Turkiet resan.

För er som inte orkar läsa finns en sammanfattning längst ner.

21/10, Dag ett - Ditresan.
Ibland känns en minut som en timma, iallafall när man sitter på ett plan och det inte finns något att göra. Men som tur var satt den en pratvänlig äldre dam på min högra sida som var villig att prata. När vi väl kom fram så gick vi tll hotellrummet och sov.

22/10, Dag två 
Vi steg upp klovkan 08.00 på morgon för att sedan bege oss ut mot staden. Både jag och malin köpte lite saker. När vi väl hade kommit oss från alla affärer så träffade vi på en dam på en kamel och nog vart det klart att vi vart uppkastade på den och var tvungen betala. Det sög, men det vart dagens gorda järning. Då överlevde hon dagen. Även efter denna dag förstog vi att turkarna kommer att vara väldigt jobbiga. I en affär sa en ung pojke till oss "Ni är så vackra, varför?" Jag & malin började skratta i sinne. Där stog vi risiga och svettiga. Haha. efter lunchen badade vi i havet och njöt. Nör vi var nöjda med allt badande betsämmde vi oss för att fara in till Alanya. I första affären vart vi bjudna på äppelte och vi blev där i minst 45 minuter. Han som ägde affären ville ha med oss på disco och vägrade ge sig. Till slut kom vi därifrån, det var verkligen skönt. Men vi hann inte så långt innan nästa kom och tjatade. Vi han med tre affärer på 2 timmar.

23/10, Dag tre
Vi tog sovmorgon och sedan var vi vid poolen och sovde och solade. Efter våran sovstund gick vi en sväng, handlade lite bröd. Sendan satte vi oss vid en dator för att få kontakt med omvärden eftersom vi var så less på alla turkar som skrek på en.

24/10, Dag fyra
Blev stranden hela dagen och stekte. Men vi hann även med ett dopp i poolen, den var iskall och jag trodde typ att man skulle frysa fast, haha. På kvällen gick vi på promenad runt området och tog lite kort. Sen satt vi vid poolen och pratade, det var mysigt. Denna dag gömde vi oss även från en turk, han var hopplös. Det var även denna natt jag såg ett spöke, jag lovar. Det var så himla läskigt. Jag var så himla rädd och visste inte vad jag skulle göra.

25/10, Dag fem
Denna dag stekte vi bokstavligen på stranden. Varmt var det och jag trodde jag skulle svettas bort. Vi hann även med att sova lite i skugan för att sedan bege oss till Alanya igen för att hoppas på att man skulle hinna mer affärer. När vi väl var i Alanya så hamande vi hos en gubbe och han taffsade och när vi skulle gå så gav han oss en present för att vi var så himla vackra. Jag ville skjuta honom, han var så hima jobbigt. När vi väl kom till hotellet så gick vi en sväng och fastande i en returand där en ung kille bköd på te och vi satt och småpratade. Och när vi tillslut fick oss därifrån till hotellet så stötte vi på våran vän där och vi pratade med honom och han tyckte att jag såg ut som en norsk, haha.

26/10, Dag sex
Stranden, sen poolen. Var tänkt att vi skulle ta kort vid poolen, men det blev inga efftersom den var paj, det sög. Även denna dag gick vi på promenad och det var klart att näst sista dagen hittade vi ett fruktstånd med granatäpplen. Typiskt. Så vi köpte det och gick hem igen och satte oss nere i resturangen, men vi blev inte så långvarande där för två äckelgubbar ville prata med oss så vi försvann nästan lika fort som vi kom dit. 

27/10, Dag sju
Sista dagen stkete vi vid stranden för att bli lite bruna sen gjorde jag fläder i håret och jag trodde bokstavligen talat att hårfästet skulle ryka av! Och till min förvåning så tog vi en promenad denna dag också. Sen vart det en lång väntan på att bussen skulle gå från hotellet till flyplatsen. Och en lång resa hem! Trodde aldrig att den skulle ta slut, men vi kom hem helskinnande och det var en bra resa och jag tror jag snart far utomlands igen, skaru med?

Tack för resan Malin <3.

Sammanfattning.
Jag hade en jättebra resa och jag har fått många nya upplevelser i mitt bagage. Bland annat att turkar är jättejobbiga, boksatvligen talat! Sen ridit på kamel, drukit te för första gången i mitt liv som jag tycke om. Sen massa andra sakar! Denna resa kommer jag sent att glömma :)


Nu ser vi framemot den ljusa tiden.

Har inte skrivet på ett tag, men har inte haft tid. Men nu har jag tid.

Denna dag har gått snappt och allt har rullat på. Först var jag på administrationsmöte från halv nio till halv tolv, sen åt jag lunch, sen pratade jag med Jocke i en timma och sen for jag med jobbet till ÖB, RUSTA & ICA MAXI. Jag fyndade en plattång på rusta, jag ska prova den snart. Nu tänker säkert ni, men hallå köp en riktig. Men jag ska säga er att den kan funka lika bra som en vanlig, man behöver inte alltid ha det som är dyrt. Och när jag talar om fynd så har jag köpt en värdsbra mascara, det ni. Haha.

