MIN ÄLSKADE LILLEBROR ÄR RÄTT SÅ SÖT




HUNDRA FAVORITER

1 färg - Svart.
2 frukost -
Mackor oftast.
3 resmål - Älskar Egypten. Snart blir det nog Thiland med.
4 klädbutik - Carlings
5 blogg - Svårt, alla kompisars.
6 designer - Vet ej.
7 accessoar - Smycken, sjal.
8 smink - Mascara.
9 krydda
- grillkrydda
10 tidning/magasin - Cosmopolitan
11 godis - lakris
12 stad i sverige - Göteborg.
13 kall dryck - Saft.
14 köpcentrum - Vet inte, finns så många.
15 varm dryck - Oboy.
16 drink - Fruktsoda/Jordgubbar (;
17 högtid - Julen.
18 fritidssyssla - Teater!
19 mataffär- Ica Maxi.
20 flingor - Äter aldrig flingor.
21 tv-spel - Spelar nästan aldrig, men de måste nog bli dansmatta.
22 hårprodukt - Dust It
23 webbshopping - hm..
24 tv-program - Efterlyst
25 musik - Lyssnar på det mesta =)
26 bilmärke - bara den funkar är jag nöjd(;
27 parfym - paris Hilton.
28 café - Kanelen
29 stad - Svårt :S
30 nagellack - Rött eller genomskinligt
31 veckodag - Lördag!
32 fotbollslag - Sverige.
33 bok - Gömda.
34 låt - lars Winnerbäck - Kom änglar <3
35 film - Nyckeln till Frihet,
36 årstid - Sommar/Vinter
37 djur - Hund =)
38 dessert - Marängswich
39 kycklingspett - med exotikmango!
40 underkläder - Det jag känner mig bekväm i.
41 saft - finns massor med goda.
42 bär - Jordgubbar!!!
43 restaurang - Tatung har god mat.
44 ägg-maträtt - Räkmacka!!!
45 grönsak - Gurka/tomat
46 frukt - Banan/mandarin
47 ost - Hushållsost.
48 workout - Promenad/Dans
49 på julbordet - JULSKINKA
50 färdmedel - Min lilla Nissan.
51 språk - Norska, älskar dialekten
52 kroppsprodukt - Dove.
53 chips/snacks - GODIS
54 sallad - Kycklingsallad är det bästa!
55 mobilmärke - Sony Ericsson.
56 halstablett - finns ingen som hjälper
57 musikvideo - Ingen.
58 på mcdonalds meny -SÅ ÄCKLIGT
59 tuggummi - Extra.
60 plagg i garderoben - baggyjeans!
61 tårta - Pinockio
62 talkshow - ser aldrig tv.
63 tecknad serie - Pippi
64 sås/dressing - exotimango
65 krog/disco - Olles / Ballen
66 bulle/kaka - Mormors bullar!
67 inredningsbutik - Ikea.
68 dokusåpa - ingen=)
69 disneyfilm - Lejonkungen.
70 träd - Ek
71 kroppsdel man - Rumpa/mage/höfter
72 kroppsdel kvinna - Höfter
73 pålägg - Skinka/gurka
74 väder - Bekvämt
75 glasstopping - Noisett/Tuttifrutti
76 ordspråk - "Lev varje dag som om den vorde den sista"
77 skådespelerska - Julia Roberts
78 skådespelare - Mikael Persbrandt.
79 instrument - Gitarr
80 blomma - Roser
81 musikal/teaterpjäs - En midsommarnattsdröm.
82 flicknamn - Wilma
83 pojknamn - Zackarias
84 sällskapsspel - kort/så de kan låta
85 tid på dygnet - Kväll
86 doft - Antes parfym =)
87 tv-kanal - 3 och 5
88 soppa - Mormors köttsoppa.
89 av astrid lindgren - Ronja Rövardotter
90 nöjespark - Skara Sommarland
91 glass - Pigelin/Magnum
92 släkting - Farmor
93 reklam - "Icas egna voror"
94 hemsida - Apberget
95 stilikon - Har ingen.
96 sport - Dans.
97 modell - Vet inte.
98 programledare - svår fråga.
99 pizza - Kebbabsandwich
100 väska - Svart  från Wedins.

