Att betyda något


Att betyda något för någon är

viktigt
värmande
meningsfullt


så glöm aldrig bort att berätta hur mycket någon betyder för dig,
vi behöver alla höra det.



DAGENS

Dagens humör: Rätt så trött.
Dagens önskan: Massa pengar.
Dagens jag hatar: att vara trött.
Dagens fundering: vars hittar man en billig dammsugare.
Dagens jag känner för: sova.
Dagens smink: inget.
Dagens klädsel: jeans och rendig tröja.
Dagens köp: inget hittils.
Dagens misstag:  ?
Dagens längtan:   hus
Dagens samtalsämne: har inte hunnit prata med någon ännu.
Dagens kärlek: familj och vänner
Dagens väder: lite kallt men solen tittar fram.
Dagens drog: ?
Dagens jag vill inte: städa
Dagens måste: ?



hit ska jag nå



CARRO!

GRATTIS CARRO!!!



GALET

Är på jobbet. Jag gick till jobbet idag, skönt. Har även fixat film till klockan 13.00, nämligen film idag med barnen. Sen efter det ska jag fixa presenter till Melvin sen ska jag till Thea. Ikväll får vi se vad som händer. Boka tvättid och städa vare en bra sak... (;

Ni ska se min frisyr jag ska ha på lördag, på visningen, heeelt galen and i love it. Ska ta kort så ni får se... För att inte tala om ögonfransarna!

Nu blir det dags för lunch, nudlar!





Jag saknar dig min andra halva ♥


ALLMÄNT

Hejhopp! Är på jobbet nu. Har hunnit med en sväng på stan med Malin & Lina. Trevligt trevligt. Snart ska jag baka tårta och chokladbollar med barnen och efter det ska jag till frisören och testa frisyren och smink. Effter det blir det hem och äta middag och sedan blir det att fara och gratta Carro och ge henne paket och fika.

Igår kväll så var det pyssel med Malin och Lina, det var trevligt! Funderar på att pyssla lite ikväll, får se om jag hinner. Gjorde iaf 10 julkort igår och ikväll hade jag tänkt fixa i mitt fotoalbum... så att det blir klart någon gång.

PS; HEJ MALIN OCH LINA ;) DS






Alla minnen passerar..
.. saknad..


FRISYR?

Åhh, hittade just denna frilla. sjukt snygg! Blrv lite sugen på att ha den.. men jag ska spara ut...



JOBB

Har just kommit till jobbet. Lägret i helgen gick toppenbra! idag tills på onsdag har vi novemberlovsaktiviteter, idag är det pyssel med tema halloween! Blir nog najs! Är hungrig som ett troll just nu! Ska äta lite snart och förbereda inför dagen. Funderar på att fortsätta hemma sen men att göra alla julkort som ska fixas. Har ni lite att göra kan ni ju haka på!

Trött

Jag är oerhört trött idag och vad ska jag göra på jobbet i alla dessa timmar? Tåls att fundera på.


Förresten, någon som vill hitta på ngt på fredag? hör av er isf =D

ROMANTIK, HÅR&SMINK MODELL

Jag är sämst på uppdatera nu för tiden.. men ni får stå ut med att det blir något inlägg då och då :) Jag måste börja berätta hur romantisk pojkvän jag har! I fredags hade vi bestämmt att vi skulle göra något tillsammans för vi båda har jobbat så mycket och inte haft tid med varandra. Så på fredagmorgon när vi vaknade så sa ante att jag skulle ligga kvar i sängen och efter ett tag kommer han in igen och säger att jag ska gå till badrummet, när jag kommer dit har han fyllt upp badkaret med massa skum med rosenblad på (jag smälte) så där låg jag och bara njöt. Sedan hade han packat en väska och sen sa han att vi skulle fara, jag fattade inget. Men där satt vi i bilen och körde och körde. Vi kom fram till Lule där han hade bokat hotell. Vi spenderade dagen på stan och bara myste. Tack så mycket för det älskling, du är bäst!

På lördagkväll kom Ida och Stene till oss och åt middag. Det var riktigt trevligt! Söndag hände inte så mycket. Jag och Ante for och hälsade på pappa & Sara. Igår fyllde ante år, så då vart det kalas!

