EGEN TID

Jag har funderat på det här med egen tid. När man kan vara för sig själv och bara göra saker man vill. För mig är det väldigt viktigt att ha egen tid ibland. Att kunna fundera, spekulera, fixa saker och bara njuta. Att få vara själv helt enkelt. Förut fick jag panik om jag var själv, det känndes som om jag var ensamasnt påjorden men nu tycker jag det är väldigt skönt att vara själv ibland. Nu var det ett tag sen jag hade egen tid, så jag tänkte gå och göra upp ett bad, ansiktsmask, måla naglarna osv. Ska blir riktigt skönt och välbehövligt.Senare idag ska jag träffa Tina tvärt och ikväll blir det som sagt att gratta Malin, jag hoppas på en toppenkväll!


Och tack alla som har sagt Grattis till förlovningen =)



Skulle verkligen vilja fara utomland och bara njuta och göra massa saker!

EN HIMLA BRA DAG!

Vilken underbar dag det har varit! For till Mia och hon färgade och klippte mig, blev riktigt nöjd! Sen for vi till folkan och åt, jag bjöd mia som tack för hjälpen =) Vi gick även förbi Jenni som jobbat på camoingen och pratade med henne och när vi satt där så kom mia på den briljanta ideén att fara till Piteå och shoppa=) Och detta blev det;



Ljusa jeansleggings från veramoda.
Svarta jeansleggings från gina.
Shorts från cubus.
Bh från cubus.
Tshirt från cubus
Bikini från Gina.


Jag kom hem för ett tag sen, Skulle ha varit med Malin och Frida men skulle inte hinna, tråkigt! Imorn ska jag träffa Tina på dagen sen ska jag och Ante till fäll eftersom Malin ska ha sin födelsedagsfest, jag hoppas verkligen det blir trevligt! Men de blir de nog ;) Sen på lördag blir de bio, harry potter med Tina, Malin & Lina. Det kommer nog bli en toppen helg!

Nu är det bara 11 dagar kvar tills jag börjar om att jobba. Känns både trist och roligt. Är himla mycket att göra när terminen börjar, men det kommer nog att gå toppen! Ska verkligen satsa på jobbet den här terminen. Ska verkligen ge järnet och visa vad jag går för!  Det bästa när man börjar om är att man får rutin på allt igen.

Föressten så har Ante köpt ny bil idag=) han ska hämta den imorn, Han sålde ju sin igår. Han kommer nog vara hemma på ett tag och jag tror han kommer att komma in med ett stooorot leende!


FÖRLOVAD

Sen en vecka tillbaka är jag och Ante förlovad. Det känns toppen! Jag vet att folk dock kommer att snacka skit "för det har gått så fort" but I dont care.


?




Det känns som om du har bytt ut mig.
Det gör ont.

MORGONPIGG

Hallå! Steg upp klockan 08.00 idag och gick ut med Baloo sen for jag och handlade och där träffade jag marie, jenny, linnea & peter. Alla var visst och handlade idag, haha. Ska snart fixa mig och bege mig till stan för att möta Terese, ska bli himla skoj. Har inte träffat henne på jättelänge :( Sen ikväll blir det Lina & Malin. Mysss! =)

See ya!

PS

har skaffat bilddagboken nu,

http://mican.bilddagboken.se

DS

BILDBOMB FRÅN FRIDAS VISTELSE!



stranden, kaffefilter, fällfors, kycklingbaugett, bilfärder, studsmatta, betty bop osv =)

HEMMA FRÅN STOKHOLM.

Im back! Jag och ante har haft det helt underbart i Stholm. Vi har varit på stan, varit med ally & frida, bio och bara tagit det lungt. Var verkligen behövligt att få tid tillsammans =) Vi kom hem igårkväll och då hämtade vi Ballo och sen såg vi den senaste Wallander filmen med Kikki och Thomas. Idag har jag inte gjort så mycket, pratat i tel, varit ute med Ballo, sett tv och nu väntar jag på att Ante ska komma hem så ska vi laga mat och sen ska vi till stugan så Ballo kan få bada.

Här kommer bilder från stholm;





BETTY BOP OCH HEJ DÅ!

