Jag vill vara kär.

image49
Jag vill sväva på rosa moln,
jag vill känna hur hjärtat slår,
jag vill ha fjärilar i magen.

Det finns så mycket jag vill.



Blir nog inte så mycket bloggande nu på tio dagar,
jobbar i Stholm/Gbg, kommer hem den 7 Okt. Vi ses då.
Ni som har mitt nummer,
ring eller sms :)




Ännu en dag på ica.

Vilken jävla dag, inget har gått som jag har velat. Fyfan, idag var också en dag när man ville jobba på ica istället. Men nu är de nya tag och det blir bättre. Idag började även teatern om för gymnasiungdomar, lite konstigt kändes det eftersom jag var den som var älst. Hmm, vi får se hur det går. Jag hoppas på det bästa! Men iaf, så vände allt när jag hade spelat teater i 1½ timma, äntligen. Jag älskar teater. Sen ikväll så jag har varigt med Carro, mysigt. Nu ska jag snart krypa till sängs, sen upp imorn, ducha och packa det sista. Far ju som sagt till Stholm & Gbg, blir borta i tio dagar, det vill säga att jag kommer hem den sjunde oktober. Känns lite länge, men det får gå, nu är man vuxen och ska ta ansvar!?

Jag orkar inte tänka på allt det hära.
Kyss mig.

Snabbkassan på ica istället?

Fyfan vilken dag. Sånna hära dagar önskar man att man hade jobbat på ICA ist. Hoppas morgondagen blir bättre iaf. Fast på morgonen blir det tandläkarn, inte alls trevligt. Men sånt måste göras.

Önskar att jag inte hade vetat,
då hade allt varigt bättre nu.



Det är förkylda tider nu.

Känns som om jag har snor i hela hjärnan, jag har typ ingen röst kvar, mitt huved känns tungt, jag har ont i nacken och hela kroppen, vi skulle kunna sammanfatta det som. JAG HATAR ATT VARA FÖRKYLD, kort och gott. Imorgon jobbar jag till 21.30. Inte överdrivet peppad. Men det får gå. Först två dansgrupper, sen teater, och sen ledarshow.

Om jag inte säger nej snart, kommer jag att gå i väggen. 18 år och går i väggen, det tycker inte jag låter något bra. Saken är bara den att det är så svårt att säga nej. Jobbar så mycket att jag inte hinner vara med mina vänner, och det suger. Jag saknar dom. Far till stholm på fredag och kommer hem nästa söndag. Det suger också, det bästa är iaf att jag får träffa Frida ♥ , underbart.

Sovgott, för det ska jag iaf. Ska försöka att inte drömma om att jag brottas med björnar som jag gjorde inatt. Haha.

image48
Jag vill vara som vågorna, våga.


Som höstlöven.

image47
Jag känner mig som höstlöven,
byter färg och faller.


Kom och håll om mig inatt.

En helg med jobb och mycket skratt.

Jobbat i helgen i munkviken, grundledarutbildning. Det var mest 13-16 åringar, sen 2 äldre och så jag förståss. Totalt var vi 23 stycken om jag inte kommer ihåg fel. Helt otroligt om dom har förstått något av det jag har sagt, kändes mest som jag babblade på om allt utom det jag skulle prata om? Men enligt utvärderingen så tyckte dom att det var helt toppen och att det hade varigt väldigt roligt. Så lite har jag väl lyckas?. Iaf så har vi haft det väldigt roligt, skärsklit igår kväll när jag var med Frida & Jennie, puss på dom! "Har den här bananen ingen snabel?" Citerat av Jennie. Jag lovar att jag höll på dö av skratt, så klockrent. Det var länge sen jag har skrattat så mycket som just igår kväll. Råmysigt, åhh mys, mys, mys! Vi grillade, sen gick vi ner till hällarna på kvällen och satt och pratade och kollade ut över vattnet, månen lös och det var jättemysigt.


Har just tagit mig ett bad, hur skönt som helst. Sitter med ansiktsmask nu, men ska tvättta bort den snart och lägga mig och se lite tv och ringa Frida, sen blir det att sova. Typiskt är bara att jag känner att jag håller på bli förkyld, ont i halsen och snuvig. Känns inte bra. I övrigt så längtar jag så mycket tills jag & Malin ska till Turkiet.



