Om tretiosju minuter är det helg.

Hur bra som helst.


Idag ska jag sluta klockan 14.00, det har jag bestämt, ska träffa Carro och vi ska gå på stan. Sen ska jag till min syster, ut med Phjasko. Sen ska jag rota lite i hennes garderob ;) Som jag alltid gör när jag är där. Jag hoppas jag hittar ngt bra, imorse kom hon med den röda döskalleklänningen, jag svimmade typ av stolen. Jag vill ha en sån, men jag ser ut som en barbapappa, its sucks. Men tur att Thea passar i det iaf.

Dags för sista rycket nu, planera lite, sen HELG. Jag längtar, längtar längtar!

Välkommen till den vuxna värden.

Jag är totalt slut. Välkommen till det vuxna livet som pappa skulle ha sagt om han hade sett mig nu, föresten så hade mamma nog också sagt det om hon inte hade jobbat natt nu. Jag jobabde över till halv sju idag, två och en halv timmas övertid. Och nu känns det att man inte kan leka livet längre. Vecka 39 far jag till stholm på fredag, far med några ledare på kurs, sickar hem dom på söndagen och jag stannar i stholm, sover hos frida tills tisdagen då jag själv far på kurs, den pågår till torsdagen, då sover jag hos Frida igen och sen möter jag upp några ledare på fredagen på arlanda, sen far vi vidare till göreborg på kurs. Så jag ska orka tre kurser på tio dagar, snacka om att jag kommer vara totalt slut, men det äre värt. Och jag som hade sagt att jag inte skulle stressa, aja. Nu är man vuxen. Nu ska man klara allt? Nu ska jag nog sätt mig och se lite tv, tända ljus och fixa i mitt fotoalbum.


Once I had everything, now it's gone
Don't tell me again coz I've heard it all before

Some people say that I'm not worth it
Made mistakes but nobody's perfect

Don't say that you have given up on me
Just give me the time and space to heal my head





Lämna mig aldrig.

Det är regn och rusk ute. Jag vill helst ligga kvar i sängen, dra täcket över huvedet och sova lite mer. Har så jävla ont i magen att jag helst av allt skulle vilja skjuta mig själv just nu. hata.

lämna mig aldrig, förlåt.
kom och håll om mig.

Ibland så ligger jag bara och väntar, och väntar och väntar
på att telefonen ska ringa,
med samtalet från dig.
image11


Borsta tänderna, borsta håret. Sen fara till sjungande dalens skola och prata. Vi ses. Puss.

Håll om mig.

En bra dag idag, lite hektiskt på jobbet bara, men det går. Kvällen har jag spenderat med Malin, Jack, Löva & Linus. Trevligt värre, tack för kvällen.

Kom och kryp ner brevid mig,
värm mig,
håll om mig,
säg att du älskar mig
och att du stannar kvar,
vad som än händer.
image10
Godnatt ;*

Paindrops.

I prencip gjort slut i ett förhållande som inte finns.



Ibland får jag verkligen ångest för allt. Jag önskar att allt ville sluta. Att allt fick vara bra för ett tag, jag begär inte länge, bara några få minuter. Men nu är det som det är och man får försöka göra det bästa av det hela, även fast man inte är så äverdrivet peppad. Dessutom så blir det en hektiskt vecka på jobbet, plus att jag har gjort det som jag lovade mig själv att inte göra, tagit på mig för mycket. Nu har jag fem grupper. Hej&hå, hur ska detta gå? Men jag klarar det! Jag ska, jag har inget val, jag ska bevisa. Bara inte jag stressar så mycket så att jag får magkatarr igen.


Nu har det slutat regna, äntligen. Ska cykla till kvantum och sen till mamma. Sen vid sju kommer josse. Underbart!
image9

Finns ej ord för det här.

image8
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry, don't cry, don't cry



Det finns inte ord för hur extremt mycket hat jag har inom mig just nu. Det är helt sjukt.
Så grymt jävla besviken man kan bli ibland. Jag förstår inte. Hur kan det vara såhär?


