zara.com ..

.. Har så mycket snygga saker! Vill bara beställa allt detta till Nikki!
Bild 1 av Skinnstövel flätat stövelskaft från Zara
 
 
Bild 1 av Basketkängor med hålmönster och stjärnmönstrat foder. från Zara
Bild 1 av JACKA DENIM från ZaraBild 1 av JEANSKLÄNNING MED KORTBYXA från ZaraBild 1 av RANDIG KLÄNNING från ZaraBild 1 av OVERALL BLOMMOR MED ROSETT från ZaraBild 1 av SET TVÅ DELAR från ZaraBild 1 av JEANSSKJORTA MED BLOMDETALJ från Zara
Bild 1 av HÄNGSELBYXA DENIM FLÄTADE HÄNGSLEN från Zara
Bild 1 av HAREMSBYXA LITEN ROSETT från ZaraBild 1 av MÖNSTRAD BYXDRESS från ZaraBild 1 av Basketkänga vintage läder från Zara

Full fräs

Var ett tag sen sist jag skrev, så här kommer en uppdatering.
 
Jag har jobbat både på junis och på holken, varit i pite, gått promenader med Hanna, grillat, klippt mig, varit och bäbismyst hos en gammal vän, varit i stockholm på konsulentsamling, jobbat på skotercafee, pysslat, hängt med familj och vänner.
 
Idag är det tisdag och jag har hängt med Hanna, blev prommis och lunch. Sitter just nu och fixar lite olika saker inom jobbet, slutar 18 här och då drar jag till holken för personalmöte och handledning.
 
3 dagar kvar till Spanien, som jag längtar!
 
 
 
 

Pyssel

Ikväll målade jag klart pysselrummet :)





Torsdag

Igår bestog dagen av jobb, prommis och fika med hanna, min dansgrupp i kåge, målining i pysselrummet och krittavlor.
 
 
 
Idag hänger jag på jobbet och ska snart ut och gå en prommis med Hanna. Sedan blir det röja i pysselförådet. Klockan 14 ska jag vara i byske där jag ska hänga med lite mammor och ha "playdate" Ikväll blir det att fortsätta med pysselrummet. Ni får se bild när allt är klart.
 
 

Hallbänk

Jag och Robin hade tänkt köpa en hallmöbel med dom är ju så himla dyra så vi avvaktade. Då kom Robin på att vi hade en tvbänk över. Så huxflux så blev det en hallmöbel :)

Lite playwood, limpistol, skumgummi, skruv och tyg är allt man behöver :) 


Blev riktigt nöjd :)

Tisdag

Igår hade jag en sjukt dålig dag. Inget gick som jag ville och allt var bara dåligt. Som tur är det en ny dag idag! Lämnade Nikki på dagis och är nu på jobbet. Blir att fixa lite småsaker och sedan bege sig hem. Ikväll ska jag bara slappa i soffan när jag kommer hem och inte göra en endaste grej, nice!
 
 
För dig ska jag göra allt och så mycket mer, min älskade dotter.
 

....

Frutansvärt pinsamma är vad ni är.

Vardagsliv

Dagarna rullar på. Jobb på junis, jobba på holken. Försöker få tid över till familjen, vänner och hålla ordning hemma. Just nu är det projekt slipa väggar i Nikkis rum, så att vi kan tapetsera och göra hennes rum klart.
 
Är förövrigt helt slut nu för tiden och längtar nu extra mycket till Spanien. En vecka med bara sola & bada. Ska bli ruggit skönt!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0