BORDE MAN INTE SOVA NU?

Klockan är 03.51. Kan inte sova. Jag börjar snart jobba, väckarn ringer 08.15. Jag borde verkligen försöka sova nu, men de känns inte som om JohnBlund har hunnit ikapp mig riktigt. Fan också. Men tack alla för en trevlig kväll, ni är toppen.


LOVE YOURSELF, HONEY

you've got to love, yourself . Är så oerhört less på alla bantningsmetoder - ÄT DET HÄR OCH GÅ NER TIO KILO, bla bla bla. Visst är det så att vi ska vara nöjda med oss själva och kunna leva livet, äta vad vi vill? Skitsamhälle. Inte konstigt att allt yngre männiksor får olika ätstörningar när alla tidningar skriver så, all media? Som sagt, you've got to love, yourself. Nu tycker ja att vi struntar i alla jävla påhitt om ideal. Du, jag, han, hon - VI duger preics som vi är. Love yourself, honey.


SMAKA PÅ DET RIKTIGA LIVET

Jaha, då är det dags för mig att smaka på det riktiga livet nu. Har bestämmt mig. Ska söka nytt jobb. Orkar inte med min chef, hon trycker ner mig och gör så jag känner mig värdelös. Tack alla som står på min sida! Ska försöka klura ihop ett CV i afton och se hur det blir. Något som är väldigt posetivft är ju att jag har teater ikväll, YES YES YES! Längtar i sinne :) Ska fixa lite små detalier på grudledarutbildningen, lägga till lite lekar och så. Vi ses.

ÄR DET NU MAN SKA LÄGGA SIG NER OCH DÖ?

Panik som växer, ångest som gror. Först och främst har jag haft personalmöte i två timmar. Sista frågan jag frågade var "hur blir det med min anställning, om inte Janna kommer tillbaka ska jag jobba då eller ska ni anställa någon ny?" Nu önskar jag att jag inte hade frågat. Min chef svarade "Janna vet inte hur det blir än, hon ska få reda innan den sista sep.  Och du vet ju att vi har lite samarbetsproblem, de känns som om du skjuter bort mig. Så har pratat med AnnBritt om det (anbritt är den som är chef över alla) och hon skulle ringa upp, men har ej gjort det än. Så vi får se hur det blir" Jippy. Känner verkligen mig posetiv till jobbet just nu, fyfan. Nu vill jag lägga mig och . Efter mötet for jag till Mamma tvärt för att äta lite. Vi har haft väldigt allvarligt snack nu så de känns inte eller så kul. Det har handlat om ekonomi, ni som känner mig vet att jag är sämt på hålla pengar i handen. Har en tendens att rinna som smör i solsken. Så nu ska jag sälja min TV, ska rensa garderob och sälja massa kläder på tradera typ. Sen ska jag försöka spara pengar så gott det går. Just nu känner jag mig precis som en jävla ungdom som inte klarar av något. Och det kanske är just det jag är? Nu ska jag fortsätta att fara på skolor och sätta upp lappar. Sen till jobbet och se om jag kan göra ngt vettigt, kan bli svårt eftersom jag inte gör ngt som är bra enligt min chef. Kämpa, kämpa. Efter regn kommer solsken. PS: Om någon vet om något jobb så säg till! DS



Jag saknar dig.