I måndags sjösatte Thea och Anders Betty Bop ( en båt). Jag, ante & frida följde med och skulle åka på den, totalt var vi elva pers + phjasko. Det var riktigt mysigt! Här kommer några bilder.




Frida for hem igår. väldigt trist :(! Men jag och ante far till stholm idag, kvart i ett går planet :) Så vi får träffa henne lite mer sen dröjer det till jul innan vi ses igen. Jag ska lägga ut massa bilder när jag kommer hem från stholm. Ni får ha det så bra här hemma och nikan slå en siganl för jag har inte så mycket pengar ;)


Massa pussar och kramar!

CARRO ÄR VÅRAN IDOL!

Vart ändring i planeringen, vi for till Pteå igår och strosade på. Man kan säga att det vart en liten aggresiv resa! När vi köörde dit så kom det tysk husbil och körde om oss när två filer blev en så jag fick panikbromsa och sen låg jag på tutan i sinne!!!!!!! Jag var nog snäppet värre än ante ;) haha. När vi kommer till Piteå så ser vi en parkering så Carro hoppar ut ur bilen och ställer sig där och jag kör runt ett varv för att jag inte skulle stå ivägen för en bil som skulle köra ut men då kör en annan bil till den parkering vi ska ha, men carro står kvar och man ser hur hon börjar svära sen öppnar hon dörren till den bilden och säger hur otroligt dum den personen är! Jag, Frida och Tina skrattar i sinne och sen sstrosar vi runt i piteå. När vi kom hem så for vi till stugan och åt grillad lax med potatis, MUMS!



Carro och jag på 80-talsfesten :)


Nu sitter jag och Frida och gör inget. Vi har tänkt baka, testa en smikning och en frisyr & fara in till stan en sväng. Hoppas ni får en bra dag! Puss

FULLRULLE, FISKBULLE!

Fullrulle! Frida kom hit igår och då visade jag henne mitt och antes framtida hus ;) Sen vart det kyklingbaugett i fråstkåge, middag hos mamma och sen film på kvällen! Idag har vi varit på stranden, nu har vi just fixat oss ( läs mican ;) ) sen ska vi laga mat, handla en present till Anders för han fyller år idag. Så vi ska dit på kalas och sen hem och vara med Josse :) Imorn är det planerat gummibåt sen får vi se vad som händer! Lördag fyller mamma år sen blir det fäll på kvällen!

Bilder kommer senare! Höres!

TIDEN GÅR FORT

Idag har jag och Ante varit tillsammans i ett år. Helt galet fort har tiden gått! Vi har hunnit göra så otroligt mycket tillsammans, flyttat ihop, varit utomlands, farit till massa ställen osv, Är så oerhört glad att jag har dig älskling.Utan dig är jag inget. Mitt hjärta tillhör dig ! Som sagt har tiden gått så otroligt fort, snart har man väl barn, villa och BMW ;) hahah.




LYCKSELE DJURPARK

Jag, Ante, Melvin, Line & Lucas var på lycksele djurpark igår :)












JAG SAKNAR DIG BABY...



... KOM HEM NU!!!

PARKARBETARE BORDE INTE FÅ LEVA OM KLOCKAN 08.00!

Jag blir så sjukt arg! Man vaknar klockan 08.00 av att det lever om så man tror huset ska rasa sänder! Då är det såklart en sån där grej som man kan kapa av buskar och sånt med som lever om, jag blir grymt irriterad och kommer på mig själv att jag svär tyst för mig själv en lååååååååååååååång ramsa och sen tänker jag om jag ska gå å kasta ett ägg påhan som kör den. Kommer på mig själv att det kankse är lite omoget... Det lever fortfarande om, fyfan. Han förstörde min morgon. Ikväll ska jag vara med Carro och Josse, ska bli trevligt. Nu ska jag föröska hitta något roligt program och se och kurera mig.



GE MIG NÅGOT SÅ ATT JAG BLIR FRISK!