Jag har just kommit från frisören. Jag ska vara hår och sminkmodell nästa helg. Huuur kul som helst! Träffade hon som ska göra allt på mig idag, hon var riktigt trevlig! Blir spännande! På fredag ska jag dit och då ska vi färga mitt hår och sen testa frisyren. Jag längtar!

Nu ska jag åtregå till jobbet! Ching.

!?

Så fruktansvärt patetiskt.

Livet?



Ibland känns livet som ett stort frågetecken.


Saknad

Jag gick till jobbet idag i mina nya skor, nu har jag skavsår till tusen och det gör ont! Sen glömde jag maten hemma också. Så nu har jag både ont och är hungrig, inte bra! Har inte allt för mycket att göra idag på jobbet.. förhoppningsvis kan jag sluta vid 17.00 tiden!



Jag saknar tiden som var,









Fixa och trixa dag

Hej! Imorse bar jag ut våran dammsugare till grovsopor (dom tömmer det nämligen till veckan hos oss) och sen for jag och köpte en ny på elgiganten och nör jag kom tillbaka är det någon som tagit den från grovsoporna.... Men de är ju bra att den kommer till nytta till någon som inte har någon=) Har just ötit lite lunch och så har jag börjat förbereda maten, blir tackogratäng =) Sen hade jag tänkt baka lite och sedan sy lite och så. Blir en fixa och trixa dag. Ikväll ska jag & Ante först bege oss till Linus och säga hej, han skulle ha fest och ville att vi skulle komma förbi sedan blir det att fara till Lillhjärtat =) Vi får se vad vi hittar på. Imorn blir det loppis på folkparken med Ally! Jag har börjat älska loppis! Man kan verkligen fynda! På söndagkväll ska jag också vara med Malin och Lina om hon vill vara med oss! Nä, dags att fixa middagen nu. Ching!

FAST JOBB!!!!!!!!

Idag fick jag fast jobb! Grymmt skööönt! Och jag firar detta med feber! Inte alls så kul, var dumt av mig att fara till jobbet igår.. skulle ha stannat hemma då kankse jag skulle vara frisk idag. Men är huvedet dumt får kroppen lida! Ska till jobbet imorn och handla inför ledardagen och planerar massa saker. Ska försöka göra bort allt så snappt som möjligt så jag kan hem och vila igen så jag orkar med lördagen. Förutom jobb i helgen blir det att det väldigt lungt!

Nu väntar jag på att Ante ska komma hem. Ching!



DESIGN?

Någon som är bra på design? Isf hör av er , vill göra om min design.

puss

VARS TOG VI VÄGEN?


Nu börjar vintern komma med små små steg.

Efter en sju dagaras arbetsvecka  i stockholm och piteå är jag äntligen hemma! Känns skönt! Min almenacka är dock försvunnen från i helgen, mitt liv rasar för ALLT står där! Allt som har med jobbet att göra, alla möten osv... Så jag måste köpa en ny och försöka komma ihåg allt, det suger! Förutom att köpa en ny almenacka så ska jag träffa Mia och äta lunch och sen blir det att fara till jobbet. Resten av veckan består av jobb och vara med vänner. I helgen jobbar jag hela lördag dag och kväll. Men i övrigt är jag öppen för förslag! 

Helt sjukt att det började snöa igår! Nu börjar vintern komma med småsmå steg. Vinterjacka, täckbyxer, mössa, vantar, långkallsonger, snowboard, pulka, madrass, paket, min födelsedag, julafton, umgås med familj och vänner, levande ljus osv.

Nu ska jag börja gå till jobbet. CHING!

VÄNNER?



Vilka är ens riktiga vänner




Kursen var huffsat bra som jag var på tis-tor. Det har börjat en ny konsulent som är lika gammal som jag och vi kom himla bra överens, känns riktigt skönt! Nu slipper jag vara yngst! Dessutom hann jag träffa Frida ♥. Nu ska jag fixa lite saker och sen ska jag vara på busstationen klockan 16.00 för att möta upp 17 av mina ledare. Pite som sagt i helgen och när jag kommer hem på söndag ska jag på kalas för Antes mamma ska firas. Sen ska jag ta en lååång sovmorgon på måndag för att sedan bege mig till jobbet.

Inatt drömde jag föresten att jag och ante köpte huset i boviken. Vilken besvikelse när jag vaknade upp... Jag vill ha hus NUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!




RSS 2.0