JAG VILL OCKSÅ BLI MÅLMEDVETEN

Det  är så mycket man vill här i livet, och just nu känns dom målen långt borta. Jag vill vara lika duktig som min syster. Hon jobbar i norge nu och ska vara där i ett halvår, hon ska spara ihop till huset hon vill köpa. Jag menar, hur målmedvetet är inte det? Själv sitter jag här och dagdrömmer om allt jag vill göra, det förblir drömmar och inget annat just nu. Dessutom är jag fattig som bara den och jag har panik över det. Alla räkningar går på över 8000 den här månaden, plus att jag har en utlandsresa på 5500 jag ska betala. Och sen var det slut pengar. Dessutom är jag skyldig Mia & Ante pengar. Jag behöver klippa mig, jag behöver handla mat. Tur att jag har värdens bästa pojkvän som handlar mat så jag har överlevft den sista tiden. Helt ärligt så måste jag typ fixa mig något mer jobb, hur nu det ska gå till. Blir väl kvällsjobb och slita häcken av sig och aldrig hinna vara med familj, vänner eller pojkvän. Jag spårar lite, jag vet, men det är verkligen kris och jag förstår inte hur jag ska överleva med inga pengar alls. Blir att rensa garderoben och sälja lite kläder på tradera? Patetiskt, men så kris är det nu!


Jag saknar dig.


:(

Ibland suger det att ha flyttat hemifrån. räkningar för över 8000 tusen. bajs. godnatt.
nu vill jag flytta hem.

YOU MAKE ME HAPPY

Du gör mig lyckligast i världen. Du ger mig allt och lite till.
Andreas Per Johan Andersson.




Idag började jag jobba klockan 17.00. Vi har smink/Frisyrkväll så nu sitter jag är med smikning och värdens frisyr. Bilder kommer sen när batteriet laddat klart ;) Har fortfarande feber och det suger. Saknar Ante. Mamma kommer hit tjugo över elva. Vi ska hämta Thea som kommer hem från norge inatt. Längtar.

SOMETHING TO SOMEONE



Maybe you all would consider it a joke
If I say that I hate myself
But now and then
When I look into the mirror
All I see is a big mistake
-And wouldn´t you
Well, I just wanna be fun
Just wanna be the one
Who makes you smile
Well, I just wanna believe
That I could be something to someone
- Am I the only one around here,
Who´s not gonna live my life in fear?

SJUK I TVÅ VECKOR

Feber igen, fram och tillbaka en vecka nu. Fördkyld i två. Orkar inte. Huvedet känns som bly. Vill hem, vill vara med Ante. Vill härifrån. Vill se världen. Vill ha pengar. Vill överleva. Vill ha tag i mamma, men hon svarar inte. Funderar på att fara hem? Har fixat grundledarutbildningen klart. Åh, hatar att vara sjuk.



GODMORGON

Tänkte stiga upp 08.00, det slutade med att jag somnade om drömde värdens mardröm och vaknade i panik vid 11. Har just ätit lite frukost, om man kan kalla det frukost? Jobbar till sju ikväll. Ska köra till byske och se om de blir någon dansgrupp där, annars satsar jag på gården ist. Aktiviteter måste in! Igår när jag kom hem från Malin så står Ante och städar, hur gulligt är inte det? :) Du är så underbar älskling. Puss på dig och alla er andra. Dags att fara till jobbet.




FYLLA UT 12 TIMMAR

För en gångs skull fick jag mig upp lite tidigare än jag brukar, nämligen kvart över nio. Smink, frukost, ut med hunden och nu sitter jag här på jobbet och försöker ta tummen ur handen för att göra klart grundledarutbildningn. Dessutom måste jag få någon som hjälper mig, men det verkar helt omöjligt. Vad ska jag ta mig till? Ni kankse undrar vad en grundledarutbildning är? Det är en utbildning där man får grunderna i hur man är en Junisledare, alltså hur man ska leda en barngrupp, vad man ska göra om ngt händer, hur föreningen startade, hur man håller i ett årsmöte, vilka lekar man ska ha, värderingar osv. Har gjort detta förut, det är inte så svårt, men det gäller att fylla ut tiden. Det vill säga, lördag 10-16, söndag 10-16. Ska nog finslipa programet nu och kolla hur mycket tid jag är uppe i, ni kan ju önska mig lycka till? Jobbar som sagt till 19.00 så jag lär ju hinna. Sen ska jag förbi Malin =)





