Noll inspiration

Jag har så mycket jag vill göra och fixa men har ingen inspiration till något just nu. Det suger. 

Bjuder på en bild från midsommar.


11 Juni

Onsdag, min näst sista dag innan jag går på semester. Känns ruggit skönt. Idag är det småfix som görs på jobbet. Sen efter lunch ska jag möta upp Hanna en sväng sedan hämta Nikki på dagis. Robin är på kurs i ume och kommer hem ikväll. Sen blir det nos så att han måste fara och jobba sina 2 sista veckor i Lycksele. Känns inte så kul alls.. Men får vara glad att han har kunnat jobba i Skellefteområdet så länge som han har gjort.
 
Igår började även jag och Robin bygga våran bar som vi ska ha i vardagsrummet nere. Vi ska fara köpa lite mer virke så är den snart klar. Känns skönt att huset börjar bli lite mer "klart". Inte så mycket öppna yter och såvidare.
 
Önskar er en trevlig dag.
 
 

Vardag

Då var det ett tag sen jag skrev.. som vanligt, hehe.
 
Under denna månad har jag varit på konsulentsamling i Kolmården, hängt med familj och vänner,  bakat, badat badtunna, jobbat (r) i sinne, varit i Luleå med Holken och njutit i det underbara vädret.
 
Är inne på min sista jobbvecka inför semestern. Känns ju gudomligt skönt att jag har 8 veckor. På semestern är det lite småsaker inplanerade. Frida pch Victor kommer på besök! Som jag längtar! Sen blir det att fixa måla fönsterfoder, fixa upp Nikkis lekstuga, göra grillplatsen klar och sen förhoppningsvis en tripp till Ullared och sen ska jag bara ta dagen som den kommer och umgås med familj och vänner. Hoppas såklart också på bra väder och inte allt för mycket regn.
 
 
 
 

RSS 2.0