Jobbat idag, det gick toppen! Imorn blir det träffa Lisa, fara förbi jobbet, sen vara med Josse på kvällen, jag längtar.


Nu ska jag gå och sova,
komma på bättre tankar.

Svartsjuka.

Känns som om jag är tio år just nu. Men helt ärlig kan jag inte sluta vara svartis, det går inte, kommer aldrig att kunna sluta. Om man bara kunde lära sig acceptera sig själv, vad mycket enklara vissa saker skulle vara då. Jag längtar tills den dagen jag kan säga "Det är jag som är Mican och jag är jävligt stolt över det" Men den dagen är inte idag.


Idag ska jag jobba, börjar tolv och slutar ungefär nio ikväll. Jag hoppas att det slutar regna snart, hatar attt cykla i regn. Thats sucks big time. Det är sånna här dagar man bara vill ligga hemma och se film med en bra vän.

Sen blir det inget stholm till helgen eller, för jag hade läst fel, klantig som jag är.
Ska dit i oktober. Jag som ville träffa Frida, jag som behöver Frida! This sucks!


image7


Puss älskling :*

Nu är det stopp.

One life, one soul
Forever I know
Follow me, follow me
Wherever I go
One life, one soul
Just waiting to flow
Follow me, follow me
Don't let me go

Det är nu jag har insett det, du tar mer energi än du ger.
Visst, vi har våra ögonblick där allt är perfekt.
Men du drar verkligen ner mig,
är väl inte meningen att man ska må dåligt när man är med någon?
Så från och med nu kommer jag att säga ifrån,
spelar ingen roll hur mycket du kommer att försöka göra mig till åtlöje,
jag orkar inte och jag kan inte fortsätta att ha det så här.
I en relation så ska man få mer energi än vad man tar.
Och i detta fall är det tvärtom.
Jag är ledsen, men detta är sanningen.
Kan inte acceptera att jag låter folk trycka ner mig på ett sånt sätt som du har gjort.
Nu är det stopp, för du har klivet över gränsen!

And the same old song
I hear you play
On and on, again


image6

Lite av det mesta.

Nu har jag äntligen tagit orken att göra en ny blogg eftersom min nya slutade att funngera. Jävligt irriterande. Men nu när jag väl har tagit tag i detta så kankse jag kan börja skriva mer sammanhängade texter. Det behövs.

Iallafall så har jag jobbat idag, slutade fyra och sen har jag varigt på kretsmöte, astråkigt! 2½ timma, aldrig mer, men måste ;S , men jobbar man så jobbar man. Imorn blir det att jobba, fast kommer att gå från jobbet tidigare. Sen vid fyra ska jag träffa Emmy, underbart. Var så himla länge sen!

Förövrigt så har denna vecka innehålligt välidigt mycket koas. Orkar inte föklara, men ni som ska veta, förstår vad jag snackar om. Helt ärligt, jag förstår reaktionen. Jag förstår om du är arg, ledsen, besviken, förbannad och att du själv är i ett koas. Jag menar, skulle nog själv ha varigt det. Men inget av det här var meningen, men nu är det som det är och det går inte att ändra, inte för tillfälligt iaf. Det får ligga på is ett tag och sen ser vi vad som händer. Men du kommer alltid att stå mig nära hjärtat, du kommer alltid att betyda mycket för mig. Förlåt att jag är skitkass på att visa det, förlåt att allt blev såhär. Det sista jag ville var att såra, du förtjänar det inte. Men jag vet, lika mycket som du vet att detta kommer att bli bra. Jag vet att förlåt inte räcker, men jag har inte ord för att beskriva hur dåligt jag mår för att jag har gjort detta mot dig, du är ju endå en av dom som betyder mest.

Men för att inte värka allt för dyster så kommer några bilder från i helgen!
Inte för att det blir så många men.


RSS 2.0