SÖTA FOLK


FATTIG TILLS JUL

Fryser, svettas, fryser, svettas. Febertoppar fortfarande. Inte alls roligt. Kan jag bli frisk snart? Sitter på jobbet nu, fixar med grundledarutbildningen. Orkar inte, men de måste göras. Jag är vuxen och har ansvar nu. Vill inte vara vuxen, vill vara liten igen, inte ha något ansvar. Stressad är jag också, vill hem. Städa, tvätta och göra bort allt det. Fattig som få är jag också och kommer vara det tills jul, jippy. Har kostnader för 12000 i tre månader framåt nu. Känns ju överdrivet kul? Visst, egypten resan har jag ju faktiskt valt själv, men de kommer bli värt. Får spendera en hel vecka med min älskling i en vecka. Älskar dig Andreas. Nu ska jag återgå till jobbet. Ses.


PLÅGAR MIG IGENOM DESSA TIMMAR

Steg upp 09.30. Duchade. Åt. Sen var vi påväg till Umeå. Det är fredag. Vi möter upp Tina, kramas. Känns som en evigehet sen. Går på stan. Jag, Hon & Ante. Hem till hennes studentkoridor, chekar läget. Myser. Hem igen. Fixar oss, till Malin som fyller 18. GRATTIS! Det var en rolig fredag och vi alla trivdes. Det blir lördag och i far till Jessika. Trött som få. Skjusar dom till krogen, hem. Somnar. Söndag. Vi hinner med mycket, kåge, mobacken, fixa lite småsaker, se film, hundvakt. Måndag. Jobbet. Fortfarande sjuk, hade lite feber imorse. Har inte råd att vara sjuk mer, plågar mig igen dessa timmar. Det går så sakta vill hem och sova. Se film och bli frisk igen. Slutar halv sex. Snar kommer en helvettesvecka 30 Sep-5okt kommer jag att befinna mig i GBG/Stholm. Fördelar - Träffa Frida och vara med mina underbara kidz. Nackdelar - Två kurser på 6 dagar. Kommer att sakna Ante och mina vänner. Dags att fixa lite på jobbet nu!

ATJOPROSIT

Förkyld och  feber. Inte alls roligt. Kan inte sova och ännu värre var det inatt för jag har ny säng. Hoppas på mer sömn inatt. Ska ju köra till Umeå och hälsa på min älskade Tina. Jag saknar henne. Någon som jag mer saknar är Frida. Hatar avståndet. Älskar dig. Massa filmer har rullat idag och mer blir det. Orkar inget, huvedet känns som bly. Näsan rinner och det kittlas i halsen. Feber stiger. Och inte blir det bättre för att du är sur på mig, jag vill reda ut det. Men du vägrar lyssna på vad jag har att säga. Du kan ta kontakt med mig när du slutat vara sur på mig.



ANDREAS PER JOHAN ANDERSSON

Du är det bästa som någonsin hänt mig.
Jag har aldrig i hela mitt liv tyckt om någon så mycket som jag tycker om dig.
Jag finner inga ord för det. Du är precis den jag behöver.
Du är mina andra halva, den andra pusselbiten, pricken över i:et.
Ja, det finns många sätt att förklara det på. Jag älskar dig av hela mitt hjärta.
Tack för att du finns. Du, Andreas Per Johan Andersson gör mig hel.


