KÄNSLAN ATT FÖRLORA

Hatar känslan när det känns som om man tappar folk som står nära.


MÅNDAG

Sådär! Då har jag fixat dvd-hyllerna, synd bara att inte alla filmer rymms. Får kanske köpa en till när jag ska på IKEA ;) Ska äta lite lunch, gå en prommis med myran och sedan fara till jobbet. Jobbar kväll och sen blir det att träna på 360 med Erika, först 55min zumba och 55 min box. Tror att det blir kanon bra!

Såg just en liten snutt av filmen "sjöbottsand 03" Det är grejer det! En film som Marie gjorde när jag, marie, marre, ida och sandra var i hennes stuga. Har suttit och skrattat hur mycket  som helst! alltid roligt att se från förr. Tänk att det är 8 år sen! Vi var kring 14 år. Galet kul!

Nä, dags att äta, sen fara till jobbet som sagt! Ha en bra måndag och ta hand om er! Puss

DÖSKALLE

Hur MICAN var inte det här?
GEMIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


EN OVANLIGT BRA SÖNDAG

Haft en betydlig bättre dag idag. Började med en morgonpromenad med myran och sedan begav jag mig till syster för att hämta två hyllor och hjälpa henne att skruva ihop ikeamöbler. Vi hann även med massa prat, fika och umgås med lillebror. Efter att ha varit där i några timmar begav jag mig till mormor för att säga hej och sen vart det middag hos mamma & håkan. Avlsutade kvällen med att fara till svärfars.



Nu ser jag för första gången BB. Dom flesta värkar ju följa trenden, så får väl haka på, hehe!

Tackochhej!


OTUR ÄR BARA FÖRNAMNET

Dagen började kanonbra! Två träningspass var avklarade, jag for hem, duchade och åt. När jag ska fara till jobbet för att hämta discogrejerna upptäcker jag att mina jobbnycklar är bort PANIK, letar och letar! Finner dom ej. Så ringer till Thomas och frågar om ja får låna hans, far dit och kör sedan till jobbet. Amanda kommer och vi packar i allt. Hämtar upp Ela och lämnar igen nycklarna till Thomas. Kör mot kåge, när vi väl kommer till dörren inser jag att nykeln till holken är hemma, kör tjejerna till ica för att hämta ut drickor och kör hem för att hämta nyckeln. När vi äntligen har börjat packa upp alla grejer och ska gå och fixa musiken upptäcker jag och elina att all ljudutrustingen inte är där den ska vara och inget var ihopkopplat, så det var bara att fara till ersmark och hämta elinas stero för att vi ska kunna få musik då kommer jag på att vi glömde ta skivor från stan så vi fick nöja oss med 2 melodifestivalskivor. Till råga på allt så kom det jättelite barn. Skitkväll!

Nu sitter jag hemma och har sjuuuuukt tråkigt. Är pigg och vill göra något. Men ingen värkar vilja göra något med mig. Så får sitta här och försöka fördriva lite tid..

Funderar vad jag ska göra imorgon. Först var det tänkt att jag skulle vara med Josse, men det vart inställt. Linnea vill att jag ska komma & åka bräda, men de känndes drygt att fara tid. Malin hade fullt upp och så tänkte jag hälsa på Jenny men hon är i Boliden. Kanske ska fara in till stan en sväng och fixa årskort på 360 samt fara på MUS och köpa ny face cool balm? Ärch, får se vad som händer. Ni vet vars ni når mig!


KAN NÅGON GE MIG DETTA, TACK!


TRÄNING OCH JOBB

Godmorgon! Har varit ute på morgonpromenad med Myran. Helt underbart skönt är det ute! Ska snart ta mig något att äta. Klockan halv ett ska jag befinna mig på 360 för ett pass box, direkt efter det blir det zumba! Sen hem och duscha och sen är det bara att köra till jobbet och hämta upp alla saker jag ska ha med mig till discot och amanda och ela som ska med till kåge. Hur ser eran kväll ut?