Längtar som en tok till söndag, turkiet. Yes. Underbart bra, sen ska jag även åka med värdens bästa Malin också, jag klagar inte. Bääst i värden, helt klart. Jag har så himla mycket att se fram emot just nu. Söndag turkiet, när jag kommer hem är det novemberlov, patrik kommer, sen ska vi fira carro, maskeradpartey, sen uppvisning på nordanå, sen fyller jag år och sen är det julafton och sen fjällen och fira nyår där med mina underbara vänner. Ja, jag kan inte klaga just nu iaf, haha. Jag älskar livet ibland. Skärsklit när det är såhär.

Imorgon jobbar jag från klockan nollåtta till tjugotvånollnoll. Så kankse ska pallra mig till sängs nu?

Vi ses. puss.


This is it?

Börjar tveka. Är det här det jag vill?
För första gången i mitt liv börjar jag tveka.
image56

Ännu en gång.

Efter många om och men så kom vi hem, helskinnande. Det ända som hade fatas var att planet skulle ha strötat. Skulle inte ha förvånat mig om det skulle ha gjort det, för så mycket otur som jag har haft denna resa ska bara inte finnas. Men jag fick allt smaka. Biljetter som var bokade, men som ej fanns, plan som var trasigt, väntan på flygplatsen i över tio timmar. Låt mig aldrig uppleva denna resa igen! Tack.

Imorgon ska jag och mamma fara till jysk. Jag ska köpa en spegel och förhoppningsvis en ram till min säng, sen även en lampa. Hopaps bara jag hittar det, skulle vara toppen. Håller på göra om i mitt rum, stiligt.


Kan verkligen aldrig sluta tänka,
allt har kommit tillbaka igen,
jag orkar inte, helvette.
När ska detta få ett slut, ett riktigt slut.




Ticktack, tid som man aldrig får tillbaka.

Plötsligt kom jag att tänka på att man har slösat så mycket tid i sina dar.
Varje minut som man inte gör något vettigt på förbrukar man.
Dom minuterna går aldrig att få eller ta tillbaka. 
När man tänker efter känns det förjävligt, boksavligen talat. 


Tiden vi har förbrukat får vi aldrig igen.



Är på Landvetter nu, och ni som inte vet vad det är så är det Göreborgs flygplats. Planet går fem, jag är redan less på vänta! Sen blir det att vänta på Arlanda också, åhh. Men mamma kommer och hämtar mig hemma, ska bli så skönt att komma hem, för första gången längtar jag hem. Känns på ett sätt så himla bra. Skulle det ha varigt en dag till med kurs eller diverse så skulle jag aldrig ha pallat. Jag är så himla less just nu. Igår bröt jag ihop.

Det går inte.

Jag blir så förbannad. Först och främst är jag jätteless på alla kurser just nu och jag vill bara vara hemma och mysa med malin. För det andra så lär jag mig aldrig och det gör att jag bara vill slå ner mig själv (om det nu går!?), för det tredje drömde jag en till jobbig dröm inatt och för det fjärde skulle jag kunna gråta vilken sekund som helst. Åh, this sucks big time. Jag vill vara hemma nu! Men ska dra mig till duchen nu, sen packa om, vara med frida ett tag och sen fara till arlanda och möta upp några barn där och sen bär det av till Götet. Inte överdrivet peppad, men snart är det söndag och då far jag hem. Skönt som fan.

just nu är jag neg.

image52

Det snurrar.

Just ätit fruktost och trött som bara den. Skulle helst velat vara hemma nu i min egen säng och sen när jag hade vaknat skulle jag velat vara med mina vänner, som jag inte har varigt med på tre långa veckor. Saknar er som tusan, ni är allt gånger tusen! Men jag kommer ju hem nu på söndag, jag längtar. Då nästa helg ska vi verkligen hitta på något extremt roligt. Det behövs.



Tankarna snurrar mer och mer för varje dag,
samtidigt som mitt hjärta börjar slå mindre slag för varje dag.

image51
Allt snurar bara mer och mer för varje dag,
jag orkar inte.


korvstoppning gånger tusen

Information, information och liite mer information. Ta in så mycket som möjligt, lär dig så mycket som möjligt. Korvstoppning gånger tusen vill jag lova. Alla sitter nu och fixar, jag sitter hära. Jag tycker inte systemet som rune lär ut passar mig, jag är den enda av alla som tycker så, känns som om jag är en trotsig tånåring. Fast det kanske ja är? hm. Just nu längtar jag bara tills jag kommer hem, lägga mig i min egen säng och sen träffa mina vänner. Jag saknar dom, har inte varigt men dom på snart tre veckor. Åh, hatar ibland att jag jobbar så mycket. Jag orkar serjöt inte, snart går jag in i väggen om jag inte skärper mig och börjar säga nej. Jag måste gå i en kurs där jag lär mig säga nej! Någon som kan hjälpa?

Nu är det snart lunch. Jag är inte hungrig. När jag kommer hem ska jag typ leva på sallad och vatten och typ röra på mig 24/7, lr behövas. jävla kötbulle. fuckitall.


image50

RSS 2.0