ÅNGESTEN GROR

För min skull, för din skull, för allas skull. Ångest. Vet inte varför, vet ju inte ens. Men endå är det ångest, tänk om? Vill vara ifrån världen ett tag. Jag mår illa, känns som om jag har fått feber, känns som om jag ska kräkas. Vill inte. Ångest igen. Måste äta, har ingen lust. Vill inte ha mat alls. Vet att jag måste, annars blir du så besviken på mig. Jag blir besviken på mig, jag som skulle vara så duktig. Varför kan man inte klara av en liten simpel sak? Men för att inte vara allt för neg, tack för att du finns älskling. Du gör mig stark.

Den senaste tiden har jag lyckas slarv bort massvis med saker. Lägenhetsnycklar, bilnycklar, en väska, en jacka & mitt bankomatkort. Vad händer!? Måste skärpa mig omedelbart. Jag håller inte koll på mig själv längre. Orkar jag inte bry mig längre eller vad händer? Den som endå hade svaret. Tröstköpte en tröja idag. Borde inte. Pengarna rinner som smör i solsken, jag som trodde jag skulle lära mig när jag flyttade hemifrån. Vad fel jag hade. Skrattretande. Tänker hur jag ska göra sen, om jag får fortsätta på jobbet ska jag fortsätta då? Det är ju så bekvämt att ha fast inkomst och veta att pengarna rullar in. Men det är så lätt att fasna också. Om jag inte får fortsätta, ska jag då söka jobb eller plugga? Isf vad ska jag plugga? Jag vill så mycket att jag stannar på ruta ett hur många steg jag än tar.


Öppen för förslag.

Vi såg inga spöken igår. Det var nog lika bra(?) för jag var redan tillräckligt rädd. Alla andra också. Fast då var det såklart några pojkar som som skulle leka tuffingar som gick in i husen. Trodde aldrig att jag skulle få se dem mer..Men det gick jag :)

Just duchat och funderar om jag ska fara upp på solbacken och handla lite smågrejs. Sen blir det nog att se någon av dom nya filmerna. Sen vet jag inte vad som händer mer idag. Kanske ska fara och hälsa på Farmor en sväng, vi får se. Jag är öppen för förslag, ring.





GULD

Tack för kvällen igår flickor. Många skratt delades och ni är guldstjärnor.





Idag har jag grattat min kusin Ebba som fyller 13 och ikväll blir det spökjakt.


MIN HJÄRNA GÅR PÅ HÖGVARV

Ska jag forstsätta jobba om jag får? Ska jag plugga? Isf vad, eget företagande eller ungdom? Ska jag söka nytt jobb? BEslutångetst till tusen. Önskar att man kunde mixa allt. Åh, asjobbigt. Stressad är jag också. Nu är jag tillbaka till mitt riktiga liv, görasåmycketsommöjligtpåsåkorttidsommöjligt. Bara jag inte får magkatarr igen så är jag nöjd. Dags att fara och kolla på en säng jag kankse ska köpa. Sen blir det fara till Edda och bada med Melvin, Line och Lukas. Sen till byske och jobba. har redan hunnit vara på två skolor och brännt en skiva och svängt förbi mamma idag. Längar tills jag kommer hem, ducha och se idol och tills Ante kommer hem.