Som sagt dags att äta något för att sedan göra lite nytta innan jag ska vidare för att träna. Måste köpa nytt träningskort också, hejdå 4680spänn (FY SATAN SÅ DYRT DET ÄR!) Tack mamma för bidraget till mitt kort, du är guld (pappa, det är nu du ska få dåligt samvete och också bidra med en del ;)

bjuder på en gammal goding :)


JUST ME

 

Väntar på att Ante ska komma hem så vi kan bege oss mot carro&jonte. Tror det blir en kanonkväll! Ha en fin fredag allihopa! :)


GIVE ME

 


NCIS

Tittade vad som kom låg i postlådan nu när jag kom hem!



PLANERING

Upptäckte just att det står LEDIG i min kallender idag. Varför sitter jag på kontoret nu? Upptäckte dessutom att jag är uppbokad rätt många helger framöver;

vecka 8 lördag kåge disco.
vecka 9 fredag hemligt uppdrag, lördag och söndag ledig.
vecka 10 slutar 15 fredag och far direkt till Tina och stannar i Umeå hela helgen ♥.
vecka 11 jobbar fredag, lördag och söndag.
vecka 12 jobbar jag lördag i vännesby, distriktsårsmöte.
vecka 13 jobbar söndag, hundspann med ledare
vecka 14 jobbar jag fredag och lördag kväll, disco
vecka 15 är jag ledig en HEL helg! Fredag lördag söndag.
vecka 16 är jag förhoppningsvis ledig
vecka 17 är det teaterfestivalen i stockholm = jobb fredag-söndagnatt
Sen börjar det lugna ner sig ;)

Tur att jag har en amlenacka, skulle aldrig komma ihåg allt annars. Jag börjar bli smått cenil utan min almenacka har jag upptäckt på senare dagar..

Nä, nu ska jag fixa det sista pappersjobben sen ska jag fara hem, gå ut med myran, fixa hemma, fixa mig och sen är det middag hos Carro och Jonte. Tror det blir en kanonfredag!

Tack och hej leverpastej!


ZUMBA

Har just kommit hem från zumba pass! Om det var roligt? OHJA! Ni måste prova, mycket skak, höfter och afrikanskt. I LIKE IT! Nu väntar jag på att maten ska bli klar sen blir det ducha och sen chilla!

Ha en bra torsdagskväll :)


TORSDAG

Hejhopp! Igår jobbade jag hemifrån och sedan for jag till stan för att fika med Linnea, Jenny, Milly & Sara. Vi gick även en runda på stan och kollade läget. Kvällen bestog av soffläge och NCIS med Ante♥

Idag är det torsdag och just nu sitter jag på kontoret. Har fixat lite pappersarbete så nu förtjänar jag en rast! Tack för att ni svarade om vågtången! Blir nog att köpa en sån i helgen! På tal om helgen. Imorgon blir det jobb, sen kanske ett zumba pass (står som reserv just nu) förhoppningsvis det blir middag hos carro & jonte, annars vet jag inte. Lördag blir det träning på dagen, zumba och box. På kvällen jobbar jag, disco i kåge. Jag avslutar helgen med att vara med josse :)

Ikväll blir det att köra zumba för första gången! Har mycket höga förväntningar på det! Alla säger ju att det är hur kul som helst! Så jag hoppas verkligen att det är det!



SKA JAG?

Ska jag orka börja om på mina fotoalbum? Jag vill, MEN det kommer bli dyrt att framkalla alla bilder och det kommer ta tid att göra om allt... Måste nog fundera en sväng till på detta.

Sitter hemma och gör inte mycket alls. Försöker få med mig någon på box passet ikväll. Hoppas att någon nappar! Funderar om jag ska orka gå och fixa garderoben. Hänga upp allt och vika om. Det är lite kaos just nu. Börjar efter tolv, funderar om jag ska jobba hemifrån idag. Ska till kåge ikväll och jobba och sen blir de förhoppningsvis boxpass!

ge mig sommar, sol och jordgubbar!!


VÅGTÅNG


Vars kan man köpa denna och vad kostar den?

NÅGON?

Någon som vill fota med mig någon dag?
Någon som vill hitta på något galet någon dag?
Någon som bara vill göra något?

Om ni vill, hör av er!

80´s


LITE FÖR LÄNGE

Ibland funderar man lite väl mycket, lite för länge.


