Du är en person som alla behöver.

Dagen efter julafton och jag känner mig trött och slut. Idag väckte pappa mig vid halv tolv för att fråga om jag skulle med till farmor, och självklart ville jag det eftersom jag tycker om henne så mycket. Vi for dit gav henne julklapp och var lite sociala sen efter vistelsen där for jag till mamma och sen kom Malin och vi började rensa lite hos mamma, men jag måste dit ännu en gång för att få bort alla saker. Helt otroligt att jag kan ha så mycket saker faktiskt. Hur ska allt rymmas i lägenheten? Det återstår att se, haha.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, såndära musik som får en att tänka. Musik som du har sickat till mig, och visst, låtarna stämmer så bra. Jag vill helst bara koppla bort dom, men allt påminner om dig för det mästa faktiskt. Ganska jobbigt, samtidigt som jag inte vill ha något med dig att göra när det gäller känslor så ägnar jag en tanke åt dig minst varje dag. Okej, jag ljög . Jag menar flera. Du är en person som man verkligen inte kan sluta tänka på. Du är en sån där som alla behöver och vill ha. Jag önskar verkligen att det fanns fler som var som du, för du är så otroligt bra människa. Det är synd att jag inte riktigt kan inse att jag behöver någon som dig.

Nu är det inte länge kvar innan Frida kommer. Gud vad jag längtar, helt sjuuuukt mycket. Tänk bara åtta dagar kvar, inte mycket kvar. Sen är det fjällen också, kommer bli underbart! Sen flytta hemifrån direkt också, yes. Har bara saker att se fram emot nu, det gillar jag.

Jag längtar till fjällen. Snowboard ♥
image84

Julafton.

Då var det julafton ännu en gång. Och jag tycker fortfarande att det är lika överskattat som övriga år. Fast jag kan inte förneka att jag inte tycker om julklappar, för det gör jag verkligen, jag älskar paket. I övrigt skänker jag en tanke till dom som verkligen hatar denna jultid mest av allt, när deras föräldrar super skallen av sig. När det blir barnen som måste ta hand om dom. Hur kul kan det vara. Jag lider med er. Jag tycker alla ska ställa upp och ge barnen en vitjul. Jag gjorde iaf dagens goda gärning och var jultomte idag, snyggaste jultomten på länge, haha.

Jag har fått massa bra saker:

Massage
Halsband + örhängen
Halsband + örhängen + ring
Halsband
Presentkort Åhlens
Presentkort Make up Store
Elvisp
Handdukar
Glaslampa
Klocka
Raklettgrill
Bälte
Bälte
Armband
Sockar
Tallrikar
Dansmatta
Serveringsfat
Prydnads tomte
VIsp + Bunke
Handdukar
Badmatta


Tror jag har fått med det mästa. Men något har jag säkert glömt, som jag alltid gör. haha:) Men jag är nöjd, skönt att få så mycket flytta hemifrån saker, för då slipper jag köpa det själv, det gillar jag.

Jag längtar verkligen till tusen tills jag får lägenheten. Ska bli så himla skönt att kunna göra vad jag vill när jag vill. Kan knappt förstp det själv att jag snart flyttar. Blir att fara på mellandagsrean och köpa beövande saker. Sen blir det nog att fara till IKEA en sväng till snart. Jag, Robin, Jocke & Linus var till Happaranda i lördags, jag handlade mycket behövande grejor. Men jag behöver nog snart dit igen och köpa lite mer större behövande saker. Det gillar vi. Skriver på kontraktet i veckan, yes.

Känns lite tragiskt att sitta vid datorn på julatton, men jag har inget annat att göra. Jag orkar inte göra något annat. Jag är fortfarande jätte förkyld och det suger verkligen hur mycket som helst. Jag hatar att vara förkyld.





I tristehten kom glädjen.