Forfarande förkyld som bara den! Har hostat konstant nu den senaste timmen. Har sett "allt flyter". Den var inte så jättebra, men den gick att se. Har kollat på blocket på hundar och är så sjukt sugen på skaffa en! Men som sagr får vänta med det. Har inte så mycket att berätta eftersom jag är sjuk och inte gör något på dagarna. Eller igår var jag tvärt in till stan och köpte en korg till badrummet. Det är i prenip det jag har gjort på fyra dagar nu, är måttligt less!  På lördag blir det lycksele djurpark om det inte regnar, blir jag ante melvin line & lucas som far :) Nu ska jag börja se en film och vänta på att älsklng kommer hem :)



FÖRKYLD IGEN

Jag har ont i huvedet och näsan. Har blivgt förkyld som bara den! Sjukt trist. Ska fara på stan en sväng iaf och fixa lite saker. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Är så himla trst väder ute! Men får hoppas att det vänder om ett tag så man kan bättra på brunfärgen :)

Nu ska jag se summerland! Ching!

EN VECKA KVAR!

Förresten! Idag är det bara en vecka kvar tills Frida kommer!
Längtar sjuuuuuuuuuuuukt mycket!




REGN, REGN OCH ÅTER REGN!

Hejhallå! Igår så var först Hanna & Tess här och fikade. Det var trevligt! Sen gick jag till mamma med Phjasko, sen kom Ante och vi åt middag där. Sen var det biotime, vi såg "johan Falk" Den var hur bra som helst! Ni som har sett dom andra filmerna i serien måste se den här! Rekomenderas starK! Som sagt öser regnet ner just nu och har gjort det sen inatt. Jag hade tänkt gå in till stan vid tiotiden, men jag vart smått opeppad när det bara öser ner. Fick veta av Malin att de ska regna tills på söndag.... roligt! Blir film hela veckan då? Har som sagt semetser så det är bara att ringa om ni vill hitta på något =)




Denna bild är från när jag och Ante var i Egypten
När regnet öser ner längtar man grymt mycket utolmlands!

STADSFESTEN 2009







Tack alla som var med och förgyllde dessa kvällar.

MINA UNDERBARABARN!

Här är NÅGRA av blderna från Ledarresan! Den var helt toppen och alla mina barn är underbara! Tack för en toppenhelg!

Tess på planet.


Tess & Hanna posar på bussen.

Fanny, Tess och jag i småå brills.

Mina underbara barn!

BJ bar!!!!!!!!! Vi åt och åt och åt och.....

Peppade till Grönan!


Jag och Linnea på grönan.



På fredagafton fick jag en present av ledarna. Hanna höl tal och tårarna sprutade! "Vi älskar dig mican. Du är helt underbar och utan dig hade det aldrig bliviigt någon resa. Du är bäst" Dom bara öste komentarer och tårarna sprutade, som lilleskutt tårar. (ni som känner mig vet hur jag är när folk är söta mot mig)

I denna söta påse låg...


Ett fint kort som dom hade gjort till mig.


På baksidan stog detta.


Sen följde det med ett presntkort.



Ännu en gång, taaaack! Jag älskar er allihopa.

TÅRTA

Jag kom på att jag har glömt att lägga upp bilder från när jag och ante bakade en  tårta till Thomas! Så here it comes! Någon som ser vad det ska vara? KAn avslöja att han vart väldigt glad när han fick den och att den smakade väldigt mummsigt =)


MÅNDAG TILL TORSDAG KVÄLL

Här kommer en lite uppdatering om mina dagar hittils!

I måndags var det första dagen på semestern och jag hade tur eftersom ante har sin ledigveka! Vi gjorde inte alls så mycket, utan bara tog det lungt. På kvällen var jag med Josse och fotade.



I tisdags var jag med Malin vid älven och hade picknck, det var mycket mysigt och det borde vi verkligen göra om!




På kvällen for jag och ante til stugan och umgicks med pappa och sara.












Igår var jag, ante och malin i boviken och badade. Första doppet för oss alla, riktigt skönt var det! Måste göras om!
På kvällen var jag och ante med joel & emellie. VI åt och var på stadsfesten :)



Idag har jag och ante varigt på mobacken och klippt gräsmattan och tvättat. Nu ska vi äta och sen far ante på firmafest och jag ska vara med josse, vi ska förbi en sväng på stadsfeten :)

RSS 2.0