EFTER EN ROLIG HELG ÄR DET EN MÅNDAG PÅ KONTORET

Jag har haft en rolig helg. I fredags och lärdags jobbade jag. Kan lova att jag var död på lördag efter ca sex timmars dans. Efter dansen for jag till löva och åt med han och ante :) Sen for jag hem och fixade mig och sedan tillbaka till Löva där alla skulle festa. Hade riktigt kul! vart många roliga samtal! Igår var jag först med Malin och pysslade. På kvällen var jag med Ante, vi for och såg bio, den nya i 3D. Den var helt okej! Ganska coolt med 3D men endå jobbigt att behöva ha glasögon på sig.. hehe.

Nu sitter jag på kontoret. Om fem min ska jag dra igång min dansgrupp. Blir årsmöte och sedan börja med dansen. Har skickat in 51 nya medlemmar till förbundet idag! Säger bara YES!

Slutar klockan 19 och då ska jag hem och äta med min Ante. Sen blir det nog att se lite NCIS. Igår såg vi ut S04, det är så sjuuuukt spännande just nu! Jag har beställt hem S05 & 06. Men kan inte vänta tills den kommer så var tvungen fixa dom första 4 avsnitten av S05 ;)

Jag älskar dig Ante. Tack för att du är du och alltid finns.

Jag vill alltid vara din. Idag, imorgon, förevigt.



WILL YOU LOVE YOU FOR YOU?

When they push, when they pull,
Tell me, can you hold on?
When they say you should change,
Can you lift your head high
And stay strong?
Will you give up, give in,
When your heart's crying out
"That is wrong"?
Will you love you for you
At the end of it all?


47

Jobbat 10 timmar idag och har nästan just kommit hem. Fick 47 nya medlemmar idag. Känns riktigt bra! Kan pusta ut en aning! Discot gick hur bra som helst. Nu ska jag bara sitta i soffan ett tag och bara känna lugnet. Ska försöka göra en tidig kväll och sen upp imorn vid åtta för att jobba 9-17. Det är streetdancekurs för ledarna. Tror det blir kanonbra och hur roligt som helst och en bra träningsdag!

DET VAR ETT TAG SEN


ZUMBA

YES! Maris sms:ade mig att det var ett zumbapass nästa torsdag. Kan lova att jag kastade mig över datorn och bokade passet! YES! Såg sedan att aeromix kommer vara 40 min och direkt efter zumba 40 min. Så Marie, blir det dubbelpass på torsdagar framöver? ;)

EN UPPDATERING FÖR DIG MIA

Hejhopp! Mia tycker jag är dålig på uppdatera så här kommer en uppdatering endast för dig mia ;)

Just nu sitter jag på jobbet. Har inte allt för mycket att göra som ni kanske förstår. Hatar sånt. Vill ha mycket att göra så tiden går fort. Fast om jag skulle tänka effter så har jag saker att göra (läs tråkiga saker) som tex städa och rensa ut bland alla papper... kanske får bli det? Senare under dagen kommer ElinaJ att komma hit och hämta grejer för hennes projektarbete som är imorn JUNIS DISCO och vid 15 tiden kommer ElinaW hit. (jobbit att känna två elinor... någon av er kanske ska byta namn så jag får lite lättare vardagsproblem;) ♥) Sedan ska jag hem, äta mat med ante och fara och träna lite aeromix med Marie.

Imorgon är det fredag och det innebär helg för dom flesta, inte för mig! Disco imorgon kväll och dans för ledarna på lördag. Söndag är jag ledig och då ska jag vara med Mallanbrallan!



Jag är fortfarande förkrossad över zumban. Man kan inte ens boka reservplats. LIVET RASAR.. kanske inte, men nästan!!! Nästa vecka ska jag vara först på boka plats! De vill jag lova!

TISDAG

Tisdagen har bestått av jobb. Fick finbesök av båda Elinorna ♥ Sedan var det träning med Marie, spinning 1h. Lovar att det känns nu. Är helt slut! Det var ett bra pass, men jag tycker tiden går så sjuuuukt sakta när det är spinning. Det är rätt så tråkigt.. Imorn är det vilodag och på torsdag är det aeromix :) Skönt att ha kommit igång med 3ggr/veckan igen.