En jobbig natt, fler sjuka drömmar. Men det har nog sin förklaraing eftersom jag har haft feber idag, och jag har nog det nu också. Det suger bigtiiiime. Har inte sovigt mycket inatt, vaknat hela tiden, verkligen värdelöst. När klockan var 07.00 gav jag upp och såg filmen "Runaway Bride" Rätt så bra faktiskt. I övrigt har jag inte gjort mycket. Suttit vid datorn, sett tv, och legat i sängen. Trodde att dagen skulle bli totlat värdelös. Men tror ni inte att mitt i det trista så ringet han som äger lägenheten och säger "Hej det är Anders, du var och tittade på en lägenhet igår, den är din om du vill" Trodde jag skulle svimma på plats, jag rusade upp ur sängen, skrek bokstavligen talat "PAPPA JAG FICK LÄGENHETEN" Pappa vart glad och kramade om mig, värre var det när jag ringde till mamma och hon började gråta för att hon inte vill att jag ska flytta. Jag har en söt mamma ♥. Ska skriva på kontrakt till veckan, jag får lägenheten den första januari, men eftersom jag är i fjällen då så flyttar jag in den andra, direkt när jag kommer hem därrifrån. Underbart. Sen fick jag även en till glad nyhet, Frida kommer den andra Januari. Toppen. Förhoppningsvis hinner hon få bo i lägenheten. Åh, min egen lägenhet. Mitt eget place. Jag gör vad jag vill, när jag vill. Äntligen. Så som jag har längtat efter detta. Så nu är det bara att skaffa ett ICAkort och ta körkort så har jag nog alla vuxen poäng som finns? HAHHA.

Nu ska jag försöka sova. Ska upp 07.00 imorn för klockan 08.00 bär det av till Finnland och Happaranda med Jocke, Robin & Linus :) Mysigt värre. Jag ska handla i sinne på IKEA, har redan skrivet en lista. Jag hoppas jag inte glömmer något. Vi ses gott folk.


Min lillebror(♥) är förövrigt sööötast! Han ringde idag för att säga "Mican, jag saknar dig,
när kommer du hem?
" Man kan inte annat än älska honom ♥
image83

Dansar genom parken.

Det tog en timmar och fyrtio minuter för mig att stiga upp idag. Tillslut tog jag ta i mig själv och steg upp. Jobbade till klockan fyra. For till Jocke. Vi for till solbacken, jag fixade lite julklappar. Nu har jag bara en kvar, äntligen. Sen Hade jag även teateruppvining idag, det gick bra och jag är nöjd, efter oss var det några som sjöng och sedan några som dansade. Jag vart så inspererad av dansen att jag dansade genom hela stadsparken påväg hem. Nu måste jag komma på en dans till nästa temin medans jag har insperation.

Asså detta körkort. Jag hatar det. JAg vill bara kräkas när jag hör orden; Teori, Körkort & Plugga. Fyfan. Rädda mig.



Frida, jag saknar dig. ♥


Jag lever i en isbit.

Som jag skrev igår så skulle jag kolla på tre lägenheter. Och självklart så vart jag mest förtjust i den som är köpes. Var inte alls så bra. Så jag har suttit och gruvat mig och pappa sa till slut "Mican, vilken lägenhet vill du mest ha om du inte behöver tänka på lån?" Jag svarade "Köpeslägenheten, utan tvekan" Pappa sa " Ge ett bud på den, sen löser vi det" Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det. Men jag hoppas verkligen att pappa & sara köper den, sen hyr jag den av dom. Skulle vara toppen + att dom kommer ju flytta till lägenhet sen också. Dom kan ju inte bo i hus hela livet, dom kommer ju att bli äldre. Ja, det är väl bara att hålla tummarna. Imorn ringer mäklaren och då är det bara att hålla i hatten och ge bud för fullt. Pust! Annars hoppas jag stark på den första hyres lägenheten!

Grattis, vi har 15 grader inomhus tack vare att våran värmepanna har gått sönder. Det suger. Mina händer känns bokstavligen som isbitar just nu och jag ska snart krypa till sängs och läsa lite teori så jag har gjort lite vettigt idag iaf. Skönt var iallafall att Oskar kom hem idag, känndes skönt. Är som tomt utan alla, trots allt, även fast man är van.



I övrigt måste ni ladda hem dessa låtar:
Colbie Caillat - Relize
Colbie Caillat - Older
Colbie Caillat - Fellings Show



Sovgott. Vi ses.

Hyres eller köpes?

