låna. Vi brassade iväg och jag vart avsläppt på jobbet och mamma brummade iväg till mormor.

Dom senare timmarna har jag fixat massa roliga lekar och dom sista detaljerna inför grundledarutbildningen. Om 30 min drar utbildningen igång. Jag hoppas alla är laddade och peppade! Det är jag!

Imorn slutar jag 18.00 och då ska jag köra till fäll och ha roligt med alla som är där! Jag är peppad och laddad inför en helg med jobb och vänner.

Vi ses <3










SAKNAR DIG!

TACK



Tänkte bara säga tack till alla underbara människor jag har omkring mig!
Älskar er och ni är guld världa. Utan er vore jag inget.

VILL HA!





Ge mig! :)

Dags för middag, sen ska jag bege mig till stan tvärt och sen teatern :)


AND PLAY FROM YOUR HERAT


HJÄRTA

Igår for jag till Byske och värvade junisar, sedan begav jag mig till fäll för att lämna ett brev till fällforsskolan och så hälsade jag på Mia :) Det var trevligt, vi åt lunch och pratade på. Blir ju inte att vi ses så ofta när det är 6 mil mellan oss.. men det blir ändring på när båda bor i boviken ;) På kvällen såg jag och Ante film.

Imorse for Ante till stholm för att hälsa på sin broder!  Hoppas ni får kul :D Tänkte följa med, men jag ska säga hejdå till morfar imorgon ♥ :(. Om ett tag, 15.30 ska jag ha dans med 1:or från praktiska gymnasiet, hoppas dom är trevliga och snälla! Haha. Sen ikväll börjar teatern om, gud vad jag längtar! Har inte gått på två år, eller varit där någon gång men jobbet har tagit för mycket tid, men nu äntligen ska jag vara med och inget ska stoppa mig!!!!!! Teater in my ♥ Förresten så kanske jag ska ha Baloo i helgen så jag slipper vara själv :]

Nu ska jag förberedda lite! ching!


46 SAKER

1. Hur gammal är du om fem år? 27år.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mia:)
3. Hur lång är du? 159cm. Stackars mig, inte ens 160.
4. Vem ringde du senast?
Malin :)
5. Vem ringde dig senast?
Kattis =)
6. Hur löd det senaste sms:et du fick?
“vet itne:)vad isf och när?”
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa om det är viktigt, sms när det är ngt litet.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda.
9. När såg du senast din pappa?
hm, förra veckan?
10. Vilken ögonfärg har du? Gröna
11. När vaknade du i dag?
07.00
12. Vilken är din favoritjulsång?
Ingen aning.. ngn fin.
13. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Bor i boviken med Ante med våra underbara barn!
14. Vad skrämde dig om natten som barn?
Mörker, fortfarande mörkrädd.
15. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Tjejkvällen!
16. Hur stor är din säng?
1.60
17. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar:)
18. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan
19. Hur många kuddar har du i sängen?
Fyra!
20. Vilka städer har du bott i?
Skell:)
21. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfora på sommarn såklart!
22. Är du social?
det är jag! :)
23. Vilken är din favoritglass?
MELON och vanilj med dajmsås!
24. Vilken är din favoritefterrätt?
glass:)
25. Tycker du om kinamat?
Det gör jag.
26. Tycker du om kaffe?
Nix, inga vuxenpoäng där inte.
27. Vad dricker du till frukost?
Vatten.
28. Sover du på någon särskild sida?
Höger närmas dörren.
29. Kan du spela poker?
Nja, sådär.
30. Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig?
Japp! Känner fyra stycken :)
31. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska.
32. Har du någonsin åkt ambulans? Nix,  :)
33. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet!!!!!!!!!!
34. Vad spenderar du helst pengar på? Lägenheten & nöjen.
35. Äger du dyrbara smycken?
jajamen det gör ja:)
36. Vilket är ditt favoritprogram på teven? har inget spec. Men inredningsprogram är roliga:)
37. Sover du med gosedjur? Ante :) hahha
38. Vad har du för ringsignal?
jordin sparks . sos
39. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
nä, men jag har kvar min gosekuddefodral.
40. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
presentsnöre.
41. Kan du byta olja på bilen?
jajamen!
42. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Jag? aldrig , kommer nog inte hända eller ;)
43. Läser du dagstidningen? det händer, men inte ofta.

44. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Rix.
45. När var du i kyrkan senast? ? Kommer vara där på fredag, morfar ska begravas då.

46. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
hm, tre dagar tror jag :)

!!!


Ett steg närmare, lycka :)

ETT LITET MIRAKEL

GRATTIS JENNY =D


 

 

Längtar tills jag får se det lilla miraklet =)



Jag älskar dig!

Tänkte bara säga att jag vill leva med dig också. Längtar hur mycket som helst tills vi har VÅRT hus =)
DU är mitt allt, älskar dig.

SER DU ÄLGEN?

Kom på en rolig grej som hände igår.

Jag och Ante var till boviken och kollade på huset, små planerade och så. När vi skulle fara ser jag något stort som går förbi mig, "ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLG, ser du älgen" säger jag till ante? Den passer oss och börjar äta på ett träd. Helt obrydd om oss. Så jag ringer till pappa och säger "Pappa, jag och ante har skaffat oss ett husdjur" pappa blir helt tyst i fleeera sec. (jag antar att han trodde att vi skulles äga hund) till slut säger jag "en älg" "en älg? säger pappa förvanat.Sen förklarar vi situationen. Det är tredje dagen den var i boviken nu på "våran" gård. Så vem vet, vi kankse har en tam älg? Det är inte alla som har det..