ÅHNEJ! Skulle boka zumbapass nyss för nästa vecka, det börjar den 22 och det står FULLBOKAT, blir så ledsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Var tydligen många som hade sett fram emot det... Jag som sett fram emot det så sjukt länge! Får hoppas att det är några som hoppar av det så jag och marie får plats;) KOM IGEN, GE OSS PLATS!

PROPPAD DAG

Proppad dag idag! Först var jag hos tandis. Finns det något värre? Går mycket hellre till docktorn 5ggr i veckan än far till tandis! Sedan bar det iväg till sjungande för att ha teater med en åk 1. Tillbaka till kontoret med mijontons pappersarbete. Hinner inte klart idag, så får fortsätta imorgon. Ska strax ha min dansgrupp sedan blir det möte med mina ledare och sedan blir det ett boxpass klockan åtta med Marie! Avslutar min kväll genom att spendera lite kvalitetstid med Ante. Antar att jag kommer att dö i soffan ikväll. Den här dagen har avrit kaos! Men på ett bra sätt!


Ibland känns ens mål omöjliga att nå och ibland vill man inte kämpa mer.




PYSSEL










Från en skokartong till en presentask!

LINDA SKUGGE



Har läst lilla ångest boken när jag gick i 9an, läste den sedan en gång till i gymnasiet. Sjuktbra. Ni måste läsa den. Funderar att fara till bibblan till veckan och se om dom har dom andra böckerna. Någon som vet om det kostar att skaffa ett nytt bibblankort?

THIS IS IT

Skulle verkligen behöva en hårddisk just NU. Måste få över alla bilder innan dom är borta.. Någon som vill ge mig en? Har väl sisådär lver 5000bilder som jag måste rädda!

Igår var en lugn dag. Jobbade till 13. Sen for jag hem, pysslade, myran, fixade lite hemma, tvättade. Ante kom hem vid halv åtta och då åt vi middag, såg lite NCIS sen somande vi vid tiotiden. Alltså tio, vad händer!? Hititls idag har jag varit ute med myran, eldat, städat toan, haft peeling och ansiktsmask. Kan lova att min hy är babylen! Nu sitter jag här och gör inte mycket alls. Vid 15 tiden kommer min älskade lillebror hit. Får se vad vi ska hitta på, kanske blir det ut i det fina vädret en sväng. Imorgon jobbar jag, foto med dom ledarna som vill. Tror det blir kanonbra och roligt! Hoppas det är lite varmare och sol bara!


POFF

Ett lösenord, ett klick. Nu är den borta. Min andra blogg.

JA TACK

 

Skulle inte sitta helt fel just nu. Sol, värme. Bara ta dagen som den kommer. Åhhhhhhhhh, I NEED IT!


FÖRHOPPNINGSVIS GÅR DET ÅT RÄTT HÅLL NU

Det är bättre nu. Dock sjukt mycket på jobbet och det är därför jag blir lite off och funderar om jag orkar. Ska fixa det ena med det andra, hej & hå. Ibland måste jag få stanna upp, klaga lite för att sen komma tillbaka. Förhoppningsvis är det på bättrningsvägen av allt jag måste göra. Vi får se vad framtiden har att ge.

Idag har jag jobbat förmiddag. Har hunnit gå på stan med Elina. Jag kom hem med nya träningskor, dansbyxer, 2 leggings och ett linne. Nu är det färdighanldat för den här månaden (kan iaf försöka) Efter ha gått på stan en sväng for jag och tränade core med Marie. Skämtar inte att det var jobbigt, satan så träningsvärk jag kommer ha imorgon. Men det var ett bra pass. Nu ska jag lägga in bilderna från helgen och sedan stöka på lite. Laga mat och vänta på ante och ikväll blir det att fara och dansa med marie, vi kör dubbelt upp idag!

Bjuder på denna charmiga bild på mig och mina syskon ;)

Melvin, Thea & Jag. -08


ATT HÅLLA SIG ÖVER VATTENYTAN

Efter regn kommer solsken.

Börjar tveka..