Det var nästan en vecka sen jag skrev. Det har inte hänt överdrivet mycket. Veckan var som vanlig förutom att det var lucia så jag, malin, kim, löva, linus och jocke vakade. Fast vid halv sex var alla döda, haha. Men vi hann iaf baka pepparkakor, kolakaker, knäck och dumlekakor. mums.

I fredags var jag på fest hos Hilda, senare vart det utgång på slayers. Det var mycket folk och jag vill helst glömma, haha. Lite ångest över det, ja! Sen  igår så var jag på fest med Carro & Tina, det var också trevligt. Men jag kom hem vid kvart i  12, sköönt.  Mindre skönt var att min mobil har börjat krångla. Jag får inte igång den, så vill ni nå mig får ni ringa hem idag. Är hos pappa, får förhoppningsvis låna pappas mobil så jag kommer nog att kunna nås ikväll.

Imorgon ska jag kolla på tre lägenheter. Två hyres och en köpes. Pappa tycker att jag ska den som är köpes, för att det är min egen då och att jag får igen det sen. Sen när jag tänker efter så är det nog ganska skönt med sitt eget place också. Men vi får se. 80 000 har jag ju inte direkt i backfickan. Men vi får se hur det slutar. Jag hoppas på en lägenhet innan december är slut iaf. Det skulle vara toppen. Och jaaaaa, alla är ni välkommna på saft och bullar, det lovar jag.

Idag har jag hunnit göra lite teori, hjälpt till med ombygnnaden. Nu ska jag hitta en tato, sen lite mer teori. Körkortet ska bli mitt inom snar framtid, det gillar vi. hell yeah.

Ikväll får vi se vad som händer. puss.



En ny jobbig vecka.

Måndag igen. Fyfan. Fick mig nästan inte upp imorse, låg kvar i 45 minuter. Så det var bara att börja traska till jobbet och det tog typ en halvtimma för att jag var så himla seg. Jag ser ut som ett ris idag också, t-schirt, mjukis och utan smink. Mums?

Jag hade verkligen behövt prata idag, skulle ha varigt klockan tre. Men det gick inte, det sög. Jag är verkligen inte på topp och jag blir tokig på det här. Jag förstår inte vad det är med mig, det suger. Det tar så himla mycket energi att vara upp & ner hela tiden. Jag klarar inte av att se på mig själv längre. Jag vill bara gråta, gråta & gråta. Jag får se hur mycket jag orkar jobba idag. Räknade just ut att jag kan ta ut två dagars komp om jag vill, det kankse behövs?

Jag behöver någon som håller om mig, någon som aldrig släpper taget.

Idag ska jag lämna in min telefon som har slutat funka, verkligen jätteskoj. Jävla skit telefon. Sen kommer det säkert att ta jättelänge innan jag får igen den också, det suger. Men vi hoppas på det bästa.
_

Helgen har varigt bra. I fredgas var det tjejkväll, mycket mysigt, vi såg idol, snackade skit osv. I lördags fyllde jag 19 år och på förmiddagen spenderade jag hemma med familjen och fick massa bra paket. Sen mot kvällen for jag till fällfors och var med pojkarna. Söndag vart det skoterfärd på dagen och sendan vart det guitarhero3. Jag rockade, haha.


image77

En vanlig dag.

Det känns bra idag. Har hunnit jobba, pratat med Frida i femtio minuter (tala om härligt att prata med dig älsk.) ätit lunch på balder med Malin & Amanda. Hämtat min neccesär hos Jocke & Linus. Pratat i tel med Jack & Nylle. Ska vara med dom efter jobbet. Sen blir det teater ikväll, hoppas det går bättre än förra gången. Måste komma på en monolog nu. Sen blir det jobba på lite, Jack & Nylle, sen teater, sen hem, teori, fixa fridas julklapp, sjunga singstar och ducha. Hejochhå, fullt upp. vi ses.




Gjorde just ett test. Tyckte det stämnde väldigt bra faktiskt.


