NIKKI

<3 mamma och pappas älskling :)


FAMILJ

Kan knappt tro att det är sant. Känns helt otroligt!


Feb. 20, 2013

Hallå! Det var ett tag sen jag skrev. Helgen bestod av skoter, grillning, middag på lillakina med johan och Tina :) har även hunnit bli dunderförkyld så har legat i feber och inte alls mått så bra. Idag mår jag bättre, känner mig piggare men är fortfarande slut i kroppen. Näsan rinner hela tiden, hostar då och då, även halsen gör ont. Så har bestämt mig att vara hemma från jobbet hela veckan. Är så less på vara sjuk!

I afton kommer Linnea och hälsar på, de ska bli så roligt! Var så länge sen sist:( blir att käka middag och snacka skit:)

Har just städat undan i köket, nu blir det att fixa med tvätten. Gäller att passa på medans jag har ork :) trevlig onsdag!


MÄNNISKOR

Vissa har verkligen problem... Hur svårt ska det vara!?!?


GE MIG SOMMAR


JOBBELIJOBB

Sitter på jobbet, ska som vanligt fixa med lite pappersarbete och sedan har jag två möten. Hoppas på två effektiva och givande möten. Sedan blir det hemfärd. Ikväll får vi se vad som händer.
 
Igår kom Ola förbi och sedan dök även svärfars upp. Jag och Robin bjöd på fika :) Nu har jag inget mer att skriva, på återseende!
 
 

DÅ VAR DET SÖNDAG IGEN

Har ätit godfrukost, bakat kladdkakemuffins och chokladbollar. Så om någon vill ha fika är det bara att komma förbi! Ska strax hoppa in i duschen sedan blir det nog att pyssla lite. Ikväll ska jag vara med några mycket efterlängtade brudar!


LÖRDAG

Igår när jag och Robin kom hem blev det först lunch sedan soffläge. Jag somnade nästan direkt eftersom jag inte sov så mycket på natten, var orolig över Bruce. Mamma instinkterna! När jag vaknade blev det middag och sedan på kvällen kom finaste Mia och Jonte hit. Vi såg filmen RIO och åt glass, banan, chokladsås, hemmagjorda maränger dom jag hade gjort och Mia hade med sig hemmagjord chokladmouse :) en trevlig lördagkväll!


BARNVAKT

Fredagskväll till lördag förmiddag var jag och Robin barnvakt åt Bruce. Stackarn är sjuk med 39grader i feber. På fredagskvällen kom även Hanna och rikke förbi, vi såg gladiatorerna och snackade skit, Myspys.


IKEA PÅ TORSDAG


DÅ VAR DET MÅNDAG IGEN

Har haft en riktigt lugn helg. I fredags så blev vi bjuda på middag hos Mia & Jonte, mys. Lördagen såg jag ooch grabbarna hockey, for till Ola och såg melodifestivalen och sen vidare till mig och Robin för att se en film. Igår var jag hemma och grabbarna körde skoter, tyvärr skar Robins skoter. Så himla typiskt, mitt i säsongen och nu när bäbis ska komma. Vi blev bjuda på middag hos Robins farmor, sedan hälsade vi på Ante & Berit en sväng och resten av kvällen blev det soffläge.
 
Idag är det måndag och jag och robin har röjt lite i extra-rummet som ska bli bäbis rum. Nu ska vi bara flytta om lite i förådet så att vi kan ta ut garderoberna som är stora och ivägen. Jag hoppas att någon vänlig själ kan komma och lyfta. Jag orkar knappt något länge, blir anfådd av minsta lilla. (fast det är ju inte så konstigt när man ska syresätta två stycken osv osv) Men rätt irriterande är det allt, hehe.
 
Klockan 12 ska jag äta lunch med Mia & Jennie på fältet. Sedan blir det iväg och jobba, jobbar till ca 22. Känner mig inte allt för peppad just nu, skulle helst vilja fara på stan och köpa alla barngrejer och kläder. Förhoppningsvis blir det IKEA snart!
 
Hoppas ni får en fin dag! Kram på er.

VI BLIR EN FAMILJ

Det är helt magiskt att jag och Robin ska bli föräldrar. Tänk att jag har en bäbis i magen, ett liv, ett mirakel. Helt fantastiskt. Tack alla fina människor för alla grattis och lyckönskningar! Det värmer i hjärtat :) Den 21 mars är jag beräknad. Här är en bild på stormagen :)

ETT ORD

Lycka!


RSS 2.0