Bara en vanlig dag.

Idag har det väl inte hänt något överdrivet intresant, eller föresten, Simon ringde. Hur härligt som helst att prata med honom. Han bor ju i Norge nu. Saknar honom. I övrigt har som allt rullat på idag. Imorgon blir det att börja vid tolv,  Men blir att kliva upp vid tio, vilken sovmorgon, jag längtar! Ska packa, ducha och så. Sen till jobbet. Sen vid sexton och tjugo går bussen mot munkviken där jag ska hålla i en grundledarubildning för tjugofem stycken nya ledare. Jag längtar. Åh, jag trivs verkligen så himla bra med mitt jobb. Puss på jobbet och dom som gör mitt jobb till ett bra jobb.

BOKA UTLANDSRESA IMORGON, förhoppnignsvis. puss på den med.


Just idag har jag inget mer att tilläga, förutom att det blev inget sökande till Tanzania.
Nu ska jag försöka sova en timma, sen ringer jocke vid tjugofyra inatt.


Ha en bra helg och bara slå en signal om ni vill ;*


PUSS

image43



Tänk om.

  • Tänk om skönhetsoperationer skulle vara gratis, tänk att bara ta bort allt man inte vill ha fixa lite här och lite där.  Vilken känsla, vilken upplevelse att kunna vakna upp och kolla sig i spegeln utan att skämmas.
  • Tänk om man var ekonomiskt oberoende, att aldrig behöva tänka på om man kan köpa det där eller inte. Nu menar jag inte att man har miljoner i överskott så man inte vet vad man skulle göra. Utan bara sådära lagomt mycket. (Sen kan man ju tolka lagomt olika, men ni förstår vad jag menar)
  • Tänk om man kunde sluta vara avundsjuk på sina vänner och kunna glädjas åt dom för allt posetivft som händer för dom, istället för ibland bygga upp en sån enorm avundsjuka.
  • Tänk om jag kunde tänka lika bra åt mig själv som jag tänker åt andra.
  • Tänk om alkohol och droger inte fanns. Idag finns det 200 000 barn som växer upp som har föräldrar som missbrukar alkohol eller droger. Så tänk till nästa gång när ni tillåter eran 15 åriga lillasyster/lillebror att supa för att du gör det, du påvärkar alkohol till något posetivt när det egentligen är det blande det tre strösta problemen i sverige och i världen.
image42


Ja, tänk om alltså. Finns så mycket jag skulle vilja ändra på.. Varför kan man aldrig i hela sitt liv vara nöjd med sig själv? Jag förstår inte? Jag blir bara förbannad på mig och på samhället som gör att de blir så här. Inte konstigt att alla ätstörningar går ner i åldrarna och dom som går i årkurs fyra börjar använda smink och stringtroser. Vart är samhället påväg? Och vi ska vara vuxna och vara bra förebilder. Jag tvivlar, vi gör allt bara värre. Om jag bara kunde rädda värden skulle jag göra det nu!


Vilken jävla dag.

Stressigt på jobbet och sen började teatern, ja då är det såklart två tjejer som börjar tjafsa emot om att dom inte vill ha en roll, så då tog det 40 minuter att fixa det. Sen jobbade jag över en timma för att få bort massa saker. Duktig som jag är. Sen vid sju tiden så tänkte jag cykla hem, nä, då är cykeln stulen. Så de var bara börja traska hem då, från stan till mobacken. Var inte det mest posetiva som kunde hända idag. Jag blir så arg och irriterad. Så imorn blir det att gå eller ta bussen. Vi ser vad som händer och vad jag orkar när jag vaknar upp. Imorn ska jag även  operera käften. Jättekul, värdens tanläkarskräck. Åh, vill bara just nu. Sen efter operationen får jag inte anstränga mig. Det är ju verkligen toppen när jag har ett jobb att sköta. fyfan. ärch jag ska dansa endå!

Nä, hoppas på att dom dagarna blir bättre snart då.

