DÅLIG UPPDATERING

Jag vet att jag är dålig på uppdatera men det är väl så att jag inte har lika mycket att skriva om längre. Att jag inte har intresse för att hålla bloggen uppdaterad. Tyvär.

Julen har varit toppen! Umgåts med alla familjer och fått massa bra julklappar som ni ser på föregående inlägg. Är dock less på julmat. Annars har det inte hänt så mycket... funderar dock stark på vad som händer på nyårs, jag har valt att inte anstränga mig i år, så vi får se vad det blir.

Igår var jag på stan med Jocke =) Vi shoppade och åt lunch på sub. Mycket trevligt! Idag var jag med TIna på stan och hon shoppade loss i sinne och jag handlade en kofta, tröja och en bh.

Ikväll ska jag och Ante till malin och kim. Jag malin lina ska pyssla och grabbarna ska väl som vanligt prata om bilar och sådant för jag antar att dom inte vill vara med och pyssla. (och tur är väl det;))


Bild från lycksele djurpak.

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD


JULKLAPPAR

Detta fick jag i julklapp.

- Spelet tjejmiddag.
- Halsband.
- Prydnads grej.
- Örhängen x2
- Glassmaskin.
- Presentkort på make upp store x3
- Spelet new life.
- Presentkort på Intersport.
- Mini plattång.
- Resväska.
- Handdukar.
- Skellefteå-ringen
- Tofflor.
- Presentkort på veramoda.
- Silverlapma x2
- Badbomber.
- Bestick.
- Påsklakan sett.
- Västerbottens-ringen.
.. jag rror det var allt, kommer inte på något mer just nu.


Är jättenöjd med allt :) Tack =D

GOD JUL

Tänkte bara säga godjul! OCh tack för alla underbara julklappar! :D
Skriver upp imorn vad jag har fått :) nu ska jag sova, är sjukt trött!

SYSKONKÄRLEK



Syskonkärlek! Hahha =)


Idag är ingen bra dag. Ante kommer väl hem vid 22-23. Alla andra är upptagna och jag har varit vaken sen 09.00 en lördag, första dagen på min ledighet. Toppenbra. Jag har inget att göra så jag funderar faktiskt på att städa. Sånt tråkigt måste man ju göra och det är tänkt att de ska vara stooor städning så lägenheten skiner när vi kommer hem från egypten. Då är det dags att börja då..

IDAG ÄR DET MIN DAG!

IDAG FYLLER JAG ÅR!


MORFAR

Jag har just varit uppe lassaretet. Morfar ligger där. Han har lungfybros, han har haft det ganska många år men nu har han fått lungiflamation. Jag har alltid sett morfar som en bestämd man, men rättvis sen kommer man till lassa och där ligger han, helt ihopsjuken. Kindbenen syns så tydligt, hans stora händer är bara ben. Hans ögon har ingen färg. Jag hör knappt vad han säger, men jag hör orden "Trodde inte att jag skulle få se dig innan jag dör" Det svider i hjärtat. Jag har inte haft värdens bästa kontakt med morfar, men jag tycker om honom. Och det gör ont att se han så svag och så hjälplös. För hans eget bästa hoppas jag att han får somna in snart så han slipper lida.



EN UNDERBAR HELG

I fredags var det kalas och det var mycket folk och fick många bra paket =) Kort kommer sen! Riktigt trevligt att alla var samlade för en gångs skull ;) Vid halv tio hade dom flesta farit så jag och Ante gick över till Adam och Marielle, där var det fest, vi gick hem vid tolv och sedan var det lördag och då var det upp och jobba som gällde. Det gick huuuuuuuur bra som helst! Jag är stolt över alla ledare och barn ♥ På lördagkväll bar det av till Josse och Robert för middag. Det var ganska mycket folk och väldigt trevligt! =) Igår så pysslade jag med Malin & Josse på dagen och sen på kvällen for jag ante pappa och sara på middag i kåge. Jag sammanfattar dennna helg med ett ord MYS!

Idag är det jobbet som gäller. Slutar vid sju och då blir det hem och baka en tårta, jag fyller ju år imorgon och då ska familjen osv komma :) En till kul sam är att det bara är en vecka kvar tills Egypten, som jag längtar och som jag ska bada!!!! Och Ante ska också bada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D

Nu ska jag göra någon nytta på jobbet! ching!

HEJ

Hejhopp!

Sitter på jobbet, har inte något att göra. Väntar på en ledare sen ska jag fara på affärn och handla lite. Ska baka ikväll, malin ska hjälpa som tur är :) TACK MALIN ♥

Imorn är det kalas, så ska fixa och trixa i lägenheten imorn. Ska jobba tvärt på morgonen och sen hem och fixa. Sen på lördag är det uppvisning =D :)

(ovärt inlägg , jag vet, men hade inte något annat att skriva :P)

BEHÖVER DIN HJÄLP

Ska som sagt klippa och färga håret den 27. Så jag behöver lite hjälp, vad tycker ni?



Bild 1                 Bild 2

Bild 1 är ganska lik den frisyr jag hade med det lila linnet som alla tjatar om :P
bild 2 är grymt snygg! vill ha lång sidolugg.

vad tycker ni, vilken frisyr?



1                                 2                           3                    4

Då är frågan vilken hårfärg jag ska ha..

Funderar på att ljusa upp håret lite, som bild 1 eller 2, kanske spara lite mörkt.
Men är även sugen på rött, det är såååå sjukt snyggt tycker jag, elller att man har lite orange.
Eller så blandar man lite av allt? Jag vill ha mycket färg!

Mitt hår är sååå sjukt tråkigt just nu! Men de ger inget att göra något åt det förens jag har varit i Egypten.

Vad tycker ni?

RSS 2.0