IKEA, HUNDVAKT, FILM OCH KRÄFTER

Sitter i bilen, ser Jenny komma runt hörnet. Jag ler. Ler för att hon skiner upp så mycket. Vi far till bussgaraget och hämtar hennes börs, tankar och hämtar upp Malin. Sen tutar vi och kör hela vägen till Ikea. Malin somnar, jag och Jenny pratar lite om dittan och dattan. Helt plötsligt är vi framme. Alla är på bra humör och vi handlar, som vanligt handlar jag mest, det sved lite i börsen. Sedan är det Finnland som gäller, vi hittar inte, ringer min personliga GPS, Robin Marklund. Trots bra förklaring så hittar jag inte, slänger över telefonen till Malin. Är för koncentrerad på körningen. Vi hittar. Glada och nöjda beger vi oss hem. Vi skrattar nästan hela vägen hem. Malin & Jenny somnar och jag sitter för mig själv och sjunger. Hemma i skellefteå igen. Malin stiger ur med ett leende på läpparna och säger "vi ses imorn" jag ler tillbaka och svarar "det gör vi" Jag och Jenny far och tankar, jenny bjuder. Tack! Skjusar henne till Getberget, jag kör hem stiger ur bilen och tar i allt jag har för att bara kunna gå en sväng. Bygger ihop lampan, packar upp resten. Kollar mailen för att sedan gå och lägga mig. Läser lite "Flickan och skulden. En bok om samhälles syn på våldtäckt" Den är bra, mycket bra. Har redan hunnit halvsomna när jag hör din röst "hej" jag ler och när jag öpnnar ögonen ligger du brevid mig. Jag somnar tryggt, preics som vanligt när du liggerbrevid mig. Jag vaknar av att det ringer. Memorer alla uppgifter för att komma ihåg dom till jobbet. Till min förvåning är jag hur pigg som helst, klockan är bara halv nio. Känner mig lite elak för att jag håller dig vaken. Vi stiger upp äter frukost och jag får skjus den lilla biten till jobbet. Det regnar. Vi säger hejdå och vi ses ikväll. Sitter på jobbet nu, funderar vad jag ska göra. Tiden går sakta och jag har svårt att sitta still. Borde fixa ihop en dans, men går inte att dansa för det står bord uppe i lokalen, jag känner irritationen. Efter jobbet blir det hem, laga middag eftersom jag skulle bli duktig.(!) Phjasko kommer där vid halvfem tiden, är hundvakt. Känns inte allt för peppande i detta regn senare vid halvsju kommer Malin, Jack och Kim - filmdags. När filmen är slut blir det att köra till boliden för att fiska kräfter med Jenny och folk tills på fredag. Jag känner peppen och glädjerusen till tusen. Fredagkväll kommer bli great, jag hoppas vi ses!

I BELIVE I CAN

JAG KAN!


YOU PUT A SMILE ON MY FACE

Jag möts av ett leende. Jag frågar "Vad är det?" Svaret blir "Jag blir så glad av att se dig" (jag älskar dig) Hela jag värms upp och sedan kör jag till Tuböeskolan för att värva Junisar, det gick bra och sedan hör Josse av sig och jag ska äta lunch med henne klockan 11. Sen far jag och Malin till ikea vid tolv tiden och ska schoppa lite småsaker, längtar. Och när vi kommer hem blir det film. Verkar inte som om dagen kan bli bättre, yeaaah!

Nu har min syster dragit till Norge och jobbar som sjuksyster. Hon kommer att komma hem var fjärde vecka. Dessutom kommer hon tjäna en bra slant så nu hoppas jag på bra födelsedagspresenter och julklappar, haaha ;). Jag saknar hon redan och hon for igår.


Andreas Andersson hjärta Micaela Lundgren.
Du är det bästa som hänt mig,
jag älskar dig av hela mitt hjärta.

TODAY IS THE REALITY

Idag börjar verkligheten. Frukost, lunch och middag varje dag framöver.
Onyttigt en dag i veckan. Kortare sagt, nytt liv. Önska mig lycka till. I can do it.



Nu är även min bil fixad så nu kan jag tuta och köra, känns great. Jag och Malin ska fara till Ikea någon dag i veckan och köpa lite små grejer. Har varigt på Jysk idag och hittat min säng som jag vill ha.. 5000kr fattigare plus en soffa för 10 000kr. Ge mig massvis med pengar omedelbart, tack.

I fredags var jag med Ante. Vi lagade middag och for på Bio. Lördags var det 30års fest och Igår for jag, ante, robin, lina, linus och Jocke och grillade i Ursviken. Det var mysigt, men lite kallt. Ikväll har jag varigt i Boliden och styrt upp tjejfest, detni =D Vi höres!


 

 


RSS 2.0