Igår läste jag massa brev som jag har fått genom livet. Jag vill lova att tårar rann, läste mins i trettio minuter. Alla brev från Frida, från syster, ett brev till dig som jag ännu inte har gett dig, osv. Men det var härligt att få ut lite känslor iaf.

Tack syster för sms:et. Verkligen.
Du betyder så himla mycket.





GODNATT!



Peppen på glädjen.

Jag är peppad. Ibland är livet rätt så bra. Idag är en sån dag. Jag & Malin bestämde oss för att boka utlandsresa på torsdag sen har jag spenderat kvällen med Josse & Carro, skratten ekar än. Underbart. Ska snart gå till sängs, då ska jag även passa på att läsa massa brev och så ska jag skriva ett sms till min syster också.

Så vi ser hur länge energin håller i sig.

Sov gott.


Systeryster.
image40
image41

Mot nya mål.

image39
Idag ska jag klättra mot nya mål.
Nu siktar jag in mig på det jag vill göra,
inte det någon annan vill att jag ska göra.

Att lyckas.

Att aldrig ge upp. Nu måste jag verkligen skärpa mig.
Orkar inte misslyckas en gång till.
Never give up.
image38




Eftersom Jack inte trodde att jag & Malin kunde vara utan smink i en vecka så
ska vi besvisa det till veckan. Så från måndag till söndag ska vi vara utan smink.

Dessa söndagar.

Jag hatar verkligen söndagar jättemycket. Man har aldrig något att göra och man blir tokig. Så nu ska jag typ göra något åt det tror jag? Jag ska börja skriva mitt cv till Tanzania (insider information har sagt att det inte är några som har sökt än :O) och hoppas på att det duger. Jag menar, vad har jag att förlora? Jag har ingen lägnhet som står och tar pengar, jag har ingen pojkvän som jag behöver ge med kärlek, jag har mina vänner som jag vet står kvar, så jag har ju inget att förlora på det. Jag ska skriva ett bra cv och jag ska till Tanzania! Frågan är bara hur det blir med jobbet ;S , men det får jag ta då isf. Så skriva cv till Tanzania, städa rummet, plugga teori, ringa telefonsamtal och ut och gå är det jag ska göra idag. Frågan är bara vad som kommer att bli av!?

Men inatt drömde jag då ingen mardröm, eller det kankse jag gjorde men kommer inte ihåg som tur är. För igår såg jag massa obehagliga filmer så jag tänkte bara att nu är det kört. Men ibland ska man ju ha tur också.

Ikväll ska jag vara med Malin & Jack iaf. Vi ska se en film som man typ dör av skratt av, eller jag kommer det medans malin och jack kommer dö för att dom kommer tycka den är så pinsam, haha.

Nä, nu är det dags att börja dagen. Kankse ska äta lite frukost till att börja med?


Vi ses.




image35
Ta mig tillbaka, nu genast.


Jag behöver en Frida just nu.

Dessa envisa drömar. Inatt han jag drömma om att jag blev jagad, att jag hoppade från ett hopptorn på sju meter, där själva djupet var ca trettio meter. Så när man skulle upp till ytan så kämpade man för att hålla andan. I verkligeheten skulle jag aldrig ha gjort det eftersom jag är så fruktansvärt höjdrädd. Sen drömde jag två drömmar till men kommer inte ihåg vad dom handlade om, bara att dom var konstiga. Så fyra olika drömmar på en natt. Bra mican, det vill säga att jag har vaknat konsant inatt och sovigt dåigt. Men trots det så steg jag upp halv tio när jag insåg att jag inte skulle få någon mer sömn. Har hunnit sett två filmer, sen pratat med Malin & Jocke. Så ska snart hoppa in i duchen, göra mig i ordning, hinna äta middag och sen bege mig till Jocke & Linus. Sen vid åtta så far vi till Löva. Jag hoppas på att det blir en toppen kväll, men det borde det blir. Jag menar, vara med sina vänner som man tycker om sen massa andra människor. Jo, nog trivs jag bland sånt alltid. Så kvällen blir nog toppen, bara jag slipper ta hand om någon, för det orkar jag inte med, tralalallallaaa.

Jag behöver  verkligen Frida just nu,
så hon kan se till att det händet något.
Hon är nog den enda som kan få mig att göra något åt detta.



image28
VILL HA!