Sjukt peppad på hus just nu. Längtar tills jag får göra min gå-in.garderob, juvligt ska det bli! Jag längtar, massor. Dessutom känns allt så otroligt bra med Ante, han är den jag ska leva med i resten av mitt liv. :) Älskar dig antefjante

Nu ska vi se vad jag ska hitta på... väcka ante? (Han är också hemma och är sjuk) Eller så får vi se vad det blir.. något måste göras iaf, har så svårt att sitta still :S

ÅRLIGA SOMMARBESÖK

Förkyld är bara förnamnet just nu. Hemma från jobbet idag och imorngon också för lördag till söndag blir det stohlm för jobb, teaterkomiten. Tyvär hinner jag inte träffa Frida och det suger!!!! Skulle har gjort gått att få träffa henne! Sen var det ju tänkt att jag skulle följa Ante och co ner tlll stholm nästa vecka, men det blir ej eftersom morfar ska ha begravning, R.I.P. Så det får bli en annan gång, längtar redan. Vill just nu ha sommar och att du Frida ska vara här på ditt årliga sommarbesök. I love you ♥

 

Förvrigt så har jag snor i hela hjärnan just nu, är sjukt uttråkad och ja, you name it.


I LOVE YOU

Det finaste i livet.





KOMMER INTE PÅ NÅGON RUBRIK

Det var grymt skönt att gå till jobbet imorse, bara -4 grader :) Hoppas på lika bra väder imorn! Idag på jobbet har jag fixat massa pappersarbete, schema till alla grupper så nu kan jag satsa på storstädning i förådet imorgon med EP. Det kommer bli otroligt fint, längtar.

Helgen var toppenbra. Det bästa var tjejkvällen. Var så himla mysigt att bara vara tjejer och snacka massa skit, äta gott, spela spel och se film. Tack Malin, Josse, Tina & Lina för en jättemysig lördag :) ♥ Det måste vi göra om!

Snart slutar jag, så då blir det att bege sig hemåt och äta middag. Som pappa skulle ha sagt " det är dags att tanka" Jag blir verkligen på dåligt humör när jag inte har fått äta. Fast bättre har jag blivit! Som tur är ;)


DAGENS PLANERING

Sitter på jobbet och dagen ser ut såhär;
Nu- LUNCH
sen-fara på classe och köpa grejor inför städningen av förådet på måndag på jobbet, fara på ica och köpa grejor inför ledarkickoffen imorn.
senare- ante hämtar upp mig på jobbet och jag handlar inför imorn, tjejmys.
ikväll - hem , äta, ducha och sen fara och gratta lina.

har inte tid att sitta här längre, se you!


vem vet, de kankse blir en sånhär bild ikväll? ;)

VECKAN SOM KOMMER

Tänkte just göra en sammanfattning om året som gått, men jag sitter vi antes dator och jag har inte alla bilder här och vart för lat för att göra det nu.. Så det blir en annan dag =)

Igår var jag med Malin, riktigt mysigt! Det var ett tag sen de bara var vi så vi passade på att prata om massa saker , se på gammla bilder från förr vilket ledde till många skratt!! =) Resten av veckan ser ut såhär ;
Imorn börjar jag om att jobba.
fredag har Lina 20års & flytt fest
Lördag blir det pjamasmys.
söndag ?

Förresten har jag bytt tillbaka till den deal som jag och mats körde. Onyttigt en gång i veckan. Det gick ju hur bra som helst sist, så jag tycker det är ovärt att köra på något annat då! LETS GO!


VILA I FRID

Jag vaknar av sms:signalen, klockan är 07.37. det står "morfar dog inatt klockan 01.50. Ring mig när du vaknar. kram mamma" Jag läer sms om och om igen. Han är död, morfar är död. Ante vaknar, jag gråter, ringer mamma gråter ännu mer, ringer till pappa och nu kom jag just hem från morfar och Yvonne. Jag har sagt hejdå till dig nu, vila i frid, förevigt <3

STAN & FLYGANDE TEFAT!

Hejhopp! Igår var jag med Josse på stan. Jag köpte två nya baslinnen & nya leggings från gina, 2 ljuslyktor från indiska och en ny anteckningsbok. Efter stan så for vi hem till mig och pysslade och spelade spel. När josse hade farit lagade jag kycklingsallad till middag. muuums! På kvällen var det tänkt att fara till Robin, men ante slutade så sent så vi hann inte fara dit:( Jocke och Malin kom förbi på kvällskvisten och vi spelade spel och hade det riktigt trevligt! :)


Idag ska jag åka pulka, bob, flygande tefat, you name it! Med Melvin, Line & Lucas :) Det ska bli mysigt. Vi hade det så mysigt förra året & jag tror att det blir minst lika mysigt det här året! Jag ska fixa fika om ett tag och sen hämta upp melvin köra räser till solbaken och köpa ett flygande tefat och sen hämta upp Line och Lucas!

Ikväll får vi se vad som händer, har ni lite att göra kan ni höra av er ;)

Puss!



Lucas, Line, Jag & Melvin i lycksele djurpark =)

DAY 1

Nyårsafton var hur bra som helst! Det var mycket skratt och dans. Tack alla som var med och gjorde nyårsafton09/10 :)

Idag är det dag ett på det nya året och som alla andra har jag lovat mig själv att vara bättre på motionera osv. Satt just och läste om GI, men jag blir bara förvirrad. Det står olika överallt och nu vet jag inte vad som är bra och dåligt. Men det ska nog lösa sig!

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Har sjukt tråkigt, borde äta något snart och sen städa bort lite, men der är ju inte skärskilt kul, men de måste ju göras. Kankse ska städa bort julen när man lix är igång? Vi får se.


Hoppas alla hade ett underbr nyårs!

RSS 2.0