Bvc och pite

Idag blir det att fara på bvc för 8 månaders koll. Ska bli spännande att se vad hon väger och hur lång hon har blivit.

Efter bvc så blir det att brumma till pite med svärmor :)

Trevlig torsdag på er!




Onsdag

Idag är jag så sjukt rastlös att jag snart kommer klättra på väggarna! Jag vill göra något nu! Som tur är så blir bilen fixad på måndag så förhoppningsvis har  jag bil i mitten av nästa vecka, som jag längtar!

Nikki fortsätter att utforska världen. Hon klättrar och far överallt. Hon har ett helt underbart humör, alltid glad och sprallig. Våran underbara Nikki!



Det är över nu

Vissa saker tar så förbannat mycket energi från en och ännu mer när man inte kan släppa det. 

"Det är över nu"



Hus

Igår ringde Moud med det underbara beskedet att hon har fått tag på en lägenhet så i Januari blir vi husägare. Är så lycklig, äntligen! 

Nu vill jag börja packa allt i kartonger, fast det är ju liiite tidigt än så det får vänta ett tag. Det kliar ju även i inredningsfingrarna.... Tur att jag hinner fylla år och att det blir julafton innan flytten så man kan önska sig grejer till huset.

I övrigt flyter livet på. Nikki växer och utvecklas dag för dag. Hon är så fin våran underbara Nikki!

I helgen for jag till Stockholm och överraskade Frida. Hon blev verkligen glad och det var skönt att komma iväg en helg för att vara med min underbara vän. När jag kom hem blev det kalas för Melvin som fyller 12, han är inte så liten längre, hehe :)

Idag händer det inte så mycket på dagen. Ikväll ska jag fara och klippa/färga håret. Känns riktigt skönt att frächa upp det. 






En sann vän


Oslagbar! 

Ett tag sen sist

Jag är sämst på att blogga nu för tiden...

Den senaste tiden har jag inte gjort så mycket alls. Hängt med vänner, ätit middag hos pappa och Eva, fixat i pysselrummet. Fick ett höj och sänkbart skrivbord av pappa, vilket är kanonbra! Har även varit på möta ang folkan, sitter med i interimsstyrelsen, vi gör allt vi kan för att rädda folkan! Ska på möte på fredag men några andra från styrelsen och prata med några från kommunen och politiker.

Igår var jag på jobbet och hade möte. Saknar jobbet, framförallt mina ledare och dom underbara barnen. Som tur är har jag min dansgrupp i Kåge.

Idag är det regn och rusk ute, dom det har varit ett tag tag nu, ibland har man tur att solen tittar fram. 

Idag kommer Hanna hit och vi ska planera halloweenfesten och snacka massa skit. Min fina bästie❤️

Nikki växer så det knakar! Hon kryper, klättrar, är överallt och är helt underbar. Våran älskade Nikki!
Trevlig onsdag på er.







RSS 2.0