Drömar och beslutångest.

image34

Eftersom jag har drömt jobbiga och obehagliga drömar flera nätter idag så tänkte jag inleda med den dröm jag hade inatt. Jag drömde att jag fick en hamster av mamma & Håkan, fast själva hastern var brun/svart och kunde dra ut sig själv så den blev typ en halv meter. Sen hade den en konstig förmåga att ta sig ut ur buren och sätta sig på burens tak. Alltså nu spårar mina drömar en aning? Jag menar, vad ska detta betyda? Men, bättre att drömma om utdragna hamstar än att jag ska vakna upp i panik och gråt.

Åter till vardagen då. Är totalt helt slut så imorn ska jag vara ledig, Anki  tvingade mig nästan till att ta ledigt imorn, då vill jag påstå att när någon annan säger till mig att ta ledig, då måste jag verkligen se slut ut. För ingen har sagt det till mig förut iaf. Menmen. Skönt med en ledig dag imorgon och sova länge, sen se en film tror jag och sedan fixa mig i ordning och fara till Jocke & Linus, sen fara till Löva och vara där med massa folk. Sen upp och jobba på lördag. Tur att jag börjar 13.00 så jag får sova ut den dagen också. Sen får vi se vad som händer på lördag kväll. Blir malin troligtvis. Sen söndag har jag inte eller planerat. Ovanligt, nästan en hel helg utan att ha planerat, ovanligt och lite stressande. Men vi får se vad som händer allt mest då. Spännande?

Nu går det många tankar om jag ska skriva ihop ett CV så jag kankse har en möjlighet att fara till Tanzania och jobba där. Jag vill verkligen jättejättejätte mycket. Men frågan är då om jag är tillräckligt bra på att skriva för att dom ska bli intreserad av just mitt cv. Jag undrar jag. Hm, vi får se hur det blir. Men det är ju som värdens chans, får allt gratis sen får jag hjälpa till med något jag verkligen vill. Åh, jag hatar att ha beslutångest. Men jag kan ju iallafall skriva sen ser jag vad som händer (?), för då har jag iallfall försökt. Annars kommer jag nog att ångra mig resten av livet.


Rätt känns fel eller var det fel som känns rätt?

image32
Hur kan något så rätt kännas fel
och hur kan något så fel kännas så rätt?

Jag bara undrar, vars är jag påväg?
Varför gör jag det bara värre än vad det är.

Sjätte gången en mardröm spökar i mitt huved.

Detta är nu sjätte gången jag drömmer en mardröm på loppet av ca 8 dagar. Jag drömmer alltid att jag blir jagad eller förföljd. Jag hatar det. Imorse vakande jag tillochmed av att jag grät.

Jag drömde att det kom en äldre kar i trettioårs åldern och skulle taffsa på mig och den som jag nu var med ( kommer inte ihåg ) Jag bara stog och skrek att han skulle gå därifrån men han vägrade, sen kom han in i huset, jag hotade då med att ringa polisen. Då sa han " du skulle bara våga " Då tog jag upp telefonen och ringde, samtidigt som jag sparkade och skrek. Tillslut kom jag fram till polisen telfonsvarare " hej, du har kommit till polisen. Du står nu i kö, nummer trettio " Jag fortsatte och skrek mednas jag väntade, tillsut kom jag fram till polisen, men då hade dom ingen bil som kunde köra till mig, för alla var upptagna. Så då fick jag ännu mer panik!

Obehagligt som tusan är det. Nu känns det bara som om jag vill vara vaken så länge som möjligt för att inte drömma. Fortsätter det här så måste jag hitta något som gör att jag får slut på detta. Och nog vet jag vars det sitter, egentligen.

Snart slutar min lunchrast och då ska jag fixa lite pjäser och andra smågerjs.

Har suttit och kollat på lite kläder som jag vill ha, kan någon ge mig?

En möjlighet att uppnå allt du någonsin drömt om,


"Om du fick en chans,
en möjlighet att uppnå allt du någonsin drömt om,
skulle du ta chansen? Eller skulle du låta den passera?"