Utåtriktad Upplevande Abstrakt Känslostyrd person  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag
|
Inåtvänd Utåtriktad
Planläggande Upplevande
Konkret Abstrakt
Tänkare Känslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Rostigt svärd som hugger och vrider

Idag känns det såhära "Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd, som hugger och vrider sig i ditt bröst." Det vill säga att denna dag inte känns så bra för tillfälligt. Jag hoppas att det blir bättre när min hjärna har kommit igång, om den nu gör det idag överhuvedtaget, fast jag tvekar eftersom tankar bara snurrar runt, runt. "I wanna hold you but my senses tell me to stop" Att denna ångest & panik aldrig kan sluta, jag förstår verkligen inte. Hur fungerar jag? Jag hoppas verkligen att det hjälper att börja prata. Imorgon ska jag dit för mitt första samtal, lite nervös är jag, för det är ju att öppna sig för någon främande människa. Men det känns som om det är min sista utväg just nu. För jag kan inte gå omkring och må såhär dåligt och jag förtjänar det inte eller. Jag vill känna glädjen och jag vill vara den som är posetiv.  Men läget är som det är och jag kan för tillfälligt inte göra så mycket åt det just nu. Jag har tagit steget och imorn börjar det. Blir spännande att se hur detta slutar, jag hoppas verkligen på det bästa.

Sitter på jobbet, som vanligt. Har inget att göra, vi har iaf personalmöte snart. Det är tråkigt och jag vill hem och sova. Jag har stora påsar under ögonen och är utans smink. Jag ser ut som "kom och hjälp mig", trots det så ska jag springa ut på lunchen, ska fixa lite små ärenden. Efter jobbet blir det att gå hem, jag orkar inte bry mig att mina fötter kommer att avlida. Jag har skavsår som fan. Men det får inte stoppa mig. Måste skärpa mig. Övrigt idag så ska jag försöka plugga teori om nu min hjärna orkar. Gör jag det inte så har jag en pappa som hotar med att sälja min bil. Jo, min pappa är en trevlig prick.

Gud vad jag längtar till nyårs! Tärnaby med massa vänner, jag klagar verkligen inte på detta. Detta är det jag verkligen ser fram emot nu, hoppas verkligen att det blir lika bra som jag har tänkt :)




Tack till alla er som finns och stöttar.
Ni är guld, ni är mitt allt.
Utan er vore jag inget.





Nu var det måndag igen.

Då var det måndag igen. Man skulle kunna kalla denna dag den värsta, eftersom då är det en hel ny vecka kvar. Känns tungt och jobbigt. Men jag hoppas att den går snappt. Helgen är redan planerad, eller iaf lite smått. Fredag tjejkväll, lördag fyller jag år så då blir det kallas sen får vi se vad som händer på kvällen. Om någon har förslag så kan ni slå en pling ;) . Söndag får vi se vad som händer.

Jag som sa att jag aldrig skulle göra det i hela mitt liv. Det kan ju inte hjälpa, men imorse tog jag första steget och på onsdag tar jag andra. Det är blandade känslor nu, både bra och dåliga. Jag vet inte riktigt vad jag ska tänka eller tycka, fast jag vet att detta är bra och jag hoppas verkligen att det funkar. Den som lever får se. Önska mig lycka till. Tack.

Dags och jobba lite nu kankse? Måste fixa dom där listorna så att dom är klara. Jättekul...


puss


http://www.youtube.com/watch?v=7jQ4jO4AwFY
Kankse en av dom finaste låtarna!



Helgen.

Helgen har varigt bra. I fredags var det tänkt att jag skulle ha en hemma kväll, men så blev inte fallet. Vid tio tiden blev jag hämtad av Mats, vi for till Jocke som hade fest och sen skulle de bli station, väntade i tjugo min på att komma in, till slut gav jag upp och for till Olles, där var det massa folk och jag trivdes, vid ett tuden var jag hemma igen. Sovde några timmar sen var det lördag och då var jag och Tina i Umeå :) Jag köpte två klänningar/tunikar. Den ena har jag bild på. Men iaf så var båda snygga och jag är nöjd! Efter jag kom hem från umeå for jag till Malin, vi såg film och sen kom Rickard å Micke. Jag var tråkig och somnade vid halv tolv. Idag har jag inte gjort något och jag är så himla utråkad så jag vet inte vars jag ska ta vägen. Vill att tiden ska gå snabbare, vill sova. Men jag får se en film och prata i telefonen för att spendera lite tid tror jag.

Imorgon har jag min chans, och nu måste jag verkligen ta tag i den. Nu ska det bli bättre. Det måste funka.




RSS 2.0