MÅNDAG

Måndag. Jag är trött och då är frågan varför jag redan är vaken när jag börjar 12 idag. Svaret är att myran var morgonpigg, men nu ligger hon brevid mig och gosar. Kanske ska försöka sova någon timme till? Vi får se hur det blir. Jobbar kväll, till ca 21.00.




Våran nya bil går toppen!  Det finns bara ett fel.. det finns ingen stjärtvärme. Hur i hela friden kan man göra en NY bil utan det? Tillochmed nissan hade det ;)


Nissan och 3 frächa brudar!

FÄLLFORS

Hade en fantastiskt rolig kväll igår i fällfors! Först var vi hos Robin och sedan begav vi oss till folkan, där blev det dans, både på dansgolvet och på scen. Kan inte säga något annat än att jag älskar det. Bilder kommer senare, det blev en hel del!

Avslutar min helg med att se NCIS med Ante. Hoppas ni har haft en bra helg ♥


THE BODY SHOP





Jatack!

I-LANDSPROBLEM

Vad ska jag ha på mig ikväll? Hur ska jag ha håret? Hur ska jag ha sminket? I-landsprblem..

Nu blir det att duscha och sedan fara på scrapbookingmässa med Josse. Det blir kanon!

DAGENS BILDER

En bild på din vardag

Jag spenderar tiden på jobbet med dessa underbara ledare! Är som sagt, jobb, kompisar, tränig, ante.

Du och någon klasskompis

Eftersom jag inte går skola får det bli en bild på detta; Jag & elina ska fixa vatten ut från stugan när vi skulle ha läger. Anledning till att Elina får vara med är att jag & hon spenderar rätt så mycket tid tillsammans på jobbet och hon ska ha praktik hos mig i 7 veckor ;) IM THE BOSS ELLEBELLEBI ♥

En bild som påminner dig om gamla tider


Jag, Jocke & Malin. Behöver jag ens förklara? 24/7!

En person som du vill vara med

Frida! Min själsfrände ♥

En ful bild på dig själv

Tina får dela äran att vara med på denna bild när det var hennes idé, gillar dubbelhakan, mums!

En ovanlig bild

Island. Skulle väl inte säga att detta är så vanligt fenomen hemma?;)

En bild på din fritid



Ante lever jag tillsammans med, myran är en del av familjen och sen spenderar jag tid med mina vänner:)

En person som är snygg

Skulle döda för hennes kropp!

En bild på dina närmaste
Har ingen bild där alla är samlade, men ni vet vilka ni är ♥

En person som alltid ställer upp för dig

Josse ♥

En bild på en tid du saknar

Ida!

En bild från i sommras

Midsommar. Kubb, killarna mot tjejerna.

En bild som gör dig glad

Emmy, Jag & Frida. Den sommardagen var perfekt!


En person som alltid gör dig glad

Lillebror!

Någon/några du alltid har roligt med



Elina, Julia, Amanda & alla andra vänner. Sista bilden är från fällfors, har alltid roligt med dom!

En bild som du alltid skrattar åt

Jag & Malin! HAHAHAHH=) lill♥

En tokig bild

Melle klätrade själv upp och fastnade! hehe :)

Den nyaste bilden på dig själv

toapose @ jokkmokk

Någon du aldrig kommer släppa taget om!
Alla mina nära och kära, ni vet vilka ni är ♥

HELGEN

Ikväll blir de middag med Malin, Josse & Julia. Dom kommer hit och ska äta, sen blir det några spel och sånt :) Tror det blir toppen! Imorgonkväll far jag & ante (linnea visst ska du med?) till fäll. Tror även det blir kanonbra!

Ante ringde för ett tag sen, nu är bilen bytt. Blir spännande att se den imorgon!

Ha en bra helg! ♥



BILDER

Någon i din släkt

min älskade syster och lillebror ♥

Någon du tycker är väldigt snäll

Robin =)

En person du kan berätta allt för


!?!?

bloggtorka. vad vill ni att jag ska skriva om? komigen nu och komentera så de blir lite fart här i bloggen :)

EN PERSON SOM DU SAKNAR

Tiderna med er ♥


RSS 2.0