Svaret på den frågan är enkel, självklart skulle jag ta chansen. Men varför gör jag inte det nu? Varför låter jag allt passera förbi mig? Ibland undrar jag serjöst om det bor någon annan inom mig, som börjar styra mot min vilja? Man tar alltid val här i livet, och jag vet att om jag inte gör något åt detta val så kommer jag att ångra mig grymt mycket, förmodligen hela livet. Det är väl inte så jag vill ha det?

I övrigt så leker livet på bra. Allt rullar på som det ska och jag kan som inte klaga på något, förutom mig själv. Men så är det här i livet. Ens värsta fiende är en själv. Men trots motgångar och konflikter mot sig själv så blir allt bättre med tiden.


Veckan är inte så överdrivet planerad.
Tis: Jobb, kanske Ida.
Ons: Jobb.
Tor: Jobb
Fre: Jobb, sen fira löva.
Lör: Jobba, sen kankse gänget.
Sön: ?????!!!!!!!!!!!!??????

Så jag borde ...................... typ plugga lite teori och sånt nu när jag har tid. Men jag orkar inte. Jag vet, måste skärpa mig NU, omedelbart, annars får jag aldrig det dära körkortet. Jasi. Tur att man har snälla vänner iaf, haha.

Nu ska jag försöka hitta på ngt vettigt.


Ny frisyr.

Vilken underbar helg.

Ja, jag säger då det. Underbart, underbart, underbart! Igår kom Josse och hämtade mig vid kvarti nio och vi begav oss mot Luleå, vi stannade ett tag i Piteå för att kolla där i stan, och vi köpte lite smågrejs. Sen när vi skulle börja köra mot Luleå igen så ska man ju köra mot happaranda, och där står skylten "happaranda" så vi svänger in på vägen, men efter ett kort tag säger josse "Mican, varför är det jättemycket skog och liten väg?" Ja, då upptäcker vi att vi har kört in på en cykelväg, jag vill lova att vi skrattade ett bra tag innan vi kunde vända och köra vidare, haha. Så tillslut kommer vi till Luleå, vi shoppar lite och sen ska vi hitta vägen till mina kusiner, vilket inte var det lättaste, men efter många om och men så hittade vi det. Vara bara att göra sig i ordning för att sedan fara till CoopArena. Där fick vi mat, skaldjur. Så där satt jag & Josse som frågetecken, hur fan ska man skala alla dessa skaldjur, vi satt där och skrattade lite för oss själva när vi insåg att detta inte gick nå vidare alls, så vi går ut, kör till max och äter där, vi fortsätter att skratta eftersom det hela är jävligt komiskt, sen tillbaka till cooparena där vi får efterätt, det var mums. Sen börjar underhållningen och jag kan säga att jag njöööööööööööööt. Bara killar som serverade en och sen bara killarscen! Dom dansade, sjöng, klädde av sig, och jag vill lova att 1500 tjejer kan leva om när killar klär av sig, haha. Fan så alla skrek, jag & josse med. GE MIG GE MIG GE MIG! Alltså, måste bara få skriva att det fanns en kille där som jag gärna skulle ha huggit tänderna i, han kunde breakdance, funk & hiphop, han hade en kropp som heter duga och han såg gode bra ut. Okej, förlåt min utseende fixering just nu, men helt sjukt fräch var han iaf. Men klockan tickade iväg och kvällen led mot sitt slut. Så vi for till mina kusiner och sovde sen bar det hem idag. Vi körde lite fel men tillslut hittade hem, haha. Detta är verkligen en upplevesle jag sent kommer att glömma. Har haft otroligt roligt och skrattat i sinne. Tack Josse för underbart sällskap!


Här är bara några av alla bilder :}




Alltså, jag mår så bra just nu. Livsenergi till tusen.


Nu ska jag vara duktig och rensa lite i mitt rum, sen ska jag bara ta det lungt.


Hard times come easy.

image9
Nu peppar vi stort inför helgen. Var länge sen jag verkligen längtade till något. Åhh, pepp!


Alltså, vilken dag på jobbet. Haha, jag och Lisa kommer nu förtiden att vara döda på torsdagar så ni vet, tjugofyra barn ska vi ta hand om, aktivera och bry oss om, jag säger bara go for it, haha. Men vi klarar allt jag & Lisa, för vi är så himla bääääst. Hell yeaah. Slutade ikväll 19.30, sen hem och så såg jag idol, jag & mamma höll på dö av skratt alltså, hur kan människor tro att dom är bra när dom låter som en stucken gris? Patetiskt, fast roande för oss andra, så forsätt skämma ut er gått folk, det tycker vi om.

Nu tickar klockan iväg och jag borde krypa till sängs, hoppas på att jag inte vaknar upp med tårar, det gjorde jag inatt. Urch, drömde om värsta knarksaken, sen hade jag & Thea plötsligt fått en till syster, vi ha hamnade i bråk med varandra. Låter inte så hemskt, men det var verkligen obehagligt, för har inte bråkat med min syster på flera år. Sen drömde mamma inatt att jag gifta mig, alltså hon spårar, haha. Så om jag nu ska komma ihåg vad jag drömmer så låt mig drömma något roligt, som man kan skratta åt istället.

Starkare än någonsin.

You drive me crazy 'cause you could be the one

You drive me crazy 'cause you could be the one
My mister Right
I don't know what you've done
With my mind, with my heart

Varför är det dig jag ser när jag känner mig ensam?
Varför är det dig jag vill ha brevid mig när jag ska sova?
Varför är det dig jag vill höra komentarer från?
Varför är det dig jag litar på?
Varför blev allt såhär?

Jag är helt slut, även fast jag var på jobbet klockan elva idag. Men det är nog rätt krävande att dansa i två timmar med cirka sådära 18 barn i andra gruppen. Men är man en ledare så är man, haha. Dom är endå så  underbart söta så man bara vill äta upp dom, puss. Slutade idag klockan 20.00, under denna tid hann jag även prata med Frida i femtio minuter, hoppas inte min chef upptäcker det, för de kan inte ha varigt billigt. Men man kan ju inte bara sluta prata när någon är ledsen och vi har massor av saker att berätta? I värsta fall får jag väl betala lite, men det är det värt. Vad gör man inte för en underbar vän?


Längtar som en tok till lördag, ska bli så himla roligt. peeeeeeeeeeeeeepa till tusen! Kan inte bli bättre, en hel dag med bara shoppa och sen en bra underhållning på kvällen med en av sina bästa vänner? Det tackar man inte nej till, det vill jag lova.






Med ett leende på läpparna.

Här sitter jag med ett leende på läpparna, har haft det sen jag vaknade imorse. Jag vet inte varför, allt har som bara gått bra idag och det känns så otroligt bra. Känns som om jag dansar på rosamoln just nu. Know that feeling? Jag hoppas att känslan fortsätter, men det borde den göra. Om jag vill har jag sovmorgon till klockan elva imorn, sen börjar mina dansgrupper om imorn. Perfekt, längtar så mycket att jag saknar ord. Dom är oslagbara! Sen kan man ju inte sluta peppa till lördag eller. Jag & Josse ska ha så himla roligt, ja, jag saknar även ord till det. Sen hoppas jag på en bra fredagkväll också. Ska vara med dom vanliga och vi ska käka hos Löva, sen ska vi tydligen till vithatten, ännu en gång? Hur fan ska man våga? Sist vi var där så började det ju rinna tårar, patetiskt? Kalla det vad ni vill, men jag är rätt så mörkrädd. På tal om att vara mörkrädd så är det ganska sjukt att jag vill ha mörkt i mitt rum när jag ska sova, haha. Ibland är jag verkligen en tallang.


Ikväll har jag jobbat till halv sju. Sen var jag med Hilda, vi såg IDOL, och jag tror jag vart kär i en kille där, sjukt söt + att han kunde spela gittar + att han kunde sjunga. GEMIG nuuuuuuuu. Killar som kan spela gittar och sjunga, ja, inte behöver jag förklara mer? Ni fattar nog vad jag menar.

Nä gott folk. Dags att försöka varva ner och sova lite grann nu? En ny dag imorn med nya möjligheter. Vi ses. Puss.


Du är värdens finaste,
jag
älskar dig hjärtat.
Det finns ingen som du,
du är oslagbar.

 


Time is ticking away.

Klockan tickar iväg och det är nog snart dags att gå och lägga mig. Jag har en sängkamrat idag igen, nämligen min systers hund. Han älskar min säng tror jag, fast det gör ju alla, haha. Men skämt och sido. Jobbet har rullat på bra och jag slutade klockan 18.00, sen var jag med Jack, Löva, Tim & Malin. Var tänkt att jag och Malin skulle fara på bio och se "På smällen" Men det blev inte, för Malin är så himla lat ibland ;) . Men viska ta det en annan dag istället.

Jag längtar så himla mycket tills lördag! Jag & Josse ska till Luleå, på ladysnigt. Först gå på stan och handla massa saker, sen bara njuuuuta. (www.ladysnights.se) Peppaaaaaaaaaaaa! Ska bli bäst, sen ska vi bo hos mina kusiner, gratis boende = Gratis är bra!

Jobbar kväll hela veckan. Fast det känns bra att grupperna börjar om,  äntligen. Åh, mina söta små dansbarn, bäst,bäst,bäääst! <3

I övrigt har jag inte så mycket att säga. Vi får se hur allt slutar.

Dont hate the player, hate the game.


Valet och kvalet.

Just nu står jag i valet och kvalet och tankarna snurrar mer än vad dom brukar, fast på ett posetivft sätt. Men frågan är just nu om jag orkar starta något från början? Fast, de är väl klart att jag gör? Alltså, nästan så jag skrattar åt mig själv just nu. Varför försvarar jag mig från något som jag egentligen inte behöver? Jag behöver inte använda försvarsmekanismer. KÖR BARA. Ta alla konsekvenser sen, sluta tänka i förväg. Det är ju bara då jag blir såhär när jag tänker på allt. Alla är vi rädda för saker. Men alla tar steget så jag tycker tamefan att det är dags för mig med nu.


Planering - en bit in i framtiden.

  • Vars vi ska skaffa lägenhet.
  • Hur vi ska möblera den.
  • Hur många barn vi ska få.
  • Vars vi ska på semester.
  • Hur brölloppet ska se ut.
  • Osv, osv.

Det är ganska skrämande, om man jag tänker efter.
Att man kan vela så mycket mellan en sak som är egentligen så självklar.

 

I don't deserve all the love that your giving to me


Tack Josse, för en hel mysig kväll, du är toppen.



Nu ska jag vara duktig och göra en till tidig kväll.
Så godnatt sötbarn, Vi ses.
Puss


Att sträva efter något.

Ibland blir jag så frutkansvärt förbannad på mig själv. Jag strävar efter något och just när jag är så nära så snuddar jag på målinjen, så typiskt mig. Varför är jag så feg ibland. Varför vågar jag inte? När jag vet att det inte kommer att bli som förut! Jag menar, värdens chans och nu springer den iväg. Man kan inte låta någon annan plågas, man ska inte det. Ibland känner jag mig så jävla elak, och skärskilt när jag skriver här ibland exakt vad jag känner. Jag vill kunna säga det, men min munn blir stumm och orden fastnar längs min hals. Totalat värdelöst att man ska vara så feg. Fast man har sig bara själv att skylla. Iblnad måste man göra saker man inte vill göra, som känns så obehagligt. Och visst, det senaste året har jag verkligen gjort saker jag verkligen inte ha velat göra. Och jag är stolt över det. Men nu, denna grej vet jag inte om jag vågar. Det är för stort och jag vill inte göra samma misstag som sist. För då slutade bara allt upp&ner.

Men som sagt, efter motgångar kommer medgångar. Det tar sin tid, men det är värt när den väl kommer. Så många gånger man bara har velat försvinna, men så kommer den där glimten, när man känner lyckoruset genom kroppen och inget kan krossa en.

Jag har saker jag borde göra idag.

* Rensa garderoben

* Göra teori

* Städa Rummet

* Rensa bokhyllan

* Träna

* Bekänna en sak

* Ringa massa telefonsamtal
Frågan är om jag orkar?

There's a whole new game to play
But this time I think I've lost
Only memories of the past
Tell me where did I